solgt

Sagene-Torshov , Edvard Griegs Allé 6

Type Leilighet
Primærrom 69m²
Bruksareal 69m²
Bruttoareal 76m²
Tomt 21 295m²
18/10/2016 14:11
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1952
Gårdsnummer 224
Bruksnummer 249
Energimerking F
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 600 000,-
Totalpris 3 915 372,-
Ligningsverdi 864 162,-

Beregnet totalkostnad

3 600 000,- (Prisantydning) 304 166,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 904 166,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 196,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 6 250,- (Forkjøpsrettsgebyr) -------------------------------------------------------- 11 206,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 915 372,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Førkjøpsrett

Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. Ny andelseier skal godkjennes av styret.

BRA/PROM

69 / 69 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader.

Beskrivelse

Bård Tisthamar (900 29 357) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en meget pen og innholdsrik 3-roms andelsleilighet i Edvard Griegs Allé 6.

Denne flotte leiligheten ligger i 3. etasje i en hyggelig bygård på beste Torshov. Boligen har blant annet ny 1-stavs eikeparkett på stue og kjøkken fra 2011. Samtidig ble vegger og himling malt i lyse, delikate farger. Stue og kjøkken ble malt igjen i 2016. Den opprinnelige planløsningen ble i 2011 endret slik at kjøkkenet ble flyttet til et av de opprinnelige soverommene og veggen mellom nytt kjøkken og stue ble delvis åpnet. Opprinnelig kjøkken ble gjort om til soverom. Dette gjør at leiligheten har en god og velutnyttet planløsning. Den delvis åpne stue- og kjøkkenløsningen gjør rommet meget sosialt og hyggelig. Samtidig gir de store vindusflatene rommet en god og luftig atmosfære. Stuen kan blant annet friste med en frittstående peisovn og utgang til en trivelig vestvendt balkong med utsyn til fellesarealene. Videre kan boligen by på en meget pen kjøkkeninnredning fra 2014 med integrerte hvitevarer. Begge soverommene er av god størrelse og har plass til stor seng, garderobeskap og annet ønskelig møblement. Baderommet ble i 2004 modernisert i regi av borettslaget og har varmekabler på gulv og opplegg for vaskemaskin.

I tillegg disponerer leiligheten hele tre boder - to i kjeller og én på loftet. Borettslaget har 115 nummererte parkeringsplasser, hvorav 52 er med motorvarmere. Styret i borettslaget fordeler disse parkeringsplassene etter lister. Den månedlige leien for parkeringsplass er 250,-.

Leiligheten ligger sentralt på beste Torshov. Stor dagligvarebutikk, vinmonopol, alle servicetilbud. samt trikk, buss og T-bane i umiddelbar nærhet. Badeplassen på Stilla, grøntområdene ved Akerselva og utelivet på Grünerløkka er kun en spasertur fra godstolen. Flere parker i nærmiljøet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som blant annet Lillomarka, Torshovparken og Torshovdalen.

Velkommen til visning!

Standard

Stue:
Leiligheten har en meget pen og innbydende stue med god plass til sofaseksjon, spisebord og annet ønskelig møblement. Flere store vindusflater slipper inn mye naturlig lys og gjør rommet ekstra lyst og luftig. Det er delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe som gir en god romfølelse. Herfra har du utgang til en trivelig vestvendt balkong med utsyn til fellesarealer. Stuen kan også friste med en frittstående peisovn for vedfyring som varmer godt på kalde dager. Det ble i 2011 lagt ny 1-stavs eikeparkett på både stue og kjøkken.

Kjøkken:
Meget pen kjøkkeninnredning fra 2014 med glatte, sprøytelakkerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt kum i rustfritt stål. Dekorativt flisfelt på veggen over kjøkkenbenken.  Fritthengende ventilatorhette i stål med kullfilter fra Røros Metall. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Aquastop er installert.

Soverommene:
Boligen inneholder 2 soverom hvorav begge er av god størrelse. Hovedsoverommet er innredet med garderobeskap, i tillegg til et praktisk plassbygd skap med malte flater. Soverom nr. 2 har flere bruks- og møbleringsmuligheter. Perfekt som enten soverom, gjesterom eller kontor - alt etter behov.  Begge soverom har god plass til stor seng og annet ønskelig møblement.

Bad:
Flislagt baderom som i 2004 ble modernisert i regi av borettslaget.  Her har du blant annet varmekabler på gulvet og opplegg for vaskemaskin. Badet er innredet med servantskap og toalettskap med glatte, sprøytelakkerte fronter, heldekkende servant, klosett, speil og lysarmatur.  Dusjhjørne med svingdører og moderne blandebatteri. Det er downlights i himling.

Entré:
Entreen er utstyrt med brann- og lydklassifisert entredør, samt dørtelefon med monitor.  I tillegg er det et praktisk plassbygd skap for oppbevaring av ytterklær.

Overflater:
Gulv: Parkett, laminat og fliser
Vegger: Malte flater
Himling: Malte flater

Diverse:
* Leiligheten disponerer 3 boder
* Vestvendt balkong ut fra stue
* Meget pen kjøkkeninnredning fra 2014
* Integrerte hvitevarer på kjøkken
* Bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin
* Ny 1-stavs eikeparkett på stue og kjøkken fra 2011
* Vegger på stue og kjøkken ble malt i 2016
* Borettslaget består av 240 andelsleiligheter
* Mulighet for leie av parkeringsplass
* Borettslaget har eget lokale som kan leies av beboerne
* Tilgang til fellesvaskeri
* Borettslagets hjemmeside:  www.sondreasen.no

Beliggenhet

Sentralt beliggende på beste Torshov. Stor dagligvarebutikk, vinmonopol, T-bane og alle servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Badeplassen på Stilla, grøntområdene ved Akerselva og utelivet på Grünerløkka er kun ti minutters spasertur fra godstolen.

På vei hjem om natta kjører trikken deg nesten til døra. Godt kulturtilbud i nærheten med blant annet Soria Moria som tilbyr konserter, bar/restaurant og teater. Området kan også friste med spisesteder som Restaurant Victor og Trikkestallen med flotte uteserveringer sommerstid samt Åpent Bakeri som på kvelden kan by på hvite duker og byens beste pizza.

10 minutters spasertur unna ligger Storo Storsenter med mer enn 130 butikker og serveringssteder, et flott alternativ til sentrum.

Flere parker i nærmiljøet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som Lillomarka, Torshovparken og Torshovdalen. Sats Storo og Myrens Sportssenter med treningssenter, squash og klatrevegg i nærheten.

Kort vei til Oslo sentrum, universitetsområdet Blindern og Nydalen med BI.

Felleskostnader

Kr. 3.027,- pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer kabel-TV, internett, kommunale avgifter, felles byggforsikring, trappevask, vaktmester, betjening av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold m.m.

Tomt

21.295 kvm felles eiet tomt. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, beplantning, asfalterte internveier og parkeringsareal.  Flott lekeplass samt flaggstang, benker m.m.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 115 nummererte parkeringsplasser, hvorav 52 er med motorvarmere. Styret i borettslaget fordeler parkeringsplassene etter lister.  Den månedlige leien for parkeringsplass er 250,-. I tillegg kommer det etableringsgebyr fra OBOS.  Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 864 162 pr. 31.12.14 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 073 988 pr. 31.12.14 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygning oppført i 1952. Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Støpt gulv på antatt faste masser i kjeller. Yttervegger i mur, pusset og malt. Valmtak i trekonstruksjoner tekket med teglstein. Bygningen står på byantikvarens liste over bevaringsverdige bygninger (gul liste).

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 69 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i baderomsgulv, samt peisovn i stuen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners skilter til felles annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

10.03.1954 403965 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
 Bestemmelse om benyttelse
 Bestemmelse om vann/kloakkledning
 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
 Overført fra gnr 79 bnr 37
 Bestemmelse om gjerde
 Med flere bestemmelser
 Bestemmelse om veg
 
16.07.1986 43071 BESTEMMELSE OM VEG
 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 304.166,- pr. 01.03.16.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 16.358,- pr. 31.12.15.

Borettslagets lån:

Lånenr: HUS601-11408442 9
Type: Annuitet
Restsaldo: 15.364.133,-
Restløpetid: 13 år 4 md.
Term. pr. år: 2
Rente: 3,76% Fast

Lånenr: 1OB980-98207441678
Type: Annuitet
Restsaldo: 57.442.194,-
Restløpetid: 29 år 1 md.
Term. pr. år: 12
Rente: 2,25% Flyt

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82020036

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger, dog må forkjøpsretten være avklart og styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finner sted.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

BE OM SALGSSUM
Bård Tisthamar
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bård Tisthamar

900 29 357

bt@schalapartners.no

VERDIVURDERING