solgt

TYHOLT , Tyholt alle 14 A

Type Enebolig
Primærrom 240m²
Bruksareal 247m²
Tomt 587m²
17/03/2020 14:23
Oppholdsrom
Soverom 5
Byggeår 2007
Gårdsnummer 57
Bruksnummer 349
Energimerking C
Sist endret
Prisantydning 8 500 000,-
Totalpris 8 715 872,-
Ligningsverdi 1 381 700,-

Beregnet totalkostnad

8 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 200 000,- (Dokumentavgift) 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 215 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 715 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til en innholdsrik og flott enebolig med attraktiv beliggenhet på Tyholt. Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig strøk uten gjennomgangstrafikk. Boligen går over to etasjer samt kjeller hvor kjelleretasje har egen inngang og i dag benyttes til utleie, p.t. er utleid for kr. 10.000,- per mnd.

Hele underetasjen, samt bad og entré/trappegang i 1. etasje har vannbåren varme i gulvflater. Det er montert luft-til-luft varmepumpe i stue i hovedetasje, og boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Hoveddelen består av blant annet to bad, fire soverom, stue, kjøkken, loftstue og gang. Entré/gang har polert oppdalsskifer med vannbåren varme og skyvedørsgarderobe med speildører. Kjøkken har håndbygd heltrekjøkken fra Brovold kjøkken, induksjonstopp og integrerte hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin og mikrobølgeovn. Kjøkken har åpen løsning mot romslig stue hvor det er godt med plass for både spisebord og sofagruppe. Fra stue er det utgang til stor, solrik og sørvendt terrasse på ca. 45 m² med meget gode solforhold.

Flislagt bad i første etasje med vannbåren varme i gulv, dusjkabinett med glassdører, badekar med jet-funksjon, veggmontert toalett og to separate innredninger med heldekkende servant. Bad/vaskerom i andre etasje har vegghengt toalett og heldekkende servant. Hoveddelen har fire soverom, hvor ett ligger i første etasje og tre i andre etasje sammen med loftstuen.

Kjelleretasjen har egen inngang og består av stue, bad, gang, kjøkken, soverom og bod. Badet er flislagt med vannbåren varme og har innredning med profilerte fronter, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkken har integrert stekeovn og keramisk koketopp.

Eiendommen har en flott hage opparbeidet med plenareal, busker og belegningsstein. Parkering på egen tomt.

Innhold

Underetasje inneholder entré/trappegang, stue, bad, kjøkken og soverom.
Første etasje inneholder entré/trappegang, kjøkken, stue, soverom og bad.
Andre etasje inneholder loftstue, tre soverom og bad.

Sørvendt terrasse med utgang fra stue på ca. 45 m² i første etasje. Ny i 2010.

Standard

Bad i kjelleretasje:
Bad fra byggeår i 2007. Keramiske flis på gulv med vannbåren varme som produseres av luft-til-vann varmepumpe. Malte, glatte flater på vegger og i himling. Innredning med profilerte fronter og heldekkende servant med ett-greps armatur fra Trio. Speil over servant, belysning og stikkontakt over innredning. Dusjkabinett med blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Gulvmontert toalett fra Gustavsberg. Ventilasjon via felles balansert ventilasjonsanlegg. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast.

Kjøkken i kjelleretasje:
Kjøkken med inngang fra entré/gang. Keramiske flis på gulv og malte glatte flater på vegger og i himling. Innredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Oras. Integrert stekeovn og og keramisk koketopp. Ventilator over koketopp med kullfilter. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast fra byggeår.

Bad i 1.etasje, hoveddel:
Bad fra byggeår. Keramiske flis på gulv og vegger. Malt trepanel i himling. Vannbåren varme i gulvet. To separate innredninger i heltre med heldekkende servant og ett-greps armaturer fra Damixa. Speil over servant med ett felles lyspunkt mellom disse. Dusjkabinett med glassdører. Nytt badekar med jet-funksjon. Veggmontert toalett fra Geberit. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast

Kjøkken i 1.etasje, hoveddel.
Kjøkken fra byggeår med åpen løsning mot stue. Innredning fra Brovold Kjøkken i heltre med profilerte fronter og kombinasjon granitt og heltre eik i benkeplater. Integrert stekeovn og induksjonstopp. Ny stekeovn i 2018. Integrert oppvaskmaskin, kaffemaskin og mikrobølgeovn. Ventilator fra Miele med utkast i yttervegg. Parkettgulv og malt trepanel i himling. Granittfliser mellom over og underskap. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast.

Øvrige rom - 1. Etasje
Entré, stue og soverom. Parkettgulv på stue og soverom. Polert Oppdalsskifer i entré. Malte panelplater på vegger i stue og soverom. Glatte, malte flater på vegger i entré. Alle himlinger i malt trepanel.

Vaskerom - Vaskerom i 2. Etasje.
Vaskerom fra 2007. Keramiske flis på gulv og vegger. Malt glatt himling. Innredning med glatte fronter og heldekkende servant med ett-greps armatur. Veggmontert toalett fra Geberit. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast.

Øvrige rom - 2. Etasje
Loftstue og tre soverom. Laminatgulv på alle rom. Malte, glatte flater på vegger og i himling.

For ytterligere opplysninger, se takstrapport vedlagt i salgsoppgave.

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet i et rolig og barnevennlig boligstrøk i attraktive omgivelser på Tyholt. Her er det nærhet til både servicefasiliteter, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, Solsiden og til sentrum forøvrig.

Fra boligen er det ca. 10 minutters gange ned til Valentinlyst senter, med fasiliteter som blant annet dagligvare, bakeri, frisør, kiosk, legesenter, tannlegesenter, vinmonopol og treningssenter. Kjøpesenteret Sirkus Shopping med et bredt utvalg av både spisesteder og shoppingmuligheter ligger ca. 20 minutter gange fra boligen. Det er også gang- og sykkelavstand til både Solsiden og sentrum. Nærmeste bussholdeplass, "Tyholt", ligger kun 300 meter unna. Her passerer buss nr. 22 ned til sentrum på ca. 15 minutter.

Elever i området sokner til Berg barneskole og Blussuvoll ungdomsskole. Strinda videregående skole ligger kun en spasertur fra eiendommen, og det er gangavstand til flere barnehager i området, blant annet Tyholttunet barnehage (ca. 150 m) og Tårnet barnehage (ca. 350 m).

Det er flere park- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet, blant annet Kuhaugen utsiktspunkt, Skyåsparken og parkområdet rundt Kristiansten festning. Det er også kort vei til Eberg kunstgressbane, Freidigbanen kunstgress og Rosenborghallen.


Tomt

Areal: 587 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Barnehage / skole i området

Skoler i området:
- Berg barneskole: ca. 1,2 km.
- Blussuvoll ungdomsskole: ca. 850 m.

Barnehager i området:
- Tyholttunet barnehage: ca. 150 m.
- Tårnet barnehage: ca. 350 m.

Forsikring

Storebrand

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2007

Antall soverom

5

Byggeår

2007

Byggemåte

Enebolig i to etasjer pluss underetasje oppført i 2007. Underetasjen benyttes som utleiedel og har egen inngang.
Boligen er bygget med støpt betong som grunnmur, moderne bygningsmåte med bindingsverk og stående trekledning på yttervegger. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere i treverk. Ytterdører og vinduer med karmer av treverk, og to-lags isolerglass. I underetasje er alle vinduer i aluminiumsrammer med innbruddssikre glass. Yttertak i saltakskonstruksjon tekket med takstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Tyholt allé 14 A, datert 02.05.2006.

Boligens areal

Primærrom: 240 kvm, Bruksareal: 247 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Entré/trappegang, soverom, kjøkken, bad og stue.

1. etasje:
Bruksareal: 89 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Entré/trappegang, soverom, bad, kjøkken og stue.

2. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Loftstue, tre soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Kjelleretasje har egen inngang og benyttes i dag til utleie. P.t. utleid for kr. 10.000,- per mnd.

Oppvarming

Oppvarming basert på vannbåren varme fra luft-til- vann varmepumpe, varmegjenvinning fra balansert ventilasjonsanlegg og mulighet for vedfyring. Det er også montert luft-til-luft varmepumpe i stuen i første etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Samlet strømforbruk for 2018 med utleiedel var på ca. 21 668 kwh, som gir et snitt på ca. 1 805 kwh per mnd.
Tall basert på opplysning fra nåværende eier.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 18 380 pr. år Kr. 4.595,- for termin 1 av 4 i 2019. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 381 700 pr. 13.06.19 12:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 974 119 pr. 13.06.19 12:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Valentinlyst senter, ta av til høyre inn på Otto Nielsens veg. Ta så til høyre i krysset etter at du har passert Tyholttårnet. Følg så Harald Bothners veg og ta deretter tredje avkjørsel til venstre og inn på Tyholt allé. Nummer 14 A er tredje bolig på høyre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger, reguleringsplan r306, st.f. 12.06.1914.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det gjøres oppmerksom på at det i følge Trondheim kommune eksisterer byggesak for naboeiendommen: "Tyholt alle 12, godkjent søknad om tilbygg og bruksendring". Søknaden gjelder oppføring av et tilbygg på tre etasjer og bruksendring av rom i kjeller. I følge Trondheim kommune foreligger det ferdigattest for dette nå, og saken er avsluttet.

Reguleringsplaner under arbeid i området:
PlanID: r20140037
Plannavn: Tyholtveien fra Persaunvegen til Kong Øysteins veg
Dette gjelder i følge Trondheim kommune et forslag til detaljregulering, med den hensikt å gjøre forholdene bedre for gående og syklende i Tyholtveien, derav blant annet breddeutvidelse av fortau.

For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med Trondheim kommune på tlf: 72 54 00 00.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Grunndata:

Registrering av grunn
Tinglyst: 03.08.2005
Dagboknr.: 2005/16290-1/107
Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr 5001 Gnr 57 Bnr 21

Omnummerering ved kommuneendring
Tinglyst: 01.01.2018
Dagboknr.: 2018/116619-1/200

Rettigheter på andre eiendommer:

Erklæring/avtale
Tinglyst: 03.08.2005
Dagboknr.: 2005/16291-1/107
Rettighetshaver: Knr 5001 Gnr 57 Bnr 349
Bestemmelse  om anlegg og vedlikehold av vann- og avløpsledninger m.m.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vann og kloakk.
Offentlig vei frem til boligen. Privat vei inn til boligen.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Söderberg & Partners.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
May Helen Hestnes Arntsen
Eiendomsmeglerfullmektig
May Helen Hestnes Arntsen

95 88 98 67

mayhelen@oldenpartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
61%

eier sin egen bolig

89%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

97%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier