solgt

Helsfyr-Sinsen , Hekkveien 1

Type Leilighet
Primærrom 76m²
Bruksareal 76m²
Bruttoareal 84m²
Tomt 3 178m²
13/03/2019 12:35
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1955
Gårdsnummer 125
Bruksnummer 120
Energimerking F
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 600 000,-
Totalpris 5 110 832,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

4 600 000,- (Prisantydning) 491 876,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 091 876,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 3 362,- (Transportgebyr) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 7 944,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 18 956,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 110 832,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

76 / 76 m²

Antall soverom

2

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Kvaliteter ved Hekkveien 1

- Høyt og fritt beliggende 3-roms med balkong
- Heisadkomst til etasjeplan (5.etg)
- Fabelaktig utsikt over by, fjord og nærområde
- Lyse, malte overflater og hovedsakelig parkett på gulv
- God planløsning med god størrelse på rommene
- Lekkert bad med varmekabler
- To fine soverom
- Pent kjøkken med spiseplass
- Ingen forkjøpsrett
- Fellesvaskeri
- Nye balkonger i regi av aksjelaget i 2016
- Fasader og tak renovert og etterisolert i 2016
- Vinduer og balkongdør med to-lags glass fra 2016
- Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgiftene
- Godt tilbud av offentlig kommunikasjon i området
- Aksjelaget har et flott grøntområde med mulighet for grilling og sammenkomster
- Sikringsskapet i felles gang med automatsikringer

Velkommen til visning!

I Hekkveien 1 bor du høyt og fritt i gårdens 5.etasje med heisadkomst til etasjeplan. Bygget ligger høyt i terrenget og man får en følelse av å bo på toppen av Oslo. Denne lyse og tiltalende 3-roms leiligheten byr på mange gode kvaliteter, deriblant en spektakulær utsikt over Oslo by- og fjord. Boligen er svært tiltalende og er holdt i lyse, tidløse farger og har hovedsakelig parkett eller fliser på gulv.

Leiligheten byr på en god planløsning med fin størrelse på rommene. Stuen oppleves som svært lys med store vindusflater som strekker seg langs hele den ene siden. Herfra har du utgang til en sydvendt balkong på ca. 5,8 m2 hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over Oslo og nærområdet.

Kjøkkenet fremstår som stilrent med ny innredning fra 2013 med integrerte hvitevarer. Her har du også plass til et hyggelig frokostbord ved vindu.
Boligen inneholder også to fine soverom med garderobeløsning. Hovedsoverommet er av god størrelse og har god plass til dobbeltseng og annet tilhørende møblement. Videre finner du et lekkert baderom hvor du blant annet har opplegg for vaskemaskin.

Grøntområdet som disponeres av gården gjør at beboerne har en egen grønn, fredelig oase midt i byen som kan benyttes til grilling, lek for barna og sammenkomster og gir ekstra muligheter for å ta måltidene utendørs

Nærområdet er et veletablert boområde med et godt servicetilbud og flotte turområder. Kort avstand til både Grünerløkka, Torshov og Sagene, Torshovparken, Botanisk hage samt Akerselva med gode tur og rekreasjonsmuligheter. Carl Berner er også et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, noe som gjør resten av byen lett tilgjengelig.

Standard

Entrè | Velkommen inn!

Inngangspartiet gir et fint førsteinntrykk av boligen og er malt i lyse farger med fliser på gulv. Her har du mulighet til å henge fra deg yttertøy  plassbygd skap, og oppbevare sko i praktisk skoskap.

Stue | Svært innbydende

Meget pen og romslig stue med flere innredningsmuligheter. Rommet er holdt i lyse, tidløse farger og har parkett på gulv. Rommet oppleves som lyst og innbydende med store vindusflater med fritt utsyn over Oslo. Her kan du samle gode venner eller familie til hyggelige sammenkomster!

Balkong | Med fantastisk utsikt

Herlig balkong med spektakulær utsikt over fjord og by! Et perfekt sted å nye både sol og utsikt med noe godt i glasset. Balkongen vender mot syd og er på ca.5,8 m2.

Kjøkken | Med hyggelig spiseplass

Stilren Ikea kjøkkeninnredning fra 2013. Innredningen har glatte fronter i matt, hvit utførelse, samt benkeplate i tre. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Teka og integrert såpedispenser. Pene fliser mellom benkeskap og overskap. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrert induksjontopp, stekeovn, oppvaskmaskin, microbølgovn, samt kjøleskap med frysedel. Vegghengt ventilator over platetopp med belysning og kullfilter. På kjøkkenet har du også en hyggelig frokostplass under vindu. Det er fliser på gulv og ellers malte overflater.

Soverom | To hyggelige soverom

Leiligheten inneholder to fine soverom, hvorav begge er innredet med garderobeløsning og har plass til dobbeltseng. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det andre soverommet egner seg utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor. Begge rommene er holdt i behagelige farger.

Bad | Flislagt med opplegg for vaskemaskin

Pent, flislagt baderom med varmekabler i gulv. Badet har nedsenket himling med trepanel og downlights. Servantskap med skuff i hvit høyglans, med servant av porselen med ett-greps armatur fra Hans Grohe. Badet inneholder videre et dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur, også fra Hans Grohe. Vegghengt toalett, samt skap med speil og belysning. Det er opplegg for vaskemaskin i hjørnet på badet, i tillegg har aksjelaget også fellesvaskeri.

