solgt

Helsfyr-Sinsen , Hekkveien 3

Type Leilighet
Primærrom 87m²
Bruksareal 88m²
Bruttoareal 97m²
Tomt 2 972m²
01/03/2017 10:34
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1955
Gårdsnummer 125
Bruksnummer 119
Energimerking
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 000 000,-
Totalpris 4 433 159,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

4 000 000,- (Prisantydning) 415 709,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 415 709,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 7 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 3 200,- (Noteringsgebyr forretningsfører) -------------------------------------------------------- 17 450,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 433 159,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

88 / 87 m²

Antall soverom

3

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen, og interessenten må derfor legge til grunn at bygningen har energiattest G. (laveste klasifisering). Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Dette følger av forskrift om energimerking §5(3).

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beskrivelse

Velkommen til Hekkveien! Boligen presenteres og vises av Vidar Tangstad (452 16 222) ved Schala & Partners.

Dette er en lys og pen 4-roms leilighet beliggende fint til i 1.etasje og tilhører et veldrevet og hyggelig aksjeboliglag med god vedlikeholdshistorikk. Leiligheten vender ut mot rolige omgivelser og er skjermet for støy og trafikk. Leiligheten fremstår som lys og romslig, med arealeffektiv planløsning og god størrelse på alle rom. Her kan man flytte rett inn!

Leiligheten har en romslig stue med god plass til både sofagruppe, tv-seksjon, spisestue og annet ønskelig møblement. Store vindusflater og adkomst til balkong gir leiligheten en lys og luftig atmosfære. Herlig balkong med gode solforhold og hyggelig utsyn mot de grønne omgivelsene. Leiligheten har et separat, stort kjøkken med pen og funksjonell innredning som var ny i 2012. Videre har leiligheten et flislagt bad med dusjkabinett. Tre gode soverom meg plass til stor seng, skap etc. Entréen er også romslig med plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

I Hekkveien 3 bor man meget sentralt til på Frydenberg, rett ovenfor Carl Bernes plass og med kort vei til blant annet Grünerløkka, Grønland, Tøyen og Sentrum. Her har man rikelig med aktivitetstilbud like utenfor døren, samt nærhet til trikk, t-bane og buss fra leiligheten.

Standard

Stue | Lys og romslig
Leiligheten har en lys og romslig stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon m.m. Vindusflatene gir godt med naturlig lys inn. God plass til spisestue med rom for å invitere mange gjester rundt bordet. Adkomst til balkong fra stuen.

Balkong | Med plass til utemøblement
Herlig balkong på ca. 2 m² som er vendt mot rolig og grønne omgivelser. Balkongen ble rehabilitert i regi av aksjelaget i 2015/16.

Kjøkken | Nytt fra 2012
Kjøkkeninnredning fra 2012 Kjøkkeninnredning med laminerte slette fronter og heltre benkeplate med 1-1/2 oppvaskkum og 2-greps blandebatteri. Lys under overskapene. Avtrekksvifte med kullfilter. Opplegg for oppvaskmaskin. Det er montert Waterguard i kjøkkenbenken.

Bad | Med dusjkabinett
Flislagt bad med dusjkabinett med termostatbatteri og dusjvegg i herdet glass, servant med ett-greps bl.batteri og skapinnredning med belysning over, gulvmontert wc.

Soverom 1 | Mot rolige omgivelser
Dette er pent og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Alle soverommene i leiligheten vender ut mot rolige omgivelser.

Soverom 2 | Med rikelig lagringsplass
Dette soverommet har også plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe.

Soverom 3 | Perfekt barnerom
Lyst og trivelig soverom. Rommet egner seg godt som f.eks barnerom, hjemmekontor eller gjesteværelse.

Entre/gang | Med god lagringsplass
Innbydende entré med plass til sko og yttertøy. Dørcalling med portåpner.

Overflater | Lyst og tidsriktig
Gulv: Parkett og laminat og fliser.
Vegger: Fliser og malte flater. Malt stue og entre i 2016, øvrige rom malt i ca 2012.
Tak: Malte flater.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet rett ovenfor Carl Berners plass med kort vei til alt av nødvendige fasiliteter. Her er det gangavstand til blant annet Grünerløkka, Tøyen, Sentrum m.m.

