solgt

Bærum Øst - Stabekk , Nordliveien 9 B

Type Tomannsbolig
Primærrom 105m²
Bruksareal 107m²
Bruttoareal 125m²
Tomt 905m²
14/01/2019 11:25
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1947
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 392
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 6 250 000,-
Totalpris 6 408 899,-
Ligningsverdi 1 212 692,-

Beregnet totalkostnad

6 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 150 000,- (Dokumentavgift) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 158 899,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 408 899,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter

Kr. 8 148 pr. år

BRA/PROM

107 / 105 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Tomannsbolig

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kvaliteter ved Nordliveien 9 B

- Særdeles lekker del av horisontaldelt tomannsbolig
- Meget arealeffektiv og moderne bolig
- Svært lys og luftig planløsning
- Tiltalende stue med peis og utgang til stor terrasse på ca 30 m2
- Nordvestvendt, usjenert terrasse med adkomst til privat hage
- Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
- 2 hyggelige soverom av god størrelse
- Lekkert bad pusset opp i 2017
- Det ble satt inn nye vinduer og terrassedører i 2013
- Svært barnevennlig område
- Det er en biloppstillingsplass på tomten
- Kjeller med boder, felles vaskerom og disponibelt rom
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
- Gangavstand til Stabekk sentrum
- Boligen sogner til Lysaker barne- og ungdomsskole
- Flotte turmuligheter i området

Velkommen til visning!

Lekker, horisontaldelt og familievennlig tomannsbolig beliggende i populært villaområde på Stabekk, med gangavstand til Stabekk sentrum.

Boligen er de senere årene blitt pusset opp og fremstår i dag som en meget lys, arealeffektiv og moderne bolig. Boligen er holdt i lyse, tidløse farger, har pen enstavs parkett på gulv og gode vindusflater som bidrar til særdeles gode lysforhold.

Boligen har en god planløsning hvor stue, spisestue og kjøkken ligger sammenhengende, noe som gir funksjonelle soner, luftig romfølelse og mange innredningsmuligheter. Kjøkkenet fremstår som meget lekkert og har godt med skap og benkeplass, samt integrerte hvitevarer. Stuen har direkte utgang til en fantastisk nordvestvendt terrasse på ca 30 m2, med adkomst til hagen. I sommerhalvåret kan du åpne opp de store foldedørene til verandaen, slik at du får en forlengelse av stuen. Her kan du invitere både venner og familie på hyggelige utemiddager. Det er montert en varmeeffektiv og morderne peis i stuen, som gir god atmosfære på de kaldere dagene.

Boligen inneholder videre 2 gode soverom med plass til ønsket møblement. Baderommet fremstår som meget lekkert og ble pusset opp i 2017. Med et ekstra disponibelt rom, samt boder i kjelleren oppleves boligen som meget funksjonell.

Fra boligen har du nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Med sykkel er strender, båtliv og Kyststien på Fornebulandet bare 10 minutter unna.

Standard

Entrè/gang | Velkommen inn!
Det første som møter deg i boligen er en lysmalt gang. Herfra har du tilgang til samtlige rom i boligen.

Stue | Med utgang til en fantastisk terrasse
Boligen byr på en særdeles lys og innbydende stue med åpen kjøkkenløsning. Dette er et særdeles hyggelig oppholdsrom med god plass til hele familien. Her har du flere gode vindusflater som skaper en god og luftig romfølelse. Terrassedøren kan åpnes helt opp, slik at du får en forlengelse av rommet. Det er også satt inn en flott peisovn som varmer godt på kaldere dager. Rommet har holdt i tidløse farger og har pen enstavs parkett på gulv.

Fra stuen har du utgang til en fantastisk nordvestvendt terrasse på ca. 30 m2. Her har du god plass til ønsket utemøblement og enkelt adkomst ned til en privat, barnevennlig hage. Terrassen inviterer til selskap og hyggelige stunder hele sommerhalvåret. Terrassen har markise.

Kjøkken | Med integrerte hvitevarer
Lekker kjøkkeninnredning med glatte fronter og heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur. Godt med både skap og benkeplass. Kjøkkenet har integrert komfyr fra Electrolux, induksjonstopp fra AEG og ventilator fra Eico. Videre finner du et integrert kjøleskap med fryser fra Siemens, samt integrert oppvaskmaskin.

Soverommene | Er av god størrelse
Boligen inneholder 2 gode soverom, holdt i behagelige farger og med enstavs parkett på gulv. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og er innredet med garderobeskap. Den andre soverommet egner seg utmerket som barnerom og har plass til tilhørende møblement. Her har du også tilgang til en praktisk bod/kott med diverse oppbevaringsplass.

Bad | Fra 2017
Delikat, flislagt baderom fra 2017 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet har innredning med glatte fronter, nedfelt servant med ett-greps armatur fra Hafa, overskap med speildører og belysning samt stikkontakt. Videre inneholder badet badekar med dusj og armatur fra Damixa og vegghengt toalett fra Duravit.

Overflater
1.etg:
Gulvflater belagt med enstavs parkett.
Vegg og himlingsflater i malte flater.

U.etg:
Gulvflater belagt med laminat og tregulv.
Vegg og himlingsflater i malte flater og malt mur.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært, rolig og barnevennlig boområde på Stabekk i Bærum kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig
kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området har kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplass, tennisanlegg, skiløyper, alpinanlegg, golfbane og treningssenter m.m. Med sykkel er strender, båtliv og Kyststien på Fornebulandet bare 10 minutter unna.

Shopping
Nordliveien 9B har nærhet til et svært godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Stabekk. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stabekk/Bekkestua/Jar et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, minibank, apotek, helsekost, klær, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant, trengingssenter- og lege etc. CC Vest, Bærums Verk, Sandvika Storsenter, Asker og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Både bussholdeplass i Nordliveien og togstasjon på Stabekk ligger ca. 3 min fra boligen.

Skole og barnehage
Eiendommen har gangavstand til Lysaker barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Storøya ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tidsavstander i bil
Lysaker ca. 4 min.
Sandvika Storsenter ca. 7 min.
Kolsås ca. 11 min.
Oslo S ca. 11 min.
Bærums verk ca. 12 min.
Asker ca. 13 min.
Oslo Lufthavn ca. 40 min.

Felleskostnader

Årsprognose for kommunale avgifter på eiendommen er:

Renovasjonsgebyr: 3.187,50,-
Vann etter areal: 1.745,63,-
Avløp etter areal: 2.940,-
Pipeløp (loddpipe): 275,-

SUM: 8.148,13,- for år 2018.

Tomt

Tomten er dels inngjerdet og opparbeidet med plen, frukttrær og frodig beplantning. Hagen er solrik og koselig med plass til hyggelige sittegrupper og rikelig rom for lek og rekreasjon. Tomten er eiet av de to seksjonene i fellesskap og ihht avtale fordelt slik at hver seksjon disponerer sin egen hagedel. I tillegg er det felles hagedel på forsiden av huset.

Garasje / Parkering

En biloppstillingsplass på egen tomtedel. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 212 692 pr. 31.12.16 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 880 614 pr. 31.12.16 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Huset er oppført i 2 etasjer og kjeller. Grunnmur i murkonstruksjon. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskillere i
trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjon utvendig tekket med takstein. Boligen har hovedytterdør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer og
balkongdør med karmer av tre og tre-lags glass fra 2013.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 125 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 107 m².
Primærrom: 105 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarmet kombinert med peisovn i stue. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1941/3420-1/100  Erklæring/avtale  
 08.07.1941 
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0219-14/392
Gjelder denne registerenheten med flere


Grunndata

1978/22861-2/100  Seksjonering  
 19.12.1978 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/2
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 002 SEKSJONER
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Sameie

Leiligheten er en del av et sameie som består av 2 eierseksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke fellesgjeld eller felles lån.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 8566958

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kf@schalapartners.no eller SMS: 92 20 47 07 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Kjerstin Falkum
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Kjerstin Falkum

922 04 707

kf@schalapartners.no

VERDIVURDERING