Aursneset

Eldre enebolig over tre plan med attraktiv beliggenhet og svært gode sol- og utsiktsforhold!

Fjordvegen 13 , 6230 Sykkylven

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

47%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

51%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 133 m²
Bruksareal 201 m²
Tomt 985 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1932
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 29
FINN.no 181874180
Sist endret 03.07.2020 09:51
Prisantydning 1 900 000
Totalpris 1 961 320
Ligningsverdi 481 114,-

Beregnet totalkostnad

1 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 61 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 961 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Vaskekjeller og fire boder.
Hovedetasje: Entre, gang, bad, soverom, stue og kjøkken.
Loftsetasje: Gang, fire soverom og kott.
- Carport under terrasse.

Standard

Eldre enebolig med attraktiv og flott beliggenhet på Aursneset. Med fem soverom, stor hage og kort vei til lekeplass og turområder er dette et ypperlig utgangspunkt for småbarnsfamilien. Boligen holder jevnt over eldre standard og generelle oppgraderinger/fornyinger må påregnes.
Kjeller
Boligens kjelleretasje er per idag uinnredet og har betong på gulv og vegger. Etasjen er inndelt i flere lagringsrom i tillegg til vaskekjeller. Vaskekjelleren er utstyrt med nyere varmtvannsbereder på 200 liter og opplegg for vaskemaskin. Fra etasjen er det utgang til hage.
Hovedetasje
Det første en møter er vindfanget med muligheter for klesoppbevaring og videre tilkomst til etasjens gang med trapp opp til loftet. Fra gangen er det videre tilkomst til stuen. Stuen har gode muligheter for flere sittegrupper og fra stuevinduene kan man nyte flott utsikt mot Sykkylvsfjorden og omkringliggende fjell. I stue er det montert vedovn og varmepumpe.
Kjøkkenet har kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminat benkeplate med flis mot overskap, benkebeslag, servant og ventilator. Kjøkkenet har også opplegg for oppvaskmaskin og muligheter for spiseplass ved vindu.
Hovedetasjen har et soverom av god størrelse med integrert garderobeskap. Fra soverommet er det utgang til terrasse. Badet har enkel standard med vinylbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Videre er rommet utstyrt med dusjkabinett og baderomsinnredning med servant. Vegg-i-vegg med badet ligger separat wc-rom med toalett og servant.
Loftsetasje
Boligens loftsetasje inneholder fire soverom, alle av god størrelse og med muligheter for garderobeløsninger. I gangen er sikringsskapet plassert og alle rommene i etasjen har tilkomst til kott med gode oppbevaringsmuligheter.

Beliggenhet

Boligen har en svært flott beliggenhet på Aursneset, cirka 2,5 km fra Sykkylven sentrum. Fra eiendommen kan man nyte nydelig utsikt inn Sykkylvsfjorden i sør og Storfjorden mot vest. Fra den sørvestvendte terrassen er det svært gode solforhold fra tidlig på dag til sent på kveld.
I underkant av 5 minutters kjøring til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter og flere fritidstilbud. Et mangfold av turmuligheter finnes like utenfor inngangsdøren.

Tomt

Areal: 985 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt. Tomten er opparbeidet med store grøntarealer foran boligen som er pent beplantet med plen og diverse prydbusker. Parkeringsarealer både foran og bak boligen. Tomten har svært gode sol- og utsiktsforhold. Adkomstvei blir asfaltert.

Garasje / Parkering

Boligen har integrert carport under terrasse og forøvrig parkeringsmuligheter på egen tomt, både foran og bak boligen.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1932

Antall soverom

5

Byggeår

1932

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 201 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 65 m².
Sekundærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Vaskekjeller og fire boder.
Hovedetasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, bad, soverom, stue og kjøkken.
Loftsetasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og fire soverom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har montert varmepumpe og vedovn i stue, stråleovn på bad og forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 13 790 pr. år Inkludert vann/avløp, renovasjon og feiing

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 13 790,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 2 289,- per år.
Det må også påregnes kostnader til vedlikehold og brøyting av privat vei som er felles med naboeiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 481 114 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 732 009 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til bolig, ihht. reguleringsplan for Aursnes, datert 19.03.1974. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1967/104842-2/58  Bestemmelse om veg, 16.09.1967 
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:1 Bnr:28  
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
1967/104843-2/58  Bestemmelse om veg, 16.09.1967 
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Det er septiktank på eiendommen, denne ligger vest for boligen, like utenfor kjøkkenvinduet. Adkomst fra offentlig vei, via privat vei som er felles med tomannsboligen på nabotomten.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Relasjon mellom megler og oppdragsgiver

Det gjøres oppmerksom på at det er en relasjon mellom oppdragsgiver og meglerforetaket, men relasjonen er ikke i strid med eiendomsmeglingsloven. Eiere i oppdragsgivers selskap er også eier/styreleder/styremedlem i meglerforetaket.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.