solgt

Sagene-Torshov , Edvard Griegs allé 25

Type Leilighet
Primærrom 43m²
Bruksareal 43m²
Bruttoareal 47m²
Tomt 7 005m²
25/07/2018 10:13
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1932
Gårdsnummer 224
Bruksnummer 119
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 000 000,-
Totalpris 3 338 869,-
Ligningsverdi 750 163,-

Beregnet totalkostnad

3 000 000,- (Prisantydning) 233 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 233 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 320,- (Dokumentavgift) 5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 105 869,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 338 869,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene.

BRA/PROM

43 / 43 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Garasje / Parkering

Nei

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Ja

Beskrivelse

Velkommen til Torshov og Edvard Griegs allé 25 presentert av Carl Uthus v/Schala
& Partners Eiendomsmegling!
Leiligheten ligger sentralt og attraktivt til på Torshov med nærhet til "alt". Boligen ligger i 4 etasje som er byggets øverste etasje.  Den har en arealsmart planløsning og store vindusflater som i kombinasjon med balkong slipper inn mye naturlig lys. Boligen har en romslig stue som er enkel å møblere med plass til sofagruppe, mediemøbler og spisebord. Kjøkkenet har en åpen løsning i stuen med Ikea kjøkkeninnredning fra 2009 som er utformet med mye benk- og skapplass. Nye Epoq skapdører i 2018. Leilighetens soverom er av god størrelse med plass til dobbeltseng og nattbord, og inneholder skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass. Badet er lyst og innbydende og har bl.a. et romslig dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Funksjonelt utformet entré med plass til yttertøy og sko i garderobeskap.
KORT OPPSUMMERT!
Nye kjøkkenfronter i 2018
Bad pusset opp i regi av sameie i 2009
Store vindusflater gir gode lysforhold
Perfekt førstegangskjøp
Gode muligheter for utleie
Garderobeskap i entré
Lave felleskostnader med varmtvann inkludert i felleskostnader
Arealsmart planløsning
Romslig soverom
Vestvendt balkong
Mekanisk avtrekk på bad
Dyrehold tillatt
Beboerparkering kommer ila vår/sommer
Sikringsskap med automatsikringer
Godt tilbud av offentlig transport rett i nærheten
Søndagsåpen butikk i sameiet.
Kafeer, sandvolleyballbaner, parker, butikker i umiddelbar nærhet
Flere parker og turområder rett utenfor døren

Standard

Entre som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten:
Innbydende entré med plass til yttertøy og sko i nisje. Brann og lydklassifisert entrédør med sikkerhetslås. Dørtelefon med portåpner.
Lys og luftig stue med en liten balkong:
Romslig stue med store vindusflater og en liten balkong som vender mot vest, noe som gir rikelig med naturlig lys. Stuen lar seg enkelt møblere; det er plass til sofagruppe, tv seksjon og spisebord. I tillegg er det mulighet for å sette inn ildsted. Pipene ble oppgradert i 2015.
Tidløst kjøkken fornyet  i 2018:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Ikea kjøkkeninnredning fra 2009. Glatte fronter i matt grå/blå utførelse. Håndtak i skinn. Heltre eik benkeplate. Nedfelt rustfri oppvaskkum med ett-greps armatur fra Mora. Benkeskapsbelysning under overskap og downlights i tak. Stikkontakter på vegg. Frittstående hvitevarer. Kjøleskap med frysedel fra Zanussi. Oppvaskmaskin fra Bosch. Komfyr med keramisk platetopp fra Electrolux. Vegghengt ventilator. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Oppgradering: Epoq kjøkkenfronter fra 2018.
Veldig innbydende soverom:
Innbydende soverom med rikelig oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Lys i tak med dimmer.
Pent bad pusset opp i regi av sameiet i 2009:
Bad rehabilitert i regi av sameiet i 2009. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuff. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra FM Mattson. Speil og overlys med stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med forheng. Dusjbatteri fra Mora tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett fra Ifö med innebygd sisterne fra Grohe.
Opplegg for vaskemaskin. Synlig forkrommede vannrør og skjulte vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.
Overflater:
Gulv: Parkett. Fliser på bad.
Vegger: Malte plater, malt mur, og fliser på bad.
Himling: Malte himlingsflater.

