solgt

Bjerke , Veitvetveien 7B

Type Leilighet
Primærrom 70m²
Bruksareal 78m²
Bruttoareal 86m²
Tomt 2 413m²
24/03/2017 11:19
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1957
Gårdsnummer 89
Bruksnummer 24
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 2 400 000,-
Totalpris 2 607 171,-
Ligningsverdi 695 548,-

Beregnet totalkostnad

2 400 000,- (Prisantydning) 202 212,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 602 212,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 199,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 4 959,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 607 171,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Forkjøpsrett

Nei

BRA/PROM

78 / 70 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beskrivelse

Vidar Tangstad (452 16 222) ved Schala & Partners har gleden av å vise og presentere denne herlige leiligheten i Veitvetveien 7B!

Dette er en lys og tiltalende 3-roms andelsleilighet beliggende høyt og fint i byggets 4.etasje (toppetasje). Leiligheten fremstår som velholdt med lyse, tidsriktige overflater. Leiligheten er gjennomgående og har en svært god og arealeffektiv planløsning med romslig størrelse på alle rom. Store vindusflater og adkomst til balkong er med på å skape svært gode innvendige lysforhold og gir et luftig preg. Her ligger alt til rette for en behagelig hverdag!

Leiligheten har en lekker stue hvor det er god plass til stor og hyggelig sofaseksjon, spisestue, tv-møbler og øvrig ønsket møblement. Det er adkomst til en stor, sørvestvendt balkong som er delvis innglasset. Her kan man nyte måltidene utendørs - i all slags vær! Balkongen har fin utsikt mot nabolaget og god plass til utemøblement. Leiligheten har et pent kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt plass til spisebord. Leiligheten har to lyse og trivelige soverom med praktiske løsninger for oppbevaring i garderobeskap. Leiligheten har et flislagt bad med fin størrelse og opplegg til vaskemaskin. Innbydende entré med plass til yttertøy og sko.

I Veitvetveien 7B bor du i rolige og barnevennlige omgivelser, med alt av nødvendige fasiliteter i nærheten og enkel adkomst til Oslo sentrum. Det er også kort vei til marka med flotte turstier og lysløyper. I tillegg er det hyggelige fellesarealer med lekeplass rett utenfor døren!

Denne leiligheten bør sees - velkommen til visning!

Standard

Stue | Stor og hyggelig
Leiligheten har en lys og meget romslig stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon m.m. Fin sone for spisestue med plass til stort spisebord med tilhørende stoler. Store vindusflater og adkomst til den innglassede balkongen gir rommet rikelig med naturlig lys inn, samt et luftig og behagelig preg.

Balkong | Sørvestvendt
Utgang til sør/vestvendt balkong fra stue, deler av balkongen ca 8m² er innglasset og hele balkongen er på ca 13m². God plass til utemøblement, grill etc. Fine solforhold og utsikt mot nabolaget. Utelys og stikkontakt er montert på balkongen. Borettslaget har ordnet med firmaer som har skiftet ut vindu og dør til balkongen (2014), samt malt trevegger på balkongen (2016).

Kjøkken | Mye skap- og benkeplass
Pen kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte fronter og plater over laminert benkeplate. 1-greps blandebatteri og 1-1/2 oppvaskkum. Plass til frittstående hvitevarer, samt opplegg for oppvaskmaskin. God plass til spisebord.

Bad | Pent flislagt
Pent flislagt bad med god størrelse. Badet inneholder dusjhjørne med termostatbatteri og dusjvegger i herdet glass, veggmontert toalett, servant med
ett-greps bl.batteri og servantskap, høyskap og opplegg til vaskemaskin. Panel med downlights i tak. Varme i gulv. Badet er pusset opp i 2003 iflg. tidligere takst.

Soverom 1 | Med god oppbevaringsplass
Lyst og trivelig soverom med praktisk løsning for oppbevaring i stor skyvedørsgarderobe. Plass til stor dobbeltseng, nattbord og øvrig ønsket møblement.

Soverom 2 | Mot rolige omgivelser
Dette er også et pent soverom med plass til dobbeltseng m.m. Garderobeskap med oppbevaringsplass. Dette rommet egner seg godt som barnerom, gjesteværelse, hjemmekontor eller lignende.

Entré | Med rikelig lagringsplass
Innbydende entré med god plass til sko og yttertøy. Dørtelefon med portåpner.

Overflater | Lyst og tidsriktig
Gulv: Parkett, laminat og fliser.
Vegger: Strie, panel og tapet. Leiligheten er generelt malt i nyere tid iflg eier.
Tak: Panel i alle rom. Downlights i kjøkken, entré, over spisedel i stue og på badet.

Beliggenhet

Veitvetveien 7 ligger i et hyggelig og veltablert boligområde på Veitvet.  Kort avstand til offentlig kommunikasjon med buss og T-bane. Området er i stor utvikling og i 2015 investerte Oslo kommune mye penger til blant annet ved å utvikle Veitvetveien til en miljøgate med hyggelige torg, pen beplantning og rolige trafikkforhold. I tillegg finner vi nye Veitvet skole (1-10 klasse) som har fokus på miljø med flott utendørsområde og flerbrukshall. Det er også flere barnehager i området. Veitvet kultur- og næringsmiljøsenter har også åpnet i gangavstand fra leiligheten.

Veitvet Senter med Norges største bowlinghall, Kiwi og REMA 1000, lege- og tannlegesenter, blomsterbutikk, apotek, post i butikk, frisørsalong m.m. ligger også i nærheten av boligen. Flere treningssenter i området med blant annet SATS/Elixia. Linderud senter ligger 6 minutter gange unna.

Det er tilgang til flere flotte tur- og rekreasjonsområder i gangavstand fra leiligheten. I Veitvetparken kan man nyte grilling, soling, sandvolleyballbane, tennisbane, lekestativer på sommerstid, samt skøytebane på vinteren. Det er også kort vei til Marka med mange fine turstier og lysløyper.

Felleskostnader

3 490 pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kabel-tv, vaktmestertjenester, vakthold, renhold, forretningsførsel, forsikringer, nedbetaling av andel gjeld, festeavgift, kommunale avgifter m.m.

Tomt

Flott tomt som er opparbeidet med asfalterte gangarealer, gressplen, trær og prydbusker. Lekestativ og sittegrupper på fellesarealene.

Selskapet fester tomt av Firmaet Ringnes & Selvaag for en avtaleperiode på 93 år f.o.m 01.01. 1953. Reguleringstidspunktet for festeavtalen er: 1. jan. 1972, 1992, 2012 og 2032. Utløper år: 2046. Festetomt utgjør kr 11.672,- av andel gjeld.

Garasje / Parkering

Garasje-/parkeringsplass kan leies. Venteliste hos styret. Plassen følger ikke leiligheten ved salg. Administrasjonskostnader på kr 300,- faktureres leietaker ved tildeling.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 695 548 pr. 31.12.14 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 669 315 pr. 31.12.14 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk på 4 etasjer + kjeller. Antatt fundamentert til fast grunn. Støpt kjellergulv. Bærende konstruksjoner i mur. Yttervegg: Utvendig teglsteinsfasader og plater, innvendige fasader er pusset og malt, kun visuelt befart fra bakken. Flat takkonstruksjon, trolig tekket med papp. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse og drenering trolig fra byggeår. Trevinduer med 2 lags glass fra 2014 og trevindu med 2 lags glass fra 1999 på det ene soverommet. Tidmessig entredør, brann og lydklassifisert. B30/35db. Balkongdør med 2 lags glass fra 2014.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 1961 for eiendommen. Ferdigattest for rehabilitering, utvidelse og innglassing balkonger mm. fra 2001, samt ferdigattest for rehabilitering tak, fasader og trapperom mm. fra 1990. Dokumentene følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner.

Adkomst

Fra Sinsenkrysset. Følg riksvei 4 mot Gjøvik, ta av mot Veitvet. Kjør ned Veitvetveien, ta første vei til høyre med engang du tar av til Veitvetveien. Enkel tilgang til offentlig kommunikasjon via buss og t-bane (ca. 2 minutters gange). Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser i grunn:
19.06.1964 7911 FESTEKONTRAKT - VILKÅR
Festetid: 93 år
Årlig festeavgift: 0 NOK
Tomteverdi: 0 NOK
ÅRLIG AVGIFT NOK 5,735
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
KONTRAKTEN KAN OVERDRAS/FRAMLEIES UTEN SAMTYKKE FRA HJEMMELSHAVER/UTLEIER
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
27.03.1973 6119 ** NYE VILKÅR
Heftelser i feste:
19.06.1964 7911 FESTEKONTRAKT - VILKÅR
Festetid: 93 år
Årlig festeavgift: 0 NOK
Tomteverdi: 0 NOK
ÅRLIG AVGIFT NOK 5,735
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
KONTRAKTEN KAN OVERDRAS/FRAMLEIES UTEN SAMTYKKE FRA HJEMMELSHAVER/UTLEIER
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
GJELDER FESTE
27.03.1973 6119 ** NYE VILKÅR

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Ingen servitutter registrert i grunn.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslaget har 4 lån i hhv. EIKA, Husbanken og OBOS banken.
Andel gjeld for denne leiligheten: 202.212,- pr. 01.07.2016
Andel formue for denne leiligheten: 31.546,- pr. 31.12.2015

Lånenr: EIKA-152064999
Type:  Annuitet
Restsaldo: 1.125.610,-
Restløpetid: 7 år 3 md.
Term. pr. år: 12
Type rente: Flyt, 2,25%
Andel av saldo: 5.049,-
Kapitalkostnader: 63,-

Lånenr: EIKA2-152064998
Type: Annuitet
Restsaldo: 4.714.874,-
Restløpetid: 16 år 9 md.
Term. pr. år: 12
Type rente: Flyt, 2,25%
Andel av saldo: 21.143,-
Kapitalkostnader: 127,-

Lånenr: HUS601-11461117 1
Type: Annuitet
Restsaldo: 26.834.628,-
Restløpetid: 15 år 1 md.
Term. pr. år: 2
Type rente: Fast, 3,86%
Andel av saldo: 119.797,-
Kapitalkostnader: 885,-

Lånenr: OBOS01-98207378232
Type: Annuitet
Restsaldo: 12.537.491,-
Restløpetid: 23 år 1 md.
Term. pr. år: 12
Type rente: Flyt, 2,25%
Andel av saldo: 56.223,-
Kapitalkostnader: 261,-

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 77530094

Regnskap

Årets resultat på kr 1 516 196,- fremkommer i resultatregnskapet.

Vedtekter / husordensregler

Se vedtekter og husordensregler vedlagt lenger bak i salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjenning må foreligge før overtagelse kan gjennomføres.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

BE OM SALGSSUM
Vidar Tangstad
Avdelingsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Vidar Tangstad

452 16 222

vt@schalapartners.no

VERDIVURDERING