solgt

Helsfyr-Sinsen , Hekkveien 3

Type Leilighet
Primærrom 87m²
Bruksareal 87m²
Bruttoareal 95m²
Tomt 2 975m²
21/12/2017 15:37
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1960
Gårdsnummer 125
Bruksnummer 119
Energimerking
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 5 000 000,-
Totalpris 5 405 144,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

5 000 000,- (Prisantydning) 386 395,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 386 395,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 7 819,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 3 280,- (Noteringsgebyr forretningsfører) -------------------------------------------------------- 18 749,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 405 144,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

87 / 87 m²

Antall soverom

3

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen, og interessenten må derfor legge til grunn at bygningen har energiattest G. (laveste klasifisering). Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Dette følger av forskrift om energimerking §5(3).

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beskrivelse

Velkommen til Hekkveien 3! Boligen presenteres og vises av Vidar Tangstad (452 16 222) ved Schala & Partners.

Dette er en stor og flott 4-roms aksjeleilighet beliggende i høy og skjermet 1. etasje. Leiligheten holder en meget god standard og er generelt pusset opp i 2017, med blant annet nytt elektrisk anlegg, nytt kjøkken, bad, og generelt oppgradering av overflater. Oppussingen bærer preg av å være meget gjennomført med tidsriktige fargevalg og lekker parkett på gulv. Leiligheten fungerer godt som en familieleilighet da den har en velfungerende og arealeffektiv planløsning med god størrelse på alle rom. Den er gjennomgående og har store vindusflater som er med på å skape rikelig med naturlig lys og gi god atmosfære til rommet. Her kan man flytte rett inn!

Leiligheten har en lys og romslig stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon, spisestue og øvrig ønsket møblement. Separat, nytt kjøkken med stilren innredning og nye integrerte hvitevarer. Også her er det naturlig sone for spisebord - et hyggellig samlingspunkt ved måltidene! Leiligheten har et delikat bad som er pent flislagt og med fin størrelse. Det er også et eget praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har 3 gode soverom som alle vender ut mot rolige omgivelser. Alle har romslig størrelse med plass til seng, skap etc. Innbydende entré med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg av yttertøy. 

I Hekkveien 3 bor man meget sentralt til på Frydenberg, rett ovenfor Carl Bernes plass og med kort vei til blant annet Grünerløkka, Grønland, Tøyen og Sentrum. Her har man rikelig med aktivitetstilbud like utenfor døren, samt nærhet til trikk, t-bane og buss fra leiligheten.

Denne leiligheten bør sees - Velkommen til visning!

Standard

Stue | Adkomst til balkong
Leiligheten har en meget pen, romslig stue med plass til sofagruppe, tv-seksjon og øvrig ønsket møblement. Flere gode innredningsmuligheter! Det er også naturlig plass for spisebord med plass til mange gjester rundt bordet. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys inn og et luftig preg til rommet. Fra stuen er det adkomst til balkong.

Balkong | Fin utsikt
Herlig balkong på ca. 2 m² som er vendt mot rolige og grønne omgivelser. Hyggelig utsikt. Balkongen ble rehabilitert i regi av aksjelaget i 2015/16. Det er plass til lite bord og 2 stoler.

Kjøkken | Nytt i 2017
Boligen byr på et helt nytt og stilrent IKEA-kjøkken med god skap- og benkeplass. På kjøkkenet er det også fin plass til spisebord. Innredning i høyglanset utførelse og heltre benkeplate. Kjøkkenet har integrert koketopp, stekeovn, kjøleskap med frysedel, kjøkkenvifte og oppvaskmaskin.

Bad | Oppgradert i 2017
Lekkert, flislagt bad med varmekabler i gulv. Delikat innredet med dusjsone med glassdører og regnfallsdusj, veggmontert wc, servant med skapinnredning og speilskap med belysning over. Boligen har et også et separat praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin.

Soverom 1 | Romslig med garderobeskap
Romslig og hyggelig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og annet møblement. Rommet har en skyvedørsgarderobe med mye oppbevaringsplass.

Soverom 2 | Mot rolige omgivelser
Pent soverom som har god plass til stor seng og øvrig møblement. Alle soverommene i leiligheten er vendt ut mot rolige omgivelser.

Soverom 3 | Perfekt barnerom, gjesteværelse eller hjemmekontor
Dette er også et trivelig soverom med plass til seng og annet møblement. Egner seg godt som f.eks. barnerom, gjesteværelse, eller hjemmekontor.

Entré | Innbydende og arealeffektiv
Innbydende entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Dørcallinganlegg med portåpner.

Overflater | Lyst og moderne
Gulv: Ny parkett i stuen, alle soverom, kjøkken og entré. Nytt flislagt bad og vaskerom.
Vegger: Nymalte flater i stuen, alle soverom, kjøkken og entré. Nytt flislagt bad og vaskerom.
Tak: Malte flater.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet rett ovenfor Carl Berners plass med kort vei til alt av nødvendige fasiliteter. Her er det gangavstand til blant annet Grünerløkka, Tøyen, Sentrum m.m.

I nærmiljøet er det et godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Dagligvarebutikker i nærheten er Coop, søndagsåpen Joker og Bunnpris, samt Meny. Ellers finner du også Narvesen, 7-11, Vita, Elkjøp, bakeri, apotek m.m. rett nede i gaten. Det er gangavstand til Rodeløkka med sin sjarmerende trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære og går du et par minutter til kommer du til Grünerløkka som er kjent for sine mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder.  Noen som er verdt et besøk er blant annet The Nighthawk diner, Südøst, Munchies, Delicatessen, Villa Paradiso etc. Populære utesteder som Ryes, Aku Aku. Blå og Parkteatret byr på god atmosfære.

Det er mange flotte grøntområder i nærområde. Skulpturparken ligger rett utenfor døren, mens populære Ola Narr / Tøyenparken har du rett i nærheten og er perfekt for soling og grilling på sommerstid samt aking og lek på vinteren. I Tøyenparken arrangeres også Øyafestivalen i august hvor flere kjente og internasjonale artister opptrer. Botanisk Hage ligger også i nærheten og blomstrer flott på vår- og sommeren. Videre finner man folkerike Sofienbergparken og Birkelunden med søndagsmarked og andre arrangementer i gangavstand. Forøvrig er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva.

For den som liker å holde seg aktiv er det et godt utvalg av treningsmuligheter i området med blant annet Sats/Elixia, Fresh Fitness og Actic. Er det ønskelig med litt annen type aktivitet kan man besøke Tøyenbadet, Naturhistorisk museum eller Munchmuseet.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kun noen meter til T-banestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken.

Felleskostnader

5 462 pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, fyring/ brensel (individuell måling), varmtvann, kabel-TV, vaktmestertjeneste, renhold, snørydding/gressklipping, kommunale avgifter, nedbetaling av andel gjeld, felles forsikringer m.m.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.462,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 4.862,-
Brensel 600,-

Tomt

Pent opparbeidet tomt med gressplen, prydbusker trær etc.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Ligningsverdi

Ligningsverdien kunne ikke innhentes iht. skatteetaten.

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk fra 1955. Yttervegger i mur og betongkonstruksjon, med pussede og malte fasader. Flat takkonstruksjon som troling er tekket med papp/membran. Ikke befart av takstmannen. Eldre bygårder vil alltid ha noe retningsavvik og setninger. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse. Dreneringsforhold er ikke kjent for
takstmannen og ikke kontrollert videre. Trevinduer med 2-lags glass fra 2015. Vinduene har hvitmalte karmer og lister. Entrédør med tek.krav B30/40db, ukjent produksjonsår. Det er sikkerhetslås og kikkehull i døren.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest på eiendommen. Arkivkort fra 1960 er utstedet for eiendommen og følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming ved sentralfyr.

Adkomst

Adkomst fra Hekkveien. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter i grunn:
05.06.1954 7345 Bestemmelse om veg  
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

15.11.1954 14914 Erklæring/avtale  
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

24.01.1957 921 Bestemmelse om gjerde  
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

14.12.1968 22800 Skjønn  
Gjelder denne registerenheten med flere

09.07.1986 41528 Erklæring/avtale  
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Aksjeselskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer.
Furulund II AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer
923682694.

Forretningsførselen er i henhold til kontrakt utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS.
Boligaksjeselskapets revisor er BDO AS.

Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. aksjelaget v/styret og det er opp til aksjelaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune.

Fellesgjeld / lånevilkår

Aksjelaget har to lån i OBOS bank.
Andel gjeld for denne leil: 386.395,- pr. 01.02.2017.
Andel formue for denne leil: 19.020,- pr.31.12.2016

Spesifikasjon av lån:
Lånenr: OBOS01-98207505285
Type: Annuitet
Restsaldo: 14.818.382,-
Restløpetid: 29 år 1 md.
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flyt, 2,25%
Andel gjeld: 344.530,-
Kapitalkostnader: 1.349,-

Lånenr: 1OB940-98207362107
Type: Annuitet
Restsaldo: 1.774.291,-
Restløpetid: 10 år 2 md.
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flyt, 2,25%
Andel gjeld: 41.865,-
Kapitalkostnader: 387,-

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

Andel fellesgjeld

386 395

Andel formue

19 020

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 81374141.

Regnskap

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr - 12 203 183 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Holdes kostnadene til rehabiliteringen, som lånefinansieres, utenfor, viser ordinær drift et overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjennelse må foreligge før overtagelse kan gjennomføres.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Vidar Tangstad
Avdelingsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Vidar Tangstad

452 16 222

vt@schalapartners.no

VERDIVURDERING