solgt

#SAGENE , Grimstadgata 30K

Type Leilighet
Primærrom 75m²
Bruksareal 75m²
Bruttoareal 78m²
Tomt 3 553m²
18/06/2019 14:19
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1932
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 74
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 900 000,-
Totalpris 5 044 101,-
Ligningsverdi 1 289 046,-

Beregnet totalkostnad

4 900 000,- (Prisantydning) 130 898,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 030 898,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 294,- (Avklaring intern forkjøpsrett) 199,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 13 203,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 044 101,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

19-19-0018

Adresse og matrikkel

Grimstadgata 30K, 0464, Oslo, Gnr.221 Bnr.74 Andelsnr.49 Orgnr.967763179 i Oslo kommune

Eier

Jens Wiel Monrad-Hansen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Intern forkjøpsrett, avklares parallellt med salget.

BRA/PROM

75 / 75 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1932

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré/gang, stue med peisovn, kjøkken, 2 soverom og baderom.

I tillegg disponerer leiligheten tre boder, en loftsbod på ca. 4,7 m² samt to kjellerboder på ca. 5,2 m² og 6 m².

Mulighet for leie av parkeringsplass (fordeles etter venteliste).

Beliggenhet

Beliggende i attraktivt og ryddig borettslag i rolige omgivelser på Sagene, med Hjemmets kolonihager, Bjølsenparken og Voldsløkka nesten rett utenfor leilighetsdøren, samtidig som du har alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Området er kjent for et rikt utvalg av kaféer og spisesteder hvor Kaffebrenneriet, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Sagene torg er kun noen få minutter unna. Rema 1000 ligger kun 2-3 minutter fra gården. Coop Ekstra og søndagsåpen Joker er også rett rundt hjørnet.

Sagene og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Sagene har en rik historie med kulturminner knyttet til Vøienvollen, Akerselva og Ullevål sykehus. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2 har du nesten rett utenfor leilighetsdøren. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I mars 2018 åpnet SF Kino landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Fra Sagene har du også kort vei til Damplassen og Ullevål Hageby med fontene, småbutikker, klesbutikk, blomsterbutikk, pizzarestaurant og Åpent Bakeri med nydelige bakevarer og god kaffe. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små. I tillegg kort vei til Ullevål Universitetssykehus.

Torshov er heller ikke lang unna, et område med mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Populære HVASKJER på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, en popcornmaskin og en vedfyrt grillrestaurant.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Nytt er også Oslo sommertid (festival) med blant annet Eminem som "headliner". En helt ny kunstisbane som er åpen for alle, åpnet i 2017. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Sagveien og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken ved Myraløkka.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby), 37 (Helsfyr/Nydalen T), 54 (Tjuvholmen/Kjelsås stasjon) og 20 (Galgeberg/Skøyen). Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten (34 bussen finner du nesten rett utenfor leiligheten). Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen. Nytt bysykkelstativ i Stavangergata.

Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Entré

Entré/gang | Innbydende
Innbydende og romslig entré/gang med lysmalte overflater og fint originalt tregulv. Praktisk garderobeskap med hvite glatte fronter og med god plass til sko og yttertøy. Gangen er så pass romslig at det fint også kan være plass til hjemmekontorløsning for den som ønsker det. Porttelefon.

Stue

Stuen | Hyggelig og sosialt rom
Fra gangen kommer du videre inn til den lyse og fine hjørnestuen, med store vinduer mot to himmelretninger. Rommet har, som leiligheten ellers, utrolig fint og sjarmerende originalt tregulv og lysmalte overflater. Rommets utforming byr opp til flere møbleringsmuligheter og her har du god plass til sofagruppe med salongbord og TV-møblement (grunnpakke kabel-TV og internett fra Get er inkludert i felleskostnadene). Det er i tillegg plass til stor spisebordsgruppe, fint plassert mellom stue og kjøkkenet. Peisovn (ny i 2010) som varmer godt og skaper en lun stemning i hele rommet (pipeløp er rehabilitert i 2006).

Kjøkken

Kjøkken | Tidløst og velholdt
Videre inn kommer du inn til det fine kjøkkenet som er i åpen løsning. Dette er en perfekt løsning for moderne, tidsriktig og sosial bruk av boligen. Kjøkkenet er nytt i 2010 med sorte glatte fronter fra Crown Imperial kitchen og det er laminat benkeplate. Kjøkkenet fremstår som tidløst og velholdt. Stor oppvaskkum, blandebatteri samt rikelig med benke- og lagringsplass. Integrerte hvitevarer med keramisk kokeplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap m/fryser (alle hvitevarer fra Gorenje) Kullfiltervifte.

Soverom

Hovedsoverom | Stille og skjermet
Soverommet er lyst og usedvanlig romslig. Rommet ligger vendt ut Kongsvingergata - her er det stille og skjermet. God plass til stor dobbeltseng og tilhørende møblement. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i romslige skyvedørsgarderobe med hvite glatte fronter.

Soverom 2

Soverom II | Perfekt som barnerom
Koselig og lyst soverom, perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. God plass til seng og skrivebord/bokhylle. Vindu, også her, ut mot trafikkstille og rolig gate. Lysmalte overflater og fint originalt tregulv.

Soverom 3

Baderom | Tidløst fra 2010
Baderommet ble pusset opp i 2010 og fremstår fortsatt som pent og tidsriktig med fliser på gulv og vegger. Baderomsinnredning med servantskap med dører i høyglans hvit og benkeplate i treverk. Ovenpåliggende servant av porselen med ett-greps armatur fra Grohe. Dusjhjørne med innfellbar glassdør og med regndusj. Vegghengt toalett. Plass og opplegg til vaskemaskin. Varmtvannsbereder ny i 2010. Varme i gulv.

Felleskostnader

Kr. 3 733,- / mnd. Felleskostnader inkluderer: Kabel-TV fra Get med bredbåndsmulighet, betjening av andel fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, drift og vedlikehold, festeavgift og kommunale avgifter

Herav:
3 642,- Felleskostnader
91,-      Trappevask

Etasje

3. etasje

Tomt

Borettslaget står på festet tomt. Grunneier er Oslo kommune og festetiden er 80 år fra 15.04.84.

Borettslaget har en fantastisk bakgård med beplantning, grøntareal, interne stikkveier og flere hyggelige sittegrupper. Et flott sted å nyte late sommerdager.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 12 parkeringsplasser som leies ut etter venteliste for kr. 700,- per mnd. Administrasjonsgebyr på kr. 697,- påløper ved tildeling av plass. Parkeringsplassen følger ikke boligen ved salg.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 289 046 pr. 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 640 564 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig borettslagets vedtekter for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og elektrisk varme i gulv på baderom. Peisovn i stue (pipeløp er rehabilitert i regi av borettslaget i 2006).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Borettslaget er oppført i Byantikvarens i Oslo kommune sin gule liste.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 101 andelsleiligheter. Borettslaget Bjølsenborgen er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer: 967.763.179, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse:
- Kongsvingergata 9 E, F og G
- Grimstadgata 30 H, J, K, L, M, N, O og P

- Borettslaget har en egen hjemmeside med mye nyttig informasjon: http://www.bborgen.no
- Vaktmester Andersen AS ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget
- Borettslaget har avtale med Absolutt Rent om renhold av Borettslagets fellesarealer
- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester

Større vedlikehold og rehabiliteringer:
- 2017: Rehabilitert vegger og bonet gulv i trapperom / Montert nye postkasser / Installert seriekoblede røykvarslere i fellesarealer
- 2016: Oppgradert el-tavler i kjeller oppgang J og H / Pipetopper rehabilitert / Byttet lamper i trapperom
- 2015-2016: Nye brannsikre loftsdører / Noen kjellerdører byttet ut
- 2014: Balkongoppgradering (Oppgang O) / Utskifting av takvinduer (overlys)
/ Brannsikringstiltak (tetting av gjennomføringer, dørpumper installert på kjellerdører, røykvarslere, brannteppe og brannslange under vask i alle andeler)
- 2013-2014: Nye låser til alle fellesdører / Nytt navneskiltsystem til dørcallinganlegg (navneskilt bestilles av styret)
- 2013: Drenering av fasade mot vest
- 2010: Nye soilrør - flertallet av badene ble samtidig pusset opp av samme entreprenør, men i regi av hver enkelt andel
- 2007: Kjellervinduene ble skiftet
- 2006: Skorsteiner ble rehabilitert med rør i 2006 (kun skorsteiner i tilknytning til stue)

Styret har besluttet å bytte vinduene i borettslaget og det er planlagt oppstart våren 2019. Vinduene skal så langt det lar seg gjøre være kopier av nåværende vinduer i utseende og funksjonalitet. Styret har vedtatt 5 % økning av felleskostnadene ved årsskiftet (allerede gjennomført), men planlegger ingen ytterligere økning ved bytte av vinduer. (info innhentet fra eget skriv fra styret)

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 01.01.2019: 130 898,-
Andel formue pr. 31.12.2017: 14 539,-

Lånenummer: EIEKRE-94927028446
Type: A
Restsaldo: 11.352.866,-
Ande av restsaldo: 130 898,-
Restløpetid: 12 år 8 mnd
Term pr år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,10 %

Forsikring

Borettslagets eiendommer er fullverdiforsikret i Tryg Forsikring, polisenummer: 6650107

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Husdyr skal ikke være til sjenanse for andre beboere.

Videre står det følgende i vedtektene:
- Dyrehold må følge bestemmelsene i politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for holde av dyr. Ved antatt farlige hunderaser kan styret nekte hundehold dersom dette er saklig begrunnet av hensyn til de øvrige beboerne.

- Hunder og eventuelle andre dyr må føres i bånd innenfor borettslagets område, det vil si gårdsrom og oppganger.

- Hunder og eventuelle dyr må ikke oppholde seg unødig på borettslagets fellesareal, herunder gårdsrom og oppganger.

- Eier forplikter seg til å fjerne eventuelle ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen. Lufting av hund skal ikke foregå i gårdsrommet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: zc@schalapartners.no eller SMS: 90 50 09 06 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 18 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning etter 2 inkluderte. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

BE OM SALGSSUM
Zehra Catak
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING