solgt

Helsfyr-Sinsen , Hekkveien 10 B

Type Leilighet
Primærrom 68m²
Bruksareal 72m²
Bruttoareal 79m²
Tomt 4 124m²
31/08/2017 17:20
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1997
Gårdsnummer 126
Bruksnummer 13
Energimerking E
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 475 000,-
Totalpris 4 632 418,-
Ligningsverdi 1 190 034,-

Beregnet totalkostnad

4 475 000,- (Prisantydning) 24 169,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 499 169,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 350,- (Dokumentavgift) 5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 133 249,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 632 418,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

72 / 68 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.  Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Anders Sveen (915 35 914) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en kjempeflott 3-roms hjørneleilighet med idylliske omgivelser, i Hekkveien 10 B.

Leiligheten ligger i gårdens 3. etasje og har en veldig fin planløsning med åpen kjøkkenløsning. Stuen har utgang til balkong som er solrik og sydvendt, med utsikt ut over byen og med glimt av Oslofjorden. Videre er det plass til både tv-seksjon, sofagruppe og spisebord. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og gir et luftig samt sosialt preg på leiligheten. Soverommene holder god størrelse, et hovedsoverom og et ekstra soverom som kan være gjesteværelse, barnerom, kontor eller tv-stue. Badet er romslig med flislagt badekar, servant, toalett og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Entreén er innbydende med veldig praktisk indre bod for lagring og oppbevaring av yttertøy.

Hekkveien er en trivelig gate beliggende i rolig området med frodige grøntarealer i nærområdet. Det er ingen bråkete utesteder, trikk eller buss utenfor døren, dog er fortsatt det yrende bylivet kun en liten spasertur unna. Fem minutter unna har man kollektivknutepunktet Carl Berner med både trikk-buss og t-bane som tar deg mer eller mindre hvor enn du vil i Oslo. Det er parkområder, lekeplasser og skoler i nærområdet, og familieidyll samt trygge omgivelser er veldig fremtredende. Vil du oppleve Grünerløkka, er det 10 minutter å gå for å komme seg til restaurantene, caféene, utestedene og butikkene.

Dette er muligheten til å bo godt i et meget veldrevet sameie - Velkommen til visning!

Standard

Stue:
Meget romslig stue med plass til sofagruppe, tv-seksjon og spisebord. Videre er det store vindusflater fordelt på to vegger som slipper inn masse dagslys. Fra hjørnet av stuen er det også utgang til stor og trivelig balkong.

Kjøkken:
Lekkert kjøkken fra 2015 med ny benkeplate fra 2017. Det er profilerte fronter og vitrinedører, samt flisfelt over vegg og ventilator (2015) med avtrekk til yttervegg. Videre er det integrert induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Dette er et stort og praktisk kjøkken med store arbeidsflater og masse lagring.

Balkong:
Koselig flislagt (2017) balkong med gode solforhold, perfekt til grilling hele sommeren lang. Nyt late sommerdager med en venn eller kjær i solen, med alt fra et glass vin til en kaffekopp. Videre er balkongen også ypperlig for lufting på varme sommersdager.

Bad:
Delikat flislagt bad med ny innredning, badekar og WC fra 2015.  Det er innfliset badekar, servantskap med glatte fronter og servant nedfelt i benkeplate, samt speilskap med lysarmatur på vegg over servant. Videre er det varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom I:
Pent og romslig hovedsoverom med plass til stor dobbeltseng, nattbord på hver side og garderobeløsning. Soverommet vender mot rolig bakhage.

Soverom II:
Meget praktisk soverom som kan anvendes som et ekstra soverom, barnerom, kontor eller gjesteværelse. Dette vender også mot rolig bakhage.

Entré/gang:
Pen entré med stor, indre bod/garderobe for lagring, oppheng og oppbevaring av sko samt yttertøy. Videre er gangen utstyrt med brann- og lydklassifisert entrédør og dørtelefon.

Overflater:
Gulv: Eikeparkett i alle rom. Flislagt gulv på bad. Parkett i alle oppholdsrom er nyslipte og lakkerte i 2017.
Vegger: Hovedsakelig glatte, malte flater samt malt strie. Flissatte vegger på bad.
Himling: Glatte, malte himlingsflater.

Diverse:
* Balkong
* Godt drevet sameie med god vedlikeholdshistorikk
* Ingen forkjøpsrett
* Garasjeplass i lukket garasjeanlegg
* Sameiet har også gjesteparkering
* Sameiet består av 52 seksjoner
* Automatsikringer
* Felles mekanisk avtrekksventilasjon
* Get er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester
* Sameiets hjemmeside er: http://web4.herborvi.no/5319

Beliggenhet

Hekkveien har en skjermet og god beliggenhet på Frydenberg ved Carl Berner/Hasle. Nærområdet er et veletablert boområde med et godt servicetilbud og flotte turområder. Her har man et godt utvalg av matforretninger og serveringssteder samt treningssenter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. I Hekkveien har man gangavstand til Sinsen eller Hasle barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Støperiet barnehage ligger rett over veien.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kort avstand til T-banestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken og ikke minst flybussen. Rask tilgang til Oslo sentrum og blant annet Nydalen med Handelshøyskolen BI og Storo Shoppingsenter.

Kort avstand til Grünerløkka, Ola Narr, Torshov og Sagene, Torshovparken, Botanisk hage samt Akerselva med gode tur og rekreasjonsmuligheter. Områdene byr på alt av populære og trendy spise- og utelivssteder, butikker og kaféer samt alle nødvendige forretninger/servicefunksjoner. Her bor du sentralt og urbant i et rolig og tilbaketrukket område.

Felleskostnader

3 281. Felleskostnadene inkluderer kabel-tv, internett, trappevask, garasjeplass, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med blant annet lekeplass med stor sandkasse, sklie og husker, plen, busker, trær, asfalterte internveier, sittegrupper m.m.

Garasje / Parkering

Bruksrett til biloppstillingsplass i oppvarmet garasjeanlegg følger bolig. Sameiet har også gjesteparkering. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 190 034 pr. 31.12.16 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 808 100 pr. 31.12.16 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 15. januar 2001 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 79 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Kopi av grunnboksutskrift følger ved salgsoppgave. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr 24.169 ,- pr. 01.05.2017
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 11.570,- pr. 31.12.2016.

Sameiets lån:
Lånenr: 1OB986-98207363154
Type: Serielån
Restsaldo: 1.336.770,-
Restløpetid: 7 år 5 md.
Term pr år: 12
Rente: 3,80% Flyt

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 79358821

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Anders Sveen
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Anders Sveen

915 35 914

as@schalapartners.no

VERDIVURDERING