solgt

Sagene-Torshov , Thurmanns gate 3

Type Leilighet
Primærrom 80m²
Bruksareal 81m²
Bruttoareal 89m²
Tomt 462m²
21/12/2018 09:47
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1924
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 232
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 5 500 000,-
Totalpris 5 695 870,-
Ligningsverdi 957 666,-

Beregnet totalkostnad

5 500 000,- (Prisantydning) 190 911,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 690 911,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 199,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 4 959,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 695 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Forkjøpsrett

Nei.

BRA/PROM

81 / 80 m²

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse

Velkommen til Vøyenløkka Borettslag og Thurmanns gate 3! - Dette er boligen for deg som ønsker et hjem med karakter, sjarm og personlighet.

Leiligheten er nydelig og unik med gjennomgående god standard. God planløsning med store og luftige rom, fordelt over to etasjer (4 og 5. etasje) i et av Sagenes mest veldrevne og populære borettslag. Leiligheten er moderne med tidsriktige og moderne fargevalg samtidig som en rekke originale detaljer er restaurert og bevart.

Dette er virkelig en fantastisk andelsleilighet som er blitt betydelig oppgradert og oppusset i senere tid. Kjøkkenet finner du i et eget rom, stilrent oppusset med hvite glatte fronter. Baderommet er romslig og pent oppusset i 2004. Samtlige vinduer i leiligheten er nye i 2013. I spisestuen finner du en stilren peisovn (pipeløp er rehabilitert i 2012) som varmer godt på kalde høst- og vinterdager og er en lekker detalj i rommet.  Hele leiligheten er nymalt i lyse farger i 2016.

Fra spisestuen har du utgang til den solrike balkongen, som vender ut mot bakgården. Her er det plass til en liten sittegruppe. I tillegg til balkongen finner du en romslig og solrik takterrasse en etasje opp. Den private takterrassen setter virkelig prikken over i-en i denne boligen og er virkelig en fin plass å være på solrike dager.

Her får du virkelig følelsen av at hver kvadratmeter er tatt godt i bruk og det er ikke mange leiligheter her på Sagene som denne. Generalforsamling har også vedtatt utbygging av loftsareal. Prisen er kr. 8 000,- /kvm og 800,- /kvm der takhøyden er lavere enn 1,5 meter. Se tegning for eksempel på hvordan denne utbyggingen kan se ut/løses. For mer informasjon om loftsutbyggingen ta kontakt med ansvarlig megler (Zehra Catak).

Dette er en perfekt leilighet for urbane mennesker, med eller uten barn! Her har du fordelen av å bo i en sentrumsnær og flott bygård med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som du kun er noen få skritt unna grønne og rolige omgivelser. Borettslaget har egen skjermet og solrik bakgård. Her er det sittegrupper, grill, lekeapparater, sandkasser for de minste, epletrær og bærbusker. Bakgården er mye brukt om sommeren og et sted hvor man kan bli kjent med hyggelige naboer. Sommerfest hver sommer der beboerne selv står for sang og musikk.

Borettslaget har en egen hjemmeside: http://www.voyenlokka.no/ med mye nyttig informasjon.

Standard

4. ETASJE
Entré/gang | Innbydende og praktisk
Så fort du kommer inn i leiligheten er førsteinntrykket veldig bra og du blir møtt av en praktisk og arealeffektiv entré. Her er det mulighet til å henge fra seg jakken og sette fra seg skoene i romslig garderobe med speilfronter. Praktisk med fliser på gulv. Porttelefon. De lyse nymalte overflatene og den gode takhøyden er med på å gi selv entréen enn god romfølelse. Samtlige gulv, utenom badet, er slipt og behandlet i 2016. Her er det bare å flytte rett inn!

Baderom | Oppusset i 2004
Rett til høyre fra gangen kommer du inn til det stilrene og usedvanlig romslige baderommet, oppusset i 2004. Baderommet er fullt utstyrt med badekar, stor servant med heltre benkeplate, veggspeil med belysning, vegghengt toalett samt rikelig med oppbevaringsmuligheter i skuffer under servant og praktisk veggskap med glatte høyglans fronter. Plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel (vaskemaskin og tørketrommel medfølger i utgangspunkt ikke, men kan avtales direkte med selger). P.t. dusjes det i badekar men bad er konstruert for dusj direkte på gulv i følge tidligere prospekt. Varmekabler. Downlights.

