solgt

Grunerløkka-Sofienberg , Sofienberggata 54 c

Type Leilighet
Primærrom 35m²
Bruksareal 35m²
Bruttoareal 40m²
Tomt 2 884m²
25/05/2018 18:12
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1939
Gårdsnummer 229
Bruksnummer 138
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 2 400 000,-
Totalpris 2 554 228,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

2 400 000,- (Prisantydning) 129 028,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 529 028,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 750,- (Eierskiftegebyr/transportgebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 3 200,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 7 750,- (Transportgebyr) -------------------------------------------------------- 25 200,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 554 228,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

35 / 35 m²

Antall soverom

1

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

Anders Sveen (915 35 914) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en lys og pen 2-roms toppleilighet i Sofienberggata 54 C.

Boligen ble pusset opp i 2010 og ligger i byggets 4. etasje. Leiligheten kan blant annet by på en meget hyggelig og lys stue med åpen kjøkkenløsning. Boligen var opprinnelig en 1-roms leilighet, men ble gjort om til en 2-roms i 2010. Da ble kjøkkenet flyttet fra soverommet og inn i stuen, noe som gjør at plassen i leiligheten er godt utnyttet. Fra stuen har du utgang til en herlig vestvendt balkong hvor du kan nyte morgenkaffen, eller noe annet godt - ettermiddagssol/kveldssol har en også.  Stuen har store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys og gir rommet et ekstra luftig preg. Den ene veggen er malt i en mørk, delikat farge og skaper en fin kontrast i rommet. Kjøkkenet er pent og lyst med hvite høyglans fronter fra 2010. Sjarmerende soverom med plassbygget seng med smart oppbevaringsløsning under sengen. I tillegg er soverommet innredet med garderobeskap.  Leiligheten er generelt malt i lyse, tidløse farger og har tregulv.

Dette er en sentral, skjermet og meget attraktiv beliggenhet i et populært boligområde på Sofienberg - mellom Kampen, Tøyen og Grünerløkka. Leiligheten ligger midt i det største grøntområdet sentralt i Oslo med Sofienbergparken, Tøyenparken og Botanisk hage som nærmeste nabo!

Velkommen til visning!

Standard

Stue:
Leiligheten har en pen og lys stue med store vindusflater som gir rommet et luftig preg. Veggene er hovedsakelig malt i lyse tidløse farger, bortsett fra den ene veggen som er malt i en mørk delikat farge, som gir en fin kontrast i rommet. God plass til sofaseksjon og annet ønskelig møblement. Utgang til en herlig balkong med plass til sittegruppe hvor du kan nyte litt ro og fred. Stue og kjøkken er av åpen løsning, noe som gjør at arealet i boligen er godt utnyttet.

Kjøkken:
Lekker HTH kjøkkeninnredning fra 2010 med hvite slette fronter i høyglans. Heltre benkeplate med 1 greps blandebatteri og oppvaskkum. Kjøkkenet er videre innredet med integrert komfyr og oppvaskmaskin. Det er lys under overskap. Hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel medfølger boligen.

Soverom:
Trivelig og innbydende soverom med plassbygd seng med smart oppbevaringsplass under sengen. Soverommet er videre innredet med et garderobeskap og har en sjarmerende nisje med hyller for bøker eller annen ønskelig pynt.

Bad:
Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv. Baderomsinnredningen ble byttet ut i 2010. Dusjplass, servant med underskap, wc og opplegg for vaskemaskin.  Badet ble pusset opp i regi av aksjelaget i 2003.

Entré:
Inngangspartiet er lyst og fint og har de samme pene overflatene som resten av leiligheten. Her har du plass til å henge fra deg ytterklær og mulighet for oppbevaring av sko. Ny dørcalling med åpner plassert i entré.

Overflater:
Gulv: Tregulv og fliser
Vegger: Malte flater
Himling: Malte flater

Diverse:
* Aksjelaget har egen hjemmeside: www.sofienberggta54.no
* Aksjeselskapet består av 48 leiligheter knyttet til aksjer.
* Fyring og varmtvann inkl i felleskostnadene
* Fellesvaskeri i kjeller (og opplegg på eget bad)
* Boligen er malt i pene tidløse farger
* Praktisk åpen stue- og kjøkkenløsning
* Utgang til vestvendt balkong fra stuen
* Store vindusflater på stuen
* Trivelig soverom med smarte løsninger
* Hele leiligheten ble pusset opp i 2010
* Kjøkkeninnredning fra 2010
* Baderomsinnredning fra 2010
* Sofienbergparken, Tøyenparken og Botanisk hage som nærmeste nabo!
* Lave omkostniger ved kjøp, dvs. ingen dokumentavgift på 2.5% av kjøpesummen
* Standarden tilsier at en kan flytte rett inn
* Nyere elektrisk anlegg med automatsikringer
* Kort vei til dagligvareforretning
* Kort vei til offentlig transport som buss, T-bane og trikk

Beliggenhet

Sentral, skjermet og meget attraktiv beliggenhet i et populært boligområde på Sofienberg - mellom Kampen, Tøyen og Grünerløkka. Leiligheten ligger midt i det største grøntområdet sentralt i Oslo med Sofienbergparken, Tøyenparken og Botanisk hage som nærmeste nabo!

Kort vei til alt man måtte ønske seg av servicefasiliteter. Postkontor i Trondheimsveien 5, matbutikker i Trondheimsveien, og søndagsåpen nærbutikk bare 100 meter fra leiligheten. Barnevennlig område med flere barnehager, både offentlige og private, kun få minutters gange fra leiligheten.

Et rikelig og spennende utvalg av kaféer, restauranter og take-away-muligheter i området rundt leiligheten. Kort vei til sentrum og Grünerløkka med alt man måtte ønske seg av shoppingmuligheter og uteliv.

Flotte parker og rekreasjonsområder som Ola Narr, Botanisk hage, Sofienbergparken og Birkelunden i umiddelbar nærhet. Tøyenparken er perfekt for piknik og avslapping på sommerstid, og aking og skihopp på vinterstid. For de treningsglade finnes for eksempel Fitness 24, Elixia, Tøyenbadet og Fresh Fitness en kort gåtur fra leiligheten.

Særdeles god offentlig kommunikasjon med både buss, trikk og T-bane som dekker hele byens rutenett. Ca. 15 minutters gange til Oslo sentrum gjør byen lett tilgjengelig.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.738,- pr. md. Felleskostnadene inkluderer: varmtvann, fyring, tv/internett, trappevask, forretningsførsel, nedbetaling/ renter av fellesgjeld, felles forsikring, bruk av fellesvaskeri, drift og vedlikehold.

Herav:
Felleskostnader: 1.627,-
Kabel-tv / Internett: 299,-
Rehabilitering: 812,-

Tomt

Felles eiet tomt på 2884, 7 m2. Tomten ligger i et flatt terreng i tilknytning til parkmessige Ola Narr. Pent opparbeidede fellesareal med grøntanlegg, beplantning, prydbusker og trær. Lekeplass med sandbasseng.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende regler.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er rekvirert, men ikke mottatt.

Byggemåte

Bygning oppført i 1939. Bebyggelsen består av mur/ betong med bærende konstruksjon. Fasader i slemmet teglstein. Bygningen er trolig fundamentert på fjell/ fast masse. Saltakkonstruksjon i trolig tre tekket med takstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest ligger vedlagt lenger bak i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 40 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 35 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming ved sentralfyring og radiatorer i leiligheten. Gulvvarme på badet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners skilter til felles annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

402675 29/03/1939 Best. om bebyggelse
411032 28/08/1950 Erklæring/avtale

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Aksjelag

Tøyenbygg II AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 129.028,- pr. 01.02.16.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 27.332,- pr. 31.12.15.

Selskapets lån:

Lånenr: HUS101-11461796 2
Type: Annuitet
Restsaldo: 7.245.551,-
Restløpetid: 18 år 5 md.
Term. pr år: 12
Rente: 2,66% Fast

Lånenr: 2OB940-98207360171
Type: Annuitet
Restsaldo: 32.840,-
Restløpetid: 6 år 9 md.
Term. pr år: 12
Rente: 3,45% Flyt

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 57031549

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter avtale.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Anders Sveen
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Anders Sveen

915 35 914

as@schalapartners.no

VERDIVURDERING