solgt

Sagene-Torshov , Grimstadgata 30 K

Type Leilighet
Primærrom 74m²
Bruksareal 74m²
Bruttoareal 81m²
Tomt 3 558m²
01/11/2017 12:46
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1932
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 74
Energimerking
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 800 000,-
Totalpris 3 942 872,-
Ligningsverdi 911 295,-

Beregnet totalkostnad

3 800 000,- (Prisantydning) 137 913,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 937 913,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Panteattest kjøper) 3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 4 959,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 942 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Førkjøpsrett

Intern forkjøpsrett, avklares parallelt med salget.

BRA/PROM

74 / 74 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Garasje / Parkering

Selskapet har 12 parkeringsplasser til utleie. Ventelister finnes hos styret, som administrerer ordningen. Parkeringsplassen følger ikke boligen ved salg. Leie av plass er p.t. kr. 400,-.

Ellers er det gateparkering etter de til enhver tid gjeldende bestemmelser.

Selskapet har 12 parkeringsplasser til utleie. Ventelister finnes hos styret, som administrerer ordningen. Parkeringsplassen følger ikke boligen ved salg. Leie av plass er p.t. kr. 400,-.

Ellers er det gateparkering etter de til enhver tid gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse

Velkommen til denne skikkelig fine leiligheten i populære Bjølsenborgen borettslag på Sagene!
Dette er stedet for den eller de som ønsker et hjem med karakteristisk sjarm og personlighet. Helt suverent beliggende i trafikkstille gate samtidig som du har kort vei til alt av byliv på Sagene og Løkka.

Riktig fin og sjarmerende 3-roms andelsleilighet beliggende i usedvanlig høy og tilbaketrukket 1. etasje. Leiligheten holder gjennomgående god standard og er blitt oppgradert i de senere år. Stuen med den åpne kjøkkenløsningen fortjener ekstra oppmerksomhet, da det er skikkelig koselig og romslig og har gode lysforhold med mye naturlig lys inn fra to sider. Kjøkkenet er nytt i 2008. Baderommet er stilrent oppusset i 2010 med blant annet nye soilrør i borettslagets regi. Nydelig originalt tregulv i hele leiligheten (unntatt baderom og i entréen der det er fliser), setter prikken over i-en i denne fine leiligheten. Svært praktisk planløsning. Her får du virkelig følelsen av at hver kvadratmeter er tatt godt i bruk. Stilfull peisovn, i stuen, som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt at den skaper en lun stemning i hele rommet.

Dette er en perfekt leilighet for urbane mennesker, enten man bor alene eller er et par! Her har du fordelen av å bo i en sentrumsnær og flott bygård med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som du kun er noen få skritt unna grønne og rolige omgivelser.

Tomten og er spesielt pent opparbeidet og beplantet med platting, planter, sittegrupper, felles grill, lekeapparater og felles gangvei. De idylliske fellesarealene oppleves som en egen oase av borettslagets beboere og er en skikkelig fin plass å være på varme og solrike vår- og sommerdager.

- Peisovn i stuen
- Kabel-TV fra Get
- Originalt tregulv
- Lave omkostninger

Standard

Entré/gang:
Når du setter foten innenfor leiligheten er førsteinntrykket veldig bra. For i entréen legger man umiddelbart merke til den gode planløsningen der bad, soverom, stue og kjøkken bindes sammen og hver kvadratmeter utnyttes godt. God plass til sko og yttertøy i praktisk innvendig bod/walk-in-closet med skyvedører. Fra entréen kommer du videre inn i den romslige gangen med en smart løsning der  kjøleskap m/fryser, tørketrommel og ekstra fryser er stilig gjemt bak en gipsvegg på hjul. Tørketrommel og fryser medfølger i utgangspunkt ikke, men kan avtales direkte med selger. Porttelefon.

Stue:
Videre fra gangen kommer man inn til en stor, lys og luftig stue. Her er det store vindusflater, fra to sider, med gode lysforhold. I stuen er det god plass til både sofagruppe og salongbord og man forstår fort at det ikke er plassmangel for gjester. Videre inn i stuen finner du spisestuen i et eget rom og med god plass til spisebord, en fin plass for skikkelig hyggelige middager med familie og venner. Med en smart planløsning byr stuen på alt man trenger. Naturlig plass til tv og lydanlegg (kabel-TV fra Get er inkl.). Stilfull peisovn, som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt at den skaper en lun stemning i hele rommet.

Kjøkken:
I den andre enden av stuen finner du kjøkkenet. Rikelig med skap- og benkeplass i kjøkkeninnredning med glatte fronter og praktisk mørk laminat benkeplate. Alt nytt i 2008. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som induksjonsplatetopp, ovn og oppvaskmaskin. Ventilator.

Hovedsoverom:
Skikkelig stilig med tofløyet dør som åpner opp til rommet. Når man går inn på soverommet får man et behagelig inntrykk. Det er god plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet er av god størrelse og her er det god plass oppbevaring i takhøy skyvedørsgarderobe med lyse glatte fronter. Soverommet vender ut mot trafikkstille og rolige Kongsvingergata. Downlights.

Soverom II:
Fint og lyst soverom i god størrelse, perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor.  Også her vindu ut mot trafikkstille og rolig gate.

Baderom:
Stilrent flislagt baderom. Baderommet er utstyrt med dusjhjørne med dører i herdet glass, stor servant med skuffer, veggspeil samt toalett. Baderommet er oppusset i regi av borettslaget i 2010 i forbindelse med utskifting av soilrør. Plass og opplegg til vaskemaskin. Downlights.

Beliggenhet

Beliggende i attraktivt og ryddig borettslag med god vedlikeholdshistorikk. Leiligheten ligger meget sentralt, midt i hjertet av Sagene, og med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Bjølsenparken og Hjemmets Kolonihager med koselige Portveien 2 er nærmeste naboer.

Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Bjølsen Sushi, Kaffebrenneriet, Kafé Gram, Sagene Lunsjbar, Bamboo (Asiatisk), Helt rått, Kokosbollefabrikken m.m. Meny, Coop Extra, Rema1000 og andre matvareforretninger ligger i umiddelbar nærhet. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret.

Torshov og Sandaker er kun noen få minutter unna og det er ca 10 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka og Nydalen.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20, 34, 37 og 54. Trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov. T-bane linje 4 og 6 i Nydalen. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærheten.

Bydelen har også en rekke store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Hopp i Havet ved Myraløkka.

Felleskostnader

Kr. 3 217,-/mnd. Felleskostnadene inkluderer: Kabel-tv, trappevask, vaktmestertjenester, forretningsførsel, nedbetaling andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring og kommunale avgifter m.m.

Tomt

Stor og pent opparbeidet bakgård med beplanting, gressplen og sykkelparkering. Flere felles sittegrupper og grillmuligheter om vår og sommer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 911 295 pr. 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 2 187 107 pr. 31.12.14

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring, samt varme i gulv på bad/wc.

Adkomst

Det vil bli satt opp Schala & Partners visningsskilter ved fellesvisningene.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 137.913,- pr. 18.04.2016.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 12.586,- pr. 31.12.2015.

Borettslaget har pr. 18.04.2016 følgende lån:

Långiver: HANDELSBANKEN
Lånenummer: HANBA1-94927014038
Type: A - Annuitet
Restsaldo: 12.348.516,-
Restløpetid: 15 år 5 mnd.
Term. pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,20%

Forsikring

Borettslagets eiendommer er fullverdiforsikret i OBOS Skadeforsikring AS, polisenummer: 12624.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter avtale.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

BE OM SALGSSUM
Zehra Catak
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING