Skogvegen

Pen og sentrumsnær enebolig med tidsriktige overflater, flotte uteplasser og nydelig utsikt!

Skogvegen 14 , 6230 Sykkylven

BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

51%

eier sin egen bolig

65%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

29%

har bolig på over 120 kvm

62%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 179 m²
Bruksareal 180 m²
Tomt 1 078 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1960
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 192
FINN.no 182497440
Sist endret 07.07.2020 21:11
Prisantydning 3 250 000
Totalpris 3 343 820
Ligningsverdi 567 954,-

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 93 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 343 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Hall med trapp, teknisk rom, bad, tre soverom og kjellerstue.
Hovedetasje: Vindfang, gang, soverom, stue og kjøkken.
Loftsetasje: Loftstue og soverom.
- Garasje på 16 kvm som idag er benyttet som bod.

Standard

Entre/gang
Boligens inngangsparti ligger på baksiden av boligen. Vindfanget har flislaminat med varmefolie på gulv, nye himlinger og muligheter for klesoppbevaring. Sikringsskapet fra 2008 er plassert i vindfanget. Videre inn følger gangen med nyere gulv- og veggoverflater, samt trapp til loftsetasjen.
Stue
Hovedetasjens stue er innredet med moderne, tidsriktige overflater. Rommet har lyse gulv, nyere himliger med spotlights, samt moderne vedovn. Stuen har utgang til vestvendt terrasse - her er det nydelig utsikt ut Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. På terrassen er det montert overbygg med glasstak fra Trio Beslag.
Gode muligheter for flere koselige sittegrupper i stue - fellesnevneren for samtlige er den supre utsikten. Fra stue går trappen til kjelleretasjen.
I kjelleretasjen er det innredet med kjellerstue. Denne ble oppusset i 2016 og har spotlights i himling og utgang til terrasse.
På loftet er det nylig innredet med loftstue - dette er det perfekte lekerommet for ungene i huset. Rommet har dør til boder og kneloft.
Kjøkken
Kjøkkenet i boligen ble oppusset i 2007. Innredningen har hvite, slette fronter, laminat benkeplate, ventilator og integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, nedfelt platetopp og stekeovn. Innredningen har barløsning med muligheter for sitteplasser.
Soverom
Boligen har per idag totalt fem soverom, ett i hovedetasjen, ett i loftsetasjen og tre i kjelleretasjen. Soverommet i loftsetasjen er nylig innredet og soverommene i kjelleretasjen er oppusset de senere år og fremstår tiltalende.
Våtrom
Hovedetasjens bad ble renovert i 2013 og har flis på vegger og gulv. Rommet er utstyrt med varmekabler i gulv, dusj med dusjvegger, mekanisk avtrekk, vegghengt toalett og baderomsinnredning. Rommet har klessjakt direkte til vaskerom.
Badet i kjelleren ble oppusset i 2007 med flis på vegger og gulv. Også dette badet har varmekabler i gulv, og rommet er videre utstyrt med hjørnebadekar (2013), vegghengt wc, ventil på vegg og hel servantplate med underskap(2013). Varmtvannsbereder og stoppekran er plassert i kott på bad.
Separat vaskerom i kjelleretasjen med flis på gulv og malte flater på veggene. Rommet inneholder stor vaskeromsinnredning med skap og skyllekum, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Diverse
- Sikringsskap me automatsikringer.
- Utført dreneringsarbeid mot øst. Drenering mot syd ble fornyet i 2007.
- Yttertak omtekket i 2007.
- Bordkledning skiftet i 2007.
- Vannmåler.
- Noe røropplegg som rør-i-rør.

Beliggenhet

Boligen har en flott og sentrumsnær beliggenhet i Skogvegen med kort vei til alle sentrumsfasiliteter. Eiendommen ligger høyt og fritt og fra boligen kan man på sommerstid nyte kveldssol til cirka kl. 23:00. Like i nærheten finner man Sykkylven Regionale kunstgressbane, idrettshall, kulturhus med kino og svømmehall. Gangavstand til blant annet Krikane barnehage, samt ungdom- og videregående skole.
Like utenfor inngangsdøren finnes et mangfold av turmuligheter. Populære turmål som Aurenakken, Fagrefjellet eller Aurdalsnibba er bare noen av alternativene en finner i kort avstand fra boligen.

Tomt

Areal: 1 078 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt beliggende i skrående terreng. Tomten er opparbeidet med gode parkeringsmuligheter på asfaltert og gruset adkomst/biloppstillingsplass, garasje/uthus, terrasser, forstøtningsmurer og grøntareal. Nåværende eier har utført store oppgraderinger på utearealet med nye forstøtningsmurer og diverse terrengtilpasninger. Hagen er inngjerdet og har oppført lekehytte og her er også flere forskjellige frukttrær, samt grønnsakshage.

Garasje / Parkering

Frittliggende garasje på 16 kvm. Eldre bygning som idag benyttes til lagring.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 76455979

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1960

Antall soverom

5

Byggeår

1960

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 179 kvm, Bruksareal: 180 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, vaskerom, bad, tre soverom og kjellerstue.
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom.
Hovedetasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, bad, soverom, stue og kjøkken.
Loftsetasje:
Bruksareal: 16 m².
Primærrom: 16 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har nyere vedovn i stue, varmepumpe i kjellergang, samt varmekabler på begge bad og varmefolie i vindfang. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 11 889 pr. år

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 11 889,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 2 702,- per år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 567 954 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 044 633 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til bolig, ihht. kommunedelplan for sentrum-Ikornnes 2019-2029. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1958/103330-2/58  Bestemmelse om gjerde, 01.11.1958

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei, offentlig tilknyttet vann og septiktank med kommunal tømming.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.
Spisestuelampe medfølger ikke ved handel.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.