Straumgjerde

Nyere fritidsleilighet med høy standard og super beliggenhet like ved Nysætervatnet!

Nysætervatnet Hyttegrend - seksjon 1 , 6220 Straumgjerde

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF
Type Fritidseiendom / Eierseksjon
Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 5 649 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2015
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 179
Energimerking C
FINN.no 135038985
Sist endret 04.05.2020 09:11
Prisantydning 2 490 000
Totalpris 2 561 122

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 71 122,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 561 122,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune. Kontakt kommunen for ytterligere informasjon vedr. eiendomsskatten.

Innhold

3-roms fritidsleilighet som inneholder følgende:
Entre/gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.
- Utvendig bod på cirka 3 kvm med gode oppbevaringsmuligheter.

Standard

Velkommen til denne lekre leiligheten i Nysætervatnet Hyttegrend, cirka 500 meter unna skitrekket på Fjellsætra. Leiligheten ble oppført  i 2015 og fremstår nesten som ny. Leiligheten ligger i 1. etasje i bygg 4 og fra terrassen har man nydelig utsikt over Nysætervatnet og fjellene rundt.
Gang
Gangen har fliser på gulv med tilhørende varmekabler, samt muligheter for klesoppbevaring. Fra gangen er det adkomst til stue og bad.
Stue/kjøkken
Leilighetens stue er av god størrelse og har store vindusflater. Her er det montert vedovn som sørger for god varme og den riktige stemningen etter en lang dag i skiløypene. Fra stue er det utgang til terrassen på cirka 11 kvm - her er det nydelig utsikt over Nysætervatnet og omkringliggende fjell. Ved terrassen ligger uteboden på 3 kvm.
Fra stue er det åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenet har moderne innredning fra HTH som er utstyrt med svarte, slette fronter, laminat benkeplate, ventilator og belysning under overskapene. Videre inneholder kjøkkeninnredningen følgende integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøleskap med frysedel.
Soverom
Leiligheten har to soverom, begge med plassbygde sengeløsninger som medfølger ved handel.
Bad / Vaskerom
Badet har fliser på gulv og er utstyrt med dusjkabinett, toalett og pen innredning i svart høyglans med servant, speil og belysning. Rommet har varmekabler i gulv og varmtvannsbereder i kasse.
Diverse
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Rør-i-rør system.

Beliggenhet

Leiligheten har en super beliggenhet i Nysætervatnet Hyttegrend, like ved Nysætervatnet på Fjellsætra. Fra leiligheten er det cirka 10 meter til skisporene langs Nysætervatnet, og Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter ligger kun 500 meter unna. På sommerstid kan Fjellsætra friste med et rikt utvalg av turmuligheter og aktiviteter som fiske, kano eller kajakk.
Fra Fjellsætra er det cirka 25 minutter til fergekaien på Aursneset.

Tomt

Areal: 5 649 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Felleskostnader

4 500 pr. halvår. Brøyting, felles strøm, utgifter til privat vann/kloakkanlegg (tømming, service og vannprøver), samt felles bygningsforsikring.

Sameie

Sameiet Nysætervatnet Hyttegrend, org.nr. 917 251 053, består av 20 seksjoner. Styreleder i sameiet er Wenche Bhatia.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Eierseksjon), byggeår: 2015

Antall soverom

2

Byggeår

2015

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 03.12.2015. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.
Leiligheten er idag driftet av Sunnmørsalpane Hytteutleige AS og eventuell fremtidig utleie av leiligheten vil kunne avtales med utleieselskapet. Dette er et godt innarbeidet utleieobjekt som vil kunne generere gode inntekter mtp. finansiering av kjøp.

Oppvarming

Vedovn i stue, varmekabler på bad og i gang. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 1 491 pr. år

Løpende kostnader

Felleskostnader: kr. 4 500,- per halvår. Disse inkluderer brøyting, felles strøm, utgifter til privat vann/kloakkanlegg (tømming, service og vannprøver), samt felles bygningsforsikring.
Kommunale avgifter: kr. 1 491,- per år (2018).

Formuesverdi

Formuesverdi er rekvirert men ikke mottatt.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Enkel adkomst fra Nysætervegen. Leiligheten ligger på høyre side av veien, cirka 500 meter etter skitrekket. Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til utleiehytter, ihht. "Detaljregulering for FT4 ved Nysætervatnet, Plan-ID 15282014006", jf. opplysninger fra Sykkylven kommune. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Vei/vann/avløp

Privat tilkomstvei. Vann fra egen brønn med pumpe. Felles, privat avløpsanlegg (tett tank).

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Øvrig inventar kan medfølge, etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.