solgt

Sagene-Torshov , Thurmanns gate 12 B

Type Leilighet
Primærrom 78m²
Bruksareal 78m²
Bruttoareal 84m²
Tomt 2 559m²
06/08/2018 12:29
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1998
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 278
Energimerking D
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 6 100 000,-
Totalpris 6 263 994,-
Ligningsverdi 1 300 255,-

Beregnet totalkostnad

6 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 163 994,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 263 994,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

78 / 78 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger boligen. Garasjeleie er for tiden kr 142,- pr mnd. Se vedlagt bilde av garasjeplassen i annonsen. Mulighet for installering av ladestasjon for el-bil. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Beskrivelse

Velkommen til Sagene Ring og Thurmanns gate 12 B presentert av Carl Uthus  v/Schala & Partners Sagene!

Leiligheten holder en god standard og er malt i tidsriktig farger og har et  materialvalg som gjør at boligen fremstår med et godt helhetsinntrykk. Boligen har en god planløsning og store vindusflater med rikelig lysinnslipp som sørger for at dette er en behagelig leilighet å bo i. Leiligheten har en stor stue som er enkel å møblere og det er plass til sofagruppe med tilhørende TVmøblement. Spisebordet finner sin naturlige plass i rommet ved kjøkkenet og danner et naturlig skille mot stuen. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. 8 kvm med gode solforhold. Moderne Ikea kjøkken i stilren utførelse ligger i en smart, delvis åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet har mye benk- og skapplass. Stort og meget pent bad ble pusset opp av fagfolk i 2010. Dusjvegg med 2 Rainshower hodedusjer og rullesten i dusjsonen. To romslige soverom, begge med god plass til seng, nattbord og garderobeskap. Funksjonelt utformet entré med mye lagringsplass i form av skyvedørsgarderobe. Med leiligheten følger egen garasjeplass, i felles garasjeanlegg i kjeller med direkte adkomst via heis. Mulighet for instalellering av el-bil lading.

Leiligheten ligger i 1. etasje fra inngangen, og 2. etasje fra gateplan. Boligen har en god intern beliggenhet. Et moderne bygg som er oppført i 1998 med fasiliteter som heis, garasjekjeller og mekanisk avtrekk. Sameiet er veldrevet, har flotte fellesområder, og ligger i et rolig boligområde på Sagene. Her får du fordelen av å bo sentrumsnært med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som det er grønne og rolige omgivelser kun er en kort spasertur unna.

 • Meget pen 3-roms i Sagene Ring
 • Stor vestvendt balkong på 8 kvm med ettermiddags- og kveldssol
 • Populært boligområde for familier, unge og eldre med fine uteområder for både lek og avkobling.
 • Delikat bad  med rainshower hodedusjer og rullesten. Våtromsbevis fra takstmann medfølger
 • Egen garasjeplass med direkte heisadkomst. Mulighet for el-bil lading
 • Vinduer med 2- lags isolerglass
 • Automatsikringer
 • Rolig og sentral beliggenhet. Barnevennlige fellesområder med lekeapparater og sandkasser
 • Matbutikker, spisesteder og kollektivtrafikk innenfor få minutters gange
 • Ca. 50 meter til Sats Sagene og stor Coop Extra i underetasjen
 • Eierseksjon med lave fellesutgifter
 • Gode lagringsmuligheter i loftsbod
 • Innvendige boder for lagring av sykler og barnevogner.
 • Veldrevet sameie
 • Aktiv vaktmestertjeneste
 • Kort vei til det meste Oslo har å by på

 • Standard

  Entré/gang | Innbydende og romslig:
  Entré med praktisk og ekstra stor skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. Callinganlegg med døråpner. Celenio gulv - et gulv som kombinerer varmen og lunheten fra treverk og elegansen fra sten. I tillegg er det bruddsikkert og slitesterkt. Malte flater og tapet på vegg samt malt himling.

  Stue | Lys og luftig med utgang til balkong:
  Lys og pen stue med god plass til både sitte- og sofagruppe. Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Naturlig plass til stort spisebord ved inngang til kjøkken. Delvis åpen kjøkkenløsning. Utgang til romslig og flott vestvendt balkong. Parkett på gulv, ellers lyse malte flater.

  Kjøkken | Tidløst med masse skap- og benkeplass:
  Pent Ikea kjøkken av god størrelse som ble bygget om i 2010 med blant annet ny kjøkkeninnredning. Godt med skap- og benkeplass. Siemens induksjon-platetopp med booster på alle fire kokesonene. Svært stillegående helintegrert oppvaskmaskin fra Siemens (44db). Heltre benkeplate, pene fliser mellom benk- og overskap. Vindu som slipper inn naturlig dagslys. Parkett på gulv, ellers lyse malte flater.

  Baderom |Delikat & stilrent:
  Stort og meget pent bad pusset opp av fagfolk i 2010. Dusjvegg med 2 Rainshower hodedusjer fra Grohe. Rullesten i dusjsonen med ett veggsluk. Fliser på vegger og gulv. Termostatstyrte varmekabler i gulv. Lys og pen baderomsinnredning med håndvask og store underskap. Design blandebatteri fra Damaxia by Gneiss. Stort speil med overlys. Vegghengt wc med rense funksjon i sisternen slik at en ikke trenger wc-blokk etc. Rør-i-rør-system. Opplegg for vaskemaskin.

  Hovedsoverom | Romslig med garderobeskap:
  Meget romslig soverom med god plass til dobbeltseng og stort garderobeskap. Skapene som står på visning følger boligen. Parkett på gulv, ellers malte flater.

  Soverom II | Lyst og pent:
  Trivelig soverom med plass til seng og garderobeskap. Perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Parkett på gulv, ellers lyse malte flater og stilig Ferm Living tapet på vegg. Skapene på soverommet følger også leiligheten.
   
  Balkong | Sydvestvendt og solrik:
  Fra stuen har du utgang til en stor og vestvendt balkong på ca. 8 m² med ettermiddags/kveldssol. Her kan du nyte solen fra ca. 13:00 på sommerstid. Hyggelig utsyn opp og nedover gaten. God plass til sittegruppe og grill. Fine fliser på betongdekket. Strømuttak for varme og grill. Et fint sted å nyte late dager i solen.

  Beliggenhet

  Sagene Ring er et meget populært boligkvartal som omkranser de tidligere trikkestallene nedenfor Sagene kirke. Leiligheten har god plassering i kvartalet, med hyggelig utsyn.

  Vøienvollen gård er i umiddelbar nærhet. Her finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, kanefart for barna ved juletider og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kaféer og restauranter som Kaffebrenneriet, Sagene Lunsjbar, Mat & Mer, Bjølsen Bakeri, Bamboo (asiatisk), Sushi House, Pizza Pancetta og Helt rått (sushi/asiatisk), samt Kokosbollefabrikken. Ønsker man å koble av med et glass vin eller en øl er Mysterud bar plassen å anbefale. Sagene Torg, Coop Ekstra, Rema 1000, Joker og andre matvareforretninger ligger også i umiddelbar nærhet.

  Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Det er dessuten kort vei til Storo Storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Akerselva Miljøpark, Myraløkka, Bjølsenparken og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Bjølsenparken er en grønn oase som også har fått nytt lekeområde og parsellhager. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, turstier m.m. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihager med koselige Portveien 2. Torshov og Sandaker er ca. 5 minutter unna og det er ca. 15 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka.

  Av treningstilbud i nærområdet finner du bl.a. SATS (i bakgården), Sagene Squash i Mølleparken, Crossfit Yggdrasil på Bjølsen og Myrens Sportssenter på Torshov. På Myrens har man tilgang til treningssenter, Oslo Squash, Klatreverket og Golfsenteret. Godt kollektivtilbud; Buss nr. 20 (Galgeberg-Skøyen), nr. 37 (Nydalen - Helsfyr), nr. 54 (Aker Brygge - Kjelsås) til/fra Sagene i Kierschows gate eller Arendalsgata. Buss nr. 34 (Ekeberg-Tåsen) til/fra Sagene/Rivertz plass i Uelandsgate. Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Få minutter til Vogts gate for trikk nr. 11, 12 og 13. T-bane fra Nydalen og Storo. Flybuss fra Vøyenbrua.

  Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Kunsthøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle innen rekkevidde. Det er flere barnehager i området: Pontoppidan barnehage og Maridalsveien barnehage er like utenfor leiligheten, og kort vei til Norges største barnehage, Margarinfabrikken.

  Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.175,- pr. md.
  Herav:
  Felleskostnader 1.531,-
  Vedlikeholdsfond 226,-
  Kabel-tv 276,-
  Garasjeleie 142,-

  Tomt

  Pent opparbeidede fellesarealer med plen, prydbusker, lekeplasser, sittegrupper, sykkelstativer, m.m. Asfalterte adkomstveier internt i sameiet.

  Formuesverdi

  Formuesverdi som primærbolig kr. 1 300 255 pr. 31.12.16
  Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 160 814 pr. 31.12.16

  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

  Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

  Byggemåte

  Bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong. Fasade forblendet med teglstein og malte fasadeplater. Taket har valmtaks form og er tekket
  med takstein. Taket er ikke besiktiget. Leiligheten har Swedoor inngangsdør fra byggeår, brann- og lydklasse B30, dB35. Vinduer og balkongdør
  med to-lags glass fra byggeår. Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Ventilasjon basert på naturlig tilluft og mekanisk avtrekk fra bad.

  Ferdigattest / brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse datert 09.02.2001 for eiendommen. Dokumentet følger
  vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligens areal

  Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

  Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, kjøkken, stue og to soverom.

  Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

  Konsesjon / Odel

  Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

  Vei/vann/avløp

  Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

  Sameie

  Sameiet består av 57 seksjoner.
  Thurmannsgate 12 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med
  organisasjonsnummer 980582965, og ligger i bydel 3 Sagene i Oslo kommune med
  følgende adresse: Thurmanns Gate 12 A - C

  Gårds- og bruksnummer : 221 / 278. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt.
  Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er BDO AS.
  Get er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Sameiet har avtale om vaktmestertjeneste med Rudolfsens Vaktmestertjenester.

  Fellesgjeld / lånevilkår

  I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

  Forsikring

  If Skadeforsikring
  Polisenummer: 565724

  Vedtekter / husordensregler

  Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

  Tilbehør

  Følgende tilbehør medfølger handelen:
   
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

  Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

  Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

  Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Eierseksjonsloven

  Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

  Avhendingsloven

  Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

  Finansiering

  Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.