solgt

#SAGENE , Grimstadgata 30 O

Type Leilighet
Primærrom 72m²
Bruksareal 72m²
Bruttoareal 79m²
Tomt 3 553m²
22/02/2019 10:57
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1932
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 74
Energimerking F
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 690 000,-
Totalpris 4 837 280,-
Ligningsverdi 1 164 704,-

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) 139 371,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 829 371,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 7 909,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 837 280,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finn.no: Lokalområde #SAGENE

Forkjøpsrett

Intern forkjøpsrett

BRA/PROM

72 / 72 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1932

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Borettslaget har 12 parkeringsplasser som leies ut etter venteliste for kr. 700,- per mnd. Administrasjonsgebyr på kr. 697,- påløper ved tildeling av plass. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Tomt

Areal: 3 553 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomten er fellesareal.

Borettslaget har en fantastisk bakgård med beplantning, grøntareal, interne stikkveier og flere hyggelige sittegrupper. Et flott sted å nyte late sommerdager.

Festet tomt. Grunneier er Oslo kommune.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke sikringsordning eller IN-ordning. Aksjelaget har lovbestemt panterett på beste mulige prioritet i aksjen(e) for krav om felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet.

Beskrivelse

Romslig, lys og innbydende 3-roms leilighet i hjertet av Sagene i populære Bjølsenborgen Borettslag. Skjermet, men sentralt med alt området har å by på rett utenfor døren!

Dette er leiligheten for deg som ønsker et hjem med gjennomgående god standard, god planløsning og sentral beliggenhet med store grøntarealer lett tilgjengelig. Her får man en kombinasjon av klassiske detaljer som generøs takhøyde, dype vinduskarmer, store rom, samt moderne løsninger som lekkert flislagt bad, heltre gulv med varmekabler og god planløsning.

-Bad fra 2010 med våtromsbevis
-Skjermet og rolig beliggenhet
-Trafikkstille
-Idyllisk bakgård, med spennede utviklingsprosjekt i 2020
-Gjennomgående god standard
-Sentral beliggenhet på Sagene
-Store vinduer og mye lys
-Godt driftet borettslag med god økonomi

Standard

Entré | Velkommen inn!
Malt himling. Malte vegger, samt original teglstensvegg. Fliser på gulv. Entré med praktisk med god plass til yttertøy og sko. Dørcalling. Varme i gulv.

Mellomgang | Adkomst til alle oppholdsrom
Malt himling. Malte vegger. En-stavs eikeparkett. Flere muligheter for oppbevaring. Varme i gulv.

Bad | Moderne flislagt bad fra 2010
Malt himling med downlights. Fliser på vegg og gulv. Pent flislagt bad fra 2010 med dusjhjørne med innskyvbare glassvegger, vegghengt toalett, moderne servant med underskap, sideskap og overspeil. Opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv. Badet ble totalrenovert i 2010 i regi av borettslaget.

Kjøkken | Klassisk kjøkken med spispelass
Malt himling. Malte vegger. En-stavs eikeparkett. Klassisk og velholdt innredning med hvitevarer som komfyr med gassbluss, oppvaskmaskin og frittstående kjøl/frys. Spiseplass med utsyn mot idylliske fellesarealer. Varme i gulv.

Hovedsoverom | Romslig med stort garderobeskap
Malt himling. Malte vegger. Originale tregulv. Romslig soverom med stort garderobeskap.

Soverom II | Vender mot idyllisk gårdsrom
Malt himling. Malte vegger. Originale tregulv. Soverom med skyvedørsgarderobe.

Stue | Lys og romslig med moderne peisovn
Malt himling. Malte vegger. En-stavs eikeparkett. Lys og romslig stue med store vindusflater som gir god romfølelse. Moderne peisovn. Varme i gulv.

Beliggenhet

Området er kjent for et rikt utvalg av kaféer og spisesteder hvor Mysterud, Sofies Hage, Kaffebrenneriet, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen, Kokosbollefabrikken og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Sagene torg er kun noen få minutter unna. Rema 1000 og grønnsakshandel ligger rett ved gården. Coop Ekstra og søndagsåpen Joker er også rett rundt hjørnet.

Sagene og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2 har du nesten rett utenfor leilighetsdøren. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I mars 2018 åpnet SF Kino åpne landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Nytt er også Oslo sommertid (festival) med blant annet Eminem som "headliner". En helt ny kunstisbane som er åpen for alle, åpnet i 2017. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Sagveien og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken ved Myraløkka.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 30 (Nydalen/Bygdøy), 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby), 37 (Helsfyr/Nydalen T) og 54 (Tjuvholmen/Kjelsås stasjon). Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen. Nytt bysykkelstativ i Stavangergata.

Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Felleskostnader

3 741 pr. mnd. Kabel-tv fra Get med bredbåndsmulighet, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, drift og vedlikehold, festeavgift, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld. Renter og avdrag utgjør ca. kr. 1 034,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 164 704 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 727 052 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 72 kvm
Bruksareal: 72 kvm
Bruttoareal: 79 kvm

1. etasje:
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varme i gulv på bad/wc, entré, mellomgang, kjøkken og stue. Peisovn i stue.

Adkomst

Enkel adkomst fra Mogata. Inngang fra gårdsrom.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: EIEKRE-94927028446
Type: A
Restsaldo: 11.549.682,-
Restløpetid: 12 år 11 mnd
Term per år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,10%

Andel fellesgjeld

139 371

Andel formue

15 217

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6650107

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

BE OM SALGSSUM
Erik Danielsen
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Erik Danielsen

400 87 800

ed@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Marcus Egeland
Eiendomsmeglerfullmektig
Marcus Egeland

98 03 91 50

me@schalapartners.no

VERDIVURDERING