Kvelde

Ny leilighet med god standard og trappefri adkomst i rolig område - p-plass i garasjekjeller - heis

Kveldetunet 12 , 3282 Kvelde

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PÅ VISNING
Knut Leinæs
Knut Leinæs Advokat, Megler, Partner
Cecilie Moe
Cecilie Moe Eiendomsmegler / Partner
Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 71 m²
Bruksareal 74 m²
Tomt 1 063 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 2091
Bruksnummer 3
FINN.no 115134034
Sist endret 03.06.2020 10:43
Prisantydning 1 450 000
Totalpris 2 713 632

Beregnet totalkostnad

1 450 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger -------------------------------------------------------- 1 450 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
2 1 1 71 m2 74 m2 1 450 000,- GI BUD

Standard

Leiligheten holder en god boligstandard med vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinner, sentralstøvsuger, samt tidsriktige farge- og materialvalg. Innvendige overflater har 1-stavs eikeparkett i stue/kjøkken og soverom. Flislagte gulv på bad, i gang og innvendig bod. Malte, slette flater på vegger og i himling.
Kjøkkeninnredning fra Sigdal i modellen "Uno" med hvite fronter. Lyst og pent kjøkken med slette, renholdsvennlige overflater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer fra Siemens i form av stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkken og stue i åpen løsning med utgang til terrasse. Lun og fin terrasse som er delvis takoverbygget.
Kjøkken og stue er i delvis åpen løsning med god plass til spisestue og sofagruppe. Fra stua er det utgang til terrasse og felles hage.
Leiligheten har 1 romslig soverom med doble, hvite garderobeskap.
På badet er det flislagt med grå fliser (20x20 cm) på gulv og hvite fliser (30x60 cm) på vegg. Badet inneholder vegghengt toalett, servant i innredning, overskap i speil, dusjnisje med dusjvegg i glass, samt opplegg for vaskemaskin.
Leiligheten har bod/teknisk rom med bl.a. varmtvannstank.
Flistlagt gang med mørkegrå fliser og glassdør mellom gang og stue. Leilighetene har ringeklokke og seriekoblet røykvarsler med strømtilførsel og batteri-backup.
Bygget har løfteplattform/heis fra parkeringskjelleren og til 1. og 2. etasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Kveldetunet - et nytt og rolig boligområde under utvikling i Kvelde. God tilgjengelighet til alle fasiliteter som Kvelde har å by på, med umiddelbar nærhet til skole, barnehage, matbutikk, lege, svømmehall, busstopp m.m.
I Kvelde er det rolige omgivelser med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Umiddelbar nærhet til turområder i både skog og fjell. Lågen som regnes for å være en av Norges beste fiskeelver, ligger rett i nærheten av leilighetene. Her er også samlingsplass og bademuligheter.
Fra Kvelde er det ca 15 min kjøring til Larvik og i overkant av 20 min til Sandefjord.

Tomt

Areal: 1 063 kvm, Eierform: Fellestomt
Plenen er opparbeidet og sådd, samt asfaltert gårdsplass.

Oppvarming

Termostatstyrt vannbåren gulvvarme. Ellers elektrisk oppvarming.

Borettslag

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnadene inkluderer faste kostnader, samt renter på fellesgjeld. Rentene er beregnet på bakgrunn av leilighetenes størrelse. Felleskostnader inkluderer renter på fellesgjeld, kommunale avgifter, snøbrøyting, heis, vask av fellesarealer, felles strøm, felles byggforsikring, plenklipping og forretningsførsel.
TV/internett er ikke inkludert i felleskostnadene og bestilles av hver beboer etter ønske. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører ved overtagelse.

Lånevilkår fellesgjeld

De 10 første årene er lånet på fellesgjelden avdragsfritt. Det vil derfor forekomme en økning i fellesutgiftene når det også skal betales avdrag på fellesgjelden.
Borettslagets totale gjeld er kr. 10 280 000,- med løpetid inntil 30 år og rente 2,5% p.a. Det tas forbehold om endring i rente.

Sikringsordning

Borettslaget har ikke sikringsordning for fellesgjeld, men borettslaget har legalpant for 2G i hver andel.

Formuesverdi

Fastsettes i etterkant av at man har overtatt leiligheten.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vann og avløp.

Betalingsbetingelser

Fullt oppgjør ved overtagelse.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse inngås hos megler. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker (og det brukes kjøpsbekreftelse). Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper.