solgt

# Skøyenåsen , Haakon Tveters vei 10 D

Type Leilighet
Primærrom 89m²
Bruksareal 89m²
Bruttoareal 97m²
Tomt 5 087m²
08/01/2020 09:36
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1968
Gårdsnummer 144
Bruksnummer 1362
Energimerking G
FINN.no 156001068
Sist endret
Prisantydning 5 450 000,-
Totalpris 5 636 922,-
Ligningsverdi 1 163 599,-

Beregnet totalkostnad

5 450 000,- (Prisantydning) 36 373,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 486 373,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 135 900,- (Dokumentavgift) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 150 549,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 636 922,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

16-19-0144

Adresse og matrikkel

Haakon Tveters vei 10 D, 0682, Oslo, Gnr. 144 bnr. 1362 snr. 8 orgnr. 980220702 i Oslo kommune

Eier

Vera Solvang Graasten Holt Per Grønholdt Holt

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

89 / 89 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1968

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 5 087 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2068, Gjelder framfeste. Festetid: 99 år. Årlig festeavgift er p.t. kr. 60 414. Framfestekontrakten kan fritt overdras uten godkjennelse fra stiftelsen. Se festekontrakt vedlagt salgsoppgaven.
Tomten er fellesareal og er festet fra grunneierne til Søndre Skøyen Boligstiftelse, som igjen har frembortfestet denne til de enkelte seksjonseierne. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier, gressplener, variert beplantning og sittegrupper.

Beskrivelse

Pen og romslig 4-roms endeleilighet beliggende i Haakon Tveters vei 10 D. Leiligheten ligger i høy 1 etasje med 3 soverom, stue med utgang til usjenert og solrik balkong, hyggelig peis, kjøkken med nye fronter i 2013 og 2 bad. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Her får man en barnevennlig leilighet, med en praktisk planløsning. Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder: Entré/gang, 2 bad, 3 soverom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til balkong på ca. 4,5 m² med bod på ende, på ca. 1,5 m².
I tillegg disponerer leiligheten:
- To kjellerboder på ca. 5 m² og 1,5 m², merket nr. 108.
- Skap i felles kjølerom.
- Felles sykkelboder, hobbyrom og fellesvaskeri.

Beliggenhet

Leiligheten ligger skjermet og barnevennlig til et veldrevet sameie på Skøyenåsen. Kun et par minutters gange til både buss og T-bane. T-banen fra Skøyenåsen stasjon bruker ca. 15 min til Oslo sentrum med avgang hvert 15. minutt. For de spreke er det fin sykkelavstand til sentrum. Det er oppgraderte sykkelveier langs Østensjøveien og Alnaelven. Av barnehager og skoler, finner du Østensjø-kanvas barnehage, Østensjø skole, Skøyenåsen ungdomsskole og Ulsrud videregående skole like i nærheten.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Ekstra butikk med post i butikk, som ble utvidet og nyoppusset i 2019. For større handleturer kan nærområdet friste med gode shoppingmuligheter på blant annet Oppsal, Bryn og Tveita senter som har et bredt utvalg av butikker og servicefasiliteter. Av naturopplevelser har du Østmarka som nærmeste nabo. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann, med fine badeplasser og turmuligheter både sommer som vinter. Her har du gang- og sykkelstier, skogsstier og lysløyper. På Rustadsaga, Skullerudstua og Mariholtet kan du nyte fersk bakst og nytrukken kaffe etter turen!

Østensjøvannet byr også på flotte turmuligheter, hvor både små og store kan komme tett på fuglelivet. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur og rekreasjonsområder gjør dette området til et godt bomiljø for folk i alle aldre.

Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

Entré

Praktisk og romslig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy i hverdagen. I entréen er det plass til en litenbenk, hyller og knaggrekke. Gulvet er belagt med 2-stavs parkett (valnøtt). Sikringsskap med automatsikringer lokalisert i trappegang. Dørtelefon med skjermvisning.

Stue

Romslig stue med behagelig fargevalg. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen fra to sider. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. I tillegg finner du en moderne rentbrennende peisovn, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. Utgang fra stue til vestvendt balkong på ca. 4,5 m² med bod på ende.

Kjøkken

Pent kjøkken som har innredning med glatte, høyglans fronter i svart utførelse (nye fronter i 2013). Kjøkkenet er utstyrt med laminat benkeplate, nedfelt kum i rustfritt stål, stålplate på vegg over servant, ventilator i stål og glass med kullfilter. Det er montert opplegg for oppvaskmaskin. Integrert platetopp og stekeovn. Gulvet er belagt med fliser, samt gulvvarme (kabler). På kjøkkenet finner du også et hyggelig spisebord hvor du kan nyte hyggelige frokoster og middager.

Bad

Bad 1:
Baderommet er opplyst å være modernisert i 2008 og holder god standard. Her er det rullestein på gulv med termostatstyrte varmekabler og flissatte vegger. Videre har badet servantskap med glatte fronter, speil med lysarmatur, veggmontert håndkletørker og innfliset badekar med glassbyggestein. Vindu med treramme plassert i våtsone.

Bad 2:
Baderommet er fra 2001 og har flislagt gulv og flissatte vegger, samt gulvvarme (kabler). Badet er utstyrt med servantskap med glatte, høyglans fronter, speilskap, gulvmontert klosett og dusjhjørne med skyvedør. Badet har ny innredning, samt dusjdør i 2008. Nytt speilskap i 2019.

Balkong

Videre har stuen utgang til en herlig, vestvendt balkong på ca. 4,5 m². Her har du god plass til utemøblement og beplantning, så du kan nyte lange sommerdager. Balkongen har hyggelig utsyn til nærområdet. Gulvet er belagt med betong og rekkverket er av metall og plater. Det er montert markise, eier opplyser at fliser og smøremembran ble lagt i 2005. På enden av balkongen finner du isolert bod på ca. 1,5 m² i trekonstruksjoner.

Soverom

Leiligheten har tre gode soverom. Hovedsoverommet er romslig og med god plass til dobbeltseng, nattbord og tilhørende garderobe. Rommet har laminat på gulv, malte vegger og malt himling.

Soverom II er også av god størrelse med plass til seng, skrivebord og garderobeløsning. Rommet har også laminat på gulv og passer ypperlig som gjesterom eller barnerom.

Soverom III benyttes i dag som kontor og har skyvedørsgarderobe med speil og folierte fronter.

Felleskostnader

4 012. Inkluderer; andel festeavgift, varmtvann, trappevask, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.
Herav:
- Fellesutgifter kr. 3 801
- Kabel-TV kr. 211

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass. Kjøp må være avtalt innen kontraktsinngåelse.

Vanlig gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er mulig å leie parkeringsplass på området - ta kontakt med forretningsfører for plass på venteliste. Pris p.t. kr 1.646,- pr halvår, tillegg kr 300,- pr. halvår andel asfaltering.

Det finnes også plasser for lading av EL-bil - her er leien tilsvarende, men med akonto strøm kr. 1 000,- per halvår, som avregnes 2 ganger per år. Det betales også et adm.gebyr ifm avregningen. Adm.gebyr ved inngåelse av leiekontrakt: kr 500,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 163 599 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 188 955 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 23.10.1970 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 97 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 89 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, 2 bad, 3 soverom, kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Erverver av seksjon og leietaker av bruksenhet må godkjennes av styret. Godkjennelse skal foreligge før erverv eller utleie finner sted.

Oppvarming

Gulvvarme (kabler) på begge bad og på kjøkken. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner.

Løpende kostnader

Kostnader i forbindelse med innboforsikring, strøm m.l. kommer i tillegg. For strømkostnader, se energiforbruk

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1969/2776-35/105  Bestemmelse om bebyggelse  
18.02.1969 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-144/1362
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/2776-45/105  Festekontrakt - vilkår  
18.02.1969 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 6,520
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
KONTRAKTEN KAN OVERDRAS/FRAMLEIES UTEN SAMTYKKE FRA
HJEMMELSHAVER/UTLEIER
KONTRAKTEN KAN PANTSETTES
 
1979/15761-2/105   ** Nye vilkår  
19.06.1979 
1979/15765-108/105   ** Diverse påtegning  
19.06.1979 
Reguleringsklausulen slettet
 
1985/40693-3/105  Erklæring/avtale  
05.07.1985 
EIENDOMMEN ER FORMELT SEKSJONERT
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Pengeheftelser i festerett
1969/2776-45/105  Festekontrakt - vilkår  
18.02.1969 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 6,520
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
KONTRAKTEN KAN OVERDRAS/FRAMLEIES UTEN SAMTYKKE FRA
HJEMMELSHAVER/UTLEIER
KONTRAKTEN KAN PANTSETTES
Gjelder feste
 
1979/15761-2/105   ** Nye vilkår  
19.06.1979 
1979/15765-108/105   ** Diverse påtegning  
19.06.1979 
Reguleringsklausulen slettet
 
1970/7092-2/105  Festekontrakt - vilkår  
28.04.1970 
festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
AVGIFT NOK
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
Gjelder feste
 
2011/403099-267/200   ** Nye vilkår - feste  
26.05.2011 
Framfestekontrakten kan fritt overdras uten godkjennelse fra stiftelsen.
Pengeheftelser i framfesterett

1970/7092-2/105  Festekontrakt - vilkår  
28.04.1970 
festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
AVGIFT NOK
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
Gjelder framfeste
 
2011/403099-267/200   ** Nye vilkår - feste  
26.05.2011 
Framfestekontrakten kan fritt overdras uten godkjennelse fra stiftelsen.
 
2015/251278-1/200  Pantedokument  
19.03.2015 
BELØP: NOK 1.710.000
Panthaver:DNB BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 985621551
Gjelder framfeste
 
2017/1036571-1/200  Pantedokument  
21.09.2017 21:00 
BELØP: NOK 5.000.000
Panthaver:DNB BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 985621551
Gjelder framfeste

Sameie

- Forretningsførselen er utført av Brækhus Eiendom AS
- Selskapets revisor er RSM Norge AS
- Søndre Skøyen Boligstiftelse leverer vaktmestertjenester gjennom avtale med ISS.
- Sameiet Haakon Tveters vei 10 leverer renholdstjenester.
- Søndre Skøyen Boligstiftelse leverer gressklipping, brøyting og strøing gjennom avtale med ISS

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 36 373,- pr. 13.08.19
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 33 334,58,- pr. 31.12.2018

Sameiet har et lån i Sparebanken Øst. Lånet gjelder rehabilitering, reparasjon og vedlikehold. Lånet har rentesats
lik 3,70 % og betales over 12 terminer i året. Lånet løper til 2022. Restsaldo per 31.04.19 var kr. 539 925,-. Se sameiets regnskap med noter.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 79420617

Regnskap

Resultatregnskapet viser et overskudd på kr. 310 593. For øvrig vises til regnskapet med noter, budsjett og kommentarer under regnskapsbehandling på årsmøtet.

Vedtekter / husordensregler

Erverver av seksjon og leietaker av bruksenhet må godkjennes av styret. Godkjennelse skal foreligge før erverv eller utleie finner sted. Godkjennelse kan bare nektes når det foreligger saklig grunn til det. Erverver av seksjon skal gjøres kjent med sameiets vedtekter og gjeldende husordensregler og godta disse som bindende for seg. Det samme gjelder for leietakere til bruksenheter.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameiet.
Kjellervinduene ble skiftet våren/sommeren 2019. Taket holdes under oppsikt, taket er p.t tett. Styret har sagt opp utleieavtale av vaktmesterrommet. Styret kan inngå ny avtale med SSB med 10 års varighet. Styret kan i fremtiden regulere avtalen med SSB uten vedtak i Årsmøtet. Vannskader tak i 4 leiligheter i 4 etasje. Skadene ble meldt Gjensidige forsikring som har taksert skadene og forestått reparasjon av tak i de 4 leilighetene. Det er mest sannsynlig at lekkasjene ble forårsaket av is som løftet pappen i skjøtene. Alle skjøter et inspisert og fuget der dette har vært nødvendig. Arbeidet ble utført av Hesselberg Tak.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde hund eller katt i boligene uten Styrets samtykke. Beboere som holder husdyr, må sørge for å ha kontroll over dyret til enhver tid. Det skal videre påses at dyret ikke sjenerer noen eller etterlater ekskrementer på sameiets eiendom eller arealer som forvaltes av SSB.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert og kun integrerte hvitevarer medfølger dersom annet ikke blir avtalt.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: as@schalapartners.no eller SMS: 91 53 59 14 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Ifølge eier ble det oppdaget dø møll i kjelleren våren 2019.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 50.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 990,-, markdsføringspakke kr. 14.990,-, sikkerhetsstillelse kr. 989,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

BE OM SALGSSUM
Anders Sveen
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Anders Sveen

915 35 914

as@schalapartners.no

VERDIVURDERING