Trondalssvingen 14

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Trondalssvingen 14

  • 1621 Gressvik
Prisantydning
11 500 000,-
Totalpris
11 775 902,-
Beregnet totalkostnad
11 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
260 000,- (Dokumentavgift)


275 902,- (Omkostninger totalt)


11 775 902,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
304m²
Bruksareal
360m²
Bruttoareal
398m²
Tomt
880m² (eiet tomt)
Oppholdsrom
3
Soverom
4
Byggeår
2015
Gårdsnummer
50
Bruksnummer
347
Finn-kode
130717479
Sist endret

Daglig lederEiendomsmeglerPartner

Dag Thomas Svendsen

+47 95 96 61 39
  • Nabolagsprofil

88%

eier sin egen bolig

88%

bor i enebolig

63%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Trondalssvingen 14

BRA/PROM

360 / 304 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 880 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Luksus, tidløst, vedlikeholdsfritt, moderne og varmt. Det er tenkt på alt. Du kommer ikke til å savne noe!

Boligen i Trondalssvingen er romslig men har samtidig en smart og brukervennlig planløsning. Arkitekturen er tidløs hvor bygget har påkostede materialvalg hvor det er tenkt på varighet og lite vedlikehold. Innredninger og utstyr innvendig i toppklasse. Gjennomtenkt planløsning hvor utnyttelsen av 3 plan er imponerende med blant annet egen avdeling til de voksne i 1. etasje hvor barna har sin avdeling i u. etasjen. Drømmegarasjen på ca. 50 kvm har direkte adkomst til vaskerom. På toppen av garasjen finner man en usjenert uteplass med gode solforhold, utsikt og vinterhage. Hele 2. etasje har åpen himling hvor takhøyden strekker seg opp mot 3.4 m. Store soverom hvor alle har egen walkin garderobe. 2 store lekre bad som er plassert i 1. etasje og U. etasje. WC er plassert i 2. etasje. Kjøkken fra Huseby med hvitevarer fra toppserien til Miele, Liebherr og Norcool. Tomten er plassert innerst i blindvei og grenser mot friområde, har utsikt og gode solforhold. Tomten fremstår nærmest vedlikeholdsfri med steinlagt gårdsplass og flere uteplasser.

Vi ønsker velkommen til visning.

Innhold

Underetasje: Trapperom, stue/ oppholdsrom, bad, 2 soverom med omkledningsrom/ garderobe. Bod.

1.etasje: Entré/ hall, trapperom, vaskerom, bad, soverom, garderobe/ omkledningsrom.

2. etasje: Trapperom, stue, spisestue, kjøkken, kontor, toalettrom.

Vinterhage er på 35 m2. Dobbel garasje er på 50 m2. Utvendig bod/ teknisk rom er på 10m2. Terrasse ved vinterhage er på 22 m2. Nedre terrasse er på ca. 70 m2.

Standard

Boligen er oppført i 2015 og har meget høy standard på innredninger og utstyr. Fargevalg valg og løsninger er tidsmessige og boligen fremstår moderne og stram men samtidig varm og lun.

Kjøkken: Eksklusiv innredning fra Huseby med sorte granitt benkeplater. Kjøkkenet fremstår herskapelig med åpen løsning som vender ut mot vinterhage/uteplass og stue. Foldedører ut mot vinterhage gjør at rommene integreres. Gass peis er synlig fra både kjøkken og stue. Åpen himling i kjøkken, stue og spisestue.

Utstyr kjøkken:

- Integrerte Miele hvitevarer fra toppserien: 90 cm induksjonstopp, dampovn, stekeovn, microovn og oppvaskmaskin.

- Liebherr vinkjøler med 2 soner og Liebherr kombiskap frys/kjøl. Her er også alle skuffer sonedelt.

- 2 stk. kjøleskuffer fra Norcool.

Vinterhage: Foldedørene gjør at kjøkken og vinterhagen integreres. Særdeles påkostet og romslig. Flislagt gulv. På solfylte og varme dager kan man åpne taket elektrisk og slippe solen inn. Samtidig sitter man lunt og skjermet og kan nyte flott utsikt mot sydøst. Det er installert utekjøkken med utslagsvask og vann.

Stue 2. etasje. Store vinduer gir mye lysinnslipp og kontakt med friområdet og jorder mot syd og vest. Stuen har plass til flere sittegrupper hvor det er åpne løsninger samtidig har man soner man kan trekke seg tilbake til. Stor spisestue med god kontakt ut mot kjøkken.

Bad: Lekre bad både i 1. etasje etasje og U. etasje. Bad 1. etasje med stor dusj, badekar, WC og innredning med dobbel servant. Bad 2. etasje med dusj, WC og innredning med dobbel servant. I 2. etasje er det WC med servant.

Soverom: Soverommene i denne boligen er himmelske. Lyse, store og praktiske. Hoved soverommet er en privat avdeling for de voksne og befinner seg på plan 1. Direkte adkomst til eget bad og ikke minst en gigantisk walkin garderobe til han og henne med plassbygd Rival innredning. Soverommene i U. etasjen befinner seg på hver sin side av stuen. Rommene er like store (ca. 25 kvm) og har begge walkin garderobe. Soverommet mot syd har også utgang til uteplass.

Stue u. etasje: Stort allrom hvor barna eller ungdommen bestemmer. Plass til rekke aktiviteter som f.eks. bordtennisbord, kinorom etc. Det er også her direkte utgang til uteplass.

Vaskerom: Stort flislagt vaskerom med Kvit innredning. Her kan man skjule alt. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask. Integrert kjøl/frys som ikke medfølger handelen. Direkte adkomst til garasje.

Drømmegarasje: Stor garasje på ca. 50 kvm. Flislagt gulv med varme, isolert, varmt og kaldt vann og sluk i gulv. Man går tørrskodd inn til vaskerommet.

Utstyr:

- Sensio smarthus hvor man kan styre huset via Ipad/Iphone. Full oversikt over varme, lys etc.

- Flere av vinduer har elektrisk screens utvendig. Vinduer mot syd og vest i 2. etasje med UV filter.

- Oppført etter TEK 2010.

- Godt med downlights.

- Flere garderober.

- Nærmest vedlikeholdsfritt med puss, aluminimusbeslåtte vinduer og sink takrenner.

- 300 l varmtvannsbereder.

- Fiber.

- Sentralstøvsuger

Beliggenhet

Tilbaketrukket med god beliggenhet innerst i blindvei på Trondalstoppen. Boligen er plassert høyt og har flott utsikt ned til Onsøy båthavn. Trondalssvingen er et populært og familievennlig boligfelt med fin beliggenhet på Gressvik. Kort vei til skoler og nærbutikker, og nærhet til flotte badeplasser og ikke minst marka like ved. Fotballbane på Gressvik i et steinkast unna. Område er utviklet fra 2013 til og med i dag og har nyere bebyggelse og infrastruktur. Området anses for å være etterspurt og det skulle ikke være vanskelig å finne en lekekamerat her. Fredrikstad sentrum er kun 10 minutters kjøring unna og kan også nås via byferge.

Tomt

Gårdsplassen på forsiden er opparbeidet med biloppstillingsplasser, belegningsstein, hekkplanter og asfaltert innkjørsel til garasje. Stor uteplass mot vest oppført i vedlikeholdsfrie terrassebord.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 304 kvm, Bruksareal: 360 kvm, Bruttoareal: 398 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Gulvvarme i garasje, underetasje og deler av 1. etasje. Gass peis i stue. Varmepumpe. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. Grenser til friarealer og landbruk. Det er planlagt oppføring av boliger nede på jordet mot vest. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.