Tynes

Eldre enebolig over tre plan med stor tomt, løe, garasje og flott utsikt!

Tynesvegen 13 , 6230 Sykkylven

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

68%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

70%

av boligene er eldre enn 20 år

39%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 179 m²
Bruksareal 185 m²
Tomt 1 906 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1960
Gårdsnummer 18
Bruksnummer 82
Energimerking F
FINN.no 177380881
Sist endret 03.07.2020 09:50
Prisantydning 1 750 000
Totalpris 1 807 570
Ligningsverdi 431 963,-

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 57 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 807 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune, kontakt kommunen for ytterligere informasjon knyttet til eiendomsskatten.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjeller: Bakgang, grovkjøkken, vaskerom, gang/trapperom, stue, wc-rom, soverom og to boder. Utgang til hage fra gangen.
Hovedetasje: Vindfang, gang, bad, soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Loftsetasje: Trapperom/gang og tre soverom.
- Garasje.
- Uthus/løe.

Standard

Enebolig over tre plan med flott beliggenhet på Tynes. Stor terrasse mot sørvest - her kan man nyte gode solforhold og svært flott utsikt ut Sykkylvsfjorden og videre til Storfjorden. Stor tilhørende tomt som er opparbeidet med asfaltert adkomst/biloppstillingsplass, løe/fjøs, samt store grøntarealer med plen, beplantning og diverse frukttrær/bærbusker.
Kjeller
Boligen har kjelleretasje som har betong på vegger og gulv i bakre del av etasjen, samt tre rom i fremkant som er innredet. Her finner man ett soverom, kjellerstue og grovkjøkken med enkel innredning. Videre inneholder etasjen enkelt wc-rom, to boder og vaskerom med varmtvannsbereder, brannslange og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Fra kjellergangen er det utgang til hage.
Hovedetasje
Det første en møter er vindfanget med trapp opp til loftet og tilkomst til etasjens gang. Hovedetasjens stue har originale tregulv og strie på vegger. Rommet har god plass til flere sittegrupper og oppvarming via vedovn eller varmepumpe. Fra tv-stuen er det utgang til sørvestvendt terrasse med flott fjordutsikt og gode solforhold. 
Kjøkkenet har original innredning med slette, malte skapfronter, laminat benkeplate med flis mot overskap, benkebeslag med servant og platetopp, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Gode muligheter for koselig spiseplass ved vindu.
Badet i etasjen har vinylbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Rommet er utstyrt med toalett, dusjkabinett, stråleovn og baderomsinnredning med servant og speil.
Loftsetasje
Boligens loftsetasje inneholder tre soverom, gang og boder i kneveggene. Soverommene er av god størrelse og har gulvoverflater av lakkerte trebord og tapeter på veggene. Flere av rommene i etasjen har tilkomst til kneloft med gode oppbevaringsmuligheter.
Fra loftsgang er det tilkomst til kryploft via luke i himling.
Løe/fjøs
I hagen er det oppført uthus/fjøs hvor det tidligere har vært vinterforede sauer. Bygget er på cirka 24 kvm og er inndelt i flere rom. Ett nyere vindu mot vest.

Beliggenhet

Eneboligen er beliggende på Tynes, cirka 2,5 km fra Sykkylven sentrum. Boligen ligger høyt og fritt i terrenget og fra den sørvestvendte terrassen kan man nyte flott utsikt ut Sykkylvsfjorden og gode solforhold. Nærmeste busstopp ligger like ved boligen. Nærområdet består i stor grad av frittliggende eneboliger og like utenfor inngangsdøren finnes det et mangfold av turmuligheter.

Tomt

Areal: 1 906 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst og biloppstillingsplasser, forstøtningsmurer, garasje, uthus/fjøs og store grøntarealer rundt boligen.

Garasje / Parkering

Det er oppført enkel garasje på cirka 20 kvm. Det er tilbygget bod i tilknytning garasjen.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1960

Antall soverom

5

Byggeår

1960

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 179 kvm, Bruksareal: 185 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bakgang, grovkjøkken, vaskerom, gang/trapperom, stue, wc-rom og soverom.
Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder.
Hovedetasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang med trapp, bad, soverom, kjøkken, stue og spisestue.
Loftsetasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang og tre soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har pipe fra byggeår med tilknyttet vedovn på stue og spisestue, samt muligheter for vedovn på kjøkken. Varmepumpe i stue og forøvrig eletrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 8 085 pr. år

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 8 085,-
Eiendomsskatt: kr. 2 055,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 431 963 pr. 31.12.18 16:57 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 555 066 pr. 31.12.18 16:57 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Gjeldende reguleringsplan for eiendommen er reguleringsplan for Tynesvegen datert 19.06.2003, samt kommunedelplan for sentrum-Ikornnes 2019-2029. Eiendommen ligger innenfor rød støysone H210 ihht. kommunedelplanen. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1959/102486-3/58  Bestemmelse om vannledning, 29.07.1959 
Bestemmelse om gjerde
1960/100359-1/58  Bestemmelse om vannledning, 30.01.1960 
Vegvesenets betingelser vedtatt
 
1969/103723-1/58  Erklæring/avtale, 02.10.1969 
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Rettigheter:
1959/102486-2/58  Best. om vann/kloakkledning, 29.07.1959 
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:18 Bnr:82

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei, offentlig tilknyttet vann og septiktank med kommunal tømming.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer kan medfølge om ønskelig.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de ikke har bebodd boligen på lang tid.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.