solgt

Sogn , Sognsveien 131C

Type Leilighet
Primærrom 63m²
Bruksareal 63m²
Bruttoareal 69m²
Tomt 2 526m²
23/01/2017 12:31
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1993
Gårdsnummer 50
Bruksnummer 332
Energimerking E
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 300 000,-
Totalpris 4 429 549,-
Ligningsverdi 999 923,-

Beregnet totalkostnad

4 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 300,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 129 549,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 429 549,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

63 / 63 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

Bård Tisthamar (900 29 357) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en rålekker og stilfull 3-roms i Sognsveien 131 C.

Leiligheten er del av en firemannsbolig, beliggende i et veletablert boligområde på Nordberg i bydel Nordre Aker. Leiligheten fremstår som meget pen og moderne med tidsriktige farger og materialer. Stuen oppleves som åpen og luftig med flere store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Stue og kjøkken er av delvis åpen løsning og er et sosialt oppholdsrom for store og små. Her har du plass til både sofaseksjon, spisebord og annet ønskelig møblement. Samtlige rom er malt i lyse, delikate farger og har varmekabler i gulv.

Boligen har en stor sydvestvendt terrasseplatting ved inngangsparti og disponerer også hageparsell med en liten gressplen på ca. 4 m2. Fra stuen har du i tillegg utgang til en herlig sydøstvendt veranda på ca. 10 m2.

Kjøkkeninnredningen er fra 2014 og har glatte fronter og heltre benkeplate i eik. Boligen kan også friste med et lekkert baderom som ble modernisert i 2012 og har blant annet varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin. Videre finner du 2 soverom hvorav hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og er innredet med praktiske oppbevaringsløsninger. Det andre soverommet egner seg utmerket som barnerom og byr på flere bruks- og innredningsmuligheter.

Sameiet har pene, opparbeidede fellesarealer med gårdsplass som skal oppgraderes ila 2016, gress og variert beplantning. Hver eierseksjon kan disponere inntil én parkeringsplass på sameiets tomt.

Boligen har en attraktiv og meget barnevennlig beliggenhet. Her har du umiddelbar nærhet til et stort utvalg av servicetilbud og alt av nødvendige fasiliteter i nærområdet. Det er kort vei til blant annet Nydalen, Storo, Ullevål, Bjølsen, Sagene og Marka. Kort vei til fine tur- og rekreasjonsområder som blant annet Havnabakken og Damefallet.

Velkommen til visning!

Standard

Stue:
Åpen og luftig stue med store vindusflater på rekke og rad som slipper inn godt med naturlig lys. Stuen er malt i lyse, tidløse farger og har laminat på gulvet. Dette er et romslig og sosialt oppholdsrom med plass til både sofaseksjon, spisebord og annet ønskelig møblement. Det er gulvvarme i stuen.

Terrasse og veranda - Sol fra morgen til kveld!:
Boligen har en stor sydvestvendt terrasseplatting ved inngangsparti som inviterer til hyggelige grillkvelder på fine sommerdager. Leiligheten har også en idyllisk hageparsell med flott utsikt. Fra stuen har du utgang til en herlig sydøstvendt veranda på ca. 10 m2 hvor du kan nyte morgenkaffen i solen på en dagseng. Leiligheten disponerer en bod med utvendig adkomst på ca. 5 m2.

Kjøkken:
Pen og tidsriktig kjøkkeninnredning fra 2014 med glatte folierte fronter og heltre benkeplate i eik med nedfelt kum i rustfritt stål. Dekorativt flisfelt på veggen over kjøkkenbenken samt oppbevaringsmuligheter i benkeskap og overskap. Kjøkkenventilator med avtrekk til yttervegg. Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin og er innredet med komfyr (prolyseovn og induksjonstopp) og kjøleskap/fryser.

Soverommene:
Leiligheten inneholder 2 innbydende soverom. Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbeltseng og er innredet med praktiske oppbevaringsløsninger. I gangen utenfor soverommet er det også satt opp en skyvedørsgarderobe for ekstra oppbevaringsplass. Soverom nr. 2 egner seg utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor. Rommet har flere bruks- og innredningsmuligheter.

Bad:
Lekkert baderom som opplyses å være totalt modernisert i august 2012. Det er varmekabler i gulv, dowlights i himling og opplegg for vaskemaskin. Badet er innredet med servantskap med glatte høyglans fronter og heldekkende servant. Veggmontert klosett, speil og lysarmatur. Dusjhjørne med svingdører og innfliset badekar.

Entré:
Gangen er innredet med skyvedørsgarderobe med speilfronter for oppbevaring av ytterklær og sko. Brann- og lydklassifisert entrédør.

Overflater:
Gulv: Laminat og fliser
Vegger: Malte flater
Himling: Malte flater

Diverse:
* Pen og stilfull 3-roms leilighet
* Meget gode solforhold fra tidlig morgen til ettermiddag/kveld
* Flere vindusflater på rekke og rad gir en god romfølelse
* Stue med god plass til sofaseksjon og spisebord
* Tidsriktig kjøkkeninnredning fra 2014
* Baderommet ble modernisert i 2012 og har opplegg for vaskemaskin
* Sydvestvendt terrasse ved inngangsparti
* Utgang til sydøstvendt veranda fra stue
* 2 hyggelige soverom
* Hovedsoverom med praktiske oppbevaringsløsninger
* Oppbevaringsmuligheter i garderobeskap i entré og stue
* Gulvvarme i alle rom
* Hver eierseksjon disponerer inntil én parkeringsplass
* Lave felleskostnader!
* Sameiet består av 4 firemannsboliger med totalt 16 leiligheter
* Sameiet har pene, opparbeidede fellesarealer
* Kort vei til marka
* Attraktiv og barnevennlig beliggenhet
* Kort vei til fine tur- og rekreasjonsområder
* Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv og meget barnevennlig beliggenhet på Nordberg i bydel Nordre Aker. Her har du umiddelbar nærhet til et stort utvalg av servicetilbud og alt av nødvendige fasiliteter i nærområdet. Det er kort vei til blant annet Nydalen, Storo, Ullevål, Bjølsen, Sagene og Marka.

