solgt

Varden/Stavern , Herman Wildenveys gate 22B

Type Leilighet
Primærrom 68m²
Bruksareal 68m²
Bruttoareal 74m²
Tomt 4 050m²
27/02/2020 14:25
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 1968
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 551
Energimerking E
Sist endret
Prisantydning 1 650 000,-
Totalpris 2 102 308,-
Ligningsverdi 501 132,-

Beregnet totalkostnad

1 650 000,- (Prisantydning) 445 196,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 095 196,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 172,- (Pantattest kjøper) 6 460,- (Gebyr benyttet forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 7 112,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 102 308,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Herman Wildenveys gate 22B!

Dette er en fin leilighet beliggende i et etablert borettslag i Varden i Stavern. Området er stille og rolig, og har kort vei til ungdomsskole og fine turområder. Det er også herlig kort vei til Stavern sentrum med et variert og godt tilbud av kafeer, restauranter, butikker, båthavn og mye mer.

Det er felles parkeringsplasser for borettslaget både foran og bak blokka. Videre tar du trappa opp til 2. etg. der leiligheten ligger. Når du kommer inn i gangen er det plass i entréen til å sette bort sko og jakker. Videre inn ligger stua og spisestua i åpen løsning. Her er det god plass til både sofa-krok og spisestuebord. Her er det også utgang til en fin balkong. Her kan du nyte en av Staverns mange soldager samt god og fri utsikt fra balkongen. Vinduer på vegg mot balkong slipper inn rikelig med naturlig lys i leiligheten. Kjøkkenet ligger innenfor stua og har lys, moderne innredning. Her er det også plass til spisebord ved vinduet. Leilighetens baderom er lekkert og ble totalrenovert i 2019 av borettslaget. I tillegg har leiligheten 2 gode soverom med god plass til dobbeltseng. Har du behov for ekstra oppbevaring finnes det 2 boder i kjelleren.

Dette er en super leilighet for deg som ønsker å bo i Stavern, men i litt mer rolige omgivelser. Bygningsmassen rundt blokka består i hovedsak av eneboliger som bidrar til det rolige preget i området. Årstidene på Varden byr på varme og fine sommere, høsten som endrer fargene på trærne, milde vintre med lite snø, og herlige vårdager hvor sola titter frem.

Dersom du ønsker deg en praktisk og lettstelt leilighet bør du ta en titt på denne leiligheten.

Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etg. og inneholder:

Gang: 4,6kvm
Stue: 22,8kvm
Kjøkken: 9,5kvm
Soverom 1: 10,8kvm
Soverom 2: 11,5kvm
Bad: 7,1 kvm

I tillegg finnes 2 boder i kjelleren.

Standard

3-roms andelsleilighet beliggende i et etablert borettslag i Varden i Stavern. Leiligheten er innredet i lyse farger og holder en normal standard.

Gang
Lys og fin gang med plass til å sette bort sko og yttertøy.

Stue
Stua er innredet i lyser farger og har plass til stue-møbler og spisestue. Utgang til balkong mot vest. Godt med lysinnslipp fra vinduene mot balkongen.

Kjøkken
Kjøkken med plass til spisebord. Lys kjøkkeninnredning i morderne utførelse. Kjøkken har nye trykkvannsrør av plast (rør-i-rør), samt avløp av plast skiftet samtidig med renovering av bad i 2019.

Bad
Leilighetens baderom ble totalrenovert i regi av borettslaget i 2019. Det er fliser på gulv og vegger, samt himling av malt MDF-panel. Av installasjoner finnes dusjhjørne med glassvegger og nedsenket gulv, servant med innredning, vegghengt toalett, samt opplegg til vaskemaskin. Det er nedstøpte varmekabler i gulv.

Soverom
Leiligheten har 2 soverom med god plass. Stort garderobeskap på hovedsoverom.

Se også våtromsrapport inntatt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon om leilighetens våtrom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og etablert boligområde i Stavern - en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i.

Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.

En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Gode bussforbindelser til Larvik sentrum.

Tomt

Areal: 4 050 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal for borettslaget og er bla. opparbeidet med stor gressplen på fremsiden av blokka.

Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka, oppgitt areal er tilsvarende usikkert.

Etasje

Leiligheten ligger i 2. etg.

Garasje / Parkering

Felles parkering for borettslaget. Parkeringsmuligheter både foran og bak blokka.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Felleskostnader

5 075 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: Renter på fellesgjeld, forretningsførsel, styrehonorarer, kabel-tv, internett, kommunale avgifter, forsikring på bygningen, strøm og energi, varmt vann, velferdstillegg, vedlikehold og annen drift.

Felleskostnadene utgjør kr. 4125,- pr. mnd.
I tillegg betales det for varmt vann og strøm etter måler - beløpet innbetales a-konto sammen med felleskostnadene.
Siste tilgjengelige opplysninger fra forretningsfører viser at disse beløpene utgjør kr. 200,- for varmt vann og kr. 700,- for strøm.
I tillegg betales det kr. 50,- hver mnd. i velferdstillegg - en "dugnadsavgift" som borettslaget innkrever fra beboerne.

Felleskostnader etter avdragsfri periode

Fellesgjelden er avdragsfri frem til 30.01.2022. Inntil dette betales det kun renter på fellesgjelden.

Med dagens betingelser vil felleskostnadene bli regulert med ca. kr. 400,- for å dekke økte lånekostnader/avdrag.
Endring av rentenivå, prisstigning og lignende kan gjøre at felleskostnadene med reguleres ytterligere.

Nye totale felleskostnader basert på dagens opplysninger fra forretningsfører vil dermed bli kr. 5 475,- når man begynner å betale avdrag på fellesgjelden.

Borettslag

Borettslaget Varden Borettslag org.nr. 952 825 607
Styreleder i borettslaget er: Tomas Ruth.

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne.

Borettslaget har ikke avtale om IN-ordning og er ikke medlem av sikringsfond mot tap av felleskostnader.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Se vedtektenes punkt 5. ang. vedlikeholdsplikt, dokumentet er inntatt i salgsoppgaven.

Kjøper må påregne at beslutninger fattet av styret i borettslaget som f.eks. omhandler vedlikehold, normal prisstigning o.l. kan medføre økning i felleskostnader eller fellesgjeld.

Forkjøpsrett

Andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget har forkjøpsrett til boligen.

Forkjøpsretten avklares ved fastprisavklaring etter at boligen er solgt. Boligen blir annonsert på www.labo.no, påfølgende torsdag etter salg. Frist for å hevde forkjøpsrett er torsdag uken etter, innen kl. 15:00. Dette gjelder forhåndsvarsling av forkjøpsrett og boliger til avtalt pris. Påfølgende arbeidsdag vil saksbehandlere fra LABO orienter om eventuelle interessenter med ansiennitet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har ikke avtale om IN-ordning.

Borettslaget er ikke medlem av sikringsfond mot tap av felleskostnader.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 25100602095, Eika Boligkreditt AS
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats pr. 21.01.2020: 2.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 384
Saldo pr. 21.01.2020: 11 300 000
Andel av saldo: 445 197
Neste termin: 30.01.2020 Neste avdrag: 30.01.2022 ( siste termin 30.12.2051 )

Andel fellesgjeld

Kr. 445 196,- pr. siste tilgjengelige opplysninger fra forretningsfører datert 21.01.2020.

Rentekostnader fellesgjeld

Fordeling av driftskostnader og rente/lånekostnader er forespurt hos forretningsfører, men ikke mottatt.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret i IF Skadeforsikring (Polisenummer: SP0000562062) via borettslaget og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Regnskap for 2018 viste et underskudd på kr. 3 878 475,-. Under skuddet skyldes i hovedsak vedlikehold. I budsjett for 2019 er det lagt til grunn at borettslaget skal gå med kr. 8 362 000,- i underskudd. Under skuddet skyldes i hovedsak vedlikehold.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse i forbindelse med utleie.

Vedtektene og husordensreglene er inntatt i salgsoppgaven. Vi anbefaler alle interessenter til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler og regnskap før bud inngis.

Husdyrhold

Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell skriftlig tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Skriftlig søknad med begrunnelse for dyrehold må sendes styret. Dersom tillatelse til dyrehold gis, må borettshaveren forplikte seg til å overholde lagets regler for dyrehold.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1968

Antall soverom

2

Byggeår

1968

Byggemåte

Boligblokken er oppført 1968 med fundamenter av betongkonstruksjoner på faste masser og utskutte fjellmasser. Yttervegger er betongkonstruksjoner med teglssteinsvegger og betongelementer. Grunnmur i betong. Etasjeskillere i betong. Tilnærmet flatt tak tekket med taktekking, plast takrenner og nedløp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 22.06.1970 for eiendommen. Ferdigattesten er gitt med følgende merknader:
- Dreneringsløsningen av tilfluktsrommet er sjekket. Fukt i tilfluktsrommet må særskilt dreneres og kan ikke lastes entreprenøren.
Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Nåværende eier har brukt elektrisitet som oppvarmingskilde. Selger opplyser at det er mulig å fyre i ovn i stua, men at denne ikke har vært i bruk de tre årene de har eid leiligheten.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnader og dekker vannavgift, avløpsavgift, renovasjonsavgift og branntilsyn.

Løpende kostnader

I tillegg til felleskostnadene kommer det utgifter til innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 501 132 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 804 073 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

TV og internett fra Telenor er inkludert i fellesutgiftene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Herman Wildenveys gate og inn på borettslagets eiendom.

Leiligheten er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er avsatt til bolig i kommunedelplan for Stavern by. En liten, ubetydelig del av eiendommen (3 m) er avsatt til veg.
Eiendommen ligger i et område som omfattes av bestemmelsesområde VAR_1 som sier at det i områdene kan fortettes, også i nyskapende strukturer, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse. Eiendommen ligger i et område som omfattes av hensynssone H540_1 som sier at i områder avsatt med hensynssone - verdifull grønnstruktur bør topografi, enkelttrær og stiforbindelser være førende for hvordan bebyggelsen plasseres i terrenget. Områdene skal ved regulering vurderes sikret som formål grønnstruktur. Se de relevante bestemmelsene i kommunedelplan for Stavern by, som er inntatt i salgsoppgaven.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er igangsatt rullering av kommuneplanens arealdel, kommunedelplan Larvik by og kommunedelplan Stavern by. Det antas at rulleringsarbeidet er fullført innen sommeren 2020.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende ligger tinglyst på borettslagets eiendom:

1967/2051-4/30 Forkjøpsrett/rettigheter iflg. skjøte tinglyst 23.05.1967 
Rettighetshaver: Larvik kommune
Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte
- Rett for kommunen til å plassere veiskjæringer og fyllinger inne på tomten, samt vederlagsfri rett til å bygge, betjene og vedlikeholde kiosker, ledninger, stolper og kabler for elektrisitetsforsyningen i området.
- Gjerdehold er kommunen uvedkommende.
- Tomten må ikke beplantes med trær som kan virke sjenerende for naboene. Uttynning av eksisterende trær skal skje etter anvisning av Parkutvalget.
- Forkjøpsrett for kommunen ved salg. Kommunen har bekreftet ovenfor megler at de ikke vil gjøre forkjøpsretten gjeldene ved dette salget

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra kommunal vei til borettslagets eiendom.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Komfyr og oppvaskmaskin.
Vaskemaskin og kjøleskap medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger inntatt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 35.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for tilrettelegging. kr. 900,- og kr. 518,- for elektronisk spørring i grunnboken. For visninger/overtagelse er det avtalt kr. 2.250,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Kristin Sundling

959 20 952

kristin@leinaes.no

VERDIVURDERING