Grøndahls vei 12B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Grøndahls vei 12B

  • 1456 Nesoddtangen
Prisantydning
7 800 000,-
Totalpris
8 008 872,-
Ligningsverdi
1 995 377,-
Teknisk verdi
7 875 000,-
Kommunale avgifter
6 281,- (Beløpet inkluderer fastavgift vann og avløp, vannmålerleie og standard renovasjon. I tillegg kommer vann og avløp som faktureres etter forbruk med hhv. kr. 30,- og kr. 26,25 pr. m3, samt kostnader ved feiing. Kommunale avgifter faktureres 4 ganger pr. år.)
Beregnet totalkostnad
7 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
200 000,- (Dokumentavgift)


208 872,- (Omkostninger totalt)


8 008 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (eierseksjon)
Primærrom
166m²
Bruksareal
176m²
Bruttoareal
201m²
Tomt
1 055m² (fellestomt)
Oppholdsrom
2
Soverom
5
Byggeår
2015
Gårdsnummer
2
Bruksnummer
680
Seksjonsnummer
2
Energimerking
C
Finn-kode
155078595
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Frederik Lund Vang

+47 47 46 70 00

Dokumenter

Salgsoppgave Grøndahls vei 12B

Innhold

Grøndahls vei 12B er en modernistisk, innholdsrik og lekker enebolig med høy standard, praktisk planløsning over tre fulle plan, samt flott dobbelgarasje på 30 kvm. Boligen ble oppført i 2015 og fremstår som ny. Utvendig er det en romslig, pent opparbeidet tomt med plenarealer og flere solrike uteplasser. Markterrasse omkranser boligen på tre sider.

Kort fortalt

- Smakfullt og svært familievennlig

- Solrik beliggenhet og flotte uteplasser på alle boligens sider

- Flott HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy

- Stue med plass til spisestue og tv-stue. Utgang til veranda og terrasse

- Ekstra stue i underetasje

- To flotte bad og vaskerom

- Fem soverom

- Peisovn i stue

- Sentralstøvsuger

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Grøndahls vei 10 B er en enebolig fra 2015 med funksjonalistisk arkitektur og en spennende planløsning. Boligen ligger idyllisk og barnevennlig plassert på kolle med umiddelbar nærhet til tur og rekreasjonsområder som Oksval Strand med mulighet for båtplass og fine turstier. Fra eiendommen er det kort gangavstand til bussholdeplass som korresponderer med fergene som gir rask og enkel pendlervei til Oslo. En strøken, spennende og fleksibel bolig som familien vil kunne utnytte på flere måter!

Boligen ble ferdigstilt i 2015 og holder en meget god standard og liten brukslitasje. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner sikrer godt og energieffektivt inneklima. Dobbelgarasje med fjernstyrt leddport tar vare på bilen.

Planløsningen er tilrettelagt for ulike behov og løsninger. Man har adkomst til boligen fra hovedetasje. Her finnes entré med tilgang til baderom, soverom/kontor samt kjøkken med åpen løsning til stuen. Både hall/gang og kjøkken har direkte utgang til markterrasse som omkranser boligens tre sider og videre til hage. Det er utgang til veranda fra stuen. I andre etasje finner man tre soverom av god størrelse samt baderom. Underetasjen inneholder trappegang med inngang til vaskerom med tilliggende, to romslige boder, stort oppholdsrom samt soverom. Underetasjen har i tillegg direkte utgang til gårdsplass fra soverom.

Gjennomgående lys, moderne og trivelig bolig med store vindusflater som gir et solid helhetsinntrykk og innbyr til trivsel.

Eiendommen kort fortalt:

- Moderne arkitektur med spennende planløsning

- Energiøkonomisk bolig med god isolasjon og roterende varmegjenvinningsventilasjon

- Fem soverom

- 2 stuer

- Gjennomgående gode oppbevarings- og garderobeløsninger.

- Uteplasser i form av markterrasse, veranda og hage rundt hele huset

- Dobbeltgarasje med fjernstyrt leddport

- Innsatspeis i stue med stålpipe

- Kort vei til buss som korresponderer med båt til Oslo sentrum.

- Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet

Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller om oppsatte visninger ikke passer.

Velkommen til en hyggelig visning!

Standard

Det er opparbeidet asfaltert innkjøring og gårdsplass til eiendommen. Utvendig betongtrapp med varmekabler fører opp til ytterdør til boligen.

Entré

Fra ytterdøren kommer du inn til en lys og åpen entré med fliser og varmekabler. Her er god plass til oppbevaring av sko, samt yttertøy i garderobe. Entréen er direkte tilknyttet bad med toalett og dusj. Videre gir entréen enkel tilgang til trappeløp, soverom, samt kjøkken. Terassedør som gir direkte tilgang til markterrasse og hage.

Stuer/Kjøkken

I hovedetasjen finner man kjøkken i åpen løsning til stue med utgang veranda.

Oppholdsrommet oppleves som et innbydende, sosialt og funksjonibelt rom med tilgang til alle boligens fasiliteter. Kjøkkenet fra HTH er både stilrent og funksjonibelt med grå/beige glatte fronter, benkeplate i stein, integrerte hvitevarer samt godt med benk- og skapplass. På den praktiske kjøkkenøyen med induksjonstopp og integrert vifte, kan man tilberede mat samtidig som gjestene får den oppmerksomheten de fortjener. Kjøkkenet har terassedør med utgang til markterrasse og hage. Det er god plass til spisebord samt sofagruppe i stuen, og lekker peis innsatt i 2017 som innbyr til ekstra kos og hygge. Stuen gir tilgang til en solrik vestvendt veranda på ca 12 kvm.

I underetasjen er det et stort rom i lyse farger og parkettgulv med en rekke bruksmuligheter. Rommet har vinduer fra gulv til tak som sikrer godt naturlig lysinnslipp og rommet egner seg godt som kjellerstue eller kinorom.

Bad/vaskerom

Boligen har 2 lekre bad og et flott vaskerom. Alle praktisk plassert i hver sin etasje.

Bad i andreetasje er et delikat flislagt bad med tidsriktige, lyse fliser og har gulvarme. Mosaikkfliser i dusjsone. Innebygd badekar, dusjhjørne med innfellbare dører, ovenpåliggende servant med god plass til oppbevaring i skuffer, speilskap og vegghengt wc fra Geberit med synlig sisterne.

Bad i hovedetasje er praktisk plassert rett ved entré. Rommet er delikat flislagt med grå veggfliser, grå fliser på gulv i granitt utførelse med undervarme. Hvitmalt tak med downlights. Ellers har rommet dusjhjørne med glassdører og veggsluk, vegghengt wc, speil med integrert lys og baderomsinnredning med servant.

Vaskerommet ligger i underetasjen og har direkte tilgang til romslig bod. Rommet er meget romslig, har praktiske løsninger og har stor innredning med benkeplate og vask. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er klargjort med rør til etablering av wc og dusj hvis dette er ønskelig. Varmtvannsbereder på ca. 300 liter.

Soverom og garderobe

Boligen har 5 soverom, hvorav tre er praktisk plassert i andreetasjen. Meget praktisk for barnefamilien.

Soverom 1

Soverommet er plassert ved entré i hovedetasjen og inneholder plassbygd oppbevaringsløsning og egner seg meget godt til kontor. Parkett på gulv og grønnmalte vegger.

Soverom 2

Dette er et herlig rom som fort vil kunne bli en favoritt for barna. Her kan man etablere en stueløsning med sofa og TV hvis man ikke trenger alle rom til soverom. Vinduene som strekker seg helt ned til gulvet, noe som gir rommet en ekstra dimensjon. Rommet har flott plassbygd oppbevaringsløsning i del av rommet, har parkett på gulv og lillamalte vegger.

Soverom 3

Soverommet som ligger på venstre side når man kommer opp trappen har god plass til dobbeltseng, samt nattbord på begge sider. Rommet vender mot hagen på husets bakside og er foreldrenes naturlige hovedsoverom. Her det også inngang til meget praktisk, og romslig garderoberom med plassbygde løsninger. Parkett på gulv, blå vegger og godt med lysinnslipp via store vinduer.

Soverom 4

Soverom 4 er andreetasjens tredje soverom og et topp barnerom. Rommet har vinduer som strekker seg helt ned til parketten på gulvet, grå vegger og hvitmalte tak. Plassbygde garderobeskap.

Soverom 5

Et større soverom med ekstra store vindusflater som inneholder skyvedørsgarderobe. Her er det god plass til både seng og skrivebord. Rommet er plassert innenfor kjellerstuen i underetasjen og egner seg godt til tenåringsrom, gjesterom eller lignende. Utgang via glassdør til gårdsplass.

Det er godt med oppbevaringsplass i garderobeskap, bod innenfor kjellerstue og stort bodrom innenfor vaskerommet. Åpent trappeløp til underetasjen som for eksempel kan utnyttes med en kontorløsning.

Dobbelgarasje

I forkant av huset er det oppført dobbelgarasje med fjernbetjent leddport i samme arkitektur og materialer som boligen. Denne forenkler hverdagen til enhver familie, enten man har to biler eller trenger lagringsplass til leker og sportsutstyr.

Utenfor garasjen er det vedbod og redskapskjul.

Diverse

- Brannslukningsapparat

- Kabel-TV og internett fra Get

- Utestikk

- Utekran

- Utelys

- Utvendige motoriserte screens

- Motorisert markise

- Innvendige duetter/plissé og rullgardiner

- Diverse belysning i form av downlights og lamper og panelovner

- Flaggstang

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Ursvik/Oksval - et av Nesoddens aller mest populære boligområder. Området er veletablert og svært barnevennlig. Fra eiendommen er det gangavstand til barneskole, offentlig kommunikasjon og Tangen sentrum med et godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Kommunesenteret Tangenten har nylig vært under ombygging og huser bibliotek, helsestasjon og kafé m.m.

Nesoddtangen brygge ligger ca. 2,5 km unna. Herfra er det hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker, noe som gjør Nesodden attraktivt for pendlere. Videre er det kort vei til sjøen mot både øst og vest, og til Kyststien som strekker seg langs store deler av Nesodden. Populære badeplasser i gangavstand er blant annet Oksval, Hornstranda og ikke minst Strandpromenaden som er en del av Flaskebekks strandlinje. Legg også gjerne turen til Hellviktangen.

Området byr på gode muligheter for sportslige aktiviteter med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsbane, tennisbaner, liten slalåmbakke og lysløype med et rikt oppmerket tur-nett. Ved snørike vintre holder kommunen vedlike et skiløypenett på ca. 110 km. Nesodden IF benytter Berger idrettspark som ligger ved Nesodden videregående skole.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Kiwi og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tangen Nærsenter blant annet vinmonopol, apotek, samt et godt utvalg av butikker og velværetilbud. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og båt. Nærmeste holdeplass er Grøndahls vei og ligger ca. 2 minutters gange fra boligen. Fra Nesoddtangen brygge tar båten deg til Lysaker på ca. 9 min og til Aker brygge på ca. 23 minutter.

Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Nesoddtangen brygge, 25 min til Vinterbro Senter, 28 min til Drøbak, 35 min til Ski og 45 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Berger barneskole, videregående skole, Steinerskole og skolebussordning til Alværn ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private, familie og kommunale barnehager på Nesodden. Alle barnehagene finner du på kommunes nettside.

Tomt

Areal: 1 055 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal, og man disponerer egnet del ihht seksjonering. Sameiet eiendom er på totalt 1055 kvm og er skrånende mot vest.

Tomten er meget pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass til bolig og dobbelgarasje. Godt med biloppstillingsplasser på gårdsplass. Ellers er det flere plenarealer, sitteplasser og markterrasse som omkranser boligen på tre sider. Mot vest er det praktisk veranda på ca. 12 kvm md utgang fra stuen. Plass til trampoline og godt med boltreplass for barnefamilien.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje, ellers godt med plasser på gårdsplass.

Forsikring

KLP

Polisenummer: 66984923

Premie: 3565

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Eierseksjon), byggeår: 2015

Antall soverom

5

Byggeår

2015

Byggemåte

Boligen er fundamentert med grunnmur i isolasjonselementer fylt med betong til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel sibirsk lerk. Etasjeskille i tre. Flat takkonstruksjon tekket med sarnafilduk el. Utbygger Nesodden Ingeniørbygg AS v/ Ketil Johansen.

Garasjen er fundamentert med ringmur i betong/Leca og støpt betongsåle til fjell/sprengsteinsfylling og antatt fast grunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med panel sibirsk lerk. Flat takkonstruksjon tekket med sarnafilduk. Automatisk leddheisport med fjernkontroll. Innlagt strøm. Garasje er uisolert. Tilbygget vedskjul på bakside mot øst, ikke byggemeldt til kommunen iht. eier.

Takstmannens konklusjon;

Seksjonert enebolig oppført i 2015 i et sameie med 2 seksjoner og frittliggende garasje oppført i 2016. Seksjonen har vært i familiens eie siden byggeåret. Boligen er påkostet med diverse plassbygde innredninger og tilvalg. Boligen fremstår som lys og trivelig og med standard hovedsakelig fra byggeåret. Ingen større tilstandssvekkelser ble avdekket befaringsdag og boligen fremstår som godt ivaretatt og med normal brukslitasje. På generelt grunnlag må det alltid påregnes noe oppgraderinger og overflatebehandlinger ved et eventuelt kjøp av bruktbolig.

Selger opplyser om følgende:

- Sprekk parkett kjøkken + hakk parkett stue nede. Sprekk kjøkken er tettet

- Sprekk fryseskuffer under kjøleskap

- Utebod (vedskjul og redskapsbod) ikke varslet bygd (skal være under det som er tillatt å oppføre)

- Mur nordsiden er antagelig litt høyere enn tillatt helt mot venstre.

- Sprukket/lite hull terrassebord ved utesofa + noen bord er ikke skrudd i. Terrasse bør beises

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.10.2016. Som vilkår for tillatelsen bes mangler for ferdigstillelse rettes innen 01.05.2017. Utbygger har via e-post uttalt at søknad om ferdigattest skal sendes i løpet av sommeren 2019. Ingen ytterligere opplysninger pr. d.d. Det bemerkes utfra utstedt midlertidig brukstillatelse at mangler for ferdigstillelse bes rettet innen den 01.05.2017. I følge ansvarlig søker gjenstår det arbeid med å skifte ut betongavløpsrør på siste del av den private avløpsledningen, som boligene er tilknyttet. Arbeidet med å skifte ut betongavløpsrør over eiendom gnr/bnr. 2/810 skal være utført innen den 1.5.2017.

Boligens areal

Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 201 kvm

Underetasje:

Trapperom/gang, stue, vaskerom, soverom, bod 1 og bod 2.

Hovedetasje:

Entré/gang, soverom/kontor, bad/wc, stue/kjøkken/spiseplass/trapp.

Andreetasje:

Trapperom/gang, bad/wc, omkledningsrom tilknyttet hovedsoverom og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming av boligen. Gulvvarme på begge bad, vaskerom og i entré.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 6 281 pr. år

Beløpet inkluderer fastavgift vann og avløp, vannmålerleie og standard renovasjon. I tillegg kommer vann og avløp som faktureres etter forbruk med hhv. kr. 30,- og kr. 26,25 pr. m3, samt kostnader ved feiing. Kommunale avgifter faktureres 4 ganger pr. år.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, velavgift, Tv og innvendig/utvendig vedlikehold.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 995 377 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 183 355 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det er enkel og forholdsvis flat adkomst til eiendommen. Avkjøring fra FV157 ved gangbro (Grøndahls vei bussholdeplass) rundt 500 meter syd for avkjøring til Oksval brygge. Følg Grøndahls vei mot venstre og eiendommen kommer på høyre hånd etter ca. 100 meter.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sydvendt & Partners. Velkommen til visning!

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Plannavn: Oksvalveien. Felt: I.

I området skal det oppføres frittliggende eneboliger med tilhørende garasje. Som del av boligen kan innpasses en hybelleilighet eller en generasjonsleilighet. I område A hvor det er avsatt areal til forretningsformål, kan tillates 1 familieleilighet. Tomt i strøk regulert til frittliggende eneboliger skal være min. 750 m2. Tillatt bebygd areal er 15 %. Garasjer/uthus inntil 36 m2 inngår ikke i tillatt bebygd areal, ev. overskytende areal regnes med. Høyde på frittliggende enebolig over ferdig planert terreng skal ikke overstige: møne 9,0 m, gesims 6,5 m. Ingen fasade skal være høyere enn 9,5 m. Garasjer, boder og uthus kan oppføres som tilbygg til bolighuset eller som frittliggende bygg. Mønehøyden skal ikke overstige 4 m. Plassering av garasje skal være vist på situasjonsplanen som følger byggemeldingen for bolighuset, selv om den ikke skal oppføres samtidig med dette.

Megler opplyser om at det pågår arbeid med kommuneplanen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1935/900202-1/5 Bestemmelse om bebyggelse 03.07.1935

Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbane. Forbud mot visse former for næringsvirksomhet. Bestemmelse om generende virksomhet.

Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om kloakkledning.

Overført fra: 0216-2/680.

Gjelder denne registerenheten med flere.

1962/4413-1/5 Erklæring/avtale 09.10.1962

Plikt til å fjerne dusjbadet på d.e.

Overført fra: 0216-2/680.

Gjelder denne registerenheten med flere

1976/9852-1/5 Best. om vann/kloakkledn. 16.11.1976

rettighetshaver:Knr:0216 Gnr:2 Bnr:871

Overført fra: 0216-2/680.

Gjelder denne registerenheten med flere.

1978/5333-1/5 Best. om vann/kloakkledn. 27.06.1978

Kommunens betingelser vedtatt.

Overført fra: 0216-2/680.

Gjelder denne registerenheten med flere.

1981/10124-1/5 Best. om vann/kloakkledn. 02.11.1981

Kommunens betingelser vedtatt.

Overført fra: 0216-2/680.

Gjelder denne registerenheten med flere.

2015/285066-1/200 Refusjonskrav 30.03.2015

BELØP: NOK 500.000

Panthaver: NESODDEN KOMMUNE.

Org.nr: 944383565.

Overført fra: 0216-2/680.

Villighetserklæring. Til sikkerhet for fremtidig opparbeiding av adkomst i samsvar med godkjent reguleringsplan for området skal denne forpliktelse tinglyses som heftelse på eiendommen. Heftelsesbeløpet begrenses oppad til kr. 500.000,- pr eiendom i henhold til målebrev. Indeksreguleres.

Gjelder denne registerenheten med flere.

2016/110698-1/200 Erklæring/avtale 08.02.2016

Bestemmelse vedrørende plassering av garasjer. Bestemmelse om reparasjoner og vedlikehold.

Gjelder denne registerenheten med flere.

2016/500231-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 06.06.2016

rettighetshaver:Knr:0216 Gnr:2 Bnr:1720 Snr:1

rettighetshaver:Knr:0216 Gnr:2 Bnr:1720 Snr:2

Gjelder denne registerenheten med flere.

2016/500291-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 06.06.2016

Bestemmelser vedrørende flytting av dobbeltgarasje ved evt. utvidelse av Grøndahls vei.

Eier av denne eiendom bekrefter at de er villige til å flytte dobbelgarasjen dersom den er til hinder for eventuell fremtidig utvidelse av Grøndahls vei.

Gjelder denne registerenheten med flere.

2016/470227-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 27.05.2016

rettighetshaver:Knr:0216 Gnr:2 Bnr:680 Snr:1

rettighetshaver:Knr:0216 Gnr:2 Bnr:680 Snr:2

Gjelder denne registerenheten med flere.

Vei/vann/avløp

Privat asfaltert adkomstvei. Pliktig medlemskap i Oksval veilag med årlig avgift på kr. 1 700,-.

Kommunalt vann og avløp. Private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Vaskemaskin og tørketrommel. Lampe over spisebord. Nattbord hovedsoverom.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: flv@sydvendtpartners.no eller SMS: 47 46 70 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,65 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 12.900,-, markedspakke kr. 16.900,-. For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.