solgt

Sagene-Torshov , Grimstadgata 30 H

Type Leilighet
Primærrom 58m²
Bruksareal 58m²
Bruttoareal 65m²
Tomt 3 553m²
13/06/2018 13:34
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1932
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 74
Energimerking F
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 200 000,-
Totalpris 4 333 822,-
Ligningsverdi 989 795,-

Beregnet totalkostnad

4 200 000,- (Prisantydning) 120 913,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 320 913,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Forkjøpsrettsavklaring) 199,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 12 909,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 333 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Forkjøpsrett

Intern forkjøpsrett for beboere i borettslaget, forkjøpsretten avklares parallelt med salget.

BRA/PROM

58 / 58 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Beskrivelse

Velkommen til Sagene og Bjølsenborgen Borettslag!
Leiligheten er en lys og gjennomgående 3-roms andelsleilighet med effektiv og smart planløsning, beliggende i bygårdens 2. etasje. Fra det øyeblikket du åpner inngangsdøren får du den gode følelsen man gjerne leter etter i et hjem. Leiligheten er totaloppusset og bygget om i 2010 og har et imponerende detaljnivå.

Alle tak og gulv ble etterisolerte for bedre inneklima og lydtetthet, der effekten er et strømforbruk på under 6800kWh / år. Alt av EL-anlegg er skiftet ut i 2010 og det ble foretatt EL-sjekk på leiligheten i 2013 med feilfritt resultat (samsvarserklæring foreligger).

Leiligheten har en usedvanlig god planløsning med stuen som er et stort og luftig rom og med kjøkkenet som rommets sentrale midtpunkt. Stor og praktisk kjøkkenøy i midten av rommet, fungerer som en fin og naturlig romadskiller i tillegg til at den lager en kul setting for moderne, tidsriktig og sosialt bruk av leiligheten. Kjøkkeninnredningen er fra 2010 og er fin og velholdt fra kvalitetsprodusenten Norema. Stilrent og arealeffektivt baderom med mye skapplass i innredning fra Norema. Håndkletørker skjuler inspeksjonsluken til rør-i-rør systemet, og det er skjult vaskemaskin under benken. Selve benken er av Corian og har integrert vask. Baderommet er oppusset i 2010 og borettslaget skiftet vann- og avløpsrør i det samme året.

Hele leiligheten har lysmalte, glatte overflater og i stuen er den originale og sjarmerende teglsteinen tatt frem. Klassisk vedovn i stuen som varmer godt på kalde dager i tillegg til at den skaper en lun stemning i hele rommet. Boligen har også 2 romslige og lyse soverom med mye skapplass.

Tenker du at du vil savne en balkong, trenger du ikke det - borettslaget har en fantastisk felleshage. Her er det sittegrupper, grill, lekeapparater og sandkasser for de minste. Bakgården er mye brukt om sommeren og er et sted hvor man kan bli kjent med hyggelige naboer. Idylliske Bjølsenparken og Hjemmets Kolonihager har du på andre siden veien.

- Høy standard
- Kvalitetskjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer fra Miele
- Stilrent og arealeffektivt baderom
- Elektrisk anlegg er skiftet ut i 2010 og det er sikringsskap med automatsikringer fra det samme året
- Klassisk vedovn i stuen (pipeløp er rehabilitert i 2016)
- Borettslaget har barnevogngarasjer som kan leies av beboerene

Denne leiligheten er verdt et besøk, velkommen til visning!

Standard

Entré/gang | Innbydende
Innbydende og praktisk entré/gang. Oppusset i 2010 i forbindelse med at hele leiligheten ble oppusset og ombygget. Praktisk med fliser og varme i gulv. Plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i integrert garderobeskap og yttrekbare hyller. Porttelefon. Downlights.

Stuen | Koselig rom med peisovn
Fra gangen kommer du rett inn i den lyse og luftige stuen med åpen kjøkkenløsning. Rommet holder, som leiligheten ellers, gjennomgående høy standard. Stuedelen utgjør ca. halve rommet og er en lun og fin stue med plass til sofa og salongbord. Spisebord har du god plass til i forbindelse med kjøkkenet. I stuen er den originale teglsteinen hentet frem og er en fin detalj i rommet. Klassisk vedovn som varmer godt på kalde høst- og vinterdager og skaper en lun stemning i hele rommet (pipeløp er rehabilitert i 2016). Plassbygget og spesialtilpasset TV-benk (grunnpakke kabel-TV fra Get er inkludert i felleskostnadene).  Varmtvannsbereder på ca. 120 liter, montert i benkeskap under opplegg til TV (skapet er fuktsikret med banemembran i tilknytning til badet). Downlights.

