solgt

Helsfyr-Sinsen , Hekkveien 20

Type Leilighet
Primærrom 67m²
Bruksareal 69m²
Bruttoareal 76m²
Tomt 2 800m²
06/02/2018 11:32
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 1994
Gårdsnummer 126
Bruksnummer 38
Energimerking E
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 800 000,-
Totalpris 4 957 954,-
Ligningsverdi 948 724,-

Beregnet totalkostnad

4 800 000,- (Prisantydning) 23 485,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 823 485,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 120 570,- (Dokumentavgift) 5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 134 469,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 957 954,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

BRA/PROM

69 / 67 m²

Antall soverom

4

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Garasje / Parkering

Ja

Garasjeplass i felles garasjekjeller medfølger leiligheten. Ved salg av seksjonen skal garasjen primært følge seksjonen. Sekundært kan garasjeplasser selges internt i sameiet. Garasjeleie kr 279,- pr. mnd er tatt med i beregningen av felleskostnader.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei.

Beskrivelse

Velkommen til Hekkveien 20! Boligen presenteres og vises av Joachim Schala (920 82 252) ved Schala & Partners.

FASTPRIS - FØRSTEMANN TIL MØLLA: Første budgiver som gir prisantydning vil få dette unike utleieobjektet.

Dette er en stor 5-roms selveierleilighet beliggende fint til i byggets 2.etasje med heisadkomst. Leiligheten oppleves som lys og tiltalende og har store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. Meget praktisk planløsning og leiligheten er ombygget til en 5-roms, da opprinnelig kjøkken var plassert i i det ene soverommet. Leiligheten fungerer svært godt som et investerings-/utleieobjekt grunnet den effektive løsningen med de mange soverommene, men planløsningen kan enkelt reverseres dersom det er ønskelig. Den har vært leid ut for kr. 25 000,-.

Leiligheten har en pen stue med plass til sofagruppe og tv-seksjon. Åpen løsning til kjøkkenet som har stilren innredning og integrerte hvitevarer. I kjøkkensonen er det også fin plass til spisebord. Fra stuen/kjøkkenet er det adkomst til en sørvendt balkong med god plass til utemøblement og utsyn mot de hyggelige fellesarealene. Leiligheten har et flislagt bad med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har 4 soverom som alle vender ut mot rolige omgivelser. Innbydende entré/gang med adkomst til innvendig bod hvor det er plass til å sko og yttertøy.

Heisadkomst til bod og garasjeplass i kjeller.

I Hekkveien 20 bor man meget sentralt til på Frydenberg, rett ovenfor Carl Bernes plass og med kort vei til blant annet Grünerløkka, Grønland, Tøyen og Sentrum. Her har man rikelig med aktivitetstilbud utenfor døren, samt nærhet til trikk, t-bane og buss fra leiligheten.

Standard

Stue | Adkomst til balkong
Leiligheten har en hyggelig stue med plass til sofagruppe, tv-seksjon og øvrig ønsket møblement. Det er også naturlig plass for spisebord i nærhet til kjøkkenet. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys inn og et luftig preg til rommet. Fra stuen/kjøkkenet er det adkomst til balkong.

Balkong | Plass til utemøblement
Herlig balkong på ca. 6 m² med fin plass til utemøblement, grill og planter. Balkongen er sørvendt med gode solforhold og fin utsikt mot de grønne fellesarealene. Plastlemmer på balkongdekke og stålrekkverk med glassfronter.

Kjøkken | Med integrerte hvitevarer
Kjøkkeninnredning med hvite, slette fronter og fliser over laminert benkeplate.  Lys under overskapene. Nedfelt enkel oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Kjøkkenet er utstyrt med avtrekksvifte med kullfilter, integrert komfyr med steketopp og oppvaskmaskin.

Bad | Opplegg for vaskemaskin
Noe eldre bad hvor det er lagt nyere flis-på-flis på gulv og vegger. Badet inneholder dusjkabinett med termostatbatteri og dusjvegger i herdet glass, gulvmontert toalett, helstøpt servant med 1-greps blandebatteri, underskap og speilskap med belysning. Opplegg til vaskemaskin. Varmtvannsbereder er plassert i egen kasse på badet med inspeksjonsluke i bunn.

Soverom 1 | Romslig med skyvedørsgarderobe
Meget romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og annet møblement. Rommet har en skyvedørsgarderobe med mye oppbevaringsplass.

Soverom 2 | Med garderobeskap
Pent soverom med garderobeskap til oppbevaring og god plass til stor seng.

Soverom 3 | Mot rolige omgivelser
Soverom med plass til seng og annet møblement. Alle soverommene i leiligheten er vendt ut mot rolige omgivelser.

Soverom 4 | Lyst og trivelig
Lyst og trivelig soverom med plass til seng og skap.

Entré/gang | Innbydende og arealeffektiv
Innbydende entré/gang med adkomst til innvendig bod hvor det er god plass til blant annet yttertøy og sko. Dørcallinganlegg med portåpner.

Overflater | Lyst og tidsriktig
Gulv: Fliser på bad og laminat i alle øvrige rom.
Vegger: Fliser på bad og malte flater i øvrige rom.
Himlinger: Malte flater. Downlights med dimmer i entré.

Beliggenhet

Frydenberg ligger skjermet og landlig til på Hasle rett ovenfor Carl Berner og med kort vei til urbane Grünerløkka. Frydenberg er også bedre kjent som "Oslos tak". Området har vokst fram som en ny og attraktiv bydel midt mellom Økern og Carl Berner. Her får man både byliv og det mer landlige liv på samme sted! Her bor du i et godt etablert boligområde, nær sentrum og samtidig i et meget barne- og familievennlig område. Gangavstand til blant annet Grünerløkka, Tøyen, Sentrum m.m.

I nærmiljøet er det et godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Dagligvarebutikker i nærheten er Coop, Rema 1000, søndagsåpen Joker og Bunnpris, samt Meny. Ellers finner du også Narvesen, 7-11, Vita, Elkjøp, bakeri, apotek m.m. rett nede i gaten. Det er gangavstand til Rodeløkka med sin sjarmerende trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære og går du et par minutter til kommer du til Grünerløkka som er kjent for sine mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder.  Noen som er verdt et besøk er blant annet The Nighthawk diner, Südøst, Munchies, Delicatessen, Villa Paradiso etc. Populære utesteder som Ryes, Aku Aku. Blå og Parkteatret byr på god atmosfære. Løren Torg og Hasle Torg ligger i gangavstand fra leiligheten med matbutikker, cafeer, spisesteder m.m. Wayne´s Coffee, sportspuben Silver og Peppes Pizza, Kaffebrenneriet, Dominos Pizza og UMai Sushi er blant noen av dem. I Hekkveien har man gangavstand til Sinsen eller Hasle barneskole med SFO/AKS. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Støperiet barnehage ligger over veien.

Det er mange flotte grøntområder i nærområdet. Populære Ola Narr / Tøyenparken har du rett i nærheten og er perfekt for soling og grilling på sommerstid samt aking og lek på vinteren. I Tøyenparken arrangeres også Øyafestivalen i august hvor flere kjente og internasjonale artister opptrer. Botanisk Hage ligger også i nærheten og blomstrer flott på vår- og sommeren. Videre finner man folkerike Sofienbergparken og Birkelunden med søndagsmarked og andre arrangementer i gangavstand. Forøvrig er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva.

For den som liker å holde seg aktiv er det et godt utvalg av treningsmuligheter i området med blant annet Sats/Elixia, STERK, Fresh Fitness og Actic. Er det ønskelig med litt annen type aktivitet kan man besøke Tøyenbadet, Naturhistorisk museum eller Munchmuseet.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kun noen minutters gange til T-banestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken.

Felleskostnader

3 012 pr. mnd. inkluderer: Drift og vedlikehold, garasje, kabel-tv/bredbånd, vaktmestertjenester, renhold, snørydding/gressklipping, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles forsikringer m.m.

Tomt

2 800,7 m² eiet tomt. Fellesarealer er pent opparbeidet med gressplen, gangarealer, prydbusker og annen beplantning. Sittegrupper til bruk for beboerne.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 948 724 pr. 31.12.15 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 656 427 pr. 31.12.15 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk fra 1994. Flat takkonstruksjon, antatt tekket med papp/membran. Yttervegger i betongkonstruksjon, yttervegger forblendet med teglstein. Betong grunnmur med støpt såle. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse. Vinduer med 2-lags glass fra 1994. Entrédør fra Swedoor, brann og lydklassifisert. B30/35db, trolig fra byggeår 1994. Det er montert kikkhull og sikkerhetslås på entrédør. Balkongdør med 2-lags glass fra 1994 med hvitmalte karmer og lister. Innvendige hviteslette dørblader.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 18. desember 1995 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på badet.

Adkomst

Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved felles annonserte visning.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter i grunn:
18.08.1911 900768 Bestemmelse om veg  
Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 126 Bnr: 38
Gjelder denne registerenheten med flere

06.08.1926 911750 Best. om vann/kloakkledn.  
Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 126 Bnr: 38
Gjelder denne registerenheten med flere

01.03.1961 2384 Skjønn  
Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 126 Bnr: 38
Gjelder denne registerenheten med flere

23.11.1965 16574 Bestemmelse om vannledn.  
Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 126 Bnr: 38
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

08.07.1974 13494 Best. om vann/kloakkledn.  
Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 126 Bnr: 38
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

28.10.1976 23740 Best. om vann/kloakkledn.  
Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 126 Bnr: 38
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

16.03.1994 14497 Erklæring/avtale  
Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 126 Bnr: 38
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Som sikkerhet for krav som springer ut av sameieforholdet har sameiet legalpant i den enkelte seksjon tilsvarende 1G til enhver til (folketrygdens grunnbeløp), jf. Eierseksj.loven § 25. Denne heftelsen tjener som sikkerhet for sameiet for fellesutgiftene, følger leiligheten og vil ikke bli slettet ved overdragelse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 30 boligseksjoner og 1 garasjeseksjon inneholdende 22 garasjeplasser i henhold til oppdelingsbegjæring tinglyst den 28.11.94.

Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er BDO AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 23.485,- pr. 01.03.2017.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr 31.033,- pr. 31.12.2016.

Borettslagets lån:
Lånenr: 1OB982-98207359572
Type: Annuitet
Restsaldo: kr. 688.733,-
Restløpetid: 6år og 5mnd.
Term. pr. år: 12.
Rente: 4,35% Flyt.
Andel av restsaldo: kr. 23.485,-
Kapitalkostnader: 354,-

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

OBOS Skadeforsikring AS Polisenummer: 11277

Regnskap

Regnskapet for 2016 viser et overskudd på kr. 166.009,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: js@schalapartners.no eller SMS: 92 08 22 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Joachim Schala
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Joachim Schala

920 82 252

js@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Anne Christensen
Eiendomsmegler
Anne Christensen

930 38 851

ac@schalapartners.no

VERDIVURDERING