solgt

Grunerløkka-Sofienberg , Gøteborggata 32

Type Leilighet
Primærrom 50m²
Bruksareal 50m²
Bruttoareal 57m²
Tomt 1 225m²
03/12/2018 13:16
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 2014
Gårdsnummer 227
Bruksnummer 197
Energimerking B
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 800 000,-
Totalpris 3 903 518,-
Ligningsverdi 988 359,-

Beregnet totalkostnad

3 800 000,- (Prisantydning) 2 019,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 802 019,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 050,- (Dokumentavgift) 5 200,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 101 499,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 903 518,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

50 / 50 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Kvaliteter ved Gøteborggata 32

- Lys og pen 2-roms selveier fra 2014
- Svært populært sameie
- Leiligheten ligger i 2.etasje med heisadkomst
- Usjenert balkong på ca. 5,5m²
- Velfungerende åpen stue- og kjøkkenløsning
- Romslig soverom med garderobeløsning
- Bad med opplegg for vaskemaskin
- Praktisk omkledningsrom
- Fantastisk, felles takterrasse
- Gårdsrom med beplantninger, sittegrupper og lekearealer
- Lave felleskostnader
- Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene
- Qben sameie består av 54 leiligheter
- Qben er blant Rodeløkkas mest spennende bygg
- Super beliggenhet!
- Flott felles takterrasse
- Kort vei til alle fasiliteter og offentlig kommunikasjon

Velkommen til visning!

I Gøteborggata 32 bor du flott til på populære Rodeløkka. Boligprosjektet stod ferdig høsten 2014 og består av 54 leiligheter. Qben er blant Rodeløkkas mest spennende bygg. Selve navnet spiller på de kubiske elementene på fasaden.

Leiligheten ligger i gårdens 2.etajse med heisadkomst. Dette er en svært pen og lys leilighet med en funksjonell planløsning. Stue- og kjøkken er av åpen løsning og utgjør det naturlige oppholdsrommet i boligen. Her har du også utgang til en herlig balkong på ca 5,5 m² som vender mot fellesarealene. Soverommet oppleves som lunt og romslig med garderobeløsning og plass til dobbeltseng. Utenfor soverommet har du også tilgang til et flott omkledningsrom med gode oppbevaringsmuligheter for klær og annet. Baderommet er flislagt, har varmekabler i gulv, samt opplegg for vaskemaskin.

Fra leiligheten er det heisadkomst ned til romslig bod i 1. etasje. Tar du heisen opp kommer du til den praktfulle takterrassen, hvor det er fantastisk utsikt, supre solforhold og rom for soling, grilling og hygge på varme sommerdager! Gårdsrommet er også pent opparbeidet med beplantninger, sittegrupper og lekearealer.

I Gøteborggata bor du i et svært populært område på Rodeløkka/Grünerløkka. Her finner du et urbant og stemningsfullt miljø med alt det Oslo har å by på. Likevel er beliggenheten tilbaketrukket, i rolig og trafikkstille gate.

Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.

Standard

Entrè | Velkommen inn!
Entrèen gir et godt førsteinntrykk av boligen. Praktisk skoskap, samt skyvedørsgarderobe med speilfronter. Dørcalling med video integrert i dør-calling systemet.

Stue | Med utgang til balkong
Leiligheten byr på en svært lys og hyggelig stue, med åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen oppleves som luftig med store vindusflater og utgang til en herlig balkong som vender mot fellesarealene. Stuen har naturlig plass til sofaseksjon, spisebord og annet tilhørende møblement. Rommet er holdt i lyse, tidløse farger og har parkett på gulv.

Kjøkken | Med pene hvitevarer
Flott Marmodal kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og benkeplate i laminat med nedfelt 1-1/2 oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Lys er montert under overskapene og det er lagt fliser på veggen over kjøkkenbenken. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert komfyr med induksjon steketopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap og frysedel med stålfronter. Gode oppbevaringsmuligheter i både benkeskap og overskap.
Mekanisk avtrekksvifte.

Soverom | Lunt og romslig
Hyggelig soverom med skyvedørsgarderobe og plass til dobbeltseng. Rommet har en stilig kontrastvegg malt i en behagelig blåfarge. Ellers lyse, malte overflater, samt parkett på gulv.

Bad | Med opplegg for vaskemaskin
Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med dusjhjørne med termostatbatteri og dusjvegger i herdet glass, veggmontert toalett, helstøpt servant med ett-greps blandebatteri og servantskap. Det er opplegg for vaskemaskin på¨badet.

Omkledningsrom | Med mye oppbevaringsplass
Svært praktisk omkledningsrom med gode oppbevaringsmuligheter for klær og annet.

Beliggenhet

Gøteborggata er en rolig og attraktiv gate på Rodeløkka/Grünerløkka med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Leiligheten ligger rett ved hyggelige Sofienbergparken med flotte grøntområder, lekeplasser og sittegrupper. Det er gangavstand til Oslo sentrum, samt kort og trygg gangvei til skoler og barnehager. Boligområdet er i stor utvikling med flere nybygg i tillegg til at det er kort vei til sjarmerende Rodeløkka med trange gater og sjarmerende småhusbebyggelse.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt finner du i nærmiljøet. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, Oslos nye og trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket (Nord-Europas lengste bar). I tillegg er det en kort spasertur opp til Ringnes park, med blant annet Ringen Kino, Sats/Elixia og Meny.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter, Tøyenbadet, samt kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum, Munchmuseet og Botanisk Hage.

Meget gode kollektivmuligheter med T-bane fra Carl Berner (alle byens linjer). Trikk og buss forbindelse fra Trondheimsveien, Olaf Ryes plass, Schous plass og Thorvald Meyers gate. Nærmeste trikkestopp er Birkelunden. Fra Københavngata busstopp kan du ta buss 20, 21 og 28, eller buss nr 30 fra Dælenenga. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 10 minutters gange til Oslo sentrum.

Felleskostnader

Felleskostnadene er kr 1 938,- pr mnd og inkluderer fjernvarme, varmtvann, drift og vedlikehold, kabel-tv, bredbånd, vaktmestertjeneste, renhold, forsikringer, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m.

Herav:
Andel Fjernvarme kr 275
Bredbånd kr 159
Kabel-TV kr 198
Andel felleskostnader etter eierbrøk kr 1 306

Tomt

Flott bakgård med sittegrupper, beplantning og lekearealer.  I tillegg er det tilgang til felles takterrasse.

Garasje / Parkering

Det kan leies/kjøpes garasjeplass i området, ellers vanlig gateparkering etter stedets regler. Mulighet for opplegg av elbil-ladning i garasjen.
Kjøp av 1 stk parkeringsplass koster kr 325.000,-,  eller 2 stk for kr. 600.000,-.  Leie av parkeringsplass koster kr 1.200,- pr mnd.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 988 359 pr. 31.12.16 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 162 750 pr. 31.12.16 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk fundamentert med betong til antatte faste masser, konstruksjoner i betong, yttervegger i betong samt trevegger ved balkong som er belagt utvendig med panel. Fasader ellers er belagt med plater. Flatt tak antatt tekket med membran eller lignende. Taket er ikke inspisert.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidlig brukstillatelse på eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 57 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 50 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, bad, stue m/kjøkken, omkledningsrom, soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming ved sentralfyr og radiatorer i leiligheten. Gulvvarme på badet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1876/925050-1/105  Bestemmelse om deleforbud  
 09.06.1876 
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1876/925051-1/105  Bestemmelse om deleforbud  
 09.06.1876 
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1912/901205-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
 09.03.1912 
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1912/901207-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
 09.03.1912 
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1912/901206-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
 09.04.1912 
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1942/401313-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
 24.02.1942 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. skur
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1947/405555-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
 12.09.1947 
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-227/197
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2014/564585-1/200  Seksjonering  
 07.07.2014 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 50/3912
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Sameie

Sameiet består av to bygg, hus A og hus B med felles kjeller, med til sammen 55 boligseksjoner og én næringsseksjon (parkeringsanlegg). Foruten parkeringsareal, består kjelleren av tekniske rom og boder.

Forretningsfører er enqvist eiendomsdrift AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke lån.

Andel formue: kr 15 656,43,- pr 31.12.17.
Andel gjeld: kr 2 019,10,- pr. 31.12.17.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 83196088

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kf@schalapartners.no eller SMS: 92 20 47 07 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Kjerstin Falkum
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Kjerstin Falkum

922 04 707

kf@schalapartners.no

VERDIVURDERING