solgt

Jahrehagen i Stavern , Vestre Jareveien 26 (dekningssalg Kai Larsen)

Type Hytte
Primærrom 70m²
Bruksareal 81m²
Bruttoareal 85m²
Tomt 695m²
28/01/2020 09:43
Oppholdsrom
Soverom
Byggeår 2019
Gårdsnummer 4035
Bruksnummer 110
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 3 700 000,-
Totalpris 3 752 622,-
Ligningsverdi 2 025 510,-

Beregnet totalkostnad

3 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 38 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 52 622,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 752 622,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners har gleden av å presentere Vestre Jareveien 26 (dekningssalg Kai Larsen) - en ny hytte fra 2018 på Jahrehagen i Stavern.

Hyttefeltet består av 86 hyttetomter i tillegg til store friområder. Hytta ligger sentralt til i forhold til Stavern og flotte turområder. Herlige badeplasser langs Kyststien som strekker seg fra Stavern til Helgeroa.  Idylliske Stavern ligger en kort kjøretur unna hytta. Her yrer det av liv på sommeren og du finner kafeer, restauranter og butikker som har åpent hele uken i sommerferien. For deg med barn ligger Foldvik familiepark en kort kjøretur unna hytta.

Hytta inneholder entrè, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom og bad. I 2. etasje er det hemsestue og 2 hemsrom, samt toalettrom. Praktisk utvendig bod.

Selveiertomt med meget gode solforhold. Terrasse med fine uteplasser samt gode parkeringsmuligheter på tomta. Bilvei helt frem til hytta.

Velkommen til visning!

Innhold

Hytta inneholder romslig gang videre til stue og kjøkken i åpen løsning, samt 2 soverom og bad. Praktisk utvendig bod i tilknytning til 1. etasje.

2. etasje består av hemsestue, 2 hemsrom og toalettrom.

Standard

Fritidsboligen ble oppført i 2018 på Jahrehagen i Stavern. Hyttetypen heter Furutangen Trend og er oppført av Familiehytta.

Velkommen inn!
Hytta har takoverbygget inngangsparti hvor det også er adkomst til utvendig bod. Du kommer inn i en flislagt gang med god plass til å henge fra seg. Det er varmekabler i gulvet. Fra gangen er det trapp til 2. etasje.

Kjøkken og stue
Lys og romslig stue og kjøkken i åpen løsning. Det er gode møbleringsmuligheter og plass til sofagruppe og spisestue. Fra stua er det utgang til terrasse.

Flott kjøkken som er utstyrt med integrerte hvitevarer i form av komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. God skapplass i innredning med blant annet overskap til taket. Heltre benkeplate.

På hemsen er det en ekstra stue - perfekt for barnefamilier eller når man har med gjester på hytta.

Bad
Tilkomst til badet fra soveromsgangen. Pent flislagt bad som inneholder servant i innredning med 2 skuffer og speilskap, toalett, dusjnisje og opplegg til vaskemaskin. Badet har grå gulvfliser og hvite veggfliser. Panel i taket. Varmekabler i gulvet.

På hemsen er det i tillegg praktisk toalettrom med servant og toalett.

Soverom
Det er 2 soverom i 1. etasje, samt to hemsrom i 2. etasje. Hemsrommene i 2. etasje har for lav takhøyde ift. kravene til soverom, men rommene har god bruksverdi.

VVS/Teknisk
Varmtvannstanken er plassert i bod med adkomst fra inngangspartiet.

Overflater
Innvendige overflater består av furugulv og panel på vegg og i himling. Flislagt gulv og vegger på badet, samt flislagt gulv i gangen. Downlights på hemsen.

FDV-dokumentasjoner kan oversendes og vil overleveres ny eier - ta kontakt med megler. Se mer informasjon om hyttemodellen på www.familiehytta.no.

Beliggenhet

Jahrehagen er et hytteparadis i nærheten av Stavern - Norges smilehull. Området er på ca. 125 mål og består av totalt 86 hyttetomter i tillegg til store friområder. Beliggenheten er svært sentral i forhold til Stavern. I nærområdet har du også kyststien med uendelig tur- og bademuligheter. En kort kjøretur unna finner du Larvik golfbane, Foldvik familiepark og flere familievennlige attraksjoner.

Når du kjøper hytte på Jahrehagen kjøper du ikke bare en hytte, men du blir også medlem i Jahrehagen velforening som disponerer store fellesarealer. I forbindelse med dette har vi etablert begrepet "play in-play out" som i teorien innebærer at barna ikke trenger kjede seg i ferien. Det vil bli tilgang til volleyballbane, bocciabane, minigolf og badebasseng for å nevne noen.

Alle kjøreveier inne på området blir fine, brede og asfaltert. Det blir etablert bommer slik at de kun skal benyttes av hytteeierne og deres gjester.

Tomt

Areal: 695 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på egen tomt.

Felleskostnader

1 200 pr. mnd.

Alle hytteeiere på Jahrehagen plikter å være medlem av velforeningen. Velforeningen blir eier av fellesarealer og vil stå for drift og vedlikehold av disse. Det må engasjeres en forretningsfører som kan drifte velforeningen.

Det er anslått en felleskostnad på 1 200,- pr. mnd. til velforeningen. Dette beløp blir imidlertid å regulere etter hva som blir vedtatt på de respektive årsmøter.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 2019

Byggeår

2019

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Gjenstående før utstedelse av ferdigattest for hyttene er etablering av regulert gang-/sykkelvei og godkjent veikryss for områdets avkjørsel fra hovedveien (FV 301).

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 81,20 kvm, Bruttoareal: 85,80 kvm

Totalt gulvareal: 105,7 kvm.

Arealet i hytta er ikke oppmålt og arealene er hentet fra bygningstegninger fra hytteleverandøren. Mindre avvik i areal må påregnes.

1. etasje:
Bruksareal: 81,2 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.

2. etasje: Hemsen har lavere takhøyde enn kravet til rom for varig opphold og tas derfor ikke med i arealberegningen. Rommene har likevel svært god bruksverdi. Hemserommene er på hhv. 8 og 10 kvm, samt at det er hemsestue på 15 kvm. og toalettrom på 2 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet og peisovn. Varmekabler på bad og i entré.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 9 118 pr. år

Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon.

Løpende kostnader

Månedlig kostnad til velforeningen, forøvrig kommunale avgifter, forsikring av hytta og innbo, strøm og evt. TV/internett mm.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 025 510,-

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Formuesverdien er ikke fastsatt p.t., men er et estimat fra Skatteetaten.

Adkomst

Fra Stavern sentrum kjører du mot Helgeroa. Etter ca 2 km får du Jahren gård på høyre side og det er derfra skiltet til Jahrehagen. Avkjørsel direkte inn på området fra FV 301.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i reguleringsplan for Jahrehagen Hauskau, vedtatt 22.05.2013. Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen iflg. Larvik kommune. Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanens arealdel 2015-2027, vedtatt 16.09.2016. Det er igangsatt rullering av kommuneplanens arealdel 2020-2032. Det gjøres oppmerksom på at man må søke dispensasjon fra kommuneplan om man vil sette opp garasje. Reguleringsbestemmelsene følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Bestemmelser vedr. vei, vann, avløp mm. tinglyst 21.11.2016 med dagboknr. 1074168. Kopi av dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.
Det er tinglyst pliktig medlemskap i Jahrehagen velforening, org.nr. 918073876.

Disse heftelsene følger eiendommen ved salg og kan ikke slettes.

Vei/vann/avløp

Privat vei inne på feltet. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra feltet og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hytta selges med møbler som forevist på visning.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring ihht vilkår.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cecilie@leinaes.no eller SMS: 93 24 37 67 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,88 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra bygningstegninger og kommunen. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Cecilie Moe
Eiendomsmegler / Partner
Cecilie Moe

93 24 37 67

cecilie@leinaes.no

VERDIVURDERING
Knut Leinæs
Advokat, Megler, Partner
Knut Leinæs

92 05 35 33

knut@leinaes.no

VERDIVURDERING