solgt

Helsfyr-Sinsen , Hekkveien 3

Type Leilighet
Primærrom 75m²
Bruksareal 75m²
Bruttoareal 82m²
Tomt 2 972m²
13/10/2017 12:23
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 1955
Gårdsnummer 125
Bruksnummer 119
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 800 000,-
Totalpris 5 165 725,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

4 800 000,- (Prisantydning) 346 976,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 146 976,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 3 280,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 7 819,- (Transportgebyr) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 18 749,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 165 725,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

75 / 75 m²

Antall soverom

2

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Beskrivelse

Bård Tisthamar (900 29 357) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en lekker og lys 3- roms toppleilighet beliggende høyt og fritt i byggets 9. etasje med fantastisk utsikt. Leiligheten ligger omkranset i grønne og fredelig omgivelser med kort vei til alt det byen har å by på.

Leiligheten har en svært god standard og i 2017 ble hele leiligheten malt, det ble lagt ny enstavs parkett, byttet benkeplate på kjøkken samt dusjkabinett og toalett på bad. Soilrørene ble rehabilitert i første halvår 2007 i regi aksjelaget. Videre var det full rehabilitering i 2014/2015 av balkonger og fasade hvor det ble bl. annet lagt nytt tak, nye vinduer og balkongdører. Videre fikk aksjelaget helt nytt røropplegg fra tappevannet.

Videre har leiligheten en romslig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Herifra er det utgang til nordvendt balkong på ca. 2 kvm. Separat kjøkken med integrerte hvitevarer og det er installert waterguard/lekkasjevarsler. Leiligheten har flislagt bad med varmekabler og det er opplegg til vaskemaskin.
To lune soverom, hvorav ett rom er i hjørne. Soverommene har plass til seng og garderobeskap.

Leiligheten disponerer én bod i underetasjen på ca. 3,5 kvm og én kjellerbod på ca. 3 kvm.

Velkommen til visning!

Standard

Entré:
Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og har blant annet parkett på gulv, lysmalte veggflater og malt himling med downlights (led). Det er et plassbygd garderobeskap og montert dørcalling, og ellers er det plass for annet møblement.

Kjøkken:
Leiligheten har et stilfullt og moderne med profilerte, folierte fronter. Det er flisfelt på vegg over benk og heltre benkeplate (ny i 2017) i rustfritt stål.

Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer som induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn (med kjøkkenventilator), oppvaskmaskin (smal modell), samt kjøle-/fryseskap.

Stue med utgang til nordvendt balkong:
Leiligheten har en luftig og tiltalende stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har parkett på gulv, gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til balkong på ca. 2 kvm med fantastisk utsikt.

Bad/wc:
Badet er delikat med hvite fliser på vegg, gråe fliser på gulv, gulvvarme, samt downlights (halogen) i himling.
Innredningen består av en heldekkende servant med underskap med glatte, folierte fronter og frittstående toalett. Videre har badet dusjkabinett med skyvedører og termostatstyrt blandebatteri, samt opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Leiligheten har to gode soverom med tilhørende garderobeløsning på hvert rom.

Overflater:
Gulv: 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett i alle rom. Flislagt gulv på bad. Parkett lagt i 2017.
Vegger: Glatte, malte flater. Flissatte vegger på bad. Nymalte flater i 2017.
Himling: Glatte, malte himlingsflater. Downlights (halogen) på bad. Downlights (led) i entré/gang. Nymalte flater i 2017.

Diverse:
- Lekker og lys 3- roms leilighet beliggende høyt og fritt i 9. etasje
- Fantastisk utsikt fra nordvendt balkong
- Store deler av leiligheten ble overflatebehandlet i 2017
- 1 - stavs hvitpigmentert eikeparkett lagt i 2017
- Flott kjøkken med integrerte hvitevarer
- Flislagt baderom med varmekabler og opplegg til vaskemaskin
- Leiligheten disponerer 2 kjellerboder
- Leiligheten er holdt i tidsriktige og delikate farge-og materialvalg
- Nyere vinduer og balkongdør fra 2014 i regi av aksjelaget
- Fyring og fiberoptisk brebånd er inkl. i felleskostnadene
- Aksjelaget består av 53 leiligheter tilknyttet til aksjer.
- Aksjelaget har gode parkeringsmuligheter med egne oblater og biloppstillingsplasser.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet rett ovenfor Carl Berners plass med kort vei til alt av nødvendige fasiliteter. Her er det gangavstand til blant annet Grünerløkka, Tøyen, Sentrum m.m.

I nærmiljøet er det et godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Dagligvarebutikker i nærheten er Coop, søndagsåpen Joker og Bunnpris, samt Meny. Ellers finner du også Narvesen, 7-11, Vita, Elkjøp, bakeri, apotek m.m. rett nede i gaten. Det er gangavstand til Rodeløkka med sin sjarmerende trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære og går du et par minutter til kommer du til Grünerløkka som er kjent for sine mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder.  Noen som er verdt et besøk er blant annet The Nighthawk diner, Südøst, Munchies, Delicatessen, Villa Paradiso etc. Populære utesteder som Ryes, Aku Aku. Blå og Parkteatret byr på god atmosfære.

Det er mange flotte grøntområder i nærområde. Skulpturparken ligger rett utenfor døren, mens populære Ola Narr / Tøyenparken har du rett i nærheten og er perfekt for soling og grilling på sommerstid samt aking og lek på vinteren. I Tøyenparken arrangeres også Øyafestivalen i august hvor flere kjente og internasjonale artister opptrer. Botanisk Hage ligger også i nærheten og blomstrer flott på vår- og sommeren. Videre finner man folkerike Sofienbergparken og Birkelunden med søndagsmarked og andre arrangementer i gangavstand. Forøvrig er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva.

For den som liker å holde seg aktiv er det et godt utvalg av treningsmuligheter i området med blant annet Sats/Elixia, Fresh Fitness og Actic. Er det ønskelig med litt annen type aktivitet kan man besøke Tøyenbadet, Naturhistorisk museum eller Munchmuseet.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kun noen meter til T-banestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken.

Felleskostnader

Felleskostnader er kr. 4 919 pr. mnd og inkluderer fyring (fjernvarme), varmtvann, digital tv, fiberoptisk bredbånd, trappvask, vaktmestertjenester, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, byggforsikring og forretningsførsel.

Herav:
Felleskostnader: 4.419,-
Brensel: 500,-
Kapitalkostnad: 1572,- (Avdrag ca. 930,- renter ca. 642,-)

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med blant annet plen, busker, trær, asfalterte internveier m.m. Eiendommen ligger inntil friområdet Skulpturparken.

Garasje / Parkering

Aksjelaget har meget gode parkeringsmuligheter med egne oblater og biloppstillingsplasser på vei opp mot inngangspartiet til Hekkveien 3 med parkeringskort. I følger styret er det ca. 15 parkeringsplasser og det er førstemann til mølla- prinsippet.

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Ligningsverdi er rekvirert, men ikke mottatt.

Byggemåte

Bygning oppført i 1955 med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Det foreligger approbasjon datert 1954 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm

9. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet og varmtvann via fjernvarme. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1954/7345-1/105  Bestemmelse om veg  
05.06.1954 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1954/14914-1/105  Erklæring/avtale  
15.11.1954 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

1957/921-1/105  Bestemmelse om gjerde  
24.01.1957 
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/22800-1/105  Skjønn  
14.12.1968 
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/41528-1/105  Erklæring/avtale  
09.07.1986 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1954/1713-1/105  Registrering av grunn  
03.02.1954 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 0301 Gnr: 125 Bnr: 2

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Aksjeselskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer. Boligaksjeselskapet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med org.nr: 923682694.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 346.583,- pr. 01.06.2017.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 17.286,- pr. 31.12.2016.

Aksjelagets lån:
Lånenummer: OBOS01-98207505285
Type: Annuitet
Restsaldo: 14.697.429,-
Restløpetid: 28 år og 9 mnd
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente (12.06.2017): 2,25%

Lånenummer: 1OB940-98207362107
Type: Annuitet
Restsaldo: 1.721.870,-
Restløpetid: 9 år og 10 mnd
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente (12.06.2017): 2,25%

Andel fellesgjeld

346 976

Andel formue

17 286

Forsikring

Gjensidige Forsirking ASA Polisenummer: 81374141

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Leiligheten vil ikke bli ytterligere vasket før overtagelse.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Etter avtale.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Bård Tisthamar
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bård Tisthamar

900 29 357

bt@schalapartners.no

VERDIVURDERING