Krikane

Pen 3-roms eierleilighet med god standard og sentrumsnær beliggenhet!

Krikane 14 , 6230 Sykkylven

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

51%

eier sin egen bolig

65%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

29%

har bolig på over 120 kvm

62%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 69 m²
Bruksareal 69 m²
Tomt 1 012 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2006
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 614
FINN.no 183118528
Sist endret 26.06.2020 20:13
Prisantydning 2 000 000
Totalpris 2 058 820
Ligningsverdi 385 721,-

Beregnet totalkostnad

2 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 000 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 58 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 058 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

3-roms selveierleilighet i 1. etasje som inneholder:
Entre/gang, to soverom, vaskerom, bad og stue/kjøkken.
- Tilhørende sportsbod på 5 kvm.

Standard

Pen 3-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet i Krikane. Leiligheten ble oppført i 2006 og fremstår med god standard på inventar, overflater og utstyr. Fra stue er det utgang til stor terrasse - her kan venner inviteres på et lystig lag med god mat og drikke. Midtsommers kankveldssolen nytes til cirka kl. 22:30. Det medfølger en praktisk sportsbod i felles bodbygg like ved adkomsten til leiligheten.
Entre/gang
Leiligheten har en romslig gang med god plass til å henge fra seg yttertøyet. I gangen finner en også sikringsskapet med automatsikringer. Skyvedørsgarderobe med speilfronter i gangen.
Stue/kjøkken
Lys og trivelig stue med eikeparkett på gulv og lysmalte vegger. Vedovn som sørger for god varme på kalde vinterdager. Utgang til terrasse og plen i forkant av boligen - her kan solen nytes til cirka kl. 22:30 midtsommers.
Åpen kjøkkenløsning med innredning i hvite, slette fronter. Kjøkkeninnredningen inneholder videre heltre benkeplate med flis mot overskapene, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin, samt integrert komfyr og platetopp. God plass til spisebord på kjøkken.
Soverom
Leiligheten har to soverom, begge med plass til både dobbeltseng og garderobeløsninger. To garderobeskap medfølger, nyere skyvedørsgarderobe på hovedsoverom og ett garderobeskap på soverom 2. Hovedsoverommet har tilkomst til vaskerom med fliser på gulv, varmtvannsbereder, oppbevaringsløsninger og opplegg for vaskemaskin.
Bad
Badet har flis på gulv og våtromsplater på veggene. Rommet er utstyrt med varmekabler i gulv, toalett, dusjhjørne og hvit baderomsinnredning med tilhørende speil/belysning.
Diverse
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Rør-i-rør system.
- Innlagt fiber.

Beliggenhet

Leiligheten har en flott og sentrumsnær beliggenhet i Krikane. Cirka 700 meter til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. I umiddelbar nærhet finner man Sykkylven Regionale kunstgressbane, idrettshall, kulturhus med kino og svømmehall. Gangavstand til blant annet Krikane barnehage, samt ungdom- og videregående skole.
Like utenfor inngangsdøren finnes et mangfold av turmuligheter. Populære turmål som Vassetra, Aurenakken og Fagrefjellet er bare noen av alternativene - her er det kun fantasien som setter begrensninger.

Tomt

Areal: 1 012 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med singlet adkomst, biloppstillingsplasser og felles bodbygg ved adkomsten. Rundt leiligheten er det tillaget terrasse og plen.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass med plass til flere biler.

Felleskostnader

500 pr. mnd. Brøyting, felles byggforsikring og div. vedlikehold

Sameie

Sameige Krikane 14-17

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2006

Antall soverom

2

Byggeår

2006

Byggemåte

Fundamenter av betong. Drenering fra byggeår. Vegger mot grunn av betong, yttervegger av bindingsverk med liggende kledning. Vinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår. Takkonstruksjon med takstoler/sperrer av tre. Taktekke med betongtakstein, renner og beslag av metall. Opplysninger er hentet fra vedlagte tilstandsrapport, se denne for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen, datert 30.11.2006. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/gang, to soverom, vaskerom, bad og stue/kjøkken. 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vedovn i stue, varmekabler på bad og forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 11 389 pr. år Vann/avløp etter areal, samarbeidsabbonement renovasjon og feiing.

Løpende kostnader

Felleskostnader kr. 500,- per mnd. Inkluderer brøyting, felles byggforsikring og div. vedlikehold.
Eiendomsskatt: kr. 1 834,- per år.
Kommunale avgifter: 11 389,- per år.
Strømkostnader: ca. kr. 1 000,- per mnd. (Basert på selgers forbruk, dette vil variere).

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 385 721 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 388 596 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2006/584053-1/200  Seksjonering, 27.11.2006 
Opprettet seksjoner: snr: 3
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/4

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.