solgt

Helsfyr-Sinsen , Hekkveien 7

Type Leilighet
Primærrom 74m²
Bruksareal 74m²
Bruttoareal 80m²
Tomt 2 619m²
13/03/2017 09:35
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1956
Gårdsnummer 125
Bruksnummer 118
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 900 000,-
Totalpris 4 180 757,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

3 900 000,- (Prisantydning) 263 307,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 163 307,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 3 200,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 7 750,- (Transportgebyr) -------------------------------------------------------- 17 450,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 180 757,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

74 / 74 m²

Antall soverom

3

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

Bård Tisthamar (900 29 357) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en nyoppusset og særdeles pen 4-roms topp- og hjørneleilighet i Hekkveien 7.

Denne flotte boligen ligger i 9. etasje med heisadkomst. Høyt og fritt beliggende på en høyde på Frydenberg, i nærheten av Carl Berners plass. Leiligheten byr på mange gode kvaliteter og har en fin planløsning. Samtlige rom ble i 2016 pusset opp med blant annet ny 1-stavs eikeparkett, nymalte vegger, flott kjøkken og delikat baderom.

Stuen er lys og hyggelig med store vindusflater og pene, lyse farger på veggene. Herfra har du utgang til en sydvendt balkong med flott utsikt. På balkongen har du plass til en mindre sittegruppe hvor du kan lene deg godt tilbake å nyte utsikten. Stue og kjøkken er av åpen løsning, noe som gjør rommet luftig og sosialt. Lekker kjøkkeninnredning med blant annet hvite slette fronter, benkeplate i laminat og integrerte hvitevarer. Her har du naturlig plass til spisebord foran kjøkkeninnredningen, så her kan du invitere venner eller familie til hyggelig lag! I tillegg finner du et lekkert baderom med varmekabler og pene fliser på gulv og vegger.

Leiligheten har en fin planløsning med 3 soverom av god størrelse. Hovedsoverommet er særs romslig og har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. De 2 andre soverommene passer utmerket som barnerom og har plass til seng og garderobeskap. Samtlige rom i boligen er malt i moderne farger og har 1-stavs eikeparkett på gulv.

Hekkveien har en skjermet og god beliggenhet ved Carl Berner/Hasle. Nærområdet er et veletablert boområde med bra servicetilbud og turområder.
Kort avstand til Grünerløkka, Torshov og Sagene, Torshovparken, Botanisk hage samt Akerselva med tur og rekreasjonsmuligheter. Områdene kan by på alt av populære og trendy spise- og utelivssteder, butikker og kaféer samt alle nødvendige forretninger/servicefunksjoner. Kort vei til offentlig kommunikasjon som gjør byen lett tilgjengelig.

Velkommen til visning!

Standard

Stue:
Pen og luftig stue med 1-stavs eikeparkett og lyse, tidløse farger på veggene som resten av boligen. Store vindusflater som slipper godt med lys inn i rommet. Stue og kjøkken er av åpen løsning og har god plass til sofaseksjon og spisebord. Herfra har du utgang til sydvendt balkong med flott utsikt, så her kan du sitte å nyte morgenkaffen.

Kjøkken:
Lekker, ny kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og benkeplate i laminat med oppvaskkum og 1 greps blandebatteri. Kjøkkenet er utstyrt med ny integrert komfyr med induksjonstopp og komfyrvakt, oppvaskmaskin, mikro og kjøleskap med frysedel. Naturlig plass til spisebord foran kjøkkeninnredningen.

Soverommene:
Boligen inneholder 3 soverom av god størrelse. Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. De 2 andre soverommene passer utmerket som barnerom og/eller gjesterom. Plass til seng og garderobeskap. Alle soverommene er malt i de samme lyse fargene som resten av boligen.

Bad:
Delikat bad med varmekabler på gulv og LED downlights i himling. Lekre, lyse fliser på både gulv og vegger. Badet er videre innredet med veggmontert wc, servant med ettgreps blandebatteri i innredning og dusjplass. Opplegg for vaskemaskin. Det er byttet sluk, lagt ny sveisemembran på gulv, samt våtromsplater med smøremembran på vegger.

Entré:
Entréen er utstyrt med dørcalling med åpner og har LED downlights i himling. Det er heis fra bakkeplan og opp til leiligheten.

Overflater:
Gulv: 1-stavs eikeparkett og fliser
Vegger: Malte flater
Himling: Malte flater

Diverse:
 • Høyt og fint beliggende i 9. etasje
 • Topp- og hjørneleilighet
 • Nyoppusset i 2016
 • Åpen stue og kjøkkenløsning
 • Utgang til sydvendt balkong
 • Flott utsikt!
 • Lekkert kjøkken
 • Delikat baderom
 • 3 soverom
 • 1-stavs eikeparkett
 • Det er heis i bygget
 • Komplett nytt el-anlegget av UN Elektro AS med bl. a. automatsikringer og jordfeilbryter og barnesikring på alle kontaktene
 • Bjerke Renholdstjenester har ansvaret for renholdsarbeid i fellesarealene
 • Furulund III AS får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS
 • Aksjeselskapet består av 53 leiligheter
 • Kort vei til det meste av servicetilbud
 • Hyggelige parker og grøntområder i området
 • Kort vei til offentlig kommunikasjon

Beliggenhet

Hekkveien har en skjermet og god beliggenhet på Frydenberg ved Carl Berner/Hasle. Nærområdet er et veletablert boområde med bra servicetilbud og turområder. Her har man godt utvalg av matforretninger og serveringssteder samt treningssenter og offentlig kommunikasjon. I Hekkveien har man gangavstand til Sinsen eller Hasle barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kort avstand til T-banestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken. Rask tilgang til Oslo sentrum og blant annet Nydalen med Handelshøyskolen BI og Storo Shoppingsenter.

Kort avstand til Grünerløkka, Torshov og Sagene, Torshovparken, Botanisk hage samt Akerselva med tur og rekreasjonsmuligheter. Områdene kan by på alt av populære og trendy spise- og utelivssteder, butikker og kaféer samt alle nødvendige forretninger/servicefunksjoner.

Her bor du sentralt og urbant i et rolig, tilbaketrukket område!

Felleskostnader

Totale felleskostnader er pr. d.d. kr 4.981,- pr. md og inkluderer bl.a. vaktmester, trappevask, varmt vann, nedbet. andel fellesgjeld, komm. avgifter, felles forsikring og vaskekjeller.

Herav:
Fellesutgifter: 3.501,-
Kabel-tv: 205,-
Renter og avdrag lån: 1.275,-

Tomt

Felles eiet tomt på 2619,8 m2. Pent opparbeidet med asfalterte adkomst- og parkeringsarealer. Plen beplantet med busker, trær og blomsterbed. Eiendommen ligger inntil friområdet skulpturparken.

Garasje / Parkering

Selskapet har 10 garasjer, samt noen boder til utleie. (mnd leie kr 674,- og kr.400). Disse følger ikke leiligheten ved salg. Styret tildeler etter ansiennitet. Jfr. vedtektene § 3-1. Det påløper administrasjonskostnader kr 646,- til forretningsfører ved tildeling. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er rekvirert, men ikke mottatt.

Byggemåte

Grunn og fundamenter i støpt armert betong, antas fundamentert til fast grunn. Dreneringsforhold er ikke kjent for takstmannen og ikke kontrollert
videre. Yttervegger i støpt betong/murverk. Utvendig pusset og malt. Flatt tak i betongkonstruksjon, antatt tekket med papp/ folie.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

9. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 73 m². 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med radiatoranlegg. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners skilter til felles annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Aksjelag

Furulund III AS, organisasjonsnummer 923682783. Aksjeselskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 263.307,- pr. 01.05.16.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 26.816,- pr. 31.12.15.

Aksjelagets lån:

Lånenr: 3OB940-98207369454
Type: Annuitet
Restsaldo: 5.433.730,-
Restløpetid: 20 år 10 md.
Term. pr. år: 12
Rente: 2,60% Flyt

Lånenr: 3OB941-98207466905
Type: Annuitet
Restsaldo: 6.957.556,-
Restløpetid: 24 år 7 md.
Term. pr. år: 12
Rente: 2,55% Flyt

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82029395

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Ny aksjeeier skal godkjennes av styret.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Bård Tisthamar
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bård Tisthamar

900 29 357

bt@schalapartners.no

VERDIVURDERING