Kjøkken | Stilrent og tidløst
Videre inn i leiligheten finner du det fine kjøkkenet som er i et separat rom. Rikelig med skap- og benkeplass i kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og benkeplate (ny i 2013). Lekker detalj med nye fliser over benk i 2013. Riktig fin plass for koselige frokoster ved praktisk klaffebord rett ved vindu. Kjøkkenet er utstyrt med integrert kokeplatetopp, ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap m/fryser. Kullfiltervifte.

Spisestue med peisovn | God atmosfære
Den gode atmosfæren fortsetter videre når du går inn i spisestuen. Du legger umiddelbart merke til de store vindusflatene og utgangen til balkongen på langveggen som bidrar til masse naturlig lys. Rommet i seg selv byr på flere innredningsmuligheter. Her har du god plass til stor spisebordsgruppe og man forstår fort at det ikke er plassmangel for gjester. Selgere opplyser om at de har hatt 22 voksne til bords på koselig middagsselskap. Stilfull  rentbrennende peisovn, som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt at den skaper en lun stemning i hele rommet (pipeløp er rehabilitert i 2012). Godt utnyttet av plassen bak trappen, som tar deg opp til loftsetasjen, med  dekorativ hvit bokhylle.

Balkong | Solrik og med utsikt til idyllisk bakgård
Fra spisestuen er det utgang til ditt eget lille fristed, en herlig sydvendt balkong med sol hele dagen. Her er det plass til en liten sittegruppe.  Fra balkongen har du utsikt til den idylliske felles bakgården.


5. ETASJE
Loftsstue | Herlig rom med mulighet for peis
En trapp opp finner du den herlige loftsstuen med god plass til stor og hyggelig sofagruppe og øvrig ønsket møblement. Naturlig plass til TV-seksjon (kabel-TV fra Get inkl.) i innebygget hylle. Store vindusflater og takhøye skyvedører som åpner opp til den nydelige takterrassen, gir rikelig med naturlig lys til rommet, samt en luftig atmosfære. To pipeløp med antatt mulighet for tilkobling av peisovn (begge pipeløp er rehabilitert i 2012 og er i bruk). Innvendig bod på ca 5 kvm gulvareal med adkomst fra loftsstuen.

Hems | Panoramautsikt
Over loftsstuen har du en praktisk hems på ca 14 kvm i gulvareal. Hemsen fremstår som delikat og lys og kan enten brukes som en ekstra stue, hjemmekontor eller lekerom. Takvinduer med panoramautsikt til Torshov og Ekeberg og det er blendegardiner for en god natts søvn og solskjerming.

Takterrasse | Sjeldent gode solforhold
Skyvedører åpner opp til din private oase, romslig takterrasse med sjeldent gode solforhold. Med sine 10 kvm virker takterrassen som en ekstra stue i sommerhalvåret. Midtsommers er det sol fra ca. 09:00 til 20:00. Her er det plass til trivelig sittegruppe og eventuelt en grill om ønskelig. Dette er en riktig fin plass å være på varme vår- og sommerdager. Varmekabler. Manuell markise. Adkomst til romslig isolert bod.

Hovedsoverom | Rikelig med skapplass i innebygget garderobeløsning
God plass til stor dobbeltseng og nattbord. Soverommet er av god størrelse og her er det oppbevaringsplass i innebygget garderobeløsning. Takvindu med blendegardin, vender ut mot trafikkstille og rolige Thurmanns gate.

Soverom II | Perfekt som barnerom
Koselig og lyst soverom, perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Også her takvindu med blendegardin, ut mot trafikkstille og rolige Thurmanns gate. Praktisk innebygget bokhylle.

Walk-in closet | Antatt mulighet for ombygging til toalett
Praktisk med walk-in-closet rett utenfor begge soverom. Her er det opplegg for vann og det er mulighet for tilkobling av kloakk som muliggjør ombygging til toalett.

Beliggenhet

Dersom du ønsker å bo sentralt, men samtidig avskjermet fra byens støy, er dette den perfekte leiligheten for deg. I nærområdet har du alt du trenger i det daglige, og et særdeles godt kollektivtilbud. Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Kaffe Gram, Sagene Lunsjbar, Mat&Mer, Nord Bjølsen Bakeri, Pizza Pancetta samt Den Lille Kokosbollefabrikken. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Det er dessuten kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Myraløkka, Bjølsenparken og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Koselige Vøienvolden gård, som nærmeste nabo, hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Bjølsenparken er en grønn oase som også har fått splitter nytt lekeområde og parsellhager. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, turstier m.m. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihager med koselige Portveien 2.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS Sagene (kun 2 minutter unna leiligheten) og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken, Crossfit Yggdrasil på Bjølsen og Myrens sportssenter på Torshov. På Myrens har man tilgang til treningssenter, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret.

Torshov og Sandaker er ca. 5-10 minutters gange unna og det er ca. 15 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka.

Godt kollektivtilbud; Buss nr. 20 (Galgeberg-Skøyen), nr. 37 (Nydalen - Helsfyr), nr. 54 (Aker Brygge - Kjelsås) til/fra Sagene i Kierschows gate eller Arendalsgata. Buss nr. 34 (Ekeberg-Tåsen) til/fra Voldsløkka i Uelandsgate. Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Få minutter til Vogts gate for trikk nr. 11, 12 og 13. T-bane fra Nydalen og Storo. Flybuss fra Vøyenbrua.

Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærheten.

Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Hopp i Havet ved Myraløkka med kafe og utallige tilbud. Dans, yoga, tai chi og forskjellige barnegrupper er bare noe av det som skjer gjennom uka. I helgene er det også ofte teaterforestillinger for barn. Geitemyra kultursenter for barn ligger kun 10 minutters gange fra leiligheten. Da har du allerede gått forbi skolehagene der det er mulighet til å leie egen parsell.

Felleskostnader

Kr. 3 023,-/mnd. Felleskostnader inkluderer: kabel-TV, bredbåndstilknytting, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, trappevask, vaktmestertjenester, forretningsførsel samt generell drift/vedlikehold.

Tomt

Borettslaget er kjent for sitt gode miljø og flotte, lukkede bakgård. Det er murt opp griller, laget til sandkasser og husker til barna og benker og bord til de voksne. Bakgården er et viktig bidrag til det gode miljøet i bygården, og er et naturlig samlingssted for beboerne. Borettslaget har også en egen hagegruppe og i bakgården finner du store grøntarealer, eple- og plommetrær. Tomten er festet av Oslo kommune med 70 år fra 01.11.1951.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 957 666 pr. 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 2 298 399 pr. 31.12.14

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm
Gulvareal: 46 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, peisovn i 4. etasje og elektriske varmekabler i gulv på baderom.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ande fellesgjeld: 190 911,-
Andel formue: 15 515,-

Borettslaget har tre lån:

Anniutetslån nr 8398 71 41053 i Handelsbanken, kr. 6 000 000,- Nominell rente 2,450 % p.a. Effektiv rente 2,480 % p.a. Restsaldo kr 5 409 198,- Innfris 2041.

Annuitetslån nr 8398 71 28928 i Handelsbanken, kr. 10 600 000,- Nominell rente: 2,450 % p.a. Effektiv rente 2,480 % p.a. Restsaldo kr. 8 765 901,- Innfris 2038.

Anniutetslån nr 8398 71 45911 i Handelsbanken. kr. 4 000 000,- Nominell rente 2,450 % p.a. Effektiv rente 2,490 % p.a. Saldo kr 3 644 747,-. Innfris 2038.

Andel fellesgjeld

190 911,-

Andel formue

15 515,-

Forsikring

Borettslagets eiendommer er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring, polisenummer: 81385562

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter avtale.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

BE OM SALGSSUM
Zehra Catak
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING