solgt

Drammen-Konnerud , Poppegårdsveien 21

Type Enebolig
Primærrom 151m²
Bruksareal 191m²
Bruttoareal 206m²
Tomt 1 986m²
01/04/2020 09:40
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1966
Gårdsnummer 80
Bruksnummer 514
Energimerking G
Sist endret
Prisantydning 4 490 000,-
Totalpris 4 665 784,-
Ligningsverdi 1 159 556,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 50 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 175 784,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 665 784,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Vindfang, kjellerstue og bod/vaskekjeller, wc, bad, 3 soverom, kjøkken og stue/spisestue,kott, 2 boder, garasjerom.
Det er oppført et uthus på ca. 24 kvm bestående av to hobbyrom og en praktisk bod.

Standard

Det har ikke vært utført vesentlige oppgraderinger eller særlig vedlikeholdt i senere år med unntak av baderom i 1 etasje i 2014.
Boligen fremstår som ett rehabiliterings objekt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et svært rolig og barnevennlig område  i en blindvei. Det er ingen gjennomgangstrafikk. Nabolaget er etablert, og det er sjelden boliger er til salgs i dette boligfeltet. Det er gåavstand til barnehager og skoler, og bussholdeplassen nås på 2 minutters gange.

Eiendommen har kort avstand til fantastiske turområder i flere retninger - Konnerudmarka, Risdalsåsen og Vestskauen.  Det er kort avstand til Konneruds friluftstilbud, helårs turterreng med lysløype og Konnerudsenterets butikker.

Det er kort vei til de fleste av Konneruds fritidstilbud og ikke minst Konnerudsenteret med alle fasiliteter. Kort avstand til flott, helårs turterreng med lysløype.

Konnerud Idrettslag er et av Norges største, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Konnerud har Drammens størst kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk, samt nå også helt ny kunstisbane.
Langrenns arenaen med tilhørende World Cup-standard inneholder bla. rulleskiløype om sommeren samt  kunstsnøannlegg og milevis med skiløyper om vinteren.

10 minutters kjøring til Skoger Golfbane. 3 minutters kjøring til Imjelt golfbane
Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass ligger i gangavstand fra boligen.
Det er også kort vei til E-18 via Skoger og ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Drammen og  42 min til Oslo S

Tomt

Areal: 1 986 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er frodig med trær, plenareal, prydbusker hekk og høyreist beplantning. Det er dels asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Gårdsplassen er også belagt med skifer.

Garasje / Parkering

Ja / Ja
Garasje med motorisert vippeport.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Konnerud skole - 0.7 km
Hallermoen skole - 1.2 km
Svensedammen skole - 1.3 km
Akademiet VGs - 5.5 km
Heltberg VGs Drammen

Barnehager:
Konnerud barnehage - 0.5 km
Solhaugen barnehage - 0.5 km
Amicus barnehage - 1 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1966

Antall soverom

3

Byggeår

1966

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 02.02.1966. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 206 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 26 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, kjellerstue.
Sekundærrom: 31 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/vaskekjeller, bod.

1. etasje:
Bruksareal: 134 m².
Primærrom: 125 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, bad, stue/spisestue, kjøkken, mellomgang, 3 soverom, wc.
Sekundærrom: 9 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod, garasjerom, kott.

Uthus:
Bruksareal: 24 m².
Primærrom: 22 m².
Sekundærrom: 2 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 546 pr. år Vann, avløp og renovasjon

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 159 556 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 174 401 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Anders Ødenes
Eiendomsmegler
Anders Ødenes

95 03 71 01

ao@partners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
86%

eier sin egen bolig

86%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

62%

har bolig på over 120 kvm

75%

av boligene er eldre enn 20 år

44%

er barnefamilier