solgt

St. Hanshaugen , Ullevålsveien 93

Type Leilighet
Primærrom 53m²
Bruksareal 53m²
Bruttoareal 59m²
Tomt 311m²
13/10/2016 13:59
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1900
Gårdsnummer 216
Bruksnummer 243
Energimerking
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 400 000,-
Totalpris 3 580 871,-
Ligningsverdi 766 825,-

Beregnet totalkostnad

3 400 000,- (Prisantydning) 61 602,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 461 602,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 520,- (Dokumentavgift) 5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 119 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 580 871,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter / eiendomsskatt

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

BRA/PROM

53 / 53 m²

Antall soverom

1 soverom.

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Garasje / Parkering

Beboerparkering, ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beboerparkering, ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse

ADAMSTUEN - Lys og luftig selveierleilighet med solrik og skjermet balkong på deilige Adamstuen. Her er det høyt under taket med klassiske rosetter/stukkaturer og store vinduer med brede, dype vinduskarmer.

Velkommen til denne lyse og klassiske leiligheten i Ullevålsveien 93!
Dette er stedet for den eller de som ønsker et hjem med karakter, sjarm og personlighet. Koselig og velholdt 2-roms selveierleilighet, i bygårdens 2. etasje. Den hyggelige stuen fortjener ekstra oppmerksomhet, da den er svært romslig med gode lysforhold og med god plass til spisebordsgruppe ved vindu og sofagruppe. Dersom det er ønskelig med et ekstra soverom er det enkelt å få til i denne leiligheten med en lettvegg i stuen.

Ellers har leiligheten nydelig stukkatur og rosett i himling og listverk som setter prikken over i-en i denne klassiske leiligheten.  I stuen er det også en stilig peisovn som varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder, og skaper en lun stemning i hele leiligheten.

Fra kjøkkenet har man dobbeltdører ut til en intim, skjermet balkong som vender inn mot bakgård. Her er et fint sted for både morgen- og ettermiddagskaffen

Eierformen (selveier) og den sentrumsnære beliggenheten gjør også leiligheten til et attraktivt investerings- og utleieobjekt.

Standard

Entré/gang:
Så fort du kommer inn i denne leiligheten er førsteinntrykket veldig bra. Allerede i entréen legger du umiddelbart merke til den gode planløsningen der bad, stue og kjøkken bindes sammen og hver kvadratmeter utnyttes godt. Plass til sko og yttertøy.

Stue:
Direkte inn til høyer fra gangen finner du den herlige stuen med mye lys og nydelig stukkatur og rosett i himling og listverk. Store vindusflater, med gode lysforhold. I stuen er det god plass til både sofagruppe med salongbord og stor spisebordsgruppe, og du forstår fort at det ikke er plassmangel for hyggelig besøk. Naturlig plass til tv og lydanlegg (kabel-TV fra Get er inkl.). Stilfull peisovn i hjørnet i stuen, som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt at den skaper en lun stemning i hele rommet (pipeløp er rehabilitert i 2012).

Kjøkken:
Videre fra gangen kommer man inn til et veldig hyggelig og innbydende kjøkken med mye lys og størrelsen på rommet byr på god plass til frokostbord. Rikelig med skap- og benkeplass i hvit kjøkkeninnredning og heltre benkeplate (fronter er skiftet ut i 2014). Frittstående hvitevarer med komfyr, vaskemaskin og kjøleskap m/fryser. Frittstående hvitevarer medfølger i utgangspunktet ikke, men kan avtales direkte med selger. Avtrekksvifte med kanal ut.

Balkong:
Fra kjøkkenet er det utgang til ditt eget lille fristed, en sydvestvendt og solrik balkong med sol fra tidlig morgen. Balkongen er ny i 2009 og her er det plass til trivelig sittegruppe og eventuelt en grill om ønskelig. Fra balkongen har du nydelig utsyn til koselige felles utearealer.

Soverom:
Lyst og fint soverom med adkomst fra kjøkkenet. Praktisk med fastmontert sengehems med lagringsmulighet under. Plass til 160x200 cm madrass.

Baderom:
Baderommet fremstår som pent og praktisk og er oppusset i 2000. Dusjhjørne med skyvedører i herdet glass, servant, veggspeil samt toalett. Plass og opplegg til vaskemaskin på kjøkken. Varmekabler.

Beliggenhet

Her er det kort vei til flere tur- og rekreasjonsområder med fine plenarealer og hyggelige sittegrupper, som idylliske Stensparken, Idioten og St. Hanshaugen med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Området har et bredt utvalg av koselige kafeér og restauranter. Kort kan nevnes; Godt Brød, United Bakeries og Baker Hansen. Rett utenfor døren finner man også nyoppussede Adamstuen Torg - en koselig møteplass med blant annet flere kaféer med uteservering.

Kort vei til diverse servicetilbud som treningssentre, Vinmonopolet, flere dagligvarebutikker, delicatessebutikker og populære klesbutikker, samt flere barnehager, skole, Ullevål Sykehus, Høyskolen, Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen og Universitet i Oslo (Blindern).

Det er for øvrig gangavstand til Bogstadveien og Karl Johansgate sine mangfoldige handlemuligheter, samt et pulserende byliv i Oslo sentrum og Aker Brygge med populære uteserveringssteder.

God offentlig kommunikasjon med kort vei til 17- og 18-trikken som raskt tar en til sentrum, Oslo S/Bussterminalen og Grünerløkka, eller Blindern og Rikshospitalet/Gaustad, som er et utmerket utgangspunkt for sykkel- eller skiturer i Nordmarka. Kort vei til 20- og 21-bussen, som enkelt og raskt tar en til Majorstuen, Frognerparken og Skøyen, St. Hanshaugen, Solli plass og Aker Brygge, eller Sagene og Torshov. Med T-bane fra Majorstuen eller Forskningsparken kommer man raskt til Frognerseteren eller Sognsvann. Området er ellers rolig og sentralt med gangavstand til det man må ønske av bymessige fasiliteter.

Felleskostnader

Kr. 2 964,-/mnd. Felleskostnader inkluderer: Varmtvann, kabel-TV med bredbåndsmulighet, drift og vedlikehold, forretningsførsel, vaktmestertjenester, fellesforsikring og kommunale avgifter.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 766 825 pr. 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 1 840 381 pr. 31.12.14

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Bjørn Fosser.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 59 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og elektriske varmekabler i gulv på baderom. Peisovn i hjørnet i stuen. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Adkomst

Enkel adkomst til leiligheten via Ullevålsveien. Det vil bli satt opp Schala & Partners visningsskilter ved fellesvisningene.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Servitutter i grunn:
15.05.1894 990838 ERKLÆRING/AVTALE
 Overført fra: 0301 / 216 / 243 / / 
 Bestemmelse om benyttelse
 GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
 
 
GRUNNDATA   
 
18.04.1985 21629 SEKSJONERING
 Opprettet seksjoner: 
 Seksjon: 0301 / 216 / 243 / / 4
 Formål: Bolig
 Sameiebrøk: 1 / 12
 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 11 SEKSJONER

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Leiligheten hører til Boligsameiet Ullevålsveien 93. Sameiets organisasjonsnummer: 980.589.366 og sameiet består av 10 boligseksjoner og en næringsseksjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 31.12.2015: kr. 61.602
Andel fellesformue pr. 31.12.2015: kr. 28.713,-

Sameiet har følgende lån:

Lånenummer: 1OB982-98207362026 OBOS
Type: A
Restsaldo pr. 30.05.16: 824.756,-
Andel av restsaldo pr. 01.05.2016: 60.949,-
Restløpetid: 20 år 8 md.
Term. pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 5,45%

Forsikring

Sameiets eiendommer er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenummer: 85233939.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Zehra Catak
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING