Midtåsen 9

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Midtåsen 9

  • 1624 Gressvik
Prisantydning
4 900 000,-
Totalpris
5 038 402,-
Kommunale avgifter
18 307,-
Beregnet totalkostnad
4 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
122 500,- (Dokumentavgift)
14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


138 402,- (Omkostninger totalt)


5 038 402,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
241m²
Bruksareal
289m²
Bruttoareal
310m²
Tomt
1 209m² (eiet tomt)
Oppholdsrom
3
Soverom
4
Byggeår
1976
Gårdsnummer
45
Bruksnummer
106
Finn-kode
126782203
Sist endret

FagansvarligEiendomsmegler MNEFPartner

Henriette Knold Andersen

+47 46 63 52 92
  • Nabolagsprofil

82%

eier sin egen bolig

66%

bor i enebolig

62%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Midtåsen 9

BRA/PROM

289 / 241 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 1 209 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Midtåsen 9, en romslig familiebolig beliggende i et stille og rolig boligstrøk på Ørebekk og like ved skole og barnehager. Eiendommen ligger høyt i terrenget og har flott usikt, usjenert tomt med gode solforhold og stor terrasse. Boligen har god standard, og det er gjort flere påkostninger de senere år, blant annet to nye bad og nytt kjøkken. I tillegg til 4 soverom er det både kontor og kjellerstue og i 1.etg en stor stue med høy himling og utgang til solrike terrasser.

Eiendomsmegler Henriette Knold Andersen ønsker deg velkommen til visning!

Innhold

Innh u.etg.:

Gang, hall, wc, vaskerom, kjellerstue, soverom, badstue, fremtidig bad og diverse boder.

1.etg.:

Hall, gang, kjøkken, stue, to bad, kontor/bibliotek og tre soverom.

Romslig enkelgarasje, byggeår ca 1981.

Standard

Eiendommen har blitt vesentlig oppgradert siden 2011 med bl.a. to nye bad, nytt kjøkken, nytt stålgjerde ute, belysning ved parkeringsplassen, dobbel varmepumpe og mye overflateoppussing, samtidig som en del av boligens originale uttrykk fra 70-tallet fortsatt er tilstede. Panelet i stuen er fortsatt intakt og gir rommet særpreg. Mange vinduer og stor takhøyde gir også rommet mye lys og det er tilgang til terrasser og friarealer rett utenfor verandadøren. Kjøkkenet har særdeles godt med skap- og benkeplass og plass til hele familien rundt spisebordet. Det er 3 soverom i 1.etg, hovedsoverommet har eget bad samt utgang til terrasse. Kontoret kan selvsagt gjøres om til soverom ved behov, ellers er det også et fjerde soverom i underetasjen i tillegg til kjellerstue.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen og nedenfor følger en oppsummering:

Grunnforhold: Boligen står på fjell og steinfylling til fjell. Original drenering.

Kledning: Stående kledning som etter byggemåte skal være isolert med 10 cm mineralull.

Tak: Originalt tak, nytt beslag på en møne 2012. Loftet er godt utluftet.

Terrasse: Stor terrasse på ca. 112 kvm. Deler er overbygd.

Kjeller: Takstmann påpeker at det er noe fuktgjennomslag i kjellerommene og fra betonggulvet. Eventuelle skader bak innforde vegger ser man først hvis det åpnes opp.

Oppvarming: Det er instalert dobbel varmepumpe i 2011. Ellers er det også peis og parafinovn. Disse må eventuelt sjekkes før de tas i bruk.

Bad ved soverom: Oppusset av fagfolk i 2018. Badekar/dusj, innredning med vask og vegghengt toalett.

Bad: Oppusset av fagfolk i 2011. Dusjkabinett, vegghengt toalett og innredning med vask.

Vaskerom: I underetasje. Sluk, skyllekum og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken: Pen, hvit innredning fra Norema. Kjøkkenet ble pusset opp i 2011. Integrerte hvitevarer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt og helt usjenert i Midtåsen på Ørebekk, med fin utsikt mot Sprinkelet og vest og inntil friareal mot øst. Store fine uteplasser på 3 sider av huset gir sol fra morgen til kveld. Trafikkstille og barnevennlig område med skoler og barnehager som kun ligger i noen få minutters gangavstand. det samme gjør matbutikker, bensinstasjon, blomsterbutikk etc på Ørebekk. Gressvik Torg med et godt utvalg av forretninger og servicetilbud ligger heller ikke langt unna. Herfra går også byfergen til sentrum, Gamlebyen og Kråkerøy. Fra boligen er det kort vei til flotte turområder i Trondalen, og det er heller ikke lang til kjente badeplasser som bl.a. Faratangen, Foten og Djupeklo på Onsøykysten. Onsøystien som går langs kysten fra Gressvik og ut til Foten, Mærrapanna og Hankø betrakter mange som Oslofjordens fineste turområde. Gressvik IF er en stor lokal idrettsklubb som arrangerer aktiviteter innen fotball, hånball, bmx/sykkel og annen barneidrett. Kort vei til busstopp på Ørebekk.

Tomt

Utrolig hyggelig og sjarmerende tomt beliggende høyt, tilbaketrukket og svært usjernert. Her er det flott utsikt og gode solforhold. Ikke trengs det mye vedlikehold heller da det i hovedsak er naturtomt. I front er tomten pent opparbeidet med stålgjerde, granitt kantsten, bed, lysstolper og diverse beplantning. Her er det planert ut og god plass til flere biler. Det er varmekabler i bakken opp til huset.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 241 kvm, Bruksareal: 289 kvm, Bruttoareal: 310 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 129 m².

Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, wc, vaskerom, kjellerstue og soverom.

1. etasje:

Bruksareal: 160 m².

Primærrom: 160 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, gang, kontor, 2 bad, 3 soverom, kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Dobbel varmepumpe, kombinert peis og parafinovn i stue. Parafinovnen har ikke vært i bruk på mange år. Peisinnsats i kjellerstue. Ellers panelovner.

Varmekabler på begge bad og i hallen i u.etg.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør Mosseveien/innfartsåra til Ørebekk, ta til til venstre i rundkjøring og neste til høyre. Følg Aspelundveien over toppen og ta Ørebekk Allé til venstre, hold til venstre inn Midtåsen og eiendommen vil ligge på venstre side.

Regulering

Eiendommen omfattes av reg.plan nr. 27 Ørebekk-Hurrød med formål boliger, samt kommuneplanens arealdel med formål: bygge-, bolig- og næringsområde, samt område for offentlige og allmennyttige formål. Formåler gjelder kun for noe av eiendommen i øst.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.