solgt

Helsfyr-Sinsen , Hekkveien 7

Type Leilighet
Primærrom 74m²
Bruksareal 74m²
Bruttoareal 81m²
Tomt 2 619m²
22/06/2017 09:05
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1955
Gårdsnummer 125
Bruksnummer 118
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 500 000,-
Totalpris 4 858 243,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

4 500 000,- (Prisantydning) 339 494,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 839 494,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 3 280,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 7 819,- (Transportgebyr) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 18 749,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 858 243,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

74 / 74 m²

Antall soverom

3

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beskrivelse

Bård Tisthamar (900 29 357) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en meget pen og innbydende 3-roms aksjeleilighet i Hekkveien 7.

Leiligheten ligger høyt og fint til i gårdens 7. etasje med heisadkomst. Leiligheten holder en god standard, og har blant annet lyse, malte overflater, samt enstavs hvitpigmentert eikeparkett fra 2017.

Boligen byr på en lys og pen stue, som utgjør det naturlige oppholdsrommet i leiligheten. Her har du god plass til ønsket møblement, samt utgang til en sydvendt balkong med gode solforhold og flott utsikt over området. Kjøkkenet er fra 2010/11 og fremstår som meget pent, med gode oppbevaringsmuligheter og integrerte hvitevarer. Videre finner du et lekkert baderom som ble pusset opp i 2012. Boligen inneholder 2 luftige soverom, hvorav hovedsoverommet er innredet med romslig skyvedørsgarderobe.

Det er mulig å bygge om leiligheten til en 4-roms ved å flytte kjøkkenet inn i stuen, slik at man får et ekstra soverom der kjøkken er plassert i dag. Dette er illustrert i den alternative planskissen i bildekarusellen.

Hekkveien har en skjermet og god beliggenhet på Frydenberg ved Carl Berner/Hasle. Nærområdet er et veletablert boområde med et godt servicetilbud og flotte turområder. På sommerstid er bygget omringet av frodige grøntområder, noe som gir tilbaketrukket og rolige omgivelser. I tillegg blir den brukt som en sosial arena og møtested for beboerne i området.

Velkommen til visning!

Standard

Stue:
Lys og innbydende stue med gode vindusflater, og utgang til sydvendt balkong med gode solforhold og fantastisk utsikt over området. Her har du naturlig plass til sofaseksjon, salongbord, TV-benk, spisebord og annet tilhørende møblement. Det ble lagt ny enstavs, hvitpigmentert eikeparkett, og samtlige overflater ble malt i lyse, tidløse farger i 2017.

Kjøkken:
Meget pen, takhøy HTH-kjøkkeninnredning fra 2010/11 med glatte, folierte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt kum i rustfritt stål. Ekstra dybde i øverste skap gir god lagringsplass. Downlights under overskapene og flislignende plater (kitchenboards) på veggen over kjøkkenbenken.  Ventilator med kullfilter. Kjøkkenet er videre innredet med integrert induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Gode oppbevaringsmuligheter i både benkeskap og overskap. Plass til et hyggelig frokostbord ved vindu. Elektrisk anlegg på kjøkken ble også byttet ut i forbindelse med oppussingen i 2010/11.

Soverommene:
Boligen inneholder 2 luftige soverom, hvorav hovedsoverommet er innredet med skyvedørsgarderobe fra 2015. Begge rommene har god plass til seng, nattbord og annet ønskelig møblement. Soverommene er malt i de samme, lyse fargene, og har enstavs hvitpigmentert eikeparkett fra 2017 som resten av boligen.

Bad:
Lekkert, flislagt baderom, pusset opp i 2012 med varmekabler, skiftet sluk og montert hjelpesluk. Badet er utstyrt med servant på flislagt benk og speilskap med lysarmatur/downlights. Veggmontert klosett og dusjhjørne med buede svingdører, hjelpesluk og termostatstyrt blandebatteri. Det er opplegg for vaskemaskin på bad. Det er mulig å demontere innerste del av benk på badet for å gjøre plass til vaskemaskin. Plastsluk med klemring og synlig membran/mansjett. Avtrekksventil på vegg og luftespalte under dørblad.

Entré:
Entré gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og har brann- og lydklassifisert entrédør, samt dørtelefon med åpner.

Overflater:
Gulv: Enstavs hvitpigmentert eikeparkett fra 2017, banebelegg og fliser
Vegger: Malte flater fra 2017 og fliser
Himling: Malte flater fra 2017

Diverse:
* Leiligheten ligger høyt og fint til i 7. etasje
* Mulighet for å gjøre om til 4-roms
* Enstavs hvitpigmentert eikeparkett fra 2017
* Lyse overflater, malt i 2017
* Det er heis i bygget
* Sydvendt balkong med gode solforhold
* Nydelig utsikt
* Lekkert baderom 2012
* Meget pent kjøkken fra 2010/11
* Elektrisk anlegg på kjøkken byttet ut i 2010/11
* Oppussingen i 2017, samt oppussing av bad og kjøkken er gjort av fagfolk, og dokumentasjon foreligger
* Vinduer og balkongdør med treramme og isolerglass fra 2015
* Svært lave strømutgifter
* Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgiftene
* Meget sentral beliggenhet
* Det er velfungerende fellesvaskeri i gården med 3 store, nye vaskemaskiner. Kostnadene dekkes av husleien
* Sykkelparkering i kjelleren. (Styret går inn for at det skal settes opp en utendørs sykkelbod. Forslag fremmes på neste generalforsamling, våren 2017)
* Styret går inn for at det settes opp ladeplasser for elbil. (Forslag fremmes på neste generalforsamling, våren 2017)
* Ingen forkjøpsrett

Beliggenhet

Hekkveien har en skjermet og god beliggenhet på Frydenberg ved Carl Berner/Hasle. Nærområdet er et veletablert boområde med et godt servicetilbud og flotte turområder. Her har man et godt utvalg av matforretninger og serveringssteder samt treningssenter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. I Hekkveien har man gangavstand til Sinsen eller Hasle barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Støperiet barnehage ligger rett over veien.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kort avstand til Tbanestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken. Rask tilgang til Oslo sentrum og blant annet Nydalen med Handelshøyskolen BI og Storo Shoppingsenter.

Kort avstand til Grünerløkka, Torshov og Sagene, Torshovparken, Botanisk hage samt Akerselva med gode tur og rekreasjonsmuligheter. Områdene byr på alt av populære og trendy spise- og utelivssteder, butikker og kaféer samt alle nødvendige forretninger/servicefunksjoner. Her bor du sentralt og urbant i et rolig og tilbaketrukket område!

Felleskostnader

Felleskostnadene er kr.4 981,- pr mnd og inkluderer fyring, varmtvann, nedbet. andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, trappevask, kabel-TV (grunnpakke), fellesvaskeri og vaktmestertjeneste m.m.

Herav:
Fellesutgifter 3.183,-
Kabel-tv 205,-
Kapitalkostnader: 1.593,-

Tomt

Felles eiet tomt på 2 619 m². Tomten er pent opparbeidet med bl.a. plen, busker, trær, asfalterte internveier m.m. Eiendommen ligger inntil friområdet Skulpturparken. Varmekabler i gangvei fra hovedinngang ned til vei.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende regler. Selskapet har 10 garasjer til utleie (800,- pr mnd) som tildeles av styret etter ansiennitet. Det påløper administrasjonskostnader kr 680,- til forretningsfører ved tildeling. I tillegg har laget 10 gjesteparkeringer som benyttes av beboerne.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er rekvirert, men ikke mottatt.

Byggemåte

Bygning oppført i 1955. Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Støpt såle, antatt fundamentert på fast grunn eller komprimerte faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger i betong. Pussede og malte fasader. Ytterveggene er etterisolert i forbindelse med rehabilitering av bygningsmassen. Flatt tak antas tekket med papp/membran. Ny taktekking i forbindelse med rehabilitering i 2015/2016. Vinduer og balkongdør med treramme og isolerglass fra 2015.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

7. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet og varmtvann via fjernvarme. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Servitutter i grunn

05.06.1954 7345 Bestemmelse om veg  
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

25.05.1955 6986 Erklæring/avtale  
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

24.01.1957 921 Bestemmelse om gjerde  
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig tilkknyttet.

Aksjelag

Aksjeselskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer. Furulund III AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923682783, og ligger i bydel 2 Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse:
Hekkveien 7

Hjemmeside: www.furulundiii.no.

Furulund III AS får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.

Get er aksjeselskapets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 339.494,- pr. 01.02.17.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 64.312,- pr. 31.12.16.

Aksjelagets lån:

Lånenr: 3OB940-98207369454
Type: A
Restsaldo: 5.279.026,-
Restløpetid: 20 år 1 md.
Term pr år: 12
Rente: 2,25% Flyt

Lånenr: 3OB942-98207505609
Type: A
Restsaldo: 10.697.301,-
Restløpetid: 24 år 4 md.
Term pr år: 12
Rente: 2,25% Flyt

Andel fellesgjeld

339 494

Andel formue

64 312

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82029395.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Etter avtale. Ny aksjeier skal godkjennes av styret.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Bård Tisthamar
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bård Tisthamar

900 29 357

bt@schalapartners.no

VERDIVURDERING