I nærmiljøet er det et godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Dagligvarebutikker i nærheten er Coop, søndagsåpen Joker og Bunnpris, samt Meny. Ellers finner du også Narvesen, 7-11, Vita, Elkjøp, bakeri, apotek m.m. rett nede i gaten. Det er gangavstand til Rodeløkka med sin sjarmerende trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære og går du et par minutter til kommer du til Grünerløkka som er kjent for sine mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder.  Noen som er verdt et besøk er blant annet The Nighthawk diner, Südøst, Munchies, Delicatessen, Villa Paradiso etc. Populære utesteder som Ryes, Aku Aku. Blå og Parkteatret byr på god atmosfære.

Det er mange flotte grøntområder i nærområde. Populære Ola Narr / Tøyenparken har du rett i nærheten og er perfekt for soling og grilling på sommerstid samt aking og lek på vinteren. I Tøyenparken arrangeres også Øyafestivalen i august hvor flere kjente og internasjonale artister opptrer. Botanisk Hage ligger også i nærheten og blomstrer flott på vår- og sommeren. Videre finner man folkerike Sofienbergparken og Birkelunden med søndagsmarked og andre arrangementer i gangavstand. Forøvrig er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva.

For den som liker å holde seg aktiv er det et godt utvalg av treningsmuligheter i området med blant annet Sats/Elixia, Fresh Fitness og Actic. Er det ønskelig med litt annen type aktivitet kan man besøke Tøyenbadet, Naturhistorisk museum eller Munchmuseet.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kun noen meter til T-banestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken.

Felleskostnader

5 462 pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, fyring/ brensel (individuell måling), kabel-tv, varmtvann, nedbetaling av andel gjeld, vaktmestertjenester, renhold, forsikringer, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m.

Herav:
Felleskostnader 4.862,-
Brensel 600,-

Tomt

Pent opparbeidet tomt med gressplen, prydbusker trær etc.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Ligningsverdi

Ligningsverdien kunne ikke innhentes iht. skatteetaten.

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk fra 1955. Yttervegger i mur og betongkonstruksjon, med pussede og malte fasader. Flat takkonstruksjon som troling er tekket med papp/membran. Ikke befart av takstmannen. Eldre bygårder vil alltid ha noe retningsavvik og setninger. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse. Dreneringsforhold er ikke kjent for
takstmannen og ikke kontrollert videre. Trevinduer med 2 lags glass fra 2015. Vinduene har hvitmalte karmer og lister. Entre med tek.krav B30/40db, ukjent produksjonsår. Det er sikkerhetslås og kikkehull i døren.

Ferdigattest / brukstillatelse

Arkivkort fra 1960 er utstedet for eiendommen og følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 97 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming ved sentralfyr og radiatorer i leiligheten.

Adkomst

Adkomst fra Hekkveien. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter i grunn:
05.06.1954 7345 BESTEMMELSE OM VEG
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
15.11.1954 14914 ERKLÆRING/AVTALE
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
24.01.1957 921   BESTEMMELSE OM GJERDE
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
14.12.1968 22800 SKJØNN
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
09.07.1986 41528 ERKLÆRING/AVTALE
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Aksjeselskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer.
Furulund II AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923682694, og ligger i bydel 2 Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse:
Hekkveien 3
Gårds- og bruksnummer: 125/119

Boligaksjeselskapets hovedformål er å gi aksjonærene borett til egen bolig i boligaksjeselskapet.

Forretningsførselen er i henhold til kontrakt utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Boligaksjeselskapets revisor er BDO AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Aksjelaget har to lån i OBOS bank.
Andel gjeld for denne leil: 415.709,- 01.08.2016
Andel formue for denne leil: 1.000,- pr.31.12.2015

Spesifikasjon av lån:
Lånenr: OBOS01-98207505285
Type: A
Restsaldo: 16.000.000,-
Restløpetid: 29 år 7 md.
Terminer pr. år: 12
Avdragsfrihet til og med: 01.09.2016
Type rente: Flyt, 2,65%
Andel gjeld: 372.003,-
Kapitalkostnader: 822,-

Lånenr: 1OB940-98207362107
Type: A
Restsaldo: 1.852.267,-
Restløpetid: 10 år 8 md.
Terminer pr. år: 12
Avdragsfrihet til og med:
Type rente: Flyt, 2,25%
Andel gjeld: 43.706,-
Kapitalkostnader: 385,-

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

Andel fellesgjeld

415 709

Andel formue

1 000

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 81374141

Regnskap

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr - 12 203 183 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Se vedtekter og husordensregler vedlagt lenger bak i salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Etter avtale.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Vidar Tangstad
Avdelingsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Vidar Tangstad

452 16 222

vt@schalapartners.no

VERDIVURDERING