Kort vei til Nordmarka/Sognsvann med flotte turstier, skiløyper og bademuligheter. Det er også kort gangavstand til Havnabakken og Damefallene som er store grøntområder som egner seg ypperlig for leking, trening, og ikke minst aking på vinterstid. Akerselva ligger også innenfor rekkevidde og byr på fine turmuligheter til blant annet Nydalsdammen og Brekkedammen, med deilig badetemperatur på sommerstid. Her kan du følge stiene opp mot Nordmarka eller ta turen nedover til Sentrum.

I nærmiljøet finner man Ullevål Haveby hvor Damplassen og bebyggelsen omkring utgjør det naturlige sentrum av de mange smågatene og sitt grønne og parkmessige preg med store grøntarealer og landlig atmosfære. Idylliske Damplassen har fontene, koselige interiørbutikk, blomsterbutikk, dagligvare og Åpent Bakeri med nydelige bakervarer og smakfull kaffe. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, blant annet T-bane, buss, Flybuss og trikk. Kort avstand til flere studiesteder som Idrettshøyskolen, Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Forskningsparken samt Høyskolen i Oslo. Marienlyst med NRK, Blindern samt Ullevål sykehus og Rikshospitalet i umiddelbar nærhet.

Felleskostnader

Felleskostnadene er kr. 1 900 pr. mnd og inkluderer kommunale avgifter, snømåking, felles bygningsforsikring, forretningsfører, felles småutgifter m.m.

(Felleskostnadene betales kvartalsvis).

Tomt

Felles eiet tomt på 2 526 m². Felles tomt for sameiet, pent opparbeidet med variert beplantning, gress og gårdsplass som skal oppgraderes ila 2016 med asfaltgrus. Leiligheten disponerer hageparsell med gressplen og utsikt samt terrasseplatting foran inngangspartiet.

Garasje / Parkering

Parkering på gårdsplassen er et felles gode, og ingen av seksjonene har fast plass. Hver eierseksjon disponerer inntil én parkeringsplass. Sameiers øvrige biler og eventuelle gjester må parkere i gaten.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 999 923 pr. 31.12.14 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 399 816 pr. 31.12.14 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt Gnr.50 Bnr.332 Snr.11 Orgnr.990791279 i Oslo kommune. Ta kontakt med kommunen for informasjon om skattesats eller andre spørsmål relatert til eiendomsskatten.

Byggemåte

Bygning oppført i 1993. Bygning oppført i lettklinkerblokker, mur- og trekonstruksjoner. Etasjeskillere av trebjelkelag. Støpt såle, fundamentert på antatt fast grunn eller faste komprimerte masser. Grunnmur i lettklinkerblokker. Yttervegger over grunnmur i bindingsverkskonstruksjoner med utvendig liggende kledning. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest ligger vedlagt lenger bak i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 69 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 63 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom med separate termostater. Varmtvann fra bereder plassert i skap på bad, ca. 200 L.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners skilter til felles annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Servitutter i grunn:
19.10.1970 17603 BEST OM GARASJE/PARKERING
 Overført fra: 0301 / 50 / 332 / / 
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
 
17.09.1974 17758 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
 Overført fra: 0301 / 50 / 332 / / 
 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
 
17.09.1975 17758 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
 Overført fra: 0301 / 50 / 332 / / 
 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
 
29.06.1989 42187 ERKLÆRING/AVTALE
 Overført fra: 0301 / 50 / 332 / / 
 Med flere bestemmelser
 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
 
29.06.1989 42188 ERKLÆRING/AVTALE
 Overført fra: 0301 / 50 / 332 / / 
 Med flere bestemmelser
 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Servitutter:
17.09.1974 17757 ERKLÆRING/AVTALE
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 52 / / 
 Overført fra: 0301 / 50 / 332 / / 
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
 
01.07.1992 32379 BEST. OM ADKOMSTRETT
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 1
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 2
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 3
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 4
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 5
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 6
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 7
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 8
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 9
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 10
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 11
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 12
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 13
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 14
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 15
 Rettighet hefter i: 0301 / 50 / 332 / / 16
 Overført fra: 0301 / 50 / 332 / / 
 Kan ikke slettes uten samtykke fra veisjefen.
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Sameie

Sameiet Sognsveien 129/131 består av 16 eierseksjoner i Oslo.

Styret i sameiet i Sognsveien 129 og 131 har opplyst selger om at oppsetting av port og gjerde på uteareal utenfor inngangsparti mangler formell godkjenning fra et sameiermøte. Merk at styret allerede har godkjent oppsetting av porten og gjerdet i 2014. Dette ble på samme tidspunkt også godkjent av alle beboerne (gjennom nabovarsel). Selger vil melde inn saken til godkjenning på neste sameiermøte. Det anses som en formalitet at dette også skal bli godkjent på sameiermøtet, men i ytterste konsekvens må porten og gjerde fjernes.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld utgjør kr. 0,- pr. 31.07.16.
Andel fellesformue utgjør kr. 26.471,- pr. 31.12.15.

Sameiet har lån i DNB
Totalt lån pr. 31.12.2015 var kr. 96.142,-.
Rente p.t. 5,5% p.a., innfrielsesdato 20.12.2017.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 54207247

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Bård Tisthamar
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bård Tisthamar

900 29 357

bt@schalapartners.no

VERDIVURDERING