Kjøkken | Fra kvalitetsprodusenten Norema, nytt i 2010
Kjøkkenet er lekkert og holdt i moderne, funksjonell stil. Innredningen fra kvalitetsprodusenten Norema med lyse glatte fronter. Massive eikeplater med laminert overflate på benk og nedfelt kum i Compositt. Stor og praktisk kjøkkenøy i midten av kjøkkenet, lager en kul setting for moderne bruk av leiligheten. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i øyen. Hvitevarer med dobbelt kjøle/fryseskap med vanntilkobling, integrert stekeovn fra Miele med pyrolyse, 80 cm induksjonsplatetopp fra Miele og oppvaskmaskin, også fra Miele. Downlights.

Hovedsoverom | Stille og skjermet
Soverommet er lyst og romslig og ligger vendt ut mot trafikkstille og rolige Kongsvingergata. Store vindusflater slipper godt med naturlig lys inn og soverommet ligger godt skjermet fra innsyn. God plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i romslig skyvedørsgarderobe fra Lumi.

Soverom II | Perfekt som barnerom
Koselig og lyst soverom, perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. God plass til seng og skrivebord/bokhylle. Vindu, også her, ut mot trafikkstille Kongsvingergata og Bjølsenparken. Gode oppbevaringsmuligheter også i dette rommet med både garderobeskap og veggskap fra Norema.

Baderom | Stilrent oppusset i 2010
Baderommet ble pusset opp i 2010 og fremstår som meget tidsriktig med moderne fliser på gulv og vegger. Baderomsinnredning fra Norema. Håndkletørker skjuler inspeksjonsluken til rør-i-rør systemet, og det er skjult vaskemaskin under benken. Selve benken er av Corian og har integrert vask. Downlights i tak. Vegghengt klosett. Soilrør er også rehabilitert i regi av borettslaget i 2010.

Beliggenhet

Perfekt beliggenhet i attraktivt og ryddig borettslag i tilbaketrukket men sentrale omgivelser på Sagene. Bjølsenparken og Hjemmets Kolonihager finner du nesten rett utenfor leilighetsdøren, og du har alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Området er kjent for et rikt utvalg av kaféer og spisesteder hvor Kaffebrenneriet, Kaffe Gram, Sofies Hage, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar og Kokosbollefabrikken, Nazar og Bamboo er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Sagene torg er kun noen få minutter unna. Rema 1000 ligger i umiddelbar nærhet fra gården. Coop Ekstra og søndagsåpen Joker er også rett rundt hjørnet.

Sagene og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I 2018 vil SF Kino åpne landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg et deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.

Dette er et område med mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Cosmopolite er en viktig scene i norsk kulturliv og feirer 25 års jubileum neste år med kvalitetsmusikk på høyt nivå, både jazz, verdensmusikk, soul, rock og blues. Nyåpnede HVASKJER på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, en popcornmaskin og en vedfyrt grillrestaurant.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Hopp i Havet ved Myraløkka.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 30 (Nydalen/Bygdøy), 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby), 37 (Helsfyr/Sentrum) og 54 (Kjelsås/Aker Brygge). Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen. Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Felleskostnader

Kr. 3 062,- / mnd. Felleskostnader inkluderer: Kabel-TV (fra Get), betjening av andel fellesgjeld, vaktmestertjenester, fellesforsikring, strøm til fellesarealer, styrehonorar, vaktmestertjenester, trappevask og kommunale avgifter.

Tomt

Areal: 3 553 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Tomten er fellesareal.

Borettslaget har en fantastisk bakgård med beplantning, grøntareal, interne stikkveier og flere hyggelige sittegrupper. Et flott sted å nyte late sommerdager.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 12 parkeringsplasser som leies ut etter venteliste for kr. 700,- per mnd. Administrasjonsgebyr på kr. 680,- påløper ved tildeling av plass. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 989 795 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 167 345 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og elektriske varmekabler i gulv på baderom og i gangen. Peisovn i stue.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 01.10.2017: 120 913,-
Andel formue pr. 31.12.2016: 11 854,-

Festetomt utgjør 27 274,- og kommer i tillegg til opplyst andel fellesgjeld.

Lånenummer: EIEKRE-94927028446
Type: A
Restsaldo: 12.326.473,-
Restløpetid: 13 år 11 md.
Term pr år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,10 %

Forsikring

Borettslagets eiendommer er fullverdiforsikret i OBOS Skadeforsikring AS, polisenummer: 12624.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: zc@schalapartners.no eller SMS: 90 50 09 06 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

BE OM SALGSSUM
Zehra Catak
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING