solgt

Bjerke , Lofthusveien 60 B

Type Enebolig
Primærrom 283m²
Bruksareal 288m²
Bruttoareal 318m²
Tomt 1 169m²
15/10/2018 13:17
Oppholdsrom
Soverom 4
Byggeår 1968
Gårdsnummer 86
Bruksnummer 758
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 14 150 000,-
Totalpris 14 493 749,-
Ligningsverdi 2 199 588,-

Beregnet totalkostnad

14 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 342 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 343 749,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 14 493 749,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter

Kr. 18 851,49

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/. Det er i 2017 betalt kr 9.116,- i eiendomsskatt for denne boligen.

BRA/PROM

288 / 283 m²

Antall soverom

4

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 1 169 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Schala & Partners v/ Steinar Hånes (957 71 033) har gleden av å presentere en stor og velholdt enebolig attraktivt og rolig beliggende på Årvoll. Funkis-inspirert enebolig i mur med stor og idyllisk tomt/ hage. Huset ligger i et veletablert og barnevennlig villaområde med kort avstand til skole, barnehager, turområder, offentlig kommunikasjon og flere servicetilbud.

Her har du muligheten til å flytte inn i en ideell familiebolig over 2 plan med en god og romslig planløsning med gode oppholdsrom og stuer i begge etasjer. Boligen har en stor stue i 1. etasje med gode lysforhold fra store vindusflater og med utgang til solrik sydvestvendt terrasse på hele 45 kvm. Her har en plass til det en trenger av utemøblement og utstyr. Her kan du definitivt nyte late sommerdager! Boligen oppleves som velholdt med materialer av god kvalitet. Separat kjøkken med plass til stort spisebord. Integrerte hvitevarer og god skap- og benkeplass i innredning fra HTH. I underetasje finnes stue nummer to med flere bruksmuligheter og plass til store selskap. Boligen inneholder også blant annet 4 soverom, 2 peiser og 2 bad/wc samt badstue. Det kan påregnes noe innvendig modernisering for å opprettholde dagens krav til standard.

Boligen har en herlig, frodig hage med gressplen, stenheller og flere busker og frukttrær, samt gode solforhold. Et fantastisk sted for barna både sommerstid og vinterstid.

Dobbelgarasje med betongdekke, elektrisk port, lys og strøm. Garasjen har lagringsplass i bod/ kjølerom og god plass til 2 biler.

Dette er en bolig som bør oppleves! Velkommen til visning!

Standard

Underetasje:

Vindfang/ hall:
Vindfang med plass til oppheng av ytterklær og plassering av sko. Varmekabler i gulv. Romslig hall med trapp opp til 1. etasje. Flotte mørke marmorfliser på gulv.

Stue:
Stor stue med peis. Rommet har integrert barløsning i enden av stuen og rommet har ved flere anledninger vært brukt som selskapslokale. I dag er det satt opp lettvegg rundt baren og satt inn garderobeløsning/ omkledningsrom. Lettvegg kan enkelt fjernes igjen om en ønsker å gjøre det om til den originale løsningen.

Soverom:
Eneboligen har tre gode soverom i underetasjen med plass til stor seng og garderobeskap.

Bad/WC:
Pent flislagt bad oppusset i 2005. Dusj med dusjvegger i herdet glass. Separat wc med servant og badstue.

1. etasje:

Stue:
Stor stue med peis. Gode lysforhold fra store vindusflater. God plass til sofagrupper og spisebord. Utgang til sydvestvendt terrasse på 45 kvm med gode solforhold.

Kjøkken:
HTH kjøkkeninnredning fra 2001 med profilerte fronter i bøk. Laminert benkeplate med kitchenboard over laminert benkeplate. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, micro og keramisk platetopp. Mekanisk avtrekk fra ventilator. Det er plass til stort spisebord ved kjøkken.

Soverom:
Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Integrerte garderobeskap i vegg med god oppbevaringsplass.

Bad/WC:
Flislagt bad med badekar, bidet og servant på underskap samt sideskap. God oppbevaringsplass. Varmekabler i gulv. Separat wc med servant.

Terrasse og hage:
Boligen har en grønn og idyllisk hage med gressplen, stenheller og flere busker og frukttrær. Tomten har svært gode solforhold. Terrassen på 45 kvm med utgang fra stuen er flislagt med varmekabler og har god plass til alt en trenger av utemøblement og utstyr. Terrassen er sydvestvendt og har meget gode solforhold.

Diverse:
* Funkis-inspirert enebolig i mur
* Stor hage med gode solforhold
* Gressplen, stenheller, busker og frukttrær
* Terrasse på 45 kvm
* 4 gode soverom
* Dobbel garasje
* Lagringsmuligheter i blant annet bod og i garasje
* Stue og bad/wc i begge etasjer
* Badstue i underetasje
* Åpne, store oppholdsrom
* Integrerte hvitevarer i kjøkken
* Peis i begge stuer
* Barnevennlig boligområde
* Kort vei til skole, barnehager og offentlig kommunikasjon

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et meget attraktivt og rolig villaområde på Årvoll. Området er veletablert og stille, og nærhet til off. kommunikasjon. Kort gangavstand til Årvoll skole og flere barnehager. Det er også kort gangavstand til Årvoll senter med dagligvarebutikk (Rema 1000) og flere servicetilbud. Noen få minutters gange til marka med flotte rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Lillomarka har et meget utbredt løypenett med flere lysløyper. I tillegg har man Grefsenkleiva med alpint-og akemuligheter. Årvoll har blant annet badedam, idrettsbaner og populære Årvoll gård. Årvoll gård er et kulturelt og sosialt treffsted for bydelens beboere. På gården arrangeres det bl.a. intimkonserter, revy, teater, seminar og små danseoppsetninger. I regi av foreningen Stallen finnes det også til enhver tid dyr på gården som besøkende kan hilse på. I nærheten av Årvoll skole finner du Badedammen som er et ettertraktet utfluktssted sommer som vinter. Om sommeren byr dammen på flotte bade- og utfluktsmuligheter og om vinteren benyttes den tilknyttede akebakken flittig av både barn og voksne.

Garasje / Parkering

Dobbelgarasje på 38 kvm med betongdekke, elektrisk port, lys og strøm.  Garasjen har lagringsplass i bod/ kjølerom og god plass til 2 biler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 199 588 pr. 2015.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 158 846 pr. 2015.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Enebolig med flatt tak tekket med papp. Yttervegger i betong/leca utvendig fasade kledd med panel, puss og teglsten. Etasjeskillere i tre. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. For ytterligere informasjon henvises til tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er gitt ferdigattest på eiendommen attestert i 1970.

Boligens areal

Primærrom: 283 kvm, Bruksareal: 288 kvm, Bruttoareal: 318 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 144 m².
Primærrom: 139 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, 3 soverom, dusjrom, vindfang, badstue, omkledningsrom, hall, wc.
Sekundær-rom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundær-rom: Teknisk rom, bod.

1. etasje:
Bruksareal: 144 m².
Primærrom: 144 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad hall soverom, wc.

Garasje:
Bruksareal: 38 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Boligen har også sentralfyring. Nedgravet parafintank i forhage. Regjeringen har vedtatt at det vil bli forbudt å bruke fossil oljefyring til oppvarming av boliger og yrkesbygg fra 2020. Forbudet vil gjelde bruken av fossil fyringsolje, og ikke selve oljekjelen eller parafinkaminen. Det vil ikke bli forbudt å eie en bolig med oljefyr/ oljetank.

Adkomst

Enkel adkomst fra Lofthusveien. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved felles oppsatte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Servitutter i grunn:
1966/13905-1/105  Erklæring/avtale  
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Forsikring

If forsikring

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: sh@schalapartners.no eller SMS: 95 77 10 33 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med eier.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Steinar Hånes
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Steinar Hånes

957 71 033

sh@schalapartners.no

VERDIVURDERING