Beliggenhet

Populær beliggenhet på Torshov, omringet av grøntarealer og med umiddelbar nærhet til alt du måtte trenge.
Området kan vise til mange matvareforretninger som Kiwi, Coop Extra og Rema 1000 rett i nærheten, samt flere søndagsåpne butikker og kiosker som Joker, Deli DeLuca, 7/11 og Bunnpris. I tillegg ligger Strøm Larsen på Torshov - den siste gjenlevende slakterbutikken i byen.
Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Hva skjer Torshov i lokalene på Soria Moria med både restaurant, scene, takterrasse og utested. Den populære restauranten Cosmopolite finner man også her. Det andre teateret og Trikkestallen med oppsetninger, teater, bar og brasserie ligger også rett i nærheten.
Området kan også friste med en rekke populære spisesteder og kaféer som Grisen, Caminito, Bruun Larsen, Trikkestallen, Sagene Lunsjbar, Åpent Bakeri og Kolonihagen på Lilleborg, alle med uteservering om sommeren.
Det er gangavstand til Grünerløkka, Sagene og Nydalen med hyggelige kaféer, restauranter og yrende uteliv. Sandaker senteret med tilbud som bokhandel, matbutikk med ferskvaredisk, vinmonopol og bibliotek ligger et lite steinkast unna. Det er også gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester.
Utdanningsinstitusjonen BI Nydalen er i gangavstand fra boligen, i tillegg er det kort vei til andre utdanningsinstitusjoner som bl.a. Universitetet i Oslo, Oslo Met, Tannlegehøyskolen og Veterinærhøgskolen.
Det er fine tur- og sykkelmuligheter langs Akerselva ned til byen eller opp til Maridalsvannet. I tillegg er det gode trenings- og rekreasjonstilbud i områdets mange parker som Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka. Dette er alle populære parker kun få minutter unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Torshovparken har fine volleyballbaner. Det er også kort vei til flere treningssentre som Myrens Sportssenter (med Klatreverket), SATS Sagene, SATS Nydalen, SATS Storo, Fitness 24/7 og Elixia Ringnes park.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med både buss-, trikk-, t-bane og taxiholdeplasser.
Buss nr. 30 stopper på Sæverudsplass, kun 2 minutter unna, til Huk/Bygdøy og Nydalen. Buss nr. 20 fra Torshovparken til Majorstua/Skøyen eller Carl Berner/Galgeberg. Trikk nr. 11, 12 og 13 går fra Torshov til sentrum eller opp mot Storo. Nærmeste T- bane stopp er Sinsen, kun 7 min gange. Flybussekspressen som går fra Ring 2 og Ring 3 er også innen gangavstand.

Felleskostnader

Felleskostnader på kr. 2814,-  inkluderer: Varmtvann (avregnes á kontobeløp etterskuddsvis) kr. 227,-  Betjening av fellesgjeld/avdrag kr. 1205,-
Komm. avgifter, forretningsførsel, vedlikehold, forsikring, vaktmester, trappevask og kabel-tv kr. 1382,-

Tomt

Eiet tomt på ca. 7005 kvm. Pent beplantet bakgård med sittegrupper, lekeplass og sykkelparkering.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 750 163 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 528 665 pr. 31.12.16
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygård over fire etasjer samt kjeller og loft. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av teglstein-/murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger med teglstein. Tak av trekonstruksjoner tekket med plater.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 47 kvm
Følgende rom inngår i primærarealet: Entré, bad, stue med åpen
4.etasje 47 43 43 0 kjøkkenløsning og soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Elektrisk oppvarming.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Søndre Åsen Kvartal VI er organisert etter de bestemmelser som følger av loven, og har til formål å drive eiendommen i samråd med og til beste for eierne. Boligsameiet ligger i Oslo kommune. Boligsameiets organisasjonsnummer er 993 370 541. Det er 188 boliger og ett næringslokale i boligsameiet.
Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl. Revisor er BDO, Postboks 1704 Vika, 0121 Oslo.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 83987163103, Handelsbanken NUF
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 09.04.2018: 3.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 91.9996
Saldo per 09.04.2018: 45 314 925
Andel av saldo: 233 626
Første termin/første avdrag: 30.09.2016 ( siste termin 28.02.2041 )
Boligsameiet har avtale om førtidig nedbetaling av fellesgjeld
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

W.R.Berkley Insurance Nordic
Polisenummer: 201049

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Relasjon mellom megler og oppdragsgiver

Det gjøres oppmerksom på at megler har en relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med eiendomsmeglingsloven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.