solgt

St. Hanshaugen , Sognsveien 66A

Type Leilighet
Primærrom 71m²
Bruksareal 71m²
Bruttoareal 78m²
Tomt 3 321m²
16/09/2016 14:34
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2010
Gårdsnummer 48
Bruksnummer 378
Energimerking D
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 6 100 000,-
Totalpris 6 278 409,-
Ligningsverdi 948 900,-

Beregnet totalkostnad

6 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 196,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 165 000,- (Dokumentavgift) 663,- (Admingebyr garasje) -------------------------------------------------------- 178 409,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 278 409,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

71 / 71 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Garasje / Parkering

Ja

Garasjeanlegg i underetasjen med heisadkomst. Garasjeplass nr. 12 medfølger leiligheten ved salg. Plass nr. 12 er ekstra stor, bredere enn vanlige parkeringsplasser - plassen ligger rett ved heisen. Ved salg må overførsel av garasjen tinglyses som ideell 1/44 av gnr 48 brn 378 snr 60. Det påløper administrasjonskostnader kr. 663,- inkl. mva til forretningsfører ved overdragelse av garasje. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

Bård Tisthamar (900 29 357) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en unik og lekker 3-roms toppleilighet med stor, privat takterrasse i Sognsveien 66 A.

Boligen ligger høyt og usjenert i gårdens 4. etasje. Leiligheten fremstår meget pen og luftig med store vindusflater som slipper mye naturlig lys inn i rommet. Samtlige rom har flott skipsgulv-parkett og lyse, tidløse farger på veggene. På stuen har du god plass til sofaseksjon og annet ønskelig møblement. Herfra har du utgang til det man kan kalle leilighetens midtpunkt - en stor, privat takterrasse på hele 64 m2. Terrassen har god plass til flere sittegrupper og solstoler, så her kan du virkelig nyte sommerdagene. Det er adkomst til leiligheten via privat, sydvestvendt svalgang på 17 m2. Kjøkkenet er meget lekkert med profilert fronter og vitrinedører, samt benkeplate i stein. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrerte hvitevarer og har god plass til spisebord. Videre kan leiligheten by på et delikat og moderne baderom, samt 2 soverom med plass til seng og tilhørende møblement.

Bygget ble oppført i 2010 og ligger på Ullevål/Sogn som hovedsakelig består av trehusbebyggelse og noe nyere blokker. Sentral beliggenhet med kort vei til fine tur- og rekreasjonsområder som Havnabakken, Damefallet og Gaustadbekkdalen. I nærmiljøet finner man Ullevål Haveby med bl.a. Damplassen med bakeri, dagligvare, blomsterforretning m.m. Ullevål stadion ligger rett over gaten og har det meste av servicetilbud.

Sameiet består av 60 seksjoner, hvorav 58 er boligseksjoner og 2 er næringsseksjoner. Leiligheten disponerer én kjellerbod, én innvendig bod i tillegg til en praktisk utebod på terrassen. Garasjeplass nr. 12 medfølger leiligheten ved salg. Fra garasje har du heisadkomst opp til leilighetsplan.

Velkommen til visning!

Standard

Stue og terrasse:
Meget hyggelig stue med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. God plass til sofaseksjon og annet ønskelig møblement. Skipsgulv-parkett og malte vegg- og himlingsflater i samtlige rom. Utgang til en fantastisk sydvestvendt takterrasse på ca. 64 m2. Nydelig utsikt over Sogn hagekoloni og mot Holmenkollen/Ullevål hageby. Tretremmer på dekke og rekkverk i stål. Praktisk utebod i trekonstruksjon og motorisert markise er montert.  Her har du god plass til flere sittegrupper og solstoler, så her kan du virkelig kose deg og slappe godt av.

Kjøkken:
Meget pen kjøkkeninnredning med profilerte, sprøytelakkerte fronter og vitrinedører. Lekker benkeplate i stein med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk til kanal. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrert induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. God plass til spisebord på kjøkkenet.

Soverommene:
Leiligheten inneholder to soverom, hvorav begge er innredet med garderobeskap med folierte fronter. Romslig hovedsoverom med plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Tilgang til praktisk innvendig bod fra hovedsoverommet. Trivelig barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Plass til seng og tilhørende møblement.

Bad:
Delikat og moderne baderom med fliser på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulvet og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.  Underskap med glatte, folierte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt servant. Badet er innredet med veggmontert klosett, speil og dusjhjørne med buede svingdører og moderne blandebatteri.

Entré:
Inngang til leiligheten via svalgang. Brann- og lydklassifisert entrédør med glassfelt. Gangen er innredet med et praktisk garderobeskap med folierte fronter, samt dørtelefon med åpner.

Overflater:
Gulv: Skipsgulv-parkett og fliser
Vegger: Malte flater
Himling:  Malte flater

Diverse:
* Leiligheten disponerer 1 kjellerbod, 1 innvendig bod og 1 bod på terrassen
* Skipsgulv-parkett i hele leiligheten
* Garasjeanlegg i underetasjen med heisadkomst
* Privat sydvestvendt takterrasse på ca. 64 m2
* Privat sydvestvendt svalgang på ca. 17 m2
* 2 soverom
* Lekkert kjøkken med spiseplass
* Integrerte hvitevarer
* Baderom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
* Heis til alle etasjer
* Nybygg fra 2010
* Balansert, sirkulert ventilasjon med sommer (avkjølt sirkulert luft) og vinter (oppvarmet sirkulert luft) funksjon
* Seriekoblet, felles brannvarslingsanlegg i leilighetene/bygget
* Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet
* Ullevål stadion med det meste av servicetilbud
* Kort avstand til Sognsvann Nordmarka og sentrum
* Kiwi i byggets første etasje
* Sameiets hjemmesider: sognsveien66.net
* Sameiet består av 60 seksjoner
* Kabel-TV/bredbånd fra Canal Digital

Beliggenhet

Leiligheten ligger svært nær Ullevål Hageby, der Damplassen og bebyggelsen omkring utgjør det naturlige sentrum av de mange smågatene og sitt grønne og parkmessige preg med store grøntarealer og landlig atmosfære. Idylliske Damplassen med fontene, koselige interiørbutikk, blomsterbutikk, dagligvare og Åpent Bakeri med nydelige bakervarer og smakfull kaffe. Berg tennisbane rett ved Damplassen. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små.

Eventyrplassen ligger få minutter unna og tilbyr flott skøytebane på vinterstid og lekeplass og fotballbane om sommeren.
Nærmeste handlesenter er Ullevål Stadion med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud: Coop Mega med post i butikk, apotek, vinmonopol, bank, Jernia, blomsterforretning, Milslukern, Elixia, bokhandel, G-sport, bakeri, Hennes & Maurits, flere restauranter etc. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til Kiwi som ligger i byggets første etasje. Elkjøp Megastore og Japon Sushi i nabobygget.  Domus Athletica med svømmehall, treningsstudio og squashhaller i nærområdet.

Sentralt beliggende med kun få minutters gange til Forskningsparken og Ullevål Stadion T-banen hvor bane 3, 6 og 4 tar deg til sentrum. Kort spasertur til trikkestopp på John Colletts Plass, busstopp langs Sognsveien (25/22) og flybuss på Ring 3.
Gang-/sykkelavstand til arbeidsplasser som NRK, Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Forskningsparken, Universitetet, Idrettshøyskolen, Storo, Nydalen.
Kort vei til unike Marka med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter hele året, 7 minutter til Sognsvann med T-banen.

Skoler finnes i nærområdet for alle trinn: Kort vei til Ullevål barneskole og Berg barneskole, samt Marienlyst ungdomskole. Godt med barnehage tilbud med prioritet for beboerne i nærmiljøet Bydel Nordre Aker. Kort vei til Damplassen barnehage, Bergtunet og Berlåven barnehage.

Felleskostnader

Kr. 3.034,- pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: felleskostnader (kr. 2 447), kabel-TV/bredbånd (kr. 437), garasje (kr.150), trappevask, vaktmestre, felles byggforsikring, komm. avgifter, drift og vedlikehold.

Tomt

Felles eiet tomt på 3 321 m². Pent opparbeidede fellesarealer med asfalterte gangveier, betong, gressplen og sitteplasser.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 948 900 pr. 31.12.14 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 277 361 pr. 31.12.14 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygning oppført i 2010. Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Støpt såle, antatt fundamentert til fast grunn eller faste komprimerte masser. Teglforblendede fasader samt utfyllende bindingsverk med utvendig liggende kledning.
Flatt tak antatt tekket med membran/folie.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 23. april 2010.

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 68 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners skilter til felles annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

20.04.2007 339759 ERKLÆRING/AVTALE
 Rettighetshaver: 0301 / 47 / 310 / / 1
 Rettighetshaver: 0301 / 47 / 310 / / 2
 Rettighetshaver: 0301 / 47 / 310 / / 3
 Rettighetshaver: 0301 / 47 / 310 / / 4
 Rettighetshaver: 0301 / 47 / 310 / / 5
 Rettighetshaver: 0301 / 47 / 310 / / 6
 Rettighetshaver: 0301 / 49 / 1 / / 
 Overført fra: 0301 / 48 / 378 / / 
 Bestemmelse om adkomstrett
 Bestemmelse om vann og kloakkledning
 fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
 Kan ikke slettes uten samtykke
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
 
06.08.2009 572533 ERKLÆRING/AVTALE
 Overført fra: 0301 / 48 / 378 / / 
 Sognsveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde.
 Plikt til framtidig avståelse av veigrunn til Oslo kommune.
 Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
 
26.08.2009 622800 ERKLÆRING/AVTALE
 Overført fra: 0301 / 48 / 378 / / 
 Rettigheter og plikter vedr. kjøre og gangadkomst samt snuplass
 fra hjemmelshaver til gnr. 48 bnr. 378 og gnr. 49 bnr. 1.
 Kan ikke slettes uten samtykke
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
 
11.05.2010 339907 ERKLÆRING/AVTALE
 Rettighetshaver: OSLO KOMMUNE
 ORG.NR: 958935420
 Bestemmelse om adkomstrett
 Bestemmelse om vann og kloakkledning
 Bestemmelse om gjerde
 Med flere bestemmelser
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Sameie

Sognsveien 66 Sameie, org. nr. 995 590 980. Sameiet består av 60 seksjoner, hvorav 58 er boligseksjoner og 2 er næringsseksjoner. OBOS er forretningsfører.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for selskapet.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

OBOS Skadeforsikring AS. Polisenummer: 11507

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Bård Tisthamar
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bård Tisthamar

900 29 357

bt@schalapartners.no

VERDIVURDERING