Åmot

Åmot - Oppussingsobjekt på stor flott tomt med uthus og garasje. Stor flott tomt med muligheter

Stubberudveien 5 , 3340 Åmot

BE OM SALGSSUM
Anders Ødenes
Anders Ødenes Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

67%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

39%

har bolig på over 120 kvm

33%

er barnefamilier

30%

er gift

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 116 m²
Bruksareal 127 m²
Bruttoareal 144 m²
Tomt 2 027 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1936
Gårdsnummer 58
Bruksnummer 46
Energimerking F
FINN.no 183156721
Sist endret 09.07.2020 17:37
Prisantydning 2 000 000
Totalpris 2 061 519
Ligningsverdi 654 681,-

Beregnet totalkostnad

2 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 61 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 061 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Frittliggende enebolig beliggende på Breivik i Åmot i Modum Kommune.

Innhold

Boligen inneholder en kjeller, en 1.etasje, en innredet loftetasje og ett kald loft med lav takhøyde. Frittstående anneks med garasje.

Standard

Huset er gjennomgående et renoveringsobjekt.
TG3: Overflater vegger/undertak. Stedvise råteskader og synlige hull/sprekket i undertaksbord påvist. Tiltak bør derfor påregnes.
TG3: Pipeløp i loftetasje er tapetsert og har dermed ikke alle sider fritt eksponert
TG3: Det er ikke røykvarsler/-e iht forskrift i boligen. Utstyret mangler. Brannslukkerutstyr som er i boligen er for gammelt / ikke forskriftsmessig vedlikeholdt.
TG3: Stedvise råteskader på synlige takbjelkeutsikk ved takoppløft. Skjulte og bakenforliggende skader inne i selve konstruksjonen kan derfor ikke utelukkes være oppstått.
Frittstående byg på tomt: TG3: Det frittstående byggverk som står på tomten med unntak av hovedbygningen vurderes å være å dårlig stand.
Tiltak bør derfor påregnes.

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert og fritt til i landlige omgivelser med spredt boligbebyggelse og forholdsvis kort vei til Åmot sentrum med de fleste fasiliteter. Eiendommen har gode solforhold og en nydelig beliggenhet med landbruksområder som nærmeste nabo på to sider.
Kort vei til Blaafarveverket som byr på varierte opplevelser innen historie, kultur og kunst. Museet er ett avBuskeruds mest besøkte og kan by på flotte badeområder, gruveopplevelser og ikke minst dyregård for barna. Det kan også nevnes flotte jakt- og fiskemuligheter, og et fantastisk turområde i nærheten.
Gangavstand til butikker beliggende på Åmot's vestside, samt kort vei til Åmot's østside med blant annet kjøpesenter, idrettsanlegg, bensinstasjoner, helsesenter, ungdoms-og videregående skole.
Ca, 35 km. til Drammen og Kongsberg.
Ca. 1 time kjøring til Oslo.

Tomt

Areal: 2 027 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1936

Antall soverom

3

Byggeår

1936

Byggemåte

Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i betongkonstruksjon, betongblokker. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med
betongtakstein

Boligens areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 144 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 11 m².
Sekundærrom: 11 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kjellerrom
1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, bad, gang, stue, kjøkken og 1 soverom.
Loft. etasje:
Bruksareal: 47 m².
Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, 2 soverom.
Garasje:
Bruksareal: 53 m².
Sekundærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje, gang, 2 boder, 2 vedboder, utedo og utebod.
På grunn av lav takhøyde i kjeller er det derfor kun ett kjellerrom som er måleverdig og medtatt i arealoppsettet. I tillegg til oppmålt areal er det en
balkong på ca. 32 m2.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk, vedfyring og luft til luft varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 654 681 pr. 29.06.20 13:14 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 356 853 pr. 29.06.20 13:14 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 2,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.