solgt

Sagene-Torshov , Grimstadgata 30M

Type Leilighet
Primærrom 58m²
Bruksareal 58m²
Bruttoareal 64m²
Tomt 4 572m²
23/06/2017 09:54
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1933
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 74
Energimerking E
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 800 000,-
Totalpris 3 919 683,-
Ligningsverdi 900 090,-

Beregnet totalkostnad

3 800 000,- (Prisantydning) 111 774,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 911 774,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 909,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 919 683,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Forkjøpsrett

Ja - kun de andre andelseierne i borettslaget har forkjøpsrett. Denne forhåndsvarsles og avklares raskt etter salg (ca. 5 virkedager).

BRA/PROM

58 / 58 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beskrivelse

Velkommen til Grimstadgata 30M. Boligen presenteres og vises av Vidar Tangstad (452 16 222) ved Schala & Partners.

Dette er en stor og flott 2-roms andelsleilighet beliggende i byggets 2.etasje, tilhørende et veldrevet og hyggelig borettslag. Leiligheten ligger vendt ut mot det rolige gårdsrommet, så her er man godt skjermet for støy og trafikk. Leiligheten fremstår med god standard med blant annet nymalte overflater i 2017, samt nyere bad og kjøkken. Tidsriktige farger og pen parkett på gulv. Leiligheten har en velfungerende og arealeffektiv planløsning med god størrelse på alle rom. God takhøyde og de store vindusflatene er med på å skape rikelig med naturlig lys til leiligheten, samt en luftig atmosfære. Her kan man flytte rett inn!

Leiligheten har en romslig stue med god plass til både sofagruppe, tv-seksjon og øvrig ønsket møblement. Peisovn i stuen som gir et lunt og hyggelig preg. Leiligheten har også et disponibelt rom som egner seg godt som f.eks spisestue. Separat kjøkken med stilren innredning og mye skap- og benkeplass. På kjøkkenet er det fin plass til spisebord. Videre finner vi et meget delikat, flislagt baderom som ble oppgradert i regi av borettslaget. Leiligheten har et stort og lyst soverom med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Innbydende entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Borettslaget har et skjermet og stort gårdsrom som er opparbeidet med gangarealer, gressplen og annen beplantning. Sykkelstativ, sittegrupper og grill til bruk for beboerne - her er det lagt tilrette for mye utendørs hygge! I Grimstadgata 30M bor du sentralt til i hjertet av Sagene. Her finner du alt av nødvendige fasiliteter i gangavstand, med hyggelige kaféer, restauranter, butikker og offentlig kommunikasjon i nærheten. Det er også kort vei til blant annet Torshov, St.Hanshaugen og Grünerløkka.

Denne leiligheten må sees - Velkommen til visning!

Standard

Stue | Med peisovn
Leiligheten har en herlig stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon, samt øvrig ønsket møblement. Store vindusflater som gir rommet et luftig og behagelig preg. I stuen er det peisovn som varmer godt i hele leiligheten.

Spisestue | Et hyggelig samlingspunkt i hjemmet
Leiligheten har et disponibelt rom som egner seg godt som f.eks spisestue. Her er det plass til spisebord med rom for å invitere venner til hyggelig lag.

Kjøkken | Med stilren innredning
Pen og stilren kjøkkeninnredning med mye skap- og benkeplass. Innredning med hvite slette fronter, lys under overskap og fliser over laminert benkeplate. Nedfelt enkel oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Kjøkkenet er utstyrt med avtrekksvifte med kullfilter, integrert komfyr, steketopp og mikro. Forøvrig plass til frittstående hvitevarer. Det er fin plass til spisebord ved vinduet. Fliser på gulv og downlights i tak.

Bad/WC | Rehabilitert i 2010
Leiligheten har et delikat flislagt baderom som ble rehabilitert i regi av borettslaget ifm. utskiftning av sluk og soilrør i 2010. Badet inneholder dusjhjørne med termostatbatteri og innfellbare dusjvegger i herdet glass, veggmontert toalett. Helstøpt servant med 1-greps blandebatteri, underskap og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak og varme i gulv.

Soverom | Mot rolige omgivelser
Meget pent og romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode etc. Stor skyvedørsgarderobe med rikelig oppbevaringsplass. Soverommet vender, som resten av leiligheten, ut mot det rolige gårdsrommet.

Entré | Med god oppbevaringsplass
Innbydende entré med plass til yttertøy og sko i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Downlights i tak og fliser på gulv. Porttelefon med døråpner.

Overflater | Lyst og tidsriktig
Gulv: Parkett, fliser på bad, kjøkken og i entré.
Vegger: Malte flater og panel i entré, fliser på bad. Leiligheten er nymalt i 2017.
Tak: Malte takflater i de fleste rom, panel i entré. Innfeldte downlights på kjøkken, bad og i entré.

Beliggenhet

Leiligheten har en perfekt beliggenhet - midt i hjertet av Sagene. I området finner du blant annet flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Nazar café-bar, Mat og Mer, Kafé Gram, Bamboo (asiatisk), Helt rått, Sagene Lunsjbar og Kokosbollefabrikken. Rema1000, Coop Ekstra og andre matvareforretninger ligger også i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til døgnåpen Joker, samt økologisk dagligvarebutikk en liten spasertur unna. Det finnes også klesbutikker, blomsterbutikk, bokhandel, hudpleiesalonger, frisører, apotek m.m. i området. Kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. Torshov og Sandaker er kun noen få minutter unna, ca. 10 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka. ca. 20 minutter til sentrum.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka i gangavstand. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihage med koselige Portveien 2. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS/Elixia, og ellers i nærområdet finner du Oslo Yoga ved Sagene kirke, Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Skiløypene i Maridalen nås lett med 54-bussen direkte fra Sagene. Om sommeren er det en kort sykkeltur langs Akerselva opp til Maridalen eller over Nordberg til Sognsvann.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20, 28, 34, 37 og 54. Buss 37 og 20 har også nattbussavganger hver dag. I tillegg har 54 nattbuss på natt til lørdag og søndag. Bussholdeplass et par minutter unna både på Advokat Dehlis plass, Kierschowsgate og i Arendalsgata. Trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov. Flybuss til Gardermoen fra Ring 2 (rute F1). Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern samt Det odontologiske fakultet), BI i Nydalen, Høgskolen i Oslo og Akershus, Veterinærhøyskolen, Lovisenberg diakonale høgskole og Arkitektur- og designhøgskolen er i nærheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken (tidligere Hopp i Havet) ved Myraløkka.

Felleskostnader

2 816 pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kabel-tv/bredbånd fra GET, vaktmestertjeneste, renhold, forretningsførsel, felles forsikring, nedbetaling av andel gjeld, kommunale avgifter, festeavgift m.m.

Herav:
Felleskostnader 2.706,-
Trappevask 110,-

Tomt

4 572,9 m² tomt. Stort og skjermet gårdsrom som er pent opparbeidet med gressplen, gangarealer, hekk og annen beplantning. Her er det sittegrupper, sykkelstativ og grill til bruk for beboerne.

Borettslaget står på festet tomt. Oslo kommune er bortfester og festetiden er 80 år fra 15.04.84. Festekontrakten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Garasje / Parkering

Selskapet har 12 parkeringsplasser til utleie. Ventelister hos styret, som administrerer ordningen. Leie av plass er p.t. kr. 400,- . Et administrasjonsgebyr p.t. kr. 680,- blir fakturert leietager ved tildeling av plass.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 900 090 pr. 31.12.15 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 520 252 pr. 31.12.15 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Blokk oppført i 1933. Støpt kjellergulv, antatt fundamentert til fast grunn. Bærende konstruksjoner i støpt betong og mur, utvendig fasade som er pusset og malt. Flatt tak antatt tekket med papp, ikke befart. Yttervegger og tak er kun visuelt befart fra bakken. Eldre bygårder vil alltid ha noe rettningsavvik og setninger. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse. Trevinduer med 3-lags glass fra 1998, hvitmalte karmer og lister. Entrédør med tek.krav B30/ 35db, ukjent produksjonsår. Det er montert kikkehull og sikkerhetslås i entrédøren.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50. Det foreligger ferdigattest for utskiftning av rørstammer og sluk i gården fra 2011. Dokumentene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 64 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Peisovn i stue.

Adkomst

Adkomst fra Grimstadgata. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter i grunn:
03.12.1932 990763 Bestemmelse om bebyggelse  
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelser om rettigheter/plikter til fellesareal
Med flere bestemmelser

03.12.1932 990764 Erklæring/avtale  
Bestemmelser om brannvegg/-dør

03.12.1932 990765 Best. om adkomstrett  
Best. ang. gårdsplass
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslaget har et lån i Handelsbanken.
Andel gjeld for denne leiligheten: 111.774,- pr. 01.01.2017.
Andel formue for denne leiligheten: 10.642,- pr. 31.12.2015.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: HANBA1-94927014038
Type: Annuitet
Restsaldo: 11.837.335,-
Restløpetid: 14 år 8 md.
Term. pr. år: 12
Type rente: Flyt 2,40%
Andel av saldo: 111.774,-
Kapitalkostnader: 755,-

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

Andel fellesgjeld

111 774

Andel formue

10 642

Forsikring

OBOS Skadeforsikring AS Polisenummer: 12624

Regnskap

Årets resultat på kr 710 391,- fremkommer i resultatregnskapet.

Vedtekter / husordensregler

Se vedtekter og husordensregler vedlagt lenger bak i salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

NB! Bak speilet i stuen er det noen skruehull etter gammelt tv-oppheng.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjennelse må foreligge før overtagelse kan gjennomføres.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

BE OM SALGSSUM
Vidar Tangstad
Avdelingsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Vidar Tangstad

452 16 222

vt@schalapartners.no

VERDIVURDERING