solgt

Sagene-Torshov , Grimstadgata 23 G

Type Leilighet
Primærrom 66m²
Bruksareal 66m²
Bruttoareal 73m²
Tomt 2 930m²
08/05/2017 09:38
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1929
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 70
Energimerking
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 700 000,-
Totalpris 5 098 088,-
Ligningsverdi 943 708,-

Beregnet totalkostnad

4 700 000,- (Prisantydning) 381 288,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 081 288,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 2 150,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 7 000,- (Transportgebyr) -------------------------------------------------------- 16 800,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 098 088,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

66 / 66 m²

Antall soverom

2

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Beskrivelse

Velkommen til Sagene og denne fine leiligheten i Grimstadgata 23G!
Zehra Catak (905 00 906) v/Schala & Partners har gleden av å vise og presentere deg for et hjem med mye karakter, sjarm og personlighet i tillegg til god standard og gjennomførte materialer/farger. Her møtes du av mye lys og luft i tillegg til at leiligheten er blitt oppgradert og oppusset i senere tid.
Kjøkkenet er et skikkelig koselig rom og er usedvanlig romslig med mye skap- og benkeplass. Sett gjerne spisebordet foran vinduet og nyt fint utsyn til fine Bjølsen skole. Baderommet er pent flislagt og oppusset i regi av aksjelaget i 2003. Plass og opplegg til vaskemaskin. Stilfull, rentbrennende peisovn (pipeløp er rehabilitert i aksjelagets regi i 2012) i hjørnet på kjøkkenet, gir rommet ekstra sjel i tillegg til god varme. Det er også pipeløp i begge soverom med mulighet for tilkobling av peisovn.
Fra hovedsoverommet er det utgang til sydvendt solrik balkong, ny i 2014. Balkongen er fin å ha på varme vår- og sommerdager og gir leiligheten et ekstra luftig og godt preg. Nydelig originalt tregulv i hele leiligheten (unntatt baderom der det er fliser og linoleum i gangen) og hele leiligheten er malt i behagelige farger i senere tid.
Innendørs er atmosfæren i leiligheten riktig god og usjenert. Her får du en riktig god romfølgelse med en rekke vinduer som slipper inn mye naturlig dagslys fra to himmelretninger. I denne leiligheten får du virkelig følelsen av at hver kvadratmeter er tatt godt i bruk. I stuedelen er det en stilig plassbygget sofa og vegghyller for maksimal utnyttelse av plassen. 
Aksjelaget har en nydelig og solrik bakgård. Her er det sittegrupper, grill, lekeapparater og sandkasser for de minste. Bakgården er mye brukt om sommeren og et sted hvor man kan bli kjent med hyggelige naboer.
Er det noe du lurer på i forkant av visning, ta gjerne kontakt med ansvarlig megler (Zehra Catak).
- Ingen forkjøpsrett
- Lave omkostninger og ingen dok.avgift ved kjøp av aksjeleilighet
- Peisovn
- Sydvendt solrik balkong
- Originalt tregulv
- Kabel-TV og internett inkludert

Standard

Entré/gang | Praktisk og innbydende
De lyse nymalte overflatene og den gode takhøyden er med på å gi selv entréen en god romfølelse. Plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i vegghyller. Dørcalling. Praktisk med linoleum på gulv.
Kjøkken | Koselig og romslig
Kjøkkenet er romslig og lyst rom. Sett gjerne et stort spisebord foran vinduet og få følge av fint utsyn til måltidene. Kjøkkeninnredning med hvite glatte kjøkkenfronter og heltre eik benkeplate, alt nytt i 2014.  Godt av benkeplass og dype skuffer til tørrvare- og servise gjør kjøkkenet både praktisk og stilrent.  Her møtes du av mye lys og luft, og i kombinasjon med det nydelige tregulvet og avstemt fargevalg på veggene blir dette fort et naturlig sted for avkobling og hygge. I hjørnet er det plassert en stilfull peisovn, ny i 2012. Peisovnen varmer godt på kalde høst- og vinterdager og skaper en lun stemning i hele rommet. Hvitevarer med integrert ovn, keramisk kokeplatetopp samt frittstående kjøleskap m/fryser og oppvaskmaskin. Kullfiltervifte. 
Stue | Koselig og med smarte løsninger
Stuedelen er naturlig adskilt fra kjøkkenet. Koselig plassbygget sofakrok. God plass til TV-møblement (kabel-TV og internett fra Get er inkludert i månedlige felleskostnader). Plassbygde vegghyller for maksimal utnyttelse av plassen.
Balkong | Sydvendt og ny i 2014 
Fra hovedsoverommet er det utgang til ditt eget lille fristed, en herlig sydvendt balkong på ca. 3,3 m² med sol til ca kl.19.00-20:00 (sommertid). Her er det plass til en liten sittegruppe. Fra balkongen har du utsikt til den veldig hyggelige felles bakgården.
Hovedsoverom | Stille og skjermet
Soverommet er lyst og romslig og ligger vendt ut mot den nydelige bakgården. Store vindusflater og døren ut til balkongen slipper godt med naturlig lys inn og soverommet ligger godt skjermet fra innsyn. God plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Fin kontrastvegg og nydelig originalt tregulv. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i romslig garderobeskap og vegghyller. Pipeløp i hjørnet med mulighet for tilkobling av peisovn.
Soverom II | Perfekt som barnerom
Koselig og lyst soverom, perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. God plass til dobbeltseng og skrivebord/bokhylle i tillegg til garderobeskapet som står i rommet i dag. Vindu ut mot den hyggelige bakgården. Pipeløp i hjørnet med mulighet for tilkobling av peisovn.
Baderom | Oppusset i aksjelagets regi
Baderommet er oppusset i regi av aksjelaget med blant annet nye fliser og ny membran. Nytt sluk og nye soilrør i forbindelse med aksjelagets rør- og våtromsrehabilitering i 2003. Baderommet er utstyrt med åpent dusjhjørne, servant med underskap, veggspeil, veggskap samt klosett. Plass og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt, i et populært boligområde på koselige Sagene, med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Bygården ligger i trafikkstille og rolig gate med gangavstand til Bjølsen, Nydalen, Torshov og Grünerløkka med alt dette innebærer. Her har du Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager som nærmeste naboer. Området er kjent for et rikt utvalg av caféer og spisesteder hvor Kaffebrenneriet, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen, Kokosbollefabrikken og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Sagene torg som det tar bare ett minutt å gå til. Coop Extra og Rema 1000 ligger kun 2-3 minutter fra gården. Søndagsåpen Joker også rett rundt hjørnet.
Sagene og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2, er kun noen få minutters gange eller en kort sykkeltur fra leiligheten. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I 2017 vil SF Kino åpne landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!
Det er et mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Cosmopolite er en viktig scene i norsk kulturliv og feirer 25 års jubileum neste år med kvalitetsmusikk på høyt nivå, både jazz, verdensmusikk, soul, rock og blues. Nyåpnede HVASKJER på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, en popcornmaskin og en vedfyrt grillrestaurant.
Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.
For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret.
Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 30 (Nydalen/Bygdøy), 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby), 37 (Helsfyr/Sentrum) og 54 (Kjelsås/Aker Brygge). Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen. Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.
Velkommen til et nabolag og en bydel som byr på noe for alle og enhver!

Felleskostnader

Kr. 4 435,-/mnd. Felleskostnader inkluderer: Renter og avdrag på leilighetens andel av fellesgjeld, kabel-TV/bredbånd fra Get, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, generell drift av selskapet, forretningsførsel, trappevask og felles forsikring.

Tomt

Flott felles og skjermet bakgård med store grøntarealer, trær, busker, lekeplass samt sittegrupper med mulighet for grilling under sommerhalvåret. Bakgården er kjent for å være en av Sagenes flotteste og ligger godt skjermet med gode solforhold. Det er i tillegg et eget hagelag i gården som planter og steller urter, grønnsaker og bær i bakgården.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 943 708 pr. 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 2 642 383 pr. 31.12.15
Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og elektriske varmekabler i gulv på baderom. Peisovn hjørnet på kjøkkenet og pipeløp i hjørnet i soverom II med mulighet for tilkobling av peisovn (pipeløp er rehabilitert i regi av aksjelaget i 2012).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

- AS Grimstadgaten 23 består av 63 boliger
- Forretningsførselen er utført av USBL i henhold til kontrakt (ingen forkjøpsrett)
- Hyggelig fellesrom i G-oppgangen som alle beboere kan benytte seg av. Rommet ble ferdigstilt våren 2016 og er fullt møblert i tillegg til tv og wifi.
- Laget har egen facebook side for beboerne. "Grimstadgata 23"
- Selskapet har et eget hagelag i gården som planter og steller urter, grønnsaker og bær i bakgården.
- Én gang i året (forsommeren) arrangeres det dugnad i gården.
- Postkasse for post til styret finnes på innersiden av porten inn til bakgården (oppgang D).
- Radonmåling er foretatt i aksjelaget med tilfredsstillende resultat for gjeldene leilighet (under grenseverdier).

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapet har 2 lån i Nordea Bank Norge ASA med følgende betingelser pr. 29.11.2016:
Lånenr: 60308070363 - Balkonglån
Type: Annuitetslån
Restsaldo: 3 312 941,-
Antall terminer til innfrielse: 91
Term. pr. år: 4
Rente: 3,75% pa.
Andel fellesgjeld for denne leilighet: 118 319,-
Siste termin: 30.06.2039
Lånenr: 60308070355
Type: Annuitetslån
Restsaldo: 16 596 408,-
Antall terminer til innfrielse: 91
Term. pr. år: 4
Rente: 3,75% pa.
Siste termin: 30.06.2039
Andel fellesgjeld for denne leilighet: 262 969,-

Andel fellesgjeld

381 288,-

Andel formue

53 076,-

Forsikring

Aksjelagets eiendommer er fullverdiforsikret i If Skadeforsikring, polisenummer: SP586901.

Regnskap

Årsregnskapene for 2015 viser et overskudd med kr. 385 565,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Etter avtale.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.
Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).
Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Zehra Catak
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING