solgt

#Frydenberg , Hekkveien 7

Type Leilighet
Primærrom 74m²
Bruksareal 74m²
Bruttoareal 88m²
Tomt 2 620m²
01/10/2019 09:58
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1954
Gårdsnummer 125
Bruksnummer 118
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 700 000,-
Totalpris 5 036 725,-
Ligningsverdi 1 254 149,-

Beregnet totalkostnad

4 700 000,- (Prisantydning) 317 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 017 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 3 450,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 8 625,- (Transportgebyr) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 19 725,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 036 725,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

74 / 74 m²

Antall soverom

3

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1954

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Garasje / Parkering

Parkeringsplasser tildeles etter første-mann-til-mølla prinsippet. Det er per i dag 1 på venteliste. Det er i tillegg 10 dedikerte parkeringsplasser til Hekkveien 7, i oppkjørsel til bygget. Beboere tildeles parkeringslapp fra Styret, som skal være synlig i bilruten for å sikre at plassene kun benyttes av husets beboere.

Tomt

Areal: 2 620 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Beskrivelse

Hekkveien 7 er en særdeles stilren og innbydende 3-?roms hjørneleilighet, beliggende i byggets 6. etasje med direkte heisadkomst. Eiendommen ligger høyt i terrenget på Frydenberg og kan derfor by på eksepsjonell utsikt over Oslo by.

Leiligheten har blitt modernisert i 2019 og fremstår som svært delikat med tidsriktig farge- og materialvalg. Det er gjennomgående 1-stavs eikeparkett av heltre på gulv, foruten baderommet som har micosement. Videre har leiligheten nymalte vegg-? og himlingsoverflater. Denne leiligheten må sees!

Aksjelaget har fellesvaskeri i kjeller, samt 10 garasjer til utleie (800,- pr mnd) som tildeles av styret etter ansiennitet (første-mann-til-møllaprinsippet). Det er pr. i dag kun 1 på venteliste for parkering. . Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Vi minner også om at det ikke er noen dokumentavgift ved kjøp av aksjeleiligheter.

- Bygget ble totalrehabilitert i 2016 og har fått ny fasade og nye balkonger, det  ble samtidig lagt inn
   fibernett.
- Sydvendt balkong med gode solforhold og fantastisk utsikt
- Heisadkomst
- Varmtvann og fjernvarme inkl. Dette gir lave boutgifter
- Svært delikat bad modernisert i 2019
- Flott badekar fra 2010
- Populær og attraktiv beliggenhet

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré, stue med utgang til balkong, kjøkken, 2 soverom og bad.

I tillegg disponerer leiligheten to kjellerboder.
Aksjeeierne disponerer felles sykkelbod, fellesvaskeri og hyggelig opparbeidet hage med plen og grillmuligheter.

Beliggenhet

Leiligheten har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt med nærhet til urbant byliv, og samtidig store flotte grøntarealer like i nærheten. Skulpturparken med Billedforeningens hus blir din nye nabo. Huset fra 1800- tallet ble oppgradert innvendig i 2018, og med ny veranda og inngang fra parken. Billedhuggerforeningen inviterer til utstillinger og sosiale events og cafe i solen for liten og stor. Området rundt leiligheten er i positiv utvikling med Pengeskapsfabrikken og Carl Berner Torg under oppføring, noe som vil føre til at nye og spennende forretninger og caféer etablerer seg i området. Det har åpnet et nytt flott senter i Pengeskapsfabrikken med blant annet kafé, apotek, stor Kiwi-butikk og Vinmonopol.

Herfra er det kort vei til alt byen har å by på, med noe for enhver smak. Gangavstand til Torshov, Løren og Tøyen med sine populære gatecafeer, restauranter, Tøyenbadet og nisjeforretninger. Et lite steinkast unna ligger idylliske Rosenhoff med kolonihage og trehusbebyggelse. Rodeløkka med sin idylliske småhusbebyggelse gjør turen ned til Løkka ekstra hyggelig, enten det er på sykkel eller til fots.

Det er også kort vei til Sentrum med sitt brede tilbud av service, shopping og underholdning.
Det er også gangavstand til Grünerløkka. Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer og restauranter, samt et pulserende uteliv. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt er i nærmiljøet. Blant noen av restauranter i området som er verdt et besøk finner vi: Villa Paradisio, The Nighthawk Diner, Aku Aku, Südøst, Delicatessen, Parkteateret og mange flere. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med den populære Mathallen med et spennende utvalg av unike råvarer og flere spisesteder.

For de som ønsker å ta det med ro, finnes flotte parker i nærheten. Ola Narr, Botanisk Hage, Torshovdalen, Sofienbergparken og Tøyenparken er alle innen kort rekkevidde. På Rosenhoff serverer de dessuten nydelige vafler i kolonihagen på søndager. Ønsker du en lengre tur, er det koselige stier langs Akerselva fra byen og til Maridalen.

For de mer sporty kan man i tillegg til en joggetur i parken benytte seg av de mange treningssentrene rett i nærheten. Her finnes både SATS-senter, Bare trening, Tøyenbadet og Fresh Fitness i  gangavstand. For den sosiale holdes Øyafestivalen og X-games arrangement rett i nærheten.

Meget godt tilbud av offentlig transport i nærområdet. Fra Carl Berner kommer man seg raskt og enkelt rundt i hele sentrum. T-?banelinjen "Ringen" tar deg til BI Nydalen på 3 stopp og til UIO Blindern på 6 stopp. Busslinje 20, 21, 28, 31 og 57 og flybuss går i umiddelbar nærhet. Trikk nr. 17 går også fra Carl Berners plass. Se www.ruter.no for mer info.

Leiligheten har perfekt beliggenhet for dem som ønsker å bo i et sentralt område med flotte rekreasjonsarealer i umiddelbar nærhet, samtidig som byens urbane fasiliteter ligger en spasertur unna.

Standard

Entré | Velkommen inn:
Leiligheten har en flott beliggenhet i byggets 6 etasje med heisadkomst. Entréen gir et godt førsteinntrykk med moderne 1-stavs eikeparkett i heltre og lun farge på veggene, åpen garderobe og garderobeskap. Entréen har ellers moderne 1-stavs parkett på gulv, entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB og dørcalling.

Stue | Utgang til flott balkong:
Stuen har en lys og luftig romfølelse med utgang til sydvendt balkong. Fra balkongen har man en eksepsjonell utsikt med plass til en liten spiseplass. Vinduer og balkong ble skiftet/rehabilitert i 2015. De store vindusflatene bidrar til et fint og naturlig lysinnslipp. Hele leiligheten ble modernisert i 2019, i stuen ble det lagt 1-stavs eikeparkett i heltre, og vegger ble malt.

Kjøkken | God skap- og benkeplass:
Kjøkkenet ligger separat fra stuen og har en stilfull Scandinavian innredning. I 2019 ble satt inn ny armatur, ny vask, ny kompositt benkeplate, nye fronter, fliser, ovn og platetopp. Oppvaskmaskin fra Siemens, vaskemaskin og kjøleskap/frys medfølger salget. Kjøkkenet har godt med benk- og lagringsplass. På kjøkkenet har man også rom for et spisebord ved vinduet med svært hyggelig utsikt.

Bad/wc:
Pent og romslig bad modernisert i 2019 med microsement på gulv og vegg, samt nye møbler.  Badet har nedsenket platehimling med downlights, servantskap med ovenpåliggende servant av porselen med ett-greps armatur fra Ventro. Stort badekar (2010), frittstående toalett og varmekabler på gulv.

Hovedsoverom | Godt med oppbevaring:
Leiligheten har to gode soverom med tilhørende garderobeløsning på hvert rom. Hovedsoverommet oppleves romslig og har plass til dobbeltseng og kontorløsning dersom man ønsker det. Begge rommene har lysmalt parkett på gulv og moderne farger på vegg.

Felleskostnader

4 981 pr. mnd.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.981,- pr. md.
Herav:
Fellesutgifter 4.776,-
Kabel-tv 205,-

Felleskostnadene inkluderer bl.a. vaktmester, trappevask, varmtvann, oppvarming og vaskekjeller. Vaskekjelleren er svært velfungerende med tørkeskap, rulle og 3 store vaskemaskiner og stor ny tørketrommel.

Etasje


Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 254 149 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 514 936 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygning over 13.etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller i betong og mur. Tilnærmet flat takkonstruksjon (ikke
besiktiget). Utvendig fasader med pussede murflater.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest på oppføringstidspunktet.

Ferdigattest er utstedet for senere arbeider på eiendommen den 16.11.2011. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Fjernvarme.
Varmekabler på bad.

Adkomst

Adkomst via Hekkveien. Det vil bli skiltet på oppsatte visningstidspunkt. Nærmeste holdeplass for buss, trikk og t-bane er Carl Berner.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det rives, rehabiliteres og bygges nye boliger i området. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Carl Berner torg ferdigstilles høsten 2020, her vil det komme matbutikker, kaféer og leiligheter. For nærmere informasjon om prosjeketet, se: http://carlbernertorg.no/

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1954/7345-1/105  Bestemmelse om veg  
05.06.1954 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1955/6986-1/105  Erklæring/avtale  
25.05.1955 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
 
1955/15506-1/105  Obligasjon  
02.12.1955 
BELØP: NOK 707.050
Panthaver:Centrum Eiendomsbestyrelse As  
Lnr: 6450255
ANFØRT PRIORITET: FRA NOK 2 050 500,-.

1985/73750-1/105   ** Transport av panthaver  
27.11.1985 
Fra:Hassel Rolf Adv  
Lnr: 1096915
Til:Bøhler Tor Adv  
Lnr: 1096916
 
1985/73750-2/105   ** Tinglysing på nytt  
27.11.1985 

1991/45461-1/105   ** Prioritetsbestemmelse  
04.09.1991 
veket for: OBLIGASJON 1991/45462-1/105
 
1994/36489-1/105   ** Transport av panthaver  
06.07.1994 
Fra:Bøhler Tor Adv  
Lnr: 1096916
Til:Center Eiendom Oslo A/S  
Lnr: 1140948

1994/74247-1/105   ** Prioritetsbestemmelse  
23.12.1994 
veket for: OBLIGASJON 1994/67070-1/105
 
2003/61223-1/105   ** Transport av panthaver  
25.09.2003 
Fra:Center Eiendom Oslo A/S  
Lnr: 1140948
Til:Centrum Eiendomsbestyrelse As  
Lnr: 6450255
 
2003/61223-2/105   ** Nedkvittering  
25.09.2003 
Beløpet er nedkvittert til:
Beløp: NOK 179.050

1957/921-1/105  Bestemmelse om gjerde  
24.01.1957 
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/10369-1/105  Obl. ny tgl etter fristen  
24.02.1995 
BELØP: NOK 200.000
Panthaver:Center Eiendom Oslo As  
Lnr: 1143861
Tinglyst på ny etter fristen, opprinnelig tinglyst 16 03 54
dbnr 3536/54,slettet 24.02.95 ex officio i medhold av
tgl.lovens par 31,1 ledd jmf 28,1 ledd

1995/10369-2/105   ** Prioritetsbestemmelse  
24.02.1995 
veket for: OBLIGASJON 1994/67070-1/105
 
2012/56984-1/200  Pantedokument  
19.01.2012 
BELØP: NOK 8.040.000
Panthaver:OBOS BBL  
Org.nr: 937052766
 
2016/96860-1/200  Pantedokument  
03.02.2016 
BELØP: NOK 11.000.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS  
Org.nr: 911986884
Uomsettelig
Elektronisk innsendt

Grunndata:

1954/1712-1/105  Registrering av grunn  
03.02.1954 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:125 Bnr:2
 
1960/921499-1/105  Sammenslått med denne matrikkelenhet:  
03.10.1960 
GNR. 126, BNR. 94
 
2002/66482-1/105  Grensejustering  
11.10.2002 
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Aksjeselskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer. Furulund III AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923682783, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Hekkveien 7

- Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt.
- Boligaksjeselskapet har avtale om vaktmestertjeneste med Bassanova.
- Fellesarealer vaskes to ganger i uken av Bjerke Renholdstjenester AS.
- Furulund III AS får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.
- OpenNet er aksjeselskapets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 317.000,- pr. 01.02.2019.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 55.456,- pr. 31.12.2018.

Aksjelagets lån og vilkår:

Lån 1:
Lånenummer: 3OB940-98207369454
Lånetype: Annuitetslån
Restsaldo: 4.854.999,-
Restløpetid: 18 år og 1 mnd.
Terminer pr. år: 12.
Type rente: Flytende.
Rente (06.02.19): 2,50%

Lån 2:
Lånenummer: 3OB942-98207505609
Lånetype: Annuitetslån
Restsaldo: 10.021.394,-
Restløpetid: 22 år og 4 mnd.
Terminer pr. år: 12.
Type rente: Flytende.
Rente (06.02.19): 2,50%.

Andel fellesgjeld

317 000

Andel formue

55 456

Forsikring

Gjensidige forsiking Polisenummer: 82029395

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Større vedlikehold og rehabilitering de siste årene:

2015 - 2016 Rehabilitering av fasade og balkonger samt utskiftning av vinduer.
2012 - 2012 Rehabilitering av rør.
2008 - 2009 Fjernvarmetilkobling.

- Beboere i 9.etasje ønsker å få glassvegg helt inn til ytterveggen ute på balkongen. Det foretas derfor en full gjennomgang av hvilke forbedringer som
  kreves etter renovasjonen som ble gjort på blokken, hvor målet er å finne en løsning som tilfredsstiller beboerne i de berørte etasjene, iht. styrets
  innstilling.
- Det ble vedtatt at uteområder utbedres. Styret prioriterer også utbedring av sprekk i grunnmur.
- Det vurderes ny leverandør av TV/internett.
- Det må påregnes generelt vedlikehold av gården.

Husdyrhold

Det er blitt vedtatt forbud mot dyrehold, men styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Jfr. vedtektene §3.1.5.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke i handelen: Taklampe i entrè og stue.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bt@schalapartners.no eller SMS: 90 02 93 57 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Et boligaksjeselskap består av x antall aksjer med tilknyttet eksklusiv bruksrett til en bestemt bolig. Ved kjøp av aksje(r) blir du medeier (aksjonær) i boligaksjeselskapet, og får medbestemmelsesrett sammen med de andre aksjonærene i selskapet. Eier du en aksje med bruksrett til en bestemt bolig har du full råderett over boligen du har bruksrett til. Begrensninger i bruksretten kan imidlertid følge av aksjeloven, borettslagsloven og boligaksjeselskapets vedtekter.
 
Dersom du kjøper en aksje i et boligaksjeselskap, dokumenteres ditt eierskap ved at du blir notert som aksjeeier i aksjeboken. I aksjeboken føres også panteheftelser. Aksjelaget har lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 14 900,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

BE OM SALGSSUM
Bård Tisthamar
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bård Tisthamar

900 29 357

bt@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Mari Wang
Kontorsjef/Eiendomsmegler
Mari Wang

48 21 87 67

mari@schalapartners.no

VERDIVURDERING