solgt

Drammen - Solbergelva , Hallingstadveien 20

Type Enebolig
Primærrom 174m²
Bruttoareal 218m²
Tomt 1 176m²
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1939
Gårdsnummer 245
Bruksnummer 206
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 3 300 000,-
Totalpris 3 387 649,-
Ligningsverdi 888 810,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 87 649,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 387 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

/ 174 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 1 176 kvm, Eierform: Eiet tomt

Stor naturtomt med usjenerte og solfylte uteplasser

Innhold

Boligen består av kjeller, 1.etasje, innredet loftsetasje og kald loft med lav takhøyde.
Overbygget inngangsparti. Gruslagt gårdsplass. Sydvendt balkong.

Standard

Utvendig stående og liggende trekledning fra år 2009. Det ble også i år 2009 foretatt utvendig etterisolering av yttervegger.

Vinduer i 2-lags glass med forskjellige årstall fra 1972-1983. Enkelte kjellervinduer er fra byggeår. Skyvedør fra spisestue med 2-lags glass fra år
1983. Balkongdør med 2-lags glass fra stue samt inngangsdør estimeres til og være fra omtrent år 2009 uten at dette kan fastslåes konkret.

Yttertaktekking med betongtakstein inkludert undertaksplater, sløyfer og lekter er fra år 2009. Yttertaket har saltaksform med takopplett. Takrenner
inkludert taknedløp ble også bytteti år 2009.

Skorsteinen er en tegelsteinspipe fra byggeår. Det ble i år 2009 montert nytt røykrør i skorsteinen. Kombinert parafin og vedovn i stue. Dagtank for
parafinanlegg er montert i gang i 2. etasje.

Kjøkkeninnredning med to halvøyer fra år 2009. Hvite profilerte fronter. Benkeplate i heltre med nedfelt oppvaskkum i stål. Ett greps blandebatteri.
Frittstående kjøleskap. Oppvaskmaskin. Integrert komfyr og nedfelt induksjonstopp. Mikrobølgeovn. Takhengt ventilator. Vannrør i rør i rør system fra
år 2009. Synlige avløpsrør i plastmateriale fra år 2009. Overflater gulv med laminat fra år 2009. Overflater vegger med malte panelplater og malte
flater. Fliser på vegg mellom benk og overskap. Himling med malte flater og innfelte downlights. Lyset på ventilatorhette er defekt

Flislagt bad fra år 2004. Innredning med hvite profilerte fronter. Heldekkende servant med ett greps blandebatteri. Speil på vegg over servant.
Gulvmontert toalett. Dusjhjørne med dusjvegger i glass. Veggmontert togreps blandebatteri tilkoblet hånddusj. Gulvvarme. Sluk i plastmateriale fra
år 2004. Vannrør i rør i rør system fra år 2004. Synlige avløpsrør i plastmateriale fra år 2004. Naturlig ventilasjon. Himling med malte flater.

Beliggenhet

Eiendommen har en svært rolig beliggenhet, som siste hus i enden av en blindgate, og har ingen gjennomgangstrafikk. Et særdeles trivelig og etablert nabolag hvor det sjelden avhendes boliger.

Eiendommen ligger tett opp til markagrensen med kort vei til bla  Knabben som er en populært turdestinasjon. Fra Knabben kan man se utover hele Drammen og Eiker bygdene og et stort og attraktivt tur område åpner seg opp. Fra eiendommen kan man gå på ski eller til fots inn i hjertet av Finnemarka  populære utfartssteder som Nedbergdammene, Marivann, Tverken eller til og med Eiksetra er innefor rekkevidde.

Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass  ligger i gangavstand fra boligen. Det er også kort vei til Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Mjøndalen, 7 min til Buskerud Storsenter, 10 min til Drammen, 30 min til Kongsberg og 41 min til Oslo S.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 888 810 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 559 717 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det eksisterer ikke midlertidig brukstillatelse/ferdigattest i forb. med oppføring av bolig
Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker Kommune før rundt 1970
og gjeldende bolig har ukjent oppføringsår. Tomten er etablert i 1935

Boligens areal

Primærrom: 174 kvm, Bruttoareal: 218 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Soverom, gang, toalettrom og vaskekjeller

1. etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 93 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, stue, havestue/spisestue og kjøkken.

2. etasje:
Bruksareal: 44 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, bad og 2 soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er i hovedsak elektrisk. Luft til luft
varmepumpe på kjøkken. Skorstein med kombinert ved og parafinovn i stue. Det er 1000 liter parafin på tanken. Parafinbrenner bør ettersees

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.