solgt

Sagene-Torshov , Grimstadgata 23 A

Type Leilighet
Primærrom 66m²
Bruksareal 66m²
Bruttoareal 73m²
Tomt 2 930m²
12/10/2016 14:03
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1929
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 70
Energimerking E
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 200 000,-
Totalpris 3 477 765,-
Ligningsverdi 845 080,-

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) 266 828,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 466 828,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 562,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 1 875,- (Transportgebyr) -------------------------------------------------------- 10 937,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 477 765,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

66 / 66 m²

Antall soverom

1.

Eierform

Aksje.

Boligtype

Leilighet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse

Velkommen til denne flotte leiligheten i trafikkstille og rolige Grimstadgata 23A på Sagene!
Her får du en fin 2(3)-R leilighet med mye sjel, god planløsning med store og luftige rom og god standard. Dersom man ønsker et ekstra soverom er det fullt mulig å forandre planløsningen, kjøkkenet kan flyttes ut til forstuen (se alternativ plantegning) slik at man på den måten får en fullverdig 3-roms.

Så fort du kommer inn i leiligheten får du et lyst og luftig inntrykk og det er nymalte overflater i de senere år (forstuen er nymalt i mai 2016). God planløsning med gangen som et praktisk knutepunkt i midten og vindusflater i begge ender av leiligheten. Kjøkkenet er nytt i 2005 og er fra kvalitetsprodusenten, Det Norske Kjøkkensenter. Baderommet er pent flislagt og oppusset i 2003/04 i regi av aksjelaget. Fra kjøkkenet er det utgang til koselig balkong, en fin plass på varme og solrike dager.

Helt suveren beliggenhet med under 10 minutters gange til buss og trikk med hyppige avganger til Oslo sentrum. 37 og 54-bussen stopper kun 5 minutter unna leiligheten og kjører til sentrum hver dag hele døgnet. Det er også kort vei til Nydalen der det er T-bane. Alt av servicetilbud er innen rekkevidde.

Dette er en perfekt leilighet for urbane mennesker, enten man bor alene eller er et par! Her har du fordelen av å bo i en sentrumsnær og flott bygård med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som du kun er noen få skritt unna grønne og rolige omgivelser.

- Gjennomgående med koselig østvendt balkong (ny i 2014)
- Vedovn i hjørne i stuen (pipeløp er rehabilitert i 2012)
- Kabel-TV og internett fra Get er inkludert
- Ingen forkjøpsrett og lave omkostninger
- Automatsikringer
- Veldrevet aksjelag med solid økonomi og god vedlikeholdshistorikk
- Koselig balkong, ny i 2014 og er nedbetalt i sin helhet av nåværende eier

Standard

Entré/gang:
Når du setter foten innenfor leiligheten legger man umiddelbart merke til den gode planløsningen der bad, soverom, stue og kjøkken bindes sammen og hver kvadratmeter utnyttes godt. God plass til sko og yttertøy i praktisk skap. Porttelefon.

Forstue:
Fra entréen kommer du videre inn i den romslige forstuen, et hyggelig rom med god plass til stor spisebordsgruppe, en ideell plass til hyggelige middager med familie og venner. Dette rommet kan også gjøres om til kjøkken og på den måten gjøre om leiligheten til en fullverdig 3-roms (se alternativ plantegning).

Stue:
Fra forstuen kommer du inn til en lys og luftig stue. I stuen er det god plass til både sofagruppe og salongbord. Med en smart planløsning byr stuen på alt man trenger. Naturlig plass til tv og lydanlegg (kabel-TV og internett er inkl.). Stilfull vedovn, som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt at den skaper en lun stemning i hele rommet (pipeløp er rehabilitert i 2012).

Kjøkken:
I den andre enden av leiligheten finner du kjøkkenet i et separat, romslig rom. Rikelig med skap- og benkeplass i kjøkkeninnredning med lyse fronter fra kvalitetsprodusenten Det Norske Kjøkkensenter og praktisk benkeplate i heltre eik. Alt nytt i 2005. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer, fra AEG, som keramisk kokeplatetopp, ovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap m/fryser. Kullfiltervifte. På kjøkkenet er det god plass til spisebordsgruppe med plass til 10-12 middagsgjester (utfra nåværende eiers egne erfaringer).

Balkong:
Fra kjøkkenet er det utgang til ditt eget lille fristed, en luftig østvendt balkong. Balkongen er ny i 2014 og her er det plass til trivelig sittegruppe og eventuelt en grill om ønskelig. Her kan du nyte morgen- og formiddagssolen (frem til ca.15:00).

Soverom:
Lyst og romslig soverom med god takhøyde og store vindusflater (vinduene vender ut mot nydelig felles bakgård). Det er god plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet er av god størrelse og her er det god plass oppbevaring i 2 romslige garderobeskap med lyse glatte fronter.

Baderom:
Pent og romslig flislagt baderom. Baderommet er utstyrt med åpent dusjhjørne, servant med underskap, veggskap med speilfronter samt toalett. Baderommet er oppusset i regi av borettslaget i 2003/2004 i forbindelse med utskifting/rehabilitering av soilrør. Plass og opplegg til vaskemaskin (vaskemaskin medfølger i utgangspunkt ikke, men kan avtales direkte med selger). Varmekabler.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i trafikkstille og rolig gate, midt i hjertet av Sagene og med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Her har du Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager som nærmeste naboer.

Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Sagene Lunsjbar, Mat&Mer, Bjølsen Bakeri, Bamboo (Asiatisk), SushiHouse, Pizza Pancetta og Helt rått (Sushi/Asiatisk), samt Kokosbollefabrikken. Sagene Torg, Coop Ekstra, Rema1000, Joker og andre matvareforretninger ligger i umiddelbar nærhet. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Det er dessuten kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Akerselva Miljøpark, Myraløkka, Bjølsenparken og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Bjølsenparken er en grønn oase som også har fått splitter nytt lekeområde og parsellhager. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, turstier m.m. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihager med koselige Portveien 2. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

Torshov og Sandaker er ca. 5 minutter unna og det er ca. 15 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken, Crossfit Yggdrasil på Bjølsen og Myrens sportssenter på Torshov. På Myrens har man tilgang til treningssenter, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret.

Godt kollektivtilbud; Buss nr. 20 (Galgeberg-Skøyen), nr. 37 (Nydalen - Helsfyr), nr. 54 (Aker Brygge - Kjelsås) til/fra Sagene i Kierschows gate eller Arendalsgata. Buss nr. 34 (Ekeberg-Tåsen) til/fra Voldsløkka i Uelandsgate. Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Få minutter til Vogts gate for trikk nr. 11, 12 og 13. T-bane fra Nydalen og Storo. Flybuss fra Vøyenbrua.

Felleskostnader

Kr. 3.840,-/mnd. Felleskostnader inkluderer: nedbetaling av andel fellesgjeld, trappevask, kabel-tv/internett (grunnpakke fra Get), vaktmestertjeneste, kommunale avgifter og felles forsikring.

Tomt

Flott felles og skjermet bakgård med store grøntarealer, trær, busker, lekeplass, sykkelparkering samt sittegrupper med mulighet for grilling i sommerhalvåret. Bakgården er kjent for å være en av Sagenes fineste og har gode solforhold. Det er også et eget hagelag i gården som planter og steller urter og grønnsaker og bær i bakgården. Her kan alle være med, veldig populært blant barna i aksjelaget.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 845 080 pr. 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 2 028 192 pr. 31.12.14

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og elektriske varmekabler i gulv på baderom. Vedovn i stue.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Grimstadgata 23 AS i Oslo Kommune er et veldrevet og solid aksjelag med god vedlikeholdshistorikk og god økonomi. Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være aksjeeiere i selskapet. Ingen kan eie flere aksjer enn de som gir borett til en bestemt bolig. Aksjelagets organisasjonsnummer er 933 773 361. Det er 63 boliger og ingen næringslokaler i aksjelaget. Aksjelaget eier selv 1 aksjeboenhet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld: 266 828,-
Andel formue: 53.076,-

Lånenummer: 60308070363, Nordea Bank ASA
Type: Annuitetslån, 4 terminer pr år
Rentesats pr 18.05.2016: 3,75 %
Antall terminer til innfrielse: 93
Saldo pr 18.05.2016: 3 359 490,-
Andel av saldo: 0,-
Første termin/avdrag: 30.03.2016 (siste termin 30.06.2039)

Lånenummer:60308070355, Nordea Bank ASA
Type: Annuitetslån, 4 terminer pr år
Rentesats pr 18.05.2016: 3,75 %
Antall terminer til innfrielse: 93
Saldo pr 18.05.2016: 16 839 973,-
Andel av saldo: 266 828,-
Første termin/avdrag: 30.09.2014 (siste termin 30.06.2039)

Forsikring

Aksjelagets eiendommer er fullverdiforsikret i If Skadeforsikring, polisenummer: SP586901.

Regnskap

Årsregnskapene for 2015 viser et overskudd med kr. 385 565,-.

Vedtekter / husordensregler

I følge aksjelagets vedtekter skal husdyrhold godkjennes; og slik godkjenning må innhentes fra de øvrige leilighetene i oppgangen. Det er ikke tillatt å lufte husdyr i bakgården.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter avtale.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Zehra Catak
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING