Oksvalveien 23

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Oksvalveien 23

  • 1456 Nesoddtangen
Prisantydning
7 800 000,-
Totalpris
8 013 872,-
Ligningsverdi
2 080 984,-
Teknisk verdi
8 045 000,-
Kommunale avgifter
7 754,- (Beløpet inkluderer fastavgift vann og avløp, vannmålerleie, feiing og større renovasjon. I tillegg kommer vann og avløp som faktureres etter forbruk med hhv. kr. 30,- og kr. 26,25 pr. m3. Kommunale avgifter faktureres 4 ganger pr. år.)
Beregnet totalkostnad
7 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
205 000,- (Dokumentavgift)


213 872,- (Omkostninger totalt)


8 013 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (eierseksjon)
Primærrom
187m²
Bruksareal
196m²
Bruttoareal
217m²
Tomt
1 136m² (fellestomt)
Oppholdsrom
3
Soverom
4
Byggeår
1899
Modernisert
2011
Gårdsnummer
2
Bruksnummer
55
Seksjonsnummer
1
Energimerking
G
Finn-kode
155086885
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Frederik Lund Vang

+47 47 46 70 00

Eiendomsmegler MNEF

Lars Johnsen

+47 93 24 13 81

Dokumenter

Salgsoppgave Oksvalveien 23

Innhold

Oksvalveien 23 er en meget flott seksjonert del av en eldre nydelig eiendom med fantastisk utsikt mot Oslo og fjorden. Flotte uteplasser og solrikt hele dagen. Området er meget barnevennlig med umiddelbar tilgang til badestrand og båthavn. Gangavstand til skoler, barnehager og marka. Ca. 18 min gangavstand til Nesoddbåten via vakre Nedre Movei.

Boligen er kontinuerlig oppusset og har meget god standard, med bl.a. en større oppussing med nye bad og kjøkken fra 2011.

Kort fortalt:

- Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer og tilliggende spisestue

- Flott stue med utsikt, ekstra takhøyde og gasspeis

- Utgang fra stue til terrasse på ca 44 kvm, hvorav 18 er takoverbygd

- Tiltalende bad, eget wc-rom og bad/vaskerom. Alle fra 2011

- Fire soverom, samt kjellerstue

- Dobbelgarasje med oppbevaring og flislagt dekke

Standard

Entré

Boligen har relativt flat adkomst via asfalt vei med undervarme i sti fra garasje til steintrapp med undervarme. Ved inngangsparti i er det en koselig markterrasse. Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen og er praktisk innredet med bl.a. lekre grå store fliser på gulv som går videre til hall. Skyvedørsgarderobe praktisk plassert for ytterklær. Både entré/hall har elektrisk gulvarme noe som er gjennomgående for hele boligen, bortsett fra boder, soverommene og soveromsgang i andreetasjen. Begge rom har sensorstyrt lys, samt er delikat oppusset i senere tid.

Stuer

I andreetasje er det en romslig, pen stue med brun merbau enstavs heltre på gulv, gulvvarme og lysmalte veggflater. Rommet er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord nærmest kjøkkenet. Den flotte utsikten kan nytes fra hele stuerommet. Stuetaket er hvitmalt og den flotte takhøyden setter virkelig sitt preg på rommet. Gode vindusflater ivaretar de gode sol- og utsiktsforholdene. Om man ønsker ekstra varme og hygge kan man fyre opp i en stilig gasspeis.

Utgang gjennom 4 glassdører til meget romslig terrasse på ca. 44 kvm med nydelig utsikt. Ca. 18 kvm av terrassen er overbygget med varmelamper, slik at man strekker sommersesongen i begge ender.

Med trapp kommer man opp til stue og kjøkken.. Her det den samme lekre tregulvet med gulvvarme og god plass til spisestue. En vegg i eldre, original tømmerkledning gir god stemning som fondvegg. Veggen har også integrert bokhylle/oppbevaringsløsning.

I underetasjen er det en praktisk kjellerstue med fliser på gulv, gulvvarme og varmepumpe. plassbygd sofa/dagseng. Rommet har 3 tilliggende boder, tilknyttet vann og det er inngang fra hage til stuerommet. Rommet egner seg derfor perfekt for innredning av en liten hybel eller lignende.

Kjøkken

Boligen har et meget lekkert kjøkken med hvit høyglans kjøkkeninnredning fra IKEA og integrerte hvitevarer fra 2011. Kjøkkenet er praktisk designet med takhøye skap som gir god lagringsplass, samt gode arbeidsflater ved benkeplaten og halvøy mot spisestuen. Det er også godt med oppbevaringsplass i de mange underskapene. Lys under underskap, laminat benkeplate med underlimt vask fra Blanco og vifte med naturlig utluftning ut over yttertak. Integrerte hvitevarer utgjør stekeovn, dampovn, oppvaskmaskin og induksjon platetopp fra Siemens, mens mikrobølgeovnen er fra Miele. Det medfølger et stilig Samsung side-by-side kjøleskap med vann/is-dispenser.

I sokkellisten på kjøkkeninnredningen er det installert integrert støvsuger. En meget velfungerende og praktisk løsning.

Bad/wc/vaskerom

Boligen har bad og separat wc-rom i andreetasje, samt et kombinert bad/vaskerom i førsteetasje. Alt oppusset i 2011.

Bad/vaskerom er plassert ved entré/hall i førsteetasje, noe som er meget praktisk for barnefamilien. Rommet er tidsriktig designet med grå gulvfliser med undervarme, hvitmalte gipsvegger, dusjkabinett, vegghengt wc, ovenpåliggende servant med romslige underskuffer, samt speilskap. Pen og praktisk vaskeromsinnredning med plass til vaskemaskin og tørketrommel opphøyet med skuffer under.

Badet i andreetasje ligger i soveromsdelen av etasjen og er meget pent oppusset med store, betonglignende fliser på gulv med undervarme, mot hvitmalte gipsplater. Dusjnisjen er stig innredet i hjørnet med mindre utgave av de grå gulvflisene og meget stilige flisfelt på vegg. Rommet er forøvrig utstyrt med dobbel ovenpåliggende vask, store underskuffer og stort speilskap. Taket er hvitmalt panel, med to store takvinduer fra Velux med integrerte rullegardiner.

Ved siden av badet er det et eget separat wc-rom med servant, vegghengt Geberit wc, hvitmalte veggflater og sorte gulvfliser med undervarme. Lyset er sensorstyrt både her i wc-rom og gangen i soveromsdelen. Kjøkkenventilator som styrer avtrekk på bad og wc-rom i andreetasjen.

Det er lagt rør ned til underetasje hvis man ønsker å etablere ytterligere bad og kjøkken.

Soverom og garderobe

Boligen har fire soverom, hvorav to er plassert i førsteetasje og to er plassert i soveromsdelen av andreetasjen.

Soverom 1 og 2

Soverommene er plassert ved siden av hverandre og inngang fra hall. Begge rommene er pent oppusset med merbau en-stavs heltre på gulv med gulvvarme, gråmalte vegger og utsikt. Et av rommene har garderobeskap. Soverom 2 egner seg også meget godt til et hyggelig hjemmekontor.

Soverom 3 (Hovedsoverom) og 4

Dette er et herlig rom som fort vil kunne bli en favoritt for foreldrene. Her er det doble glassdører med utgang til balkong med nydelig utsikt, plassbygd dobbeltseng og god plass til ytterligere møblement. Tre av veggene er beholdt i original, lutet tømmer og det er fondvegg i gråmalt panel. Gulvet er heltre smalt furugulv fra byggeår, og lekkert, hvitmalt panel i himling.

Soverom 4 ligger innerst når man kommer inn i soveromsdelen har også flott, original tømmer på veggene, merbau heltre og hvitmalt tak. Rommet har skap med varmtvannsbereder og annet teknisk utstyr. Godt lysinnslipp via stort vindu.

Det er også mulig å benytte kjellerstue som et femte soverom.

Det er godt med oppbevaringsplass i garderobeskap, 3 boder innenfor kjellerstue og stort bodrom i garasjen.

Diverse utstyr:

- Brann og tyverialarm tilknyttet Verisure

- Brannslukningsapparat

- Brannstige mot sydøst

- Kabel-TV/internett fra Telenor

- Utestikk

- Utekran

- Utelys

- Diverse belysning og stedvise panelovner

- Sentralstøvsuger

- Varmelamper i overbygget del av terrasse

Beliggenhet

Oksvalveien 23 ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Oksval i Nesodden kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Fra Nesoddtangen er det hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker, noe som også gjør området attraktivt for pendlere.

Det er ca. 250 meter ned til Oksval Brygge med sin flotte båthavn, samt barnevennlige og populære Oksvalstranden. I tillegg strekker Kyststien seg langs store deler av Nesodden, og har nesten umiddelbar tilgang fra boligen. Det er også kort avstand til Hellviktangen med sitt flotte friområde med store gressletter, badestrand og svaberg. Her finner du også Hellviktangen Gård & Kunstkafé som serverer økologisk mat og vin, arrangerer konserter og utstillinger.

Det er nydelig turterreng med lysløype og preparerte skiløyper i Nesoddmarka. Det finnes gode muligheter for sportslige aktiviteter i området med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsbane, tennisbaner og en liten slalåmbakke.

På Tangen er det et nyere kommunesenter med bibliotek, fritidsklubb og helsestasjon. I tillegg finner du nyoppussede Tangen Nærsenter med stor Meny-butikk, vinmonopol, apotek og diverse butikker. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og båt. Nærmeste holdeplass er Granholt som er lettest tilgjengelig via trapper og sti ved Nedre Movei, ellers er det bare ca. 550 meter til Oksvalkrysset bussholdeplass som ligger på toppen av Oksvalveien. Fra Nesoddtangen brygge tar båten deg til Lysaker på ca. 9 min og til Aker brygge på ca. 23 min. Ved å benytte bil fra Oksval tar det ca. 25 min til Vinterbro, 25 min til Drøbak, 35 min til Ski og 45 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Nesoddtangen barneskole, Tangenåsen ungdomsskole og Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10). Ved Berger skole ligger også Nesodden videregående skole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Nesodden.

Tomt

Areal: 1 136 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Tomten er fellesareal, og man disponerer egnet del ihht seksjonering. Sameiet eiendom er på totalt 1136 kvm og er skrånende mot sydvest. Eiendommen er godt opparbeidet med flotte plenarealer, asfaltert gårdsplass og flotte uteplasser. Varmekabel i asfaltert adkomstvei i sti fra garasje til inngangsparti. Hagen er omgitt av frodige hekker og busker, og består ellers av plen og blomsterbed. En lettstelt hage.

Markterrasse både ved plen garasje og inngangsparti. Det er også en nydelig terrasse med utgang fra stue på ca. 40 kvm, hvorav ca 18 kvm som er takoverbygd. Varmelamper i overbygget del forlenger sommeren i begge ender.

Garasje / Parkering

Parkering i flott dobbelgarasje med fliser på gulv. Det er også godt med muligheter for parkering på gårdsplass, samt at det er avsatt plass til biloppstillingsplass ved siden av garasjen.

Sameie

Sameie Oksvalveien 21-23. Nystiftet sameie uten forretningsfører.

§ 19. VEDLIKEHOLD OG BRUKSRETT.

Den enkelte seksjonseier har ansvar for indre- og ytre vedlikehold av yttertak, yttervegger og kjellergulv, ringmur/kjellermur og balkonger/terrasser. Disse arealene følger plantegningene til den enkelte seksjon. Innkjøring og vei inn til bygningen tilhører seksjon 1, men seksjon 2 har bruksrett til innkjøring og vei. Det er også gjensidig bruks- og vedlikeholdsrett for vann-, avløp-, og andre infrastruktur rør og kabler over eiendommen.

Det er felles avfalls- og postkassestativ på eiendommen. Det anbefales å sette seg inn i sameie vedtektene for det nystiftede sameiet.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring

Polisenummer: 0176584

Premie: 9364

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 1899

Antall soverom

4

Byggeår

1899

Byggemåte

Boligen er fundamentert med grunnmur i naturstein (opprinnelig del) og i betong/Leca (tilbygget del) til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i maskinlaft i opprinnelig del, utforet 5cm og utvendig kledd med trepanel. Yttervegger i tilbygg er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Etasjeskille i tre. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein. Eier opplyser om at det ble oppdaget maur ved innflytting i 2011. Eier kontaktet Anticimex som gjorde tiltak. Ingen maur i boligen etter 2011 iht. eier.

Det er krypkjeller under deler av naboseksjonen (seksjon 2) som iht. sameie vedtekter er seksjon 2 sitt vedlikeholdsansvar.

Terrassen er fra 1980, utvidet/fornyet i 2011 av Baard Hellebostad (ikke byggemeldt).

Garasjen er fundamentert med ringmur i betong/Leca og støpt betongsåle til fjell/sprengsteinsfylling og antatt fast grunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Takkonstruksjon av type saltak tekket med takplater. Flislagt dekke innvendig i garasjerom. Automatisk leddheisport med fjernkontroll. Innlagt strøm. Aluminium hvit profilert ytterdør. Akodren ved innkjøring. Vinduer i koblet utførelse med utenpåliggende sprosser og lukking med hasp.

Takstmannens konklusjon;

Seksjonert tomannsbolig oppført i 1899, tilbygget mot nord i 1980, utsprengt kjeller og innredet denne i 1985. Bygningen er nylig seksjonert og har vært i familiens eie i generasjoner. Seksjonen har vært i seksjonseier eie siden 2012. Frittliggende dobbelgarasje som medfølger seksjonen er oppført i 2005. Eiendommen har en fin beliggenhet i området med flott sjøutsikt. Boligen er blitt oppgradert og oppusset i nyere tid med bl.a. ildsted av type gasspeis fra 2011, kjøkkeninnredning med hvitevarer fra 2011, våtrom fra 2011 hvorav fliser på bad i 2. etg. ble lagt nye i 2018, VVS fornyet i 2011 og 2019 mm. Boligen fremstår som lys og trivelig og med standard hovedsakelig fra nyere tid. Boligen fremstår som godt ivaretatt og med normal brukslitasje. Noe utbedringer og oppgradering/moderniseringbehov for å tilfredsstille dagens krav til standard må påregnes mtp. alder og som en naturlig del av en bygnings aldringsprosess.

Det gjengis hovedsakelig enkelt større tilstandssvekkelser, som hvor TG 3 er gitt og umiddelbar utbedring er nødvendig, og TG 2, hvor større påkostninger som kan/må påregnes i nærmere fremtid. For detaljer og ytterligere informasjon må det leses i konstruksjoner/bygningsdeler:

TG 3:

TG 3 er gitt til råteskader som ble avdekket ved terassedør utkraget balkong hovedsoverom 2. etg. Tiltak ytterligere undersøkelser anbefales fortløpende slik at ikke skader forplanter seg nedover i ytterveggen. Det anbefales forbedringstiltak i form av beslag i overgang terskel og yttervegg.

TG 2:

TG 2 er gitt utforede vegger under terreng med tanke på alder og erfaringsmessig risikokonstruksjon. Noe høy fuktmåling i utforet vegg under trapp til kjeller etg.

TG 2 er gitt drenering med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid. Noe typisk kjellerlukt i den ene boden i kjelleretasje.

TG 2 er gitt ytterkledningen med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

TG 2 er gitt bygningens takkonstruksjon grunnet usikkerhet rundt dette med varmekabler i takrenner og isdannelser langs takrenner. Ingen indikasjoner på skader ble observert befaringsdag.

TG 2 er gitt vinduer av eldre dato med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

TG 2 er gitt terrassedører med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

TG 2 er gitt betongtakstein med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

TG 2 er gitt takvinduer med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

TG 2 er gitt utvendige beslag med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid. Det anbefales heltekking av utvendig pipe.

TG 2 er gitt utvendige trapper med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

TG 2 er gitt terrasse og utkraget balkong med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

TG 2 er gitt ildsted av type gasspeis grunnet noe lukt, bedre ventilering anbefales.

TG 2 er gitt luftbehandling med tanke på manglende isolering av ventilasjonskanaler på kaldtloft.

Det anbefales stedvise sikringstiltak i trapp mellom 1. etg. og 2. etg. samt forhøye rekkverk på utkraget balkong samt etablere rekkverk på støttemur med kjellerinngang.

Det bemerkes at ovennevnte er et utdrag av det inntrykket takstmannen fikk befaringsdag. Det anbefales at rapporten leses i sin helhet da det er flere detaljer undertegnede har påpekt som ikke er nevnt ovenfor.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Bygningsstatus: Tomannsbolig, vertikaldelt tatt i bruk. Eldre bolig anses derfor med brukstillatelse iht. registrering i eiendomsregisteret som "tatt i bruk", men det bemerkes at dokumentasjonen mangler. Fom. 1. juli 2015 er byggereglene forenklet, og det vil ikke utstedes ferdigattest på tiltak omsøkt før 01. januar 1998.

Boligens areal

Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 196 kvm, Bruttoareal: 217 kvm

Underetasje/kjeller:

Bruksareal: 28 m².

Primærrom: 19 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue/trapp.

1. etasje:

Bruksareal: 49 m².

Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, trapperom/gang, trapperom (kjelleretasje), bad/vaskerom/wc og 2 soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 119 m².

Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/trapp/kjøkken/spiseplass, gang, bad, hovedsoverom, wc og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ingen restriksjoner på utleie av boligen.

Oppvarming

Gasspeis og elektrisk oppvarming av boligen. Gulvvarme i alle rom, foruten i boder og på soverom i 2. etasje iht. eier. Panasonic varmepumpe i kjelleretasje og i 2. etasje.

Det er i tillegg et ekstra pipeløp i boligen som ikke er i bruk, med feieluke på soverom i 2. etasje. Gasskap for 2 stk 11kg gassflasker er plassert på gavlvegg under terrasse.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 7 754 pr. år

Beløpet inkluderer fastavgift vann og avløp, vannmålerleie, feiing og større renovasjon. I tillegg kommer vann og avløp som faktureres etter forbruk med hhv. kr. 30,- og kr. 26,25 pr. m3. Kommunale avgifter faktureres 4 ganger pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 080 984 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 491 542 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Ta Nesoddbåten fra Aker brygge til Nesoddtangen. Deretter buss til Oksvalkrysset. Følg Oksvalveien ca 550 meter og tunet kommer på venstre hånd.

Med bil ta av ved Nesset og følg FV156 mot Nesoddtangen. Ta til høyre ned Oksvalveien og følg denne mot Oksval brygge. Eiendommen har avkjøring på venstre på venstre hånd etter ca. 500 meter.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Bevaringsverdig

Bygningen er SEFRAK-registrert med meldeplikt iht. KML §25. Bygninger som er SEFRAK- registrerte er ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registreringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før en eventuelt gir tillatelse til å rive, flytte eller endre bygningen.

Regulering

Regulert område for boliger. Plannavn: Nedre Movei Rev. ID: 19930078. Pr. 16.06.1993.

Det foregår for tiden revidering av kommuneplanen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1900/900058-2/5 Bestemmelse om bebyggelse 30.04.1900

Bestemmelse om generende virksomhet.

1983/6872-1/5 Best. om vann/kloakkledn. 21.07.1983

Kommunens betingelser vedtatt. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

1999/9396-2/5 Erklæring/avtale 21.10.1999

rettighetshaver:Knr:0216 Gnr:2 Bnr:1593

Bestemmelse om veg

2003/7329-1/5 Erklæring/avtale 18.08.2003

rettighetshaver:Knr:0216 Gnr:2 Bnr:1627

Bestemmelse om veg. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

2004/2247-1/5 Erklæring/avtale 15.03.2004

rettighetshaver:Knr:0216 Gnr:2 Bnr:1627

Bestemmelse om vann/kloakkledning. Med flere bestemmelser.

1900/900058-1/5 Bestemmelse om bebyggelse 30.04.1900

rettighetshaver:Knr:0216 Gnr:2 Bnr:55

Bestemmelse om båt/bryggeplass.

Vei/vann/avløp

Privat asfaltert adkomstvei. Kommunalt vann og avløp med private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: flv@sydvendtpartners.no eller SMS: 47 46 70 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,65 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 12.900,-, markedspakke kr. 16.000,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Eier opplyser om at det foreligger veirett over eiendommen for Oksvalveien 25 (gnr/bnr 2/1627).

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.