solgt

Sagene-Torshov , Grimstadgata 23 F

Type Leilighet
Primærrom 97m²
Bruksareal 97m²
Bruttoareal 106m²
Tomt 2 929m²
12/09/2018 17:07
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1929
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 70
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 7 500 000,-
Totalpris 7 882 851,-
Ligningsverdi 1 446 243,-

Beregnet totalkostnad

7 500 000,- (Prisantydning) 364 726,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 7 864 726,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 2 825,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 2 000,- (Transportgebyr) -------------------------------------------------------- 18 125,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 882 851,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

97 / 97 m²

Antall soverom

2

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Beskrivelse

Velkommen til Sagene og Grimstadgata 23 F! 
Unik og veldig fin 3-roms toppleilighet fordelt over to etasjer (4. og 5. etasje). Dette er leiligheten for deg som ønsker et hjem med karakter, god beliggenhet og høy standard (loftsetasjen er innredet/ombygd i 2003/04 i regi av aksjelaget).

Hele leiligheten er åpen, meget lys med store vindusflater samt god takhøyde. Leiligheten har en god planløsning med kjøkkenet som leilighetens sentrale midtpunkt. Stor og praktisk kjøkkenøy i midten av rommet, fungerer som en fin og naturlig romadskiller i tillegg til at den lager en kul setting for moderne, tidsriktig og sosialt bruk av leiligheten. Baderommet er nydelig oppusset og påkostet i 2017 (god plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel). Lys og romslig loftsstue med fine detaljer med blant annet synlige bjelker. Riktig god takhøyde og god plass til møblement. Leiligheten er svært tiltalende med sine moderne og praktiske innredninger, samt smakfulle fargevalg. 2 lyse og fine soverom, et i hver etasje. Har du behov for et ekstra soverom, se alternative tegninger med forslag til romløsninger.

Leiligheten har 2 fantastisk fine uteplasser, sydvendt solrik balkong, på 4 m2, med adkomst fra kjøkkenet (ny i 2014) og en utrolig herlig, sydvendt takterrasse, på ca. 9 m2. På begge uteplasser har du sol fra tidlig morgen til sen kveld. Her får du virkelig lyst til å tilbringe de fine vår- og sommerdagene!

Aksjelaget har også en fantastisk felleshage. Her er det sittegrupper, grill, lekeapparater og sandkasser for de minste. Bakgården er mye brukt om sommeren og er et sted hvor man kan bli kjent med hyggelige naboer. Idylliske Bjølsenparken og Hjemmets Kolonihager har du på andre siden av veien.

Ryddig og veldrevet aksjelag med god vedlikeholdshistorikk med blant annet nye balkonger i 2014 og rehabilitering av piper i 2012. Oppussing av fasade i 2012. Baderom og soilrør er rehabilitert i 2004 og det er lagt nytt tak i 2003.

Her har du fordelen av å bo rolig og tilbaketrukket, men samtidig svært sentralt og med umiddelbar nærhet til alt av servicetilbud.

Velkommen!

- 106 m2 gulvareal
- 2 solrike, sydvendt uteplasser: Balkong på 4 m2 og takterrasse på 9 m2
- Baderom er påkostet og nytt i 2017 (med plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel)
- Stilfullt og tidsriktig kjøkken
- Pipeløp (rehabilitert i 2012) med antatt mulighet for tilkobling av peisovn på kjøkken og i hovedsoverom
- Fantastisk felleshage
- Kabel-TV/internett fra Get er inkludert i felleskostnadene
- Fellesvaskeri
- Ingen forkjøpsrett og lave omkostninger
- Veldrevet og ryddig aksjelag med god vedlikeholdshistorikk

Standard

Toppleilighet fordelt over to etasjer (4. og 5. etasje). Under følger beskrivele rom for rom.

4. ETASJE

Entré/gang | Innbydende og praktisk
Innbydende og praktisk entré/gang. Plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i spesialtilpasset garderobeløsning (ny i 2013). Fine historiske fliser på gulv, nye i 2017. Downlights. Varme i gulv.

Baderom | Stilrent og nyoppusset i 2017
Rett til høyre fra gangen kommer du inn til det stilrene og romslige baderommet, oppusset i 2 omganger. I regi av aksjelaget med utskiftning av soilrør. Oppusset i moderne og tidsriktig utførelse igjen i 2017 med blant annet nytt sluk, soilrør, membran, nye fliser og ny baderomsinnredning. Dokumentasjon på utført arbeid på baderom foreligger. Baderommet er utstyrt med dusjhjørne med glassdør, servant med skuffeskap, veggspeil med belysning, vegghengt toalett og praktisk høyskap. Plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel (vaskemaskin og tørketrommel medfølger i utgangspunktet ikke, men kan avtales direkte med selger). Varme i gulv. 

Forstue | Fin og praktisk
Fin og praktisk forstue, brukes i dag som hjemmekontor. Trapp opp til loftsetasjen.

Spisekjøkken | Moderne og tidsriktig
Videre inn fra forstuen/mellomstuen kommer du inn til det stilrene og moderne kjøkkenet som har en separat løsning, men allikevel sosialt med god plass til stor spisebordsgruppe og med spesialtilpasset sittebenk (med oppbevaringsmuligheter under). Dette rommet er selve hjertet i leiligheten og fortjener ekstra oppmerksomhet. Her møtes du av mye lys og luft med dobbeltdører som åpner opp til den solrike sydvendte balkongen (ny i høsten 2014). Kjøkkeninnredning med hvite glatte kjøkkenfronter og lys heltre eik benkeplate (nye fronter i 2015 og benkeplaten er nyslipt og behandlet i det samme året). Mye benkeplass og dype skuffer til tørrvare- og servise gjør kjøkkenet både praktisk og stilrent. Integrerte induksjonsplatetopp, ovn (ny i 2017), oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Frittstående kjøleskap m/fryser (nytt i 2017). Kullfiltervifte. Pipeløp i hjørnet på kjøkkenet (rehabilitert i aksjelagets regi i 2012) med antatt mulighet for tilkobling av peisovn).

Balkong | Sydvendt og solrik
Fra kjøkkenet er det utgang til ditt eget lille fristed (balkongen er ny i 2014), en herlig sydvendt balkong med sol hele dagen. Her er det plass til en liten sittegruppe. Fra balkongen har du utsikt til den idylliske felles bakgården. Det er også plass og mulighet for en liten gassgrill.

Hovedsoverom | Stille og skjermet
Soverommet er lyst og romslig og ligger vendt ut mot trafikkstille og rolig gate. Store vindusflater slipper godt med naturlig lys inn. God plass til dobbeltseng og tilhørende møblement samt hjemmekontorløsning dersom det er ønskelig. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i romslige garderobeskap (ca. 4 meter) med hvite fronter. Pipeløp i hjørnet på kjøkkenet (rehabilitert i aksjelagets regi i 2012) med antatt mulighet for tilkobling av peisovn).

5. ETASJE

Loftsstue | Herlig rom med plass til møblement
En trapp opp finner du den herlige loftsstuen med god plass til stor og hyggelig sofagruppe og øvrig ønsket møblement. Naturlig plass til TV-seksjon (kabel-TV og fibernett fra Get inkl.). Store vindusflater mot sør gir mye naturlig lysinnslipp. Synlige takbjelker gir rommet ekstra sjel.

Takterrasse | Sjeldent gode solforhold
Her kommer du ut til din private oase, romslig takterrasse med sjeldent gode solforhold. Med sine 10 kvm virker takterrassen som en ekstra stue i sommerhalvåret. Midtsommers er det sol fra ca. 09:00 til 20:30. Her er det plass til trivelig sittegruppe og eventuelt en grill om ønskelig. Dette er en riktig fin plass å være på varme vår- og sommerdager. Varmekabler.

Soverom II | Perfekt som barnerom
Koselig og lyst soverom, perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. God plass til seng og skrivebord/bokhylle. Vindu, ut mot hyggelige fellesarealer. Gode oppbevaringsmuligheter også i dette rommet i romslig garderobeskap med hvite profilerte fronter.

Beliggenhet

Beliggende i attraktivt og ryddig borettslag i rolige omgivelser på Sagene, med Bjølsenparken og Voldsløkka nesten rett utenfor leilighetsdøren, samtidig som du har alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Området er kjent for et rikt utvalg av kaféer og spisesteder hvor Sofies Hage, Kaffebrenneriet, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen, Kokosbollefabrikken og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Sagene torg er kun noen få minutter unna. Rema 1000 ligger kun 2-3 minutter fra gården. Coop Ekstra og søndagsåpen Joker er også rett rundt hjørnet.

Sagene og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2 har du nesten rett utenfor leilighetsdøren. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I mars 2018 åpnet SF Kino åpne landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Dette er et område med mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Populære HVASKJER på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, en popcornmaskin og en vedfyrt grillrestaurant.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Nytt er også Oslo sommertid (festival) med blant annet Eminem som "headliner". En helt ny kunstisbane som er åpen for alle, åpnet i 2017. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Sagveien og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken ved Myraløkka.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 30 (Nydalen/Bygdøy), 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby), 37 (Helsfyr/Nydalen T) og 54 (Tjuvholmen/Kjelsås stasjon). Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen. Nytt bysykkelstativ i Stavangergata.

Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Felleskostnader

Kr. 5 774,- / mnd. Felleskostnader inkluderer: Renter og avdrag på leilighetens andel av fellesgjeld, kabel-TV/bredbånd fra Get, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, generell drift av selskapet, forretningsførsel, trappevask og felles forsikring.

Herav:
3 899,- Felleskostnader
   743,- Lånekostnader
1 132,- Lånekostnader

Tomt

Areal: 2 929 kvm, Eierform: Eiet tomt. Tomten er fellesareal. Flott felles og skjermet bakgård med store grøntarealer, trær, busker, lekeplass samt sittegrupper med mulighet for grilling under sommerhalvåret. Bakgården er kjent for å være en av Sagenes flotteste og ligger godt skjermet med gode solforhold. Det er i tillegg et eget hagelag i gården som planter og steller urter, grønnsaker og bær i bakgården.

Garasje / Parkering

Området blir i vår/sommer 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 446 243 pr. 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 627 976 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50. Det foreligger ferdigattest for utbygging/innredning av loft.

Boligens areal

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varme i gulv på baderom. Varmekabler i gulv på takterrassen. Pipeløp i hjørne på kjøkkenet og på hovedsoverommet (rehabilitert i 2012 i regi av aksjelaget) med antatt mulighet for tilkobling av peisovn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

Aksjelagets organisasjonsnummer er 933 773 361. Det er 63 boliger og ingen næringslokaler i aksjelaget.

- Forretningsførselen er utført av USBL i henhold til kontrakt (ingen forkjøpsrett)
- Hyggelig fellesrom ble etablert våren 2016 i oppgang G, og er til fri benyttelse for alle beboere. Man kan booke tid ved å skrive seg opp i kalenderen som finnes inne i fellesrommet. Rommet ble ferdigstilt våren 2016 og er fullt møblert i tillegg til tv og wifi
- Hobbyrom er etablert i oppgang C, og er til fri benyttelse for alle beboere. Her kan man smøre ski eller utføre andre mindre hobbyaktiviteter
- Tilgang til fellesvaskeri. Vaskemaskiner og tørketromler behandles forskriftsmessig, og rengjøres etter bruk
- Aksjelaget har egen facebook side for beboerne "Grimstadgata 23" med mye nyttig informasjon
- Aksjelaget har et eget hagelag i gården som planter og steller urter, grønnsaker og bær i bakgården
- Én gang i året (forsommeren) arrangeres det dugnad i gården.
- Postkasse for post til styret finnes på innersiden av porten inn til bakgården (oppgang D).
- Radonmåling er foretatt i aksjelaget med tilfredsstillende resultat for gjeldene leilighet (under grenseverdier).

- Årsregnskapene for 2016 viser et overskudd med kr 247 517,-. Disponible midler utgjør ved utløpet av  det året kr 2 844 782,-.

Større utført vedlikehold og rehabilitering
- 2015: Nye søppelskur / Utbedring av utvendig sokkel / vedlikehold av sandkasse i bakgården
- 2014: Oppføring av balkonger (Balkongteam AS)
- 2012: Utbedringer av piper, satt inn ventilasjonsluker og oppussing av fasade som vender mot felles bakgård
- 2011: Videokontroll av samtlige piper
- 2010: Oppussing av fasade mot gate
- 2009: Nytt calling- og heldekkende brannvarslingsanlegg
- 2004: Oppussing av oppganger og fellesarealer. Baderoms rehabilitering med skifte av soilrør og nytt sluk. Nytt elektrisk anlegg med automatsikringer
- 2003: Nytt tak. Baderoms rehabilitering med skifte av soilrør og nytt sluk påbegynt
- 2001: Branndører

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld: 364 726,-
Andel formue: 90 396,-

Lånenummer: 60308070363, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 07.05.2018: 2.45% pa.
Antall terminer til innfrielse: 85
Saldo per 07.05.2018: 3 150 102,-
Andel av saldo: 0,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2016 (siste termin 30.06.2039)

Lånenummer: 60308070355, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 07.05.2018: 2.45% pa.
Antall terminer til innfrielse: 83
Saldo per 07.05.2018: 15 748 126,-
Andel av saldo: 364 727,-
Første termin/første avdrag: 30.12.2016 (siste termin 30.12.2038)

Boligselskapet har ikke IN-avtale

Forsikring

Aksjelagets eiendommer er fullverdiforsikret i If Skadeforsikring NUF, polisenummer: SP586901.

Vedtekter / husordensregler

Aksjeboligselskapets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Dersom styret i aksjeboligselskapet ikke godkjenner kjøper og dette ikke skyldes forhold på selgers side, må aksjene eventuelt videreselges for kjøpers regning og risiko.

Tilbehør

Følgende medfølger ikke:
- Den grønne lampen over spisebordet
- Vegghylle i spisestuedelen og de to vegghyllene på kjøkkenet
- Bokhyller i forstue/mellomstue
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Muuto lyspærene over trappa
- Boksene på veggen i loftsstuen

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: zc@schalapartners.no eller SMS: 90 50 09 06 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Zehra Catak
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING