solgt

Grunerløkka-Sofienberg , Hekkveien 7

Type Leilighet
Primærrom 75m²
Bruksareal 75m²
Bruttoareal 82m²
Tomt 2 619m²
31/10/2018 09:01
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1955
Gårdsnummer 125
Bruksnummer 118
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 350 000,-
Totalpris 4 702 486,-
Ligningsverdi 985 445,-

Beregnet totalkostnad

4 350 000,- (Prisantydning) 333 737,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 683 737,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 3 280,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 7 819,- (Transportgebyr) -------------------------------------------------------- 18 749,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 702 486,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

75 / 75 m²

Antall soverom

3

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Kvaliteter ved Hekkveien 7

- 3-roms hjørneleilighet med god standard.
- Lekker og påkostet materialvalg.
- Høyt og fritt beliggende i 7. etasje.
- Leiligheten oppleves som luftig med god takhøyde (ca 2,65 m)
- Det er heisadkomst opp til leilighetsplan.
- Mulighet for å leie garasjeplass i aksjelaget.
- Hyggelig balkong med nydelig utsikt utover nærområdet og Oslo.
- Innbydende entré med parkett og dørcalling.
- Stor og praktisk skyvedørsgarderobe i entré.
- Nyere kjøkken med hvitevarer og flott øy.
- Kjøkkenøy med praktisk innebygd led-lys.
- Romslig stue med store vindusflater og god plass til spisebord.
- Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin.
- Badet ble modernisert i 2010 med gulvvarme.
- To luftige soverom med plass til garderobeløsning.
- Nye termostater på radiatorer.
- OpenNet er aksjelagets TV- og internettleverandør.
- Lagt inn Fiberoptikk i leilighetene.
- Leiligheten diponerer én kjellerbod og én bod i underetasje.
- Sikringsskapet inneholder automatsikringer.
- Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnader.
- Fra leiligheten er det kort vei til Tøyenbadet.
- Lave kjøpsomkostning og ingen forkjøpsrett.

Velkommen til visning!

Bård Tisthamar (900 29 357) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en meget pen og innbydende 3-roms aksjeleilighet i 7.etasje med heisadkomst.
Hekkveien 7 er en lys og stilfull 3-roms hjørneleilighet med god planløsning og standard. Boligen fremstår som godt vedlikehold, og det ble blant annet  overflatebehandlet i nyere tid med en-stavs eikeparkett, samt bad modernisert i 2010. Påkostet materialvalg - samtlige vinduskarmer er lagt i stein, hvilket står i stil med materialene valgt på kjøkkenbenk og kjøkkenøy. Bygget ligger høyt i terrenget og man får en følelse av å bo på toppen av Oslo. Med de store vindusflatene har man fantastisk utsikt fra alle rom. Leiligheten har en hyggelig balkong med nydelig utsikt mot nærområdet og Oslo. Her har du nærhet til alt av kommunikasjon og gode servicetilbud, med kort avstand til både Carl Berner, Hasle, marka og flotte parker. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet (ca. 100 m) til Støperiet Barnehage (ny i 2012).

En innbydende entré med parkett på gulv tar deg inn i denne trivelige leiligheten. Stuen er lys og luftig med parkett  på gulv og plass til spisebordløsning. Separat kjøkken med kjøkkenøy og flere løsningen som bidrar til et ekslusivt preg. Videre har boligen bad med opplegg for vaskemaskin, samt to gode soverom med tilhørende garderobeløsninger.
Det er mulig å bygge om leiligheten til en 4-roms ved å flytte kjøkkenet inn i stuen, slik at man får et ekstra soverom der kjøkken er plassert i dag (se alternativ plantegning).

Standard

Entré
Like ved leilighetens inngangsdør er det heisadkomst fra felles inngangsparti. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og har blant annet en-stavs eikeparkett på gulv og lysmalte veggflater. Det er montert en romslig skyvedørsgarderobe og dørcalling, og ellers er det plass for annet møblement.

Kjøkken
Leiligheten har et stilfullt og delikat kjøkken med kjøkkenøy og sitteplasser. Innredningen har hvite høyglans fronter, popup-stikkontakt, benkebelysning og hvit benkeplate i stein med underlimt kum i rusfritt stål. Kjøkkenøy er kledd med frostet, herdet glass med bakomliggende led-lys (strips) i front, hvilket gir kjøkkenet et eksklusivt preg.

Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. På veggen over benken er det mosaikkfliser og over koketoppen er fritthengende kjøkkenventilator med kullfilter.

Stue med utgang til balkong
Leiligheten har en luftig og tiltalende stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har parkett på gulv, gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til balkong. I tillegg har rommet god plass til spisebordløsning og det er montert lekre garderobeløsninger langs veggen.

Balkong på ca. 2,2 kvm med fabelaktig utsikt over nærområdet og Oslo. Her kan man nyte sene sommerkvelder i fantastiske omgivelser.

Bad
Pent baderom pusset opp i 2010. Badet har varmekabler i gulv, samt opplegg for vaskemaskin. Videre er badet utstyrt med servantskap med glatte, folierte fronter og heldekkende servant. Speil og lysarmatur på vegg over servant, samt veggmontert klosett. Dusjhjørne med skyvedører, hjørnesluk og termostatstyrt blandebatteri. Rullestein på gulv i dusjsone. Avtrekksventil på vegg og luftespalte under dørblad.

Soverom
Leiligheten har to gode soverom med god plass til garderobeløsning på hvert rom. Fra begge soverommene har man fantastisk utsikt.

Overflater
Gulv: Enstavs parkett og fliser.
Vegger: Malte flater.
Himling: Malte flater.

Beliggenhet

Hekkveien har en skjermet og god beliggenhet på Frydenberg ved Carl Berner/Hasle. Nærområdet er et veletablert boområde med et godt servicetilbud og flotte turområder. Her har man et godt utvalg av matforretninger og serveringssteder samt treningssenter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. I Hekkveien har man gangavstand til Sinsen eller Hasle barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Støperiet barnehage ligger rett over veien. Fra eiendommen er det også kort vei til Tøyenbadet, som er Oslos største svømmehall med to innendørs basseng.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kort avstand til Tbanestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken. Rask tilgang til Oslo sentrum og blant annet Nydalen med Handelshøyskolen BI og Storo Shoppingsenter.

Kort avstand til Grünerløkka, Torshov og Sagene, Torshovparken, Botanisk hage samt Akerselva med gode tur og rekreasjonsmuligheter. Områdene byr på alt av populære og trendy spise- og utelivssteder, butikker og kaféer samt alle nødvendige forretninger/servicefunksjoner. Her bor du sentralt og urbant i et rolig og tilbaketrukket område!

Felleskostnader

Felleskostnadene er kr 4 981,- pr mnd og inkluderer fyring, varmtvann, nedbet. andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, trappevask, kabel-TV (grunnpakke), fellesvaskeri og vaktmestertjeneste m.m.

Herav:
Fellesutgifter 3.183,-
Kabel-tv 205,-
Kapitalkostnader: 1.593,-

Tomt

Felles eiet tomt på 2 619 m². Tomten er pent opparbeidet med bl.a. plen, busker, trær, asfalterte internveier m.m. Eiendommen ligger inntil friområdet Skulpturparken. Varmekabler i gangvei fra hovedinngang ned til vei.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende regler. Mulighet for leie av garasje i Hekkveien 9 for minimum 2 år med mulighet for forlengelse, for kr. 900,- pr mnd. Selskapet har 10 garasjer til utleie (800,- pr mnd) som tildeles av styret etter ansiennitet. Det påløper administrasjonskostnader kr 680,- til forretningsfører ved tildeling. I tillegg har laget 10 gjesteparkeringer som benyttes av beboerne.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 985 445 pr. 31.12.15 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 759 245 pr. 31.12.15 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygning oppført i 1955. Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Støpt såle, antatt fundamentert på fast grunn eller komprimerte faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger i betong. Pussede og malte fasader. Ytterveggene er etterisolert i forbindelse med rehabilitering av bygningsmassen. Flatt tak antas tekket med papp/membran. Ny taktekking i forbindelse med rehabilitering i 2015/2016. Vinduer og balkongdør med treramme og isolerglass fra 2015.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 16.11.2011. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm

7. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré/gang, stue, 2 soverom, kjøkken og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet og varmtvann via fjernvarme. Gulvvarme på bad

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Servitutter i grunn

05.06.1954 7345 Bestemmelse om veg  
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

25.05.1955 6986 Erklæring/avtale  
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

24.01.1957 921 Bestemmelse om gjerde  
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Aksjeselskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer. Furulund III AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923682783, og ligger i bydel 2 Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Hekkveien 7.

Diverse om akjselaget:
- Hjemmeside: www.furulundiii.no.
- Furulund III AS får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.
- Det er velfungerende fellesvaskeri i gården med 3 store, nye vaskemaskiner. Kostnadene dekkes av husleien
- Sykkelparkering i kjelleren. (Styret går inn for at det skal settes opp en utendørs sykkelbod. Forslag fremmes på neste generalforsamling, våren 2017)
- Aksjelagets tv-og internettleverandør er OpenNet og det er lagt inn Fiberoptikk i leilighetene.
- Styret går inn for at det settes opp ladeplasser for elbil (styret har satt i gang kartlegging for og kostnader ved tilrettelegging)
- Fellesarealene vaskes to ganger i uken av Bjerke Renholdstjenester AS

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 333.737,- pr. 01.08.17.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 64.312,- pr. 31.12.16.

Aksjelagets lån:

Lånenr: 3OB940-98207369454
Type: A
Restsaldo: 5.261.868,-
Restløpetid: 20 år.
Term pr år: 12
Rente: 2,25% Flyt

Lånenr: 3OB942-98207505609
Type: A
Restsaldo: 10.670.011,-
Restløpetid: 24 år 3 md.
Term pr år: 12
Rente: 2,25% Flyt

Andel fellesgjeld

333 737

Andel formue

64 312

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82029395

Tilbehør

Antatt mulighet å bygge om til 4-roms ved å flytte kjøkken til åpne løsning i stuen. Rørlegger benytter pumpe for vann og avløp ved slike endringer. Det tas forbehold om eventuell godkjenning fra styret i aksjelaget før endring.

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Etter avtale.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Bård Tisthamar
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bård Tisthamar

900 29 357

bt@schalapartners.no

VERDIVURDERING