Helgeroa

Helgeroa - 2 tøffe eneboliger med god standard - lettstelt - mulighet for alt på ett plan

Strandebakken , 3295 Helgeroa

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING
Knut Leinæs
Knut Leinæs Advokat, Megler, Partner
Cecilie Moe
Cecilie Moe Eiendomsmegler / Partner
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 122 m²
Bruksareal 127 m²
Tomt 1 167 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2020
Gårdsnummer 4093
Bruksnummer 72
FINN.no 190317812
Sist endret 28.09.2020 13:59
Prisantydning 5 350 000
Totalpris 5 366 642

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
2 3 122 m2 127 m2 5 350 000,-

Beskrivelse

Velkommen til Strandebakken!
Her bygges det nå to eneboliger midt i Helgeroa. Boligene ligger i umiddelbar nærhet til brygga med småbåthavn, marina og restauranter, samt sjøen med badestrand. Fantastiske tur- og rekreasjonsområder i området med bl.a. Kyststien til Stavern.
Boligene får en praktisk planløsning med alt du trenger på ett plan med kjøkken/stue i åpen løsning, to soverom, bad og bod. Loftsetasjen vil inneholde loftsstue, bad og soverom.
Ta gjerne kontakt for en gjennomgang av prosjektet!

Innhold

Hovedetasjen inneholder kjøkken/stue i åpen løsning, to soverom, bad og bod. Over stuen vil det bli meget god takhøyde da det blir åpent ned fra loftsetasjen.
Loftsetasjen inneholder loftsstue, bad og soverom.
Det medfølger 1 biloppstillingsplass. Det blir også tilrettelagt for ladepunkt for el-bil.

Standard

Boligene vil få gjennomgående god standard med solide og tidsriktige farge- og materialvalg. Det gjøres oppmerksom på at fasaden blir matt funkissort
Innvendige overflater
Innvendige overflater vil bestå av  en flott 14 mm 1-stavs eikeparkett med hvit, matt lakk. Det blir slette vegger og himlinger av malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og i helt eller delvis nedforede gipshimlinger. Fliser i entré og på bad.
I rom med eikeparkett leveres gulvlister av eik, ellers fabrikkmalt. Alle utforinger/gerikter rundt vinduer og dører leveres fabrikkmalt, synlige spikerhoder/skruehoder etterbehandles. Ellers leveres huset listefritt. 
Flott trapp i eik med glassrekkverk fra hovedetasjen til loftsetasjen.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Strai, modell Nordkapp. Heltre benkeplate, og nedfelt vask. Integrerte hvitevarer fra Electrolux som kjøl/frys, stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og mikro. Oras blandebatteri med avstenging for oppvaskmaskin.
Det presiseres spesielt at plantegninger og tegninger i salgsoppgaven ikke gir et riktig bilde av kjøkkeninnredningen som leveres som standard innredning. Egen kjøkkentegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet senere i samarbeide med utførende entreprenør.
Bad
Det blir ett bad i hver etasje. Begge baderommene leveres med 30x60 cm gulvfliser i grå utforming, samt tilsvarende flis på vegger. Baderomsinnredning "Line 3.0" fra Bademiljø. Det leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Egen baderomstegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet.
VVS/Teknisk
Det blir levert varmekabel i alle rom. 200l VV-tank i bod. Det vil bli tilrettelagt for tilknytning til TV/internett i boligene. Pris for tilkoblingsgebyr for TV/bredbånd avhenger av valgt leverandør og vil komme i tillegg til ovennevnte omkostninger. Interessenter oppfordrer til å undersøke selv med foretrukket leverandør for kostnader og tilgjengelighet for ønsket produkt.
El utstyr av type Elko Plus. Belysning med lavenergi LED downlights og lamper samt blendingsfrie utelamper fra Norlys.
Utvendig beskrivelse
Taket blir levert av Ruukki i fargen koksgrå. Dette er tak av god kvalitet. Dører og vinduer i lakkert trevirke, energiglass i henhold til forskriftskrav, leveres ferdig fra fabrikk. Ytterdører fra Sweedoor.
Interessenter oppfordres til å gå nøye i gjennom leveringsbeskrivelse og plantegninger vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen har en idyllisk beliggenhet midt i Helgeroa med umiddelbar nærhet til brygga med småbåthavn, marina og restauranter, samt kun et steinkast til sjøen med badestrand. Fantastiske tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.
Kort vei til barneskole, barnehager og til nærsenter med matbutikk. Gode bussforbindelser mellom Helgeroa og Larvik.
Helgeroa er et idyllisk lite tettsted og det stedet i Norge med minst nedbør og mest sol. Her er det marina med alle fasiliteter og en gjestfri havn for båtturistene. Her finner du spisesteder med uteservering hvor du kan nyte et bedre måltid, og skue ut over den vakre fjorden.

Estimerte felleskostnader

Det legges ikke opp til at det skal betales felleskostnader i sameiet. Styret kan vedta felleskostnader dersom de ønsker dette etter overtakelse.

Formuesverdi

Fastsettes av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt boligen. Ta kontakt med Skatteetaten i forbindelse med innlevering av selvangivelsen/spørsmål.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adgang til utleie

Det blir ikke lagt opp til hindringer mot utleie av hele boenheter.

Boligens areal

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 127 kvm
Hovedetasje:
Bruksareal: 97 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: kjøkken/?stue, bad, gang, samt to soverom.
Loftsetasje:
Bruksareal: 30 m².
Primærrom: 30 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Oppholdsrom, bad og soverom. Deler av arealet i loftsetasjen er ikke med i arealberegningen grunnet lav takhøyde.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte plantegninger for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene som er opplyst er hentet fra salgstegninger. Det tas forbehold om at avvik i arealene kan forekomme ved en oppmåling av bygget etter ferdigstillelse.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til bolig med feltnavn B12 i reguleringsplan for Helgeroa, ikraft 19.06.1996. Deler av eiendommen mot øst er regulert til offentlig friområde med feltnavn FR13, samt at en liten del av grøntarealet mot veien er regulert til kommunalteknisk virksomhet, feltnavn S40, i samme reguleringsplan. Se reguleringsbestemmelsene vedlagt i salgsoppgaven.
Eiendommen er avsatt til andre typer bebyggelse og anlegg og grønnstruktur i Kommuneplanens arealdel, ikraft 16.09.2015.

Boplikt

Da det er boplikt i denne delen av Larvik kommune må kjøper undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som bekrefter at boligen vil bli benyttet til helårsbolig.

Vei/Vann/Avløp

Boligene vil bli tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Strandebakken er en fylkesvei.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse. Kjøper er ansvarlig for å tegne forsikring etter overtakelse.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør dersom disse avtales etter kontraktsinngåelse.
Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering.
Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag.
Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes.
Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.