Overflater | Lyst og pent

Gulv: Fliser, laminat og parkett.
Vegger: Malte flater og fliser.
Himling: Malte flater, malt betong og platehimling.

Beliggenhet

Hekkveien har en skjermet og god beliggenhet på Frydenberg ved Carl Berner/Hasle. Nærområdet er et veletablert boområde med et godt servicetilbud og flotte turområder. Her har man et godt utvalg av matforretninger og serveringssteder samt treningssenter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. I Hekkveien har man gangavstand til Sinsen eller Hasle barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Støperiet barnehage ligger rett over veien. Fra eiendommen er det også kort vei til Tøyenbadet, som er Oslos største svømmehall med to innendørs basseng.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kort avstand til Tbanestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken. Rask tilgang til Oslo sentrum og blant annet Nydalen med Handelshøyskolen BI og Storo Shoppingsenter.

Kort avstand til Grünerløkka, Torshov og Sagene, Torshovparken, Botanisk hage samt Akerselva med gode tur og rekreasjonsmuligheter. Områdene byr på alt av populære og trendy spise- og utelivssteder, butikker og kaféer samt alle nødvendige forretninger/servicefunksjoner. Her bor du sentralt og urbant i et rolig og tilbaketrukket område!

Felleskostnader

Felleskostnadene er kr. 5 446,- pr mnd og inkluderer varmtvann, fyring, nedbet. renter og avdrag på fellesgjeld, trappevask, kabel-tv, komm.avg., forsikring og forretningsførsel.

Herav:
Fellesutgifter: 4331,-
A-konto brensel: 499,-
Balkongtillegg: 616,-

Tomt

Felles eiet tomt på 3178 m2. Tomt opparbeidet med busker, trær, plenområder, diverse beplantning, sykkelparkering og asfalterte internveier.

Garasje / Parkering

Aksjeselskapet har 17 p-plasser og 10 garasjer som leies ut etter ansiennitet. Parkeringsplass koster kr. 160,- pr mnd. Ledige plasser lyses ut og interessert bes da sende styret skriftlig søknad. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Formuesverdi

Ligningsverdi er rekvirert, men ikke mottatt.

Byggemåte

Bygning over 8.etasjer samt 2 kjelleretasjer. Grunnmur og bærende konstruksjoner i mur og betong. Etasjeskillere i betong. Tilnærmet flat
takkonstruksjon (ikke besiktiget). Utvendig fasader med pussede murflater. Rehabilitert fasader i 2016. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull,
sikkerhetslås, brannklasse B30 og lydklasse 40dB. Vinduer og balkongdør med to-lags glass fra 2016. Oppvarming med elektrisitet og fjernvarme til
radiatorer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 1962, samt ferdigattest for senere rehabiliteringer ihht balkonger m.m. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Fjernvarme til radiatorer. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser


1954/3103-2/105  Bestemmelse om gjerde  
 05.03.1954 

1954/6013-1/105  Erklæring/avtale  
 10.05.1954 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
 
1954/7345-1/105  Bestemmelse om veg  
 05.06.1954 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1957/921-1/105  Bestemmelse om gjerde  
24.01.1957 
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/22800-1/105  Skjønn  
 14.12.1968 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2008/334715-1/200  Erklæring/avtale  
 25.04.2008 
Rettighetshaver:SPORVEIEN AS  
Org.nr: 915070434
Bestemmelse om viftehus
Med flere bestemmelser

1954/1714-1/105  Registrering av grunn  
03.02.1954 
 Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:125 Bnr:2
 

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Aksjelag

Selskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer og partialobligasjoner. AS Furulund I er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 921 498 020, og ligger i Bydel Grünerløkka i Oslo kommune med adresse Hekkveien 1, gnr 125 bnr 120.

- Aksjeselskapet er tilknyttet fibernettverk fra OpenNet.

- Fellesvaskeriet befinner seg i kjelleren og skal brukes etter gjeldende regler.

- Aksjeselskapet har 17 p-plasser og 10 garasjer som leies ut etter ansiennitet. Ledige plasser lyses ut og interessert bes da sende styret skriftlig søknad.

- Boligselskapet har avtale med Vaktmester-gruppen om kjøp av vaktmestertjenester.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld utgjør kr. 491.876,- pr 01.04.18.
Andel fellesformue utgjør kr. 0,- pr 31.12.17.

Selskapet har annuitetslån i OBOS-banken. Gjelden er pr 31.12.17 på totalt kr 25.016.707, hvorav kr 24.287.857 er pantesikret gjeldsbrevlån i
OBOS-banken.

LÅN I OBOS-BANKEN ER FORDELT PÅ 2 LÅN:.
Lån 1 Saldo kr 17.397.856 med rentesats 2,25%. Løpetid 25 år.
Lån 2 Saldo kr 6 890.000 med rentesats 2,25 %. Løpetid 24 år.

Andel fellesgjeld

491 876

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6651448

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kf@schalapartners.no eller SMS: 92 20 47 07 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Kjerstin Falkum
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Kjerstin Falkum

922 04 707

kf@schalapartners.no

VERDIVURDERING