solgt

Helsfyr-Sinsen , Finns vei 6

Type Leilighet
Primærrom 67m²
Bruksareal 67m²
Bruttoareal 74m²
Tomt 44 389m²
23/01/2017 12:21
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1951
Gårdsnummer 128
Bruksnummer 42
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 400 000,-
Totalpris 3 737 286,-
Ligningsverdi 801 391,-

Beregnet totalkostnad

3 400 000,- (Prisantydning) 326 077,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 726 077,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 6 250,- (Forkjøpsrettsgebyr) 3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 199,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 11 209,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 737 286,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Forkjøpsrett

Ja, dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett. Ny andelseier skal godkjennes av styret.

BRA/PROM

67 / 67 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Standard

Entré / gang: God plass til klær og sko. Innebygget skap og dørtelefon med åpner. Dør mot fellesareal er brann- og lydklassifisert med sikkerhetslås og kikkehull. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling.

Bad/WC: Tidsriktig baderom rehabilitert 1998 i regi av Borettslaget og ytterligere modernisert med med nye varmekabler,  fliser på gulv og ny termostat 2013/14. Dusjnisje med vindu uten innsyn, toalett, servant med skap, speil og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Takstmann har utført fuktsøk på baderomsveggene, ingen unormale verdier ble registrert. Fliser med varme i gulv, fliser på vegger og malt himling.

Kjøkken: Lys, pen innredning (ny 2004) med profilerte fronter og overskap i glass. God skap- og benkeplass. Integrert stekeovn og koketopp, samt opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator, fliser over benk og lys under overskap. Plass til spisebord med hyggelig utsikt. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling.

Stue: Romslig hjørnestue med vinduer i 2 retninger. Flott, innmurt peis. Plass til sittegruppe, spisebord, bokhyller og reol. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.
Utgang til 6 kvm solrik balkong (ny 2010) med trelemmer på gulv, flott utsikt og sol fra ca kl 13.00 til solen går ned.

Soverom I: Hovedsoverommet er romslig og har stor skyvedørsgarderobe med speilfront. Plass til dobbeltseng, nattbord og kontorpult. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling.

Soverom II: Luftig rom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling.


Diverse om leiligheten og gården:
- Gjennomgående 3-roms endeleilighet med svært god intern beliggenhet i gården.
- 6 kvm solrik balkong (ny 2010) med trelemmer på gulv, flott utsikt og sol fra ca kl 13.00 til solen går ned.
- Lys, pen kjøkkeninnredning (ny 2004) med god skap- og benkeplass, profilerte fronter og overskap i glass.
- Integrert stekeovn og koketopp, samt opplegg for oppvaskmaskin.
- Tidsriktig baderom rehabilitert 1998 i regi av Borettslaget og ytterligere modernisert med med nye varmekabler,  fliser på gulv og ny termostat 2013/14.
- Takstmann har utført fuktsøk på baderomsveggene, ingen unormale verdier ble registrert.
- Flott, innmurt peis i stue.
- Ny varmtvannsbereder montert 2008.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.
- Borettslaget har egen parsell- og frukthage der beboerne kan dyrke egne grønnsaker.
- Keyserløkka øst Borettslag består av 267 andelsleiligheter samt 1 tjenesteleilighet.
- Veldrevet Borettslag med god vedlikeholdshistorikk.
- Fasade ble rehabilitert og alle vinduene i gården skiftet i 2010.
- Regnskapet for 2015 viser et overskudd på kr 5.268.925,-
- Borettslagets disponible midler pr 31.12.15 var kr 8.682.785,-
- Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.keyserlokkaost.no
- Kabel-tv og bredbåndstjenester leveres av Get.
- Vaktmestertjenester og trappevask utføres av Gamle Oslo Servicesentral (GOS).
- Borettslaget har p-plasser som leies ut etter ventelister, kontakt styret via hjemmesiden.
- Det er 5 fellesvaskerier i Borettslaget.


Beliggenhet

Fritt beliggende i etablert og populært boligområde på Keyserløkka i bydel Grünerløkka. Området hvor borettslaget ligger, regnes som et av de mest sjarmerende og grønneste boområdene nær sentrum av byen og har fin blanding av meget velholdte lavblokker og store, parkmessig opparbeidede fellesarealer.

Kort vei til nærbutikk, handlesenter, servicetilbud og kollektivtransport. Lille Tøyen Kolonial er en kaffebar og dagligvarebutikk som selger ny, trendy, kortreist og økologiske varer syv dager i uka. Du har kort gangavstand til Carl Berners plass og Grünerløkka. Fra Carl Berner er det kun 3 stopp til BI-Nydalen. 

Nye Hasle Torg med bl.a. vinmonopol, Coop Mega, treningssenter, frisør, bakeri, apotek og blomsterbutikk og t-bane (linje 5) ligger bare 5 minutters spasertur unna. Ellers har området et godt kollektiv tilbud, hvor for eksempel buss 21 og 28 går rett utenfor døren.

Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i området, med turstier og Hovindammen med et rikt fugleliv. Det er flere idrett- og fritidstilbud som fotballbane, Valhall treningssenter og Tøyenbadet i området. Ellers har du friområdene Ola Narr, Hovindammen, Tøyenparken og praktfulle Botaniske hage ligger heller ikke langt unna.


Felleskostnader

Felleskostnadene er kr 3 942,- pr mnd og inkluderer kabel-TV(Get), trappevask, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, forretningsførsel, felles forsikring, nedbet. andel fellesgjeld.

Herav:
Felleskostnader: 3.572,-
Trappevask: 85,-
Kabel-tv: 285,-


Tomt

44 389 m² felles eiet tomt. Eiendommen utgjøres av opparbeidede fellesarealer.


Garasje / Parkering

Borettslaget har p-plasser som leies ut etter ventelister. Søknad sendes elektronisk via hjemmesiden. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.


Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 801 391 pr. 31.12.14 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 923 338 pr. 31.12.14 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).


Byggemåte

Bygning oppført i 1970. Fundamentering i betong. Grunnforholdene er ikke undersøkt. Murkonstruksjon. Tak i trekonstruksjon. Etasjeskillere i betongkonstruksjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest ligger vedlagt lenger bak i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 67 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.


Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Adax panelovner i stue, kjøkken og i det minste soverommet. Elementpeis med innsats i stue. Gulvvarme i badet.


Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.


Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Servitutter i grunn:
17.11.1953 15336 ERKLÆRING/AVTALE
 Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
 
02.09.1980 20047 SKJØNN
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 326.077,- pr. 01.08.16.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr.42.912,- pr. 31.12.15.

Borettslagets lån:

Lånenr: EIKA1-152021434
Type: Annuitet
Restsaldo: 78.112.296,-
Restløpetid: 24 år 3 md.
Term pr år: 12
Rente: 1,95% Flyt


Forsikring

OBOS Skadeforsikring AS Polisenummer: 10091

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter avtale med selger, dog må forkjøpsretten være avklart og styregodkjennelse foreligge før overtagelse kan finne sted.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.


Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.


Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

BE OM SALGSSUM
Bjørnar Mikkelsen
Fagsjef / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bjørnar Mikkelsen

938 98 132

bm@schalapartners.no

VERDIVURDERING