solgt

Sagene-Torshov , Grimstadgata 30 J

Type Leilighet
Primærrom 55m²
Bruksareal 55m²
Tomt 3 553m²
12/10/2018 22:13
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1932
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 74
Energimerking F
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 700 000,-
Totalpris 3 829 386,-
Ligningsverdi 937 972,-

Beregnet totalkostnad

3 700 000,- (Prisantydning) 116 477,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 816 477,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 5 000,- (Avklaring intern forkjøp) 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 12 909,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 829 386,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Forkjøpsrett

Intern forkjøpsrett for beboere i borettslaget, forkjøpsretten avklares parallelt med salget.

BRA/PROM

55 / 55 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Beskrivelse

Velkommen til Sagene og populære Bjølsenborgen borettslag!
Beliggende i attraktivt og ryddig borettslag i svært rolige omgivelser på Sagene, med Bjølsenparken rett utenfor leilighetsdøren, samtidig som du har alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Oppgangen er også veldig rolig med kun 5 andre leiligheter.
Leiligheten er en lys og gjennomgående 2(3)-roms toppleilighet med effektiv og smart planløsning, beliggende i bygårdens 3. etasje. Fra det øyeblikket du åpner inngangsdøren får du den gode følelsen man gjerne leter etter i et hjem.
Klassisk særpreg med blant annet god takhøyde, fine originale tregulv (slipt og behandlet i mai 2018) og store vinduer med dype vindusposter.
Leiligheten har en usedvanlig god planløsning med store og luftige rom. Stuen er lys og romslig med god plass til møblement. Peisovn fra 2004 i hjørnet i stuen, pipeløp er rehabilitert i regi av borettslag i 2005/06. Kjøkkenet finner du i eget rom med tidløs kjøkkeninnredning fra kvalitetsprodusenten Kvik. Kjøkken er fra 2006 og fremstår som velholdt. Koselig spiseplass ved vindu og med hyggelig utsyn til Bjølsenparken. Baderommet er stilrent oppusset i 2006 og soilrør er rehabilitert i regi av borettslaget i 2010. Dersom du har behov for et ekstra soverom kan du gjøre som mange andre i borettslaget allerede har gjort, flytte ut kjøkkenet til forstuen og gjøre om kjøkkenet til et ekstra rom.
Tenker du at du vil savne en balkong, trenger du ikke det - borettslaget har en fantastisk felleshage. Her er det sittegrupper, grill, lekeapparater og sandkasser for de minste. Bakgården er mye brukt om sommeren og er et sted hvor man kan bli kjent med hyggelige naboer. Idylliske Bjølsenparken og Hjemmets Kolonihager har du på andre siden veien.
Velkommen til visning!

Standard

Entré/gang | Innbydende og romslig
Innbydende, romslig og lys entré. God plass til sko og yttertøy i praktisk innebygget garderobeskap. Porttelefon.
Forstue | Kontor eller kanskje nytt kjøkken?
Romslig og lys forstue, perfekt som spisestue, bibliotek eller kontor. Eller hvorfor ikke gjøre om dette til kjøkken så som mange andre i borettslaget har gjort (sånn at kjøkkenet blir til et ekstra soverom).
Stue | Lyst og med god plass til møblement
Meget lys og luftig stue med god plass til sofagruppe med salongbord og spisebordsgruppe. Store flotte vinduer, med dype vinduskarmer, som slipper inn mye naturlig lys og gir hele rommet en fin atmosfære. Flott utsyn mot nydelig felles bakgård. Naturlig plass til TV og lydanlegg (grunnpakke fra Get er inkludert i felleskostnadene). Peisovn i hjørne i stue (nyere peisovn fra 2004 og pipeløp er rehabilitert i regi av borettslag i 2005/06), som varmer godt kalde høst- og vinterdager og skaper en koselig og lun stemning.
Kjøkken | Veldig hyggelig spisekjøkken
Stilfullt og romslig kjøkken med god plass til spisebord. Tidløs kjøkkken fra kvalitetsprodusenten Kvik, nytt i 2006. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og foliert mørkgrå benkeplate.Fine mosaikkfliser i gråtone over benk. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, stekeovn, keramisk kokeplatetopp og kjøleskap m/ fryser. Kullfiltervifte.
Soverom | Lyst, luftig og romslig
Fint og romslig soverom med god plass til stor dobbeltseng og hjemmekontor eller garderobeskap. Vindu ut mot trafikkstille og rolige Kongsvingergata med Bjølsenparken som nærmeste nabo.
Bad | Stilrent oppusset
Stilrent flislagt og praktisk bad. Baderommet er oppusset med nytt sluk, membran, nye fliser og ny baderommsinnredning i 2006 og soilrør er skiftet i regi av borettslag i 2010. Baderommet utstyrt med dusjhjørne med frostede glassdører, servant med underskap og speilskap med belysning samt vegghengt toalett. Plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Varme i gulv.

Beliggenhet

Området er kjent for et rikt utvalg av kaféer og spisesteder hvor Sofies Hage, Kaffebrenneriet, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen, Kokosbollefabrikken og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Sagene torg er kun noen få minutter unna. Rema 1000 ligger kun 2-3 minutter fra gården. Coop Ekstra og søndagsåpen Joker er også rett rundt hjørnet.
Sagene og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2 har du nesten rett utenfor leilighetsdøren. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I mars 2018 åpnet SF Kino åpne landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!
Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Nytt er også Oslo sommertid (festival) med blant annet Eminem som "headliner". En helt ny kunstisbane som er åpen for alle, åpnet i 2017. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.
For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Sagveien og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken ved Myraløkka.
Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 30 (Nydalen/Bygdøy), 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby), 37 (Helsfyr/Nydalen T) og 54 (Tjuvholmen/Kjelsås stasjon). Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen. Nytt bysykkelstativ i Stavangergata.
Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Felleskostnader

Kr. 3 062,- / mnd. Felleskostnader inkluderer: Kabel-TV (fra Get), nedbetaling av andel fellesgjeld, vaktmestertjenester, fellesforsikring, strøm til fellesarealer, styrehonorar, vaktmestertjenester, trappevask, festeavgift og kommunale avgifter.
Herav:
Felleskostnader 2.952,-
Trappevask 110,-

Tomt

Areal: 3 553 kvm, Eierform: Eiet tomt. Tomten er fellesareal.
Borettslaget har en fantastisk bakgård med beplantning, grøntareal, interne stikkveier og flere hyggelige sittegrupper. Et flott sted å nyte late sommerdager.
Festet tomt. Festeavgiften er kr 278.060,- / år (inkludert i felleskostnadene). Festeavgiften ble sist regulert 2013, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen.Festeavtalen utløper 01.05.2023. Grunneier er Oslo kommune.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 12 parkeringsplasser som leies ut etter venteliste for kr. 700,- per mnd. Administrasjonsgebyr på kr. 680,- påløper ved tildeling av plass. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området blir i juni 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 937 972 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 001 510 pr. 31.12.16
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og elektriske varmekabler i gulv på baderom og i gangen. Peisovn i stue.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld: 116 477,-
Andel formue: 12 370,-
Lånenummer: EIEKRE-94927028446
Type: A
Restsaldo: 11.874.406,-
Restløpetid: 13 år 4 mnd
Term per år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,10%

Forsikring

Borettslagets eiendommer er fullverdiforsikret i OBOS Skadeforsikring  AS, polisenummer: 12624

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: zc@schalapartners.no eller SMS: 90 50 09 06 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

BE OM SALGSSUM
Zehra